44078
-
#10440 Focilista
"> Ma pedig Viera, az Interhez. Patkányok, süllyedő hajó.
Na meg dogkeselyuk, akik probaljak megmenteni oket :-)
Amugy le a kalpaggal Buffon, Nedved meg Del Piero elott. Foleg Buffon
elott, aki a kora es a tudasa alapjan gyakorlatilag barhova mehetne,
szemben a masik ketto, kioregedofelben levo es palyaja zenitjen mar
tullevo sztarral." -
#10439 Emerson,Ibra, és Vieira (benne csalódtam a legnagyobbat) nem fognak hiányozni. Ha tényleg marad Gigi és Pavel nomeg persze Del Piero, akkor nem lehet nagy gond a B-ben, de ezek mind csak feltételezések.
-
#10438 15+5 -
#10437 csodás, 20 + 10-ért vettük... -
#10436 no meg mégegy kérdés, mennyiért szállítanak a juvestore-ból magyarországra?
mert rendelek egyet szerintem -
#10435 mikor készül el a stadion? -
gergelyanevem #10434 Inter? ehh..
ő tudja, bár én a ehlyében inkább visszamentem volna angliába -
#10433 úgy néz ki Vieira hivatalosan is az interé,11 millió eurót kapunk,4 évre írt alá évi 5,6 millióért
rajta is buktunk -
#10432 a juvestoreból már régóte rendelhető -
#10431 mikortól lehet kapni?
mint hű juve szurkoló nekem is be kell ruháznom majd egyre :) -
gergelyanevem #10430 nekem a csíkos :), tetszik, hogy galléros, szal ezt tuti be kell majd szereznem -
#10429 nekem a fekete az ami nagyon bejön -
gergelyanevem #10428 :), hát igen, néztem, jól néz ki az új mezünk, majd be kellene szereznem egyet -
#10427 mindegy nekem van felvasalható,majd felrakatom az új mezünkre -
gergelyanevem #10426 fel nem vennék egy olyan mezt az tuti...dehát... -
#10425 aha értem...vagyis "elvileg" dupláztunk tavaly.. -
#10424 csillagot csak minden 10. bajnoki cím után lehet kapni
viszont a scudettot viselhetitek a 2006/2007-s szezonban -
#10423 ugyse ünnepli meg..lényegtelen..(ezért kapunk 1 csillagot?) -
#10422 az inter fogja kapni a scudettot
egészséségükre -
#10421 jóhogy nem Materazzit büntetik csak műesésért... -
#10420 De Rossi egy könyöklésért 4 meccset kapot... -
#10419 "Most aztán jól megbüntették Zidanet. 4 meccs amikor már úgysem játszik. Az egészből Materazzi jött ki rosszabbul, hiszen neki le kell töltenie a büntetést. Poulsent miért nem tiltották el, amikoe Totti leköpte. Biztos mondott neki valami csúnyát. Nevetséges döntés. Közmunka, pár százezer euro büntetés vagy a Vb legjobbja cím elvétele az már büntetés lett volna. " -
#10418 SZÉGYEN !
Három válogatott-mérkőzésről eltiltotta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Zinedine Zidane-t, de az ítéletnek az ő esetében nem sok értelme van, lévén, hogy a francia középpályás a világbajnokság után visszavonult. Marco Materazzi kétszer nem léphet pályára a világbajnok olasz válogatottban. Zidane-nak 7500, az olasz középső védőnek 5000 svájci frank-os büntetést kell befizetnie. A futball-világszervezet ma Zürichben vizsgálta ki a vb-döntőn történt incidenst.
-
#10417 Neki zidane kellett:)))) -
#10416 Már a Barca is.
Néhány hír:http://sport.hirstart.hu/ -
#10415 vagy hozzánk jön vagy marad szvsz...asszem nem jelentkezett be más érte csak mi.. -
#10414 látszik, ezek nem csóró magyar hülye focisták, győzni akarnak a PÁLYÁN -
#10413 tényleg, Trezeguet-vel mi lesz szerintetek? -
#10412 igazuk van...valahl...de én Stankovic pártján álok:)
"Az Inter játékosai közül Dejan Stankovic mondta el véleményét, ő nem tudna örülni a kapott elsőségnek. "Nem ünnepelném meg, mert nem a pályán szereztük. Egyáltalán nem tenne boldoggá" - nyilatkozta a Gazzetta dello Sport-nak." -
#10411 ez azért szemét dolog -
#10410 Camoranesi marad? -
#10409 Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram is elkelt -
#10408 A pofám leszakad -
#10407 ma tárgyal a Juve vezetőivel -
#10406 én whiskyt :D -
#10405 aláírása után pezsgőt bontok! -
#10404 Elvileg pár aláírás hiányzik és az Interé o.O -
#10403 Biztos az Inter intézte el mert ott van Moratti legjobb haverjának a tesója aki Inter drukker -.- -
#10402 Jobb, hogy nem Olaszországban mentek másik klubhoz, nagyon ratyi érzés lett volna pl. Milan, v. Inter színeiben látni őket, bár Canna volt Interes. A Real sem jobb de legalább nem milánói. Urbán is hívhatta volna őket is a REAC-ba. -
#10401 ne is mondd, az előző szezon két legjobb játékosa Canna és Emerson elmegy :(
legalább maradtak volna olaszországban