44078
-
#10480 azért annyira nincs esélyük megnyerni, mivel másodfoku után a milán is fog eladni jópár pléját, pl: Kaká, Gattuso
-
#10479 jaja mert ha indul akkor nagy eslyük van megnyerni az meg hűűű de nagy bütetés-.- -
#10478 az európai indulásokat keddig kell jelezni, de szerdáig fárni fog vele az uefa (infóm szerint) amúgy sem hiszem, hogy keddig lefolyik a másodfoku
jah én sem szeretném, ha a milán uefázna :) -
#10477 az komoly, az uefás nevezés meg kedden van mi?
azt nem bírnám, ha a milan az uefa kupában indulna... -
#10476 Azt rebesgetik Juve B -20 és a többiek A pontlevonással... -
#10475 szerda -
#10474 na vajon hogy állhat a második tárgyalás?
mikor lesz ítélet? -
#10473 persze, öreg már! -
Monoton #10472 -
#10471 jaja,csak szerintem el fogjuk adni
Monoton,nem a madridistán -
Monoton #10470 ezt hol olvastad :) -
#10469 nem semmi Terz, hogy Ő maradni akar, tiszteletem neki is -
#10468 én tartottam tőle,hogy csak kiszenvedi ezt az 1 évet hogy visszamehessen
de mostmár elkezdek nézegetni Bojinovos videókat:) -
gergelyanevem #10467 :) szép
remélem jól fog játszani, és marad sokáig, -
#10466 ez a Bojinov gyerek meg tudja mit kell nyilatkozni,hogy gyorsan megszeressük:D
“Voglio giocare con Del Piero!”
"A tengerben fürödtem a családommal, amikor megtudtam, hogy a Juve szeretne leigazolni. Egy percet sem hezitáltam, a Juventus a világ egyik legnagyobb klubja. Azért vagyok itt, hogy elkezdjem ezt az új kalandot és remélem, hogy valóra válthatom a ti és a mi álmainkat, vagyis hogy a Juventus újra Scudettókat és BL-t nyerjen."
Ekkor a szurkolók heves tapsviharban törtek ki, ami még hangosabb lett a következő mondatál: "Del Pieróval akarok játszani! És nyerni, mint a bálványotok!" Ezután Bojinov elkezdte énekelni a Juventus himnuszát, amelybe a szurkolók is bekapcsolódtak. De még ez sem volt elég, a bolgár támadó ezután rákezdett a híres Del Piero nótára, és együtténekelt Bojinov és a Juve szurkolói. Ezek után pedig elkezdte osztogatni az aláírásokat. -
#10465 nem biztos,állítólag van Angliából kérője
viszont a hivatalos oldalon elmondta Deschamps hogy Gigi 100% hogy marad,Trezben már nem biztos
és csalódott Cannavaróban -
gergelyanevem #10464 Kovac is marad? már biztos? -
#10463 Tudor marad természetesen, Legroval vagy Kovaccal jó kettőst alkothat -
a zsírkereskedő #10462 meg figyelembe kell venni h sztem 4-5 éve is öreg volt már...
fiatalodni meg senki se fiatalodik:D
de ha védő akkor már említhetjük zebinát:D - rómából végre kitették most élvezzétek ti:) -
gergelyanevem #10461 sztem Tudor marad, alapember lehet
ugye Montero-t nem gondolod komolyan?...
jó volt valóban, de azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán, és ő nem lett jobb, sőt... -
#10460 Csak azért mondom, mert belső védők terén nem állunk túl jól, és ő anno Ferrarával megbízható volt, igaz kellett vki aki pótolja az eltiltás alatt. (össze kellene rakni az MM kettőst: Montero-Materazzi :D
Tudorral mi a helyzet? -
gergelyanevem #10459 Montero? felejtős, hentesbácsi jó arc volt,de csak a sárgákat meg a pirosakat szedte -
#10458 Ez a gond, pedig így igazságtalan, ezen az alapon befejező csatár sem kaphatna (pl. Seva), bár ő is megérdemelte. -
#10457 Figyeljetek, Monteróval meg Tudorral mi van? Itt azt írják, tavaly csak kölcsönadtuk őket. Sztem hiba volt Tacchinardit elengedni, ő biztosan maradt volna a B-ben is, + nagyon jó játékos. -
#10456 jó volna,de manapság sajna kapusoknak nem nagyon osztogatnak aranylabdát -
#10455 Gigiről tényleg példát vehetnének, VB-győztes, világ legjobb kapusa, VB-legjobb kapusa, oda megy ahova akar, és ő itt marad, annak ellenére h BL-t nem nyert még (majd fog a Juvéval). ARANYLABDÁT NEKI! -
#10454 igen, énis erre gondoltam, csak most Gigit akartam fényezni egy picit ha nem gond -
#10453 nem érdekel hogy hány gólt kapunk(mert azért kapott gól nélkül nem lehet bajnokságot végigcsinálni),csak jussunk fel 1 év alatt az A-ba -
#10452 az tulzás lenne ha Fio és lazio is ott marad de hogy vereség nélkül az már tuti;) -
#10451 remélem kapott gól nélkül nyerjük a B-t :) -
#10450 nem hibáztatom őket,de példát vehettek volna Buffonról -
a zsírkereskedő #10449 puma - emerson?
egyébként sztem nem hibáztatható senki
sztem majdnem mindeki otthagyná a csapatát ha így hazavágnák... -
#10448 Vieraban nem csalódtam,biztos voltam benne hogy elmegy, ugyanis neki az az álma hogy bl-t nyerjen
számomra Cannavaro és Puma jelentette a nagy csalódást -
Monoton #10447 csak hogy tudd Zidane önként vállalta a társadalmi munkát!
kb. olyat amit Barthez csinált -
#10446 akkor várok asszem, addig elleszek az újdonsült olasz mezemmel :) -
#10445 igen,meg igaz hogy eredeti áron adják,de szeptember környékén már itthon is beszerezhető olcsóbban -
#10444 ja oks, gondolom drága a házhozszállítás mi? -
#10443 nem ajánlom onnan a rendelést,várj egy kicsit aztán már mindenhol kapható lesz,olcsóbban mint a Juvestoreból
nekem egy sálam van onnan,de azt a tesóm rendelte nekem, a részleteket nem tudom -
#10442 na nem rendelt még senki sem a juvestoreból? -
#10441 mindegy, úgy emlékeztem, hogy 2x10 utána, ha jól játszik, még 10. de mind1