44078

ibogldrc.jpg

• gabber_saviola
    azért annyira nincs esélyük megnyerni, mivel másodfoku után a milán is fog eladni jópár pléját, pl: Kaká, Gattuso
  • fsgh
    jaja mert ha indul akkor nagy eslyük van megnyerni az meg hűűű de nagy bütetés-.-
  • gabber_saviola
    az európai indulásokat keddig kell jelezni, de szerdáig fárni fog vele az uefa (infóm szerint) amúgy sem hiszem, hogy keddig lefolyik a másodfoku

jah én sem szeretném, ha a milán uefázna :)
  • Barni
    az komoly, az uefás nevezés meg kedden van mi?
    azt nem bírnám, ha a milan az uefa kupában indulna...
  • fsgh
    Azt rebesgetik Juve B -20 és a többiek A pontlevonással...
  • gabber_saviola
    szerda
  • Barni
    na vajon hogy állhat a második tárgyalás?
    mikor lesz ítélet?
  • Zsolti9014
    persze, öreg már!
  • Monoton
  • 9csöves9
    jaja,csak szerintem el fogjuk adni

Monoton,nem a madridistán
  • Monoton
    ezt hol olvastad :)
  • gabber_saviola
    nem semmi Terz, hogy Ő maradni akar, tiszteletem neki is
  • 9csöves9
    én tartottam tőle,hogy csak kiszenvedi ezt az 1 évet hogy visszamehessen

de mostmár elkezdek nézegetni Bojinovos videókat:)
  • gergelyanevem
    :) szép
    remélem jól fog játszani, és marad sokáig,
  • 9csöves9
    ez a Bojinov gyerek meg tudja mit kell nyilatkozni,hogy gyorsan megszeressük:D

“Voglio giocare con Del Piero!”

"A tengerben fürödtem a családommal, amikor megtudtam, hogy a Juve szeretne leigazolni. Egy percet sem hezitáltam, a Juventus a világ egyik legnagyobb klubja. Azért vagyok itt, hogy elkezdjem ezt az új kalandot és remélem, hogy valóra válthatom a ti és a mi álmainkat, vagyis hogy a Juventus újra Scudettókat és BL-t nyerjen."

Ekkor a szurkolók heves tapsviharban törtek ki, ami még hangosabb lett a következő mondatál: "Del Pieróval akarok játszani! És nyerni, mint a bálványotok!" Ezután Bojinov elkezdte énekelni a Juventus himnuszát, amelybe a szurkolók is bekapcsolódtak. De még ez sem volt elég, a bolgár támadó ezután rákezdett a híres Del Piero nótára, és együtténekelt Bojinov és a Juve szurkolói. Ezek után pedig elkezdte osztogatni az aláírásokat.
  • 9csöves9
    nem biztos,állítólag van Angliából kérője

viszont a hivatalos oldalon elmondta Deschamps hogy Gigi 100% hogy marad,Trezben már nem biztos

és csalódott Cannavaróban
  • gergelyanevem
    Kovac is marad? már biztos?
  • 9csöves9
    Tudor marad természetesen, Legroval vagy Kovaccal jó kettőst alkothat
  • a zsírkereskedő
    meg figyelembe kell venni h sztem 4-5 éve is öreg volt már...
    fiatalodni meg senki se fiatalodik:D
    de ha védő akkor már említhetjük zebinát:D - rómából végre kitették most élvezzétek ti:)
  • gergelyanevem
    sztem Tudor marad, alapember lehet
    ugye Montero-t nem gondolod komolyan?...
    jó volt valóban, de azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán, és ő nem lett jobb, sőt...
  • Zsolti9014
    Csak azért mondom, mert belső védők terén nem állunk túl jól, és ő anno Ferrarával megbízható volt, igaz kellett vki aki pótolja az eltiltás alatt. (össze kellene rakni az MM kettőst: Montero-Materazzi :D

Tudorral mi a helyzet?
  • gergelyanevem
    Montero? felejtős, hentesbácsi jó arc volt,de csak a sárgákat meg a pirosakat szedte
  • Zsolti9014
    Ez a gond, pedig így igazságtalan, ezen az alapon befejező csatár sem kaphatna (pl. Seva), bár ő is megérdemelte.
  • Zsolti9014
    Figyeljetek, Monteróval meg Tudorral mi van? Itt azt írják, tavaly csak kölcsönadtuk őket. Sztem hiba volt Tacchinardit elengedni, ő biztosan maradt volna a B-ben is, + nagyon jó játékos.
  • forzajuve5
    jó volna,de manapság sajna kapusoknak nem nagyon osztogatnak aranylabdát
  • Zsolti9014
    Gigiről tényleg példát vehetnének, VB-győztes, világ legjobb kapusa, VB-legjobb kapusa, oda megy ahova akar, és ő itt marad, annak ellenére h BL-t nem nyert még (majd fog a Juvéval). ARANYLABDÁT NEKI!
  • Barni
    igen, énis erre gondoltam, csak most Gigit akartam fényezni egy picit ha nem gond
  • forzajuve5
    nem érdekel hogy hány gólt kapunk(mert azért kapott gól nélkül nem lehet bajnokságot végigcsinálni),csak jussunk fel 1 év alatt az A-ba
  • fsgh
    az tulzás lenne ha Fio és lazio is ott marad de hogy vereség nélkül az már tuti;)
  • Barni
    remélem kapott gól nélkül nyerjük a B-t :)
  • forzajuve5
    nem hibáztatom őket,de példát vehettek volna Buffonról
  • a zsírkereskedő
    puma - emerson?
    egyébként sztem nem hibáztatható senki
    sztem majdnem mindeki otthagyná a csapatát ha így hazavágnák...
  • forzajuve5
    Vieraban nem csalódtam,biztos voltam benne hogy elmegy, ugyanis neki az az álma hogy bl-t nyerjen
    számomra Cannavaro és Puma jelentette a nagy csalódást
  • Monoton
    csak hogy tudd Zidane önként vállalta a társadalmi munkát!

kb. olyat amit Barthez csinált
  • Barni
    akkor várok asszem, addig elleszek az újdonsült olasz mezemmel :)
  • 9csöves9
    igen,meg igaz hogy eredeti áron adják,de szeptember környékén már itthon is beszerezhető olcsóbban
  • Barni
    ja oks, gondolom drága a házhozszállítás mi?
  • 9csöves9
    nem ajánlom onnan a rendelést,várj egy kicsit aztán már mindenhol kapható lesz,olcsóbban mint a Juvestoreból

nekem egy sálam van onnan,de azt a tesóm rendelte nekem, a részleteket nem tudom
  • Barni
    na nem rendelt még senki sem a juvestoreból?
  • Zsolti9014
    mindegy, úgy emlékeztem, hogy 2x10 utána, ha jól játszik, még 10. de mind1