44078
-
#10360 Sztem igaza van Milan túl jól jönne ki ebből így....de a többieknek nem kéne több büntetés Juvnak még talán lehetne csökkenteni a -30 pontot azt jóvan... -
#10359 Hát még az ügyész ****** ****** ******* ****** ****** anyját, meg ***** ** ** ****** ************ **** apját. -
Monoton #10358 ezdekemény -
#10357 "Juventus, Milan és Fiorentina büntette a legsúlyosabban"
hadjuk már ezt..méghoy a legsúlyosabban a Milannak -15 pont ráadásul még felleeztek ebből még kevesebb lesz.... -
#10356 tőketartalék az van,még így is nagyobb a költségvetünk mint a Serie A ban lévő klubok többségének.de most egy új jövőt kell megalapozni,ezek a befektetők amint lejár a szerződés valószínűleg elmennek és a tartalékok elfogynak egyszer
én sokkal nagyobb gondnak tekintem a fizetési sapkát,ami miatt drasztikusan csökkenteni kell a fizetéseket -
#10355 Srácok, írjunk maileket a [email protected], hogy Buffon maradjon, legalább ő maradjon, olaszul, vagy angolul, köszi. -
#10354 Nem hinném, hogy nincs elég tőketartalék a juventusban, hogy kibírja nagy eladások nélkül a következő évet. Akik meg nem akarnak B-ben játszani, azokat simán kölcsön lehetne adni.
Szóval remélem nem esik szét teljesen imádott csapatom. -
gergelyanevem #10353 jah :), valami góltalansági rekordot felállíthatna, és megnyernénk a b-t 30 pont hátrányból is, Del Piero meg gólkirály lenne,2.Bojinov :) -
#10352 a B osztályban is lőnek kapura, továbbra is a világ legjobb kapusa maradna,arról nem is beszélve hogy emberileg tovább nőne a szemekben -
gergelyanevem #10351 de szép lenne, mondjuk nem tudom, hogy jót tenne-e neki -
gergelyanevem #10350 de igaza van az öregnek -
#10349 "A Serie B-ben is maradok a Juventusban. Imádom ezt a mezt és ezeket az embereket, tehát úgy érzem, képes lennék itt maradni. De ha a Juventus úgy dönt, hogy elad engem, elfogadom a klub döntését, de az én kívánságom az, hogy továbbra is a Juve kapuját védhessem." -
gergelyanevem #10348 jah :) #10221 -
#10347 #10221 -
#10346 "Visszatérek a labdarúgás világába és tönkreteszek mindenkit, aki tönkrett engem és a Juventust. Felsorolok minden nevet és felszámolok az olasz focivilággal, amit már tisztának hisznek, mert távozott belőle Moggi és Giraudo. Annyit mondok, hogy mielőtt beléptünk Giraudóval a 'calcióba', már azelőtt mocskos volt minden és most is, miután kiléptünk, még mindig ugyanolyan mocskos."
Moggi rendkívül keményen támadja az Intert és vezetőit, és nagyon jól elrejtett hamis dokumentumokról beszél: "Az Inter hamis dokumentumai nagyon jól el vannak rejtve. Még a mostani botrány kirobbanása előtt a Bíróság tudomást szerzett róluk, de erről érdekes módon nem beszél senki. Miért? Egy tehetős újságíró, aki birtokosa volt az Inter részvényeinek, egy félrevezető kampányt vezet az újságjában, ami a focibotrányt 'Moggiopoli'-vá alakította át. Érdekes módon ez az újság már egy nappal előbb lehozta szinte teljesen pontosan a CAF elsőfokú ítéleteit. A FIGC (Olasz Labdarúgó Szövetség - a szerk.) megbízottja, akinek rendbe kellene tennie a jelenlegi helyzetet, ő az Inter extanácsnoka." - Moggi eképpen támadja a La Gazzetta Dello Sportot. "Mi a helyzet Recoba hamis útlevelével? Melyik az egyetlen Serie A-s klub, amely nem volt semmennyire sem érintve a botrányban? És melyik az az egyetlen Serie A-s csapat, amely érdekelt a B ligában is? Nem az Inter véletlenül a Speziával? Higgyék el nekem van különbés a között, ha Moggi megy vacsorázni Bergamóval (a játékvezetőküldöttség exelnöke - a szerk.), amikor már a Juve megszerezte a Scudettót, és a között, amikor Giacinto Facchetti (az Inter általános igazgatója - a szerk.) megy vacsorázni Bergamóval, amikor az Internek még a BL helyezése sem volt biztosítva. Facchetti hamisított jótállásai a Regginának talán nem számítanak hamis dokumentumoknak? És most miért elég a Sportbíróságnak csak a gyanú, hogy ítéljenek? Ezt kérdezem, mert a Juventust csak így száműzték a Serie B-be."
-
#10345 Szándékosan takarították el a Juvét és a Milant az útból?
Gavino Nieddu a goal.com munkatársa bemutatta, hogy miért nem véletlen, ami az olasz futballbotrány kapcsán Itáliában történik. Guido Rossi aki vezényli a procedúrát, nem eléggé legitim ugyanis a többi klub számára. Rossi, aki közismerten Inter drukker, igazgatósági tag volt hosszú évekig a kék-feketéknél, és nem mellesleg Massimo Moratti puszipajtása is. Nem véletlen, hogy a legnagyobb riválisokat Juventus, Milan és Fiorentina büntette a legsúlyosabban, valamint hogy az Inter kezére játsza az utóbbi évek Scudettóit. Az Internazionale 1989 óta nem tudta megnyerni a Serie A-t és emiatt nagy a nyomás Massimo Morattin. -
#10344 Andrea Agnelli is bent volt Pessonál most már el tudtak beszélgetni -
#10343 Secco,csak akkor egyezett volna meg a Milannal ha a pénz mellé Abbiatit adták volna
ez nem jöhet létre mert odaadták a Torinonak -
#10342 tök mindegy hogy hülyén venné ki magát,egy rossz szót nem szólnék rá ha elmenne,nem kötelessége
Valerij Bojinov, a zebrák új támadója nagyon boldog, hogy a Juventus játékosa lett, annak ellenére, hogy a B ligában kell majd játszania: "A Juventus mindig is Juventus marad. Ráadásul egy olyan bajnokkal, mint Del Pieróval együtt játszani, óriás megtiszteltetés a számomra. A múltam már nem érdekel, szeretném azt a fejezetet lezárni, és most újrakezdeni minden a zebramezzel. Engem a szavak nem érdekelnek, hanem inkább a tettek." -
#10341 ezt én sem értem :)
a Torinonak mi köze ehhez? -
#10340 ez most hogy
azért nem mehet oda mert Abbiati nem ide jön?
vagy korán van? P -
#10339 tavaly kellett volna, pici módositással VOTE Berlusconi felirattal :DD -
#10338 mivel hülyén venné ki magát, hogy Zanetti odaigazolása után, továbbállna :DDD
egyébként ez a helyzet nagyon durva, mintha 3 éve kizárták volna a Ferrarit azért, mert Barrichello elengedte Schumachert, ő meg a kizárás után átigazolt volna a Renaulthoz. Ilyen abszurd lehetett elképzelni 2 éve a mostani helyzetet -
#10337 eh:DDDD -
#10336 pici off:
maffia :D az új mez -
#10335 ez van ebben egyet is értek Moggival,az hogy most eltakarították ezt a pár embert egy időre meg hoznak egy ilyen döntést nem hoz helyre semmit.maximum most az elkövetkezendő pár évben meghúzzák magukat azok a személyek akik megúszták aztán évek múlva jöhet megint a botrány,a sárdobálás, a "megtisztulás"... -
#10334 hát nem tudom,h írjak-e...
nem flémelni akarok,hanem a témához hozzászólni.
akármilyen érdekes,a juve játékosait sajnálom az eset miatt.
mivel megtettek mindent a bajnoki címért,és el is vettek tőlük 2-t.
most így minden juve játékos koppant egyet.
a másik,h a milan megérdemelte e volna a b-t.igen.ők voltak az ügyben a 2.legsárosabbak.aztán a fio is keményen kapott,a milan vezetősége összefogott a fio ellen,vagy mi volt,és hát a maffia megintcsak győzött.
a lazioról nem sokat tudok ez esetben,de a fio sztem nem érdemelte meg a b osztályt,max pontlevonást érdemelt volna. -
#10333 eh Secco kijelentette,hogy mivel Abbiatit a Milan a Torinonak adta,így semmiképp nem igazolhat oda Gigi
nekem eddig nagyon tetszik az új vezetőség gondolkodása -
#10332 micsoda? wtf? -
#10331 van akinek játékosokkal is az -
#10330 Ez így van, de szerintem úgy gondolta, hogy ezeket az úgymond rangadókat kell csak megnyerni a bajnoksághoz.
Ez nem ROma fórum, de a Róma pont Cassano eladása után lett jó.
Őmeg a realban a szokásos galaktikus játékot nyújtotta -
#10329 játékosok nélkül nehéz lesz -
#10328 Fiorentina, Lazio.......
Érdemes elolvasni a felebbezést tagadjuk ugye a csalást.
És senkise tud konkrét bizonyítékot mondani, hogy opsz csalt a bíró.
A Sport1-es összeállítás is humbukk volt.
Pont erről beszéltünk, hogy ez jó előre ki lett találva.
Van aki látja van aki jön a csaló Juve-val.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy Moggi ártatlan bárányka, dehogy a játékosok benne lettek volna........ -
#10327 Pont mi, akik megnyernénk előletek a bajnokságot...ennyi pont elég ahhoz, hogy esetleg ti nyerjetek. -
a zsírkereskedő #10326 az h oda vissza verik az intert és az as romát lehetséges
de szerintem ez a két csapat is erősödik még szóval nem kell leoltani őket kapásból...
ha megjöttek a másodfokú ítéletek majd akkor lehet filózni
egyébként ha jól tudom a roma és az inter is benne volt valamennyire nem csak ez a 4 klub
a romából cassanot nem kellett volna eladni anno és akkor most mi nyernénk a bajnokságot... de így ki tudja már tommasi is lelép -
#10325 Az a legdúrvább, hogy az itélethírdetésnél, és az egész mizzéria körül nagyobb bunda van, mint ami miatt kirobbant ez az egész :(((
Szegény Juventust megtalálták bűnbaknak, mert megunták, hogy képtelen bármelyik csapat is elnyeri előle az olasz bajnokságot. -
#10324 ha úgy nézed második évben csak ti fogtok hiányozni;)
(ja és ennyi eröből csalással se dicsőség) -
#10323 CSonka bajnokságot nem nagy dicsőség nyerni -
#10322 teljesen igazad van de amíg Ti feljuttok mi nyerünk 2 bajnokságot;) -
#10321 Marchionni is! ez a lényege