44078

ibogldrc.jpg

• BADE
    most meg majd másodosztályú kupát,feltéve ha mérséklik a büntetést
    Teljesen el vagyok keseredve Canna és Zambrotta döntésétől.
  • Zsolti9014
    Nézzük a jó oldalát, nyertünk intertotó kupát is.
  • Zsolti9014
    Jaj, bocs, tényleg 3 volt.
  • 9csöves9
    igen akkor indultunk az intertotoban

nem volt olyan rossz csapatunk,egyszerűen nem értettem mi a franc van
  • BADE
    kellene nekem egy olyan Juve oldal,ahol rajtavan legalább az elmúlt 10 év bajnoki helyezései ill a meccsek sem ártanának
  • BADE
    sosem felejtem el,épp tiszafüreden voltam táborban és telefonálgattam haza,hogy mi lett az eredmény az Udinese ellen,asszem ott is kikaptunk,ekkor indultunk az Intertotó kupában nem?
  • 9csöves9
    jól járnánk vele pláne ha 4,5 milláért odaadnák
  • gabber_saviola
    Lajos, Lucarellivel jól járnátok (Én is elfogadám a csapatomba)
  • 9csöves9
    a Livorno elnöke visszautasította Lucarellire érkezett ajánlatunkat,erre Lucarelli elég érdekeset válaszolt.azt mondta hogy egy motiválatlan Lucarelli nem jó senkinek
  • DJ Bee18
    9.? Az durva, ilyen hátul mi sem voltunk (eddig) :))
  • 9csöves9
    Ancelotti 3 szezont húzott le nálunk,az ő irányítása alatt értük el a legrosszabb helyezésünket.(9.hely)
  • Zsolti9014
    Jó, egyezzünk meg, de azért azt elmondom, hogy Ancelotti alig egy szezont volt itt, de így már igazad van, hogy nem mindig.

Thuram, Zambrotta --> Barca
    Emerson, Cannavaro --> Real
    Sajnos ez van.
  • DJ Bee18
    ,,volt mindig" ,,csak Ancelottiéban nem."

Tehát nem volt mindig egyezzünk meg :D
  • hunbasser
    milan,inter...hát ez tipikusan a "melyik ujját vágja el" probléma.legalábbis ha én lennék ibrahimovics.de a milannak nagyobb szüksége van rá,azt hiszem
  • Zsolti9014
    Vieirát nem, ő nagyon jó, de úgyis el fog menni.
  • Zsolti9014
    A Juvéban volt mindig csapategység, pl. Lippi, Trapattoni idejében, csak Ancelottiéban nem.
  • DJ Bee18
    Főleg ilyen VB után ugye
  • 9csöves9
    senki nem érdeklődik iránta? kapásból kettő ajánlatról tudok: Milan,Inter
  • 9csöves9
    Cannavaro élete csúcsán van, 33 éves nem várható el tőle hogy 1-2 évet a B ligában töltsön...
  • hunbasser
    kíváncsi leszek,h ibrahimovics hová igazol,egyenlőre még senki nem érdeklődik iránta,ő meg sztem tuti,h el akar menni,hisz ő még nem ős juvés,és nem is öregróka,h kitartson egy csapat mellett ennyire,főleg ő...
  • Forza Italia
    Nagyon szerettem cannavarot de nagyot csalódtam benne. Az az 1 év még feljut a csapat szerintem nem ossztott vagy szorzott valna. Inkább elmenekült. De nem baj. Az érte kapott pénzből venni kell egy fiatal jó védőt.
  • 9csöves9
    csak azt nem értem,miért tőlük válunk meg elsőre...egyből Vieira Zlatan kettőst kellett volna
  • DJ Bee18
    jól van elemezd csak, én ebben nem veszek részt, én lennék a flamekeltő úgyis

na pá
  • 9csöves9
    szerintem meg kurvára a Juveról volt szó a hsz első felében:)
  • DJ Bee18
    amire válaszoltam az se Juvéról szólt, hanem chelseről és realról...
  • 9csöves9
    tudom,hogy ebben a hszben semmi olyan nem volt ami bántó vagy akármi,meg hogy csak válaszoltál,de könyörögve kérlek ha idejársz akkor a Juveról beszélj
  • DJ Bee18
    de épp Capello lett az edzőnk, aki a Juvéban létrehozta a csapategységet, úgyhogy sanszos, hogy jövőre létrejön nálunk is talán :). A cselzire meg nem mondanám, hogy nem egységesek, Murinho-ra mindent lehet mondani, de jelenleg a TOP5 edzők között van, mint ahogy Capello is
  • 9csöves9
    Pavel hivatalosan bejelentette hogy kitölti a 2 éves szerződését
  • 9csöves9
    nagyon csalódott vagyok
  • gergelyanevem
    /nekem is az volt(még Zola idejében)/
  • horpeti
    mi az az NB1? :P
  • Kaplan
    Juve-kizárás : Súlyosbitásért fellebbeznek!
    Hát ez már nevetséges... Jó, hogy nem NB1be sorolnak vissza minket...
  • Etelkozi Vata
    nem nagyon kéne baszkurálni a Chelsea-t (mert ez a csapat neve), ott elég jól mennek a dolgok.

/másik kedvenc csapatom/
  • Kaplan
    "A Juventus labdarúgócsapatában akarja folytatni pályafutását Gianluigi Buffon, a másodosztályba visszaminősített együttes világbajnok olasz kapusa. Silvano Martina, a klasszis menedzsere elmondta, hogy több klub, így az AC Milan és az AS Roma is szívesen alkalmazta volna Buffont, ám az "Öreg hölgynek" becézett klub nem foglalkozott az ajánlatokkal. Az olasz bundabotrány után a római sportbíróság első fokon a Serie B-be száműzte a Juventust, a Fiorentinát és az SS Laziót. A döntés még nem jogerős."

Gyermekek, ez mai hír két órás. Valaki valamit hallott erről? :O

• Monoton
    "majd meglátjuk" egyetértek :)
  • gergelyanevem
    csak ezt gondolom( a Juve csapatként funkcionál,melynek ő is egy fontos része volt, hát a reál(vagy cselszi)-ról viszont más a véleményem ezen a téren,amit nem mondok el, mert csak flémelés lesz belőle,de mondom, majd meglátjuk)
  • Monoton
    miért gondolod hogy nem érzi majd jól magát?

mehetett volna a cselszkájba is
  • gergelyanevem
    jól van, kiváncsi leszek hogy teljesítenek, de kétlem hogy igazán jól fogják majd magukat érezni...főleg Canna, de majd meglátjuk
  • DJ Bee18
    22:25 - Mindkét játékos 2 plusz 1 éves szerződést kötött a Real Madriddal.

22:20 - A Real Madrid CF hivatalos közleményben tudatja, hogy Predrag Mijatovic sportigazgató torinói tárgyalása során megállapodott a Juventus vezetőivel Cannavaro és Emerson átigazolásának ügyében. Az érintett játékosok jelenleg vakációjukat töltik, ám pár nap múlva bemutatják őket a Santiago Bernabéu stadionban. Cannavaro és Emerson Ramón Calderón első játékos igazolásai.

Csak szólok, nem akarok én flamet...
  • Csacsi
    A Milan tuti nem fog a B igába kerülni...túlságosan nyomják őket....legyen legalább 1 jó évük..a.ztán megint cél a második a hely :DD