Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
A focit pont az egyéniségek teszik színessé

de neked nem szimpi nekem igen, bár nem a kedvenc játékosom.
Kit--Kat
nem játszik alázattal....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
Szerintem jó játékos a Holland bajnokság színvonala pedig tegnap látszott.

Nem gondoltam volna hogyx így helytállnak.
Kit--Kat
???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sheva
hát igazd van nem nagyon néztem a meccset...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Kit--Kat
nemm én a szépségért szeretem a játékosokat mer nem vagyok buzi😊, én magáról az emberrõl beszélek, most is ha figyeltél volt neki 1 kiugratás aminél elcsúszott, már elkedzett reklamálni a kugrató csapattársának. hát ez az ember tuti nem normális

Sheva
nem a kinézet alkapján kell szerettni a játékosokat...
Gattusso se a legszebb a világon de kurva jól játszik és ez a lényeg és nagyon hasznos a Milannak!!!<#hawaii>

Rudee
Tudod egy a baj, hogy az a lerántás nem olasz bajnokin volt hanem, európai kupamecsen. Ott pedig beláthatod hogy máshogy ítélik meg.

Az olasz és holland bajnokságot meg csak Te tudod Den Haag vs. Milan szemszögbõl összehasonlítani, de ha ezt be tudod magyarázni magadnak akkor sajnálom. Sokkal másabb szögbõl kéne nézned, de úgy veszed észre.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kit--Kat
Az a nagy lekezelõ, lenézõ pofája annyira idegesítõ Zlatannak eddig minden játékost szerettem a Juvében, de most, hogy õ megjött már õt úgy utálom, mint a.......

Sheva
ez igaz mondjuk sokszor bele botlik a saját cselébe... de akkor is amikor meg összejön neki akkor meg õ a király... ugyan ez van nálunk Pippoval amikor gólt rúg õ az isten amikor kihagyja a 100%-osat akkor meg mindenki basztatja... IDÕ KELL NEKI!!!

Mhosah Myth
Csinál gyönyörû cseleket csak az a probléma, hogy 10-bõl 1 jön be neki és nem tudja felfogni, hogy passzolni vagy csel nélkül elvinni egy játékos mellett sokkal egyszerûbb lenne fõleg mikor vesztésre áll a csapat de õ inkább megpróbál esernyõt adni meg mindenféle sarkazást egyebeket amikor egy egyszerû passzal gólhelyzetbe passzolhatna õ inkább oxival megpróbálja odadni és elb@ssza...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Sheva
hát de azért már itt is csinál gyönyörû cseleket!

Sheva
Appiaht én is hiányolom nekem tetszik a játéka és még tavaly alap ember volt...

Breki33
Camo?

Egész jól játszott és volt ergy szólója mikor öt ember között indult meg.

De tényleg nem értem Appiah miért nem játszik és Blasi miért kezd mindig.
9csöves9
csak eszébe kell juttatni hogy ez nem a holland bajnokság

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
jaja szerintem is jó játékos szüksége lesz még a Juvénak rá...

9csöves9
azért hasonlítsd össze a Den Haag meg mondjuk a MIlan védelmét.egyszerû huzogatós cselekkel megetett 8 embert az Olasz bajnokságban a 2. ember vagy simán szereli vagy úgy felrúgja mint a szemét.hatalmas játékos Zlatan de amikor szarul játszik akkor is mindenki mások fölé emeli és ez nem jó.

A Real elleni szted olyan hatalmas lerántás,érdekes senki se reklamált,és csak te beszélsz róla. gondolom láttál már Olasz meccset és tudod hogy az ilyeneket csak akkor fújja be a bíró ha segíteni akar egy csapatnak. itt azért Alex gólja még egyvonal sem volt nem hogy les, a kezezésnél meg érdekesen nyúlt meg a válla lefelé nem gondolod?

9csöves9
na elmondom én is a véleményem. az elsõ félidõ elsõ felében szokásosan szarok voltunk pechünk hogy pont ezt hajtotta meg a Pool.Alex gólja még egyvonal se volt nem hogy les , a játékvezetõ meg szétfújta a meccset.Pessotto nagyon jó csere volt és a második félidõt egyértelmûen uraltuk sajnos nem mutatkozott meg túl sok helyzetben. Alex lecserélését énse értem,Trez nem nyújtott semmi érdemlegeset.a védelem nagyon jó volt Thuram egyértelmûen a meccs legjobbja néha olyan magabiztossággal szerelt hogy öröm volt nézni.Zebina sérülésénél én behoztam volna egy kp-t és PEssottot kitolom jobbhátvédnek hiszen tud azt is játszani és így egy friss kp val mondjuk Olival.távoli lövésekkel zavart okozhattunk volna még. Camo,Blasi,Trez nyújtották számomra a leggyengébb teljesítményt
egy X re simán jók voltunk,ha nézzük a bírói ítéleteket akkor meg fõleg.a 2-1 nem rossz eredmény,jobb mint a Real elleni

Rudee
Nem Del Piero játékidején kell hasonlítani...
Azért látom ismered Ibrahimovic játékosmúltját. Az Ajaxba kerülésekor is csak a 2. szezon végén kezdett igazán jól jáccani, addig mégse zavarták el.

BADE
2 max 3 csapat van,aki ér is ott valamit,fordulónként nem egy olyan meccs van,amin 5-6 gól esik,ennyit a védelemrõl.Mi az,hogy ennyi játéklehetõséggel??Buffon után lassan õ lesz,aki a legtöbbet játszik...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
hehhe 10x annyit játszik mint Del Piero õ a "nagy" begejezõ csatár, és mégis kevesebb gólt lõtt min Alex, sõt ha még a BL gólokat is hozzáadjuk...
ennyi játékkal már rég megkellett volna szoknia..

Rudee
Ibrahimovicot fölösleges szidni. Teljesen más bajnokságból jött és ennyi játéklehetõséggel nem is csoda hogy nem tudja megszokni ezt a környezetet.
A holland megyei bajnokság jelzõhöz inkább nem fûznék hozzá semmit, valaki talán tudja hogy miért.

Mindkét gól a védelemé volt. Az elsõnél a rövid sarokról továbbcsúsztatta az egyik olasz a labdát, a másodiknál meg nem lépett ki senki az angolokra.

Breki33
szerintem az EB-n és a REal ellen is jó volt
BADE
Az Ajaxban jó volt,de itt nem...
Észrevehetné már,hogy nem a holland megyei bajnokságban van.

Breki33
pont akartam kérdezni

Ibra sztem jó játékos, bár a mai meccsen neki sem ment
Mhosah Myth
<#eplus2><#nevetes1><#violent><#law>

Blasi nagyon gyenge teljesítményt nyújt Zlatannal egyetemben... Nem tudom, hogy miért kell õket játszatni. <#nemtudom>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

BADE
Appiaht újra be kellene vetni!Tacskó is több szerepet kaphatna!Blasi meg osztogassa a szappant Ibrával párban a zuhanyzóban!

Breki33
jó kérdés lehet megelégedtek ezzel az eredménnyel pedig jól nyomtunk

sztem Camo is jól játszott, és Nedved is belejön.

Interesek meg irogassanak a saját topicjukba eljön majd az idõ mikor õket verjük.
Shotogan
Túl vagyunk a meccsen,az biztos hogy nehéz lesz a torinói visszavágó.Sajnos a csapat nem játszott a legjobban,fõleg Nedved volt nagyon árnyéka önmagának,de ez elég sok játékosról elmondható.Thuram és Cannavaro nagyon jól játszott,de ez nem lesz elég a továbbjutáshoz ha csak a védelmünk jó.A gól elég szerencsés volt,de ha figyelembe vesszük a meg nem adott gólt és a nem befújt tizenegyest,akkor mondhatjuk,hogy megérdemelt.De ritka gyenge volt a bíró is,hülyeségeket ítélt nem egyszer és (tegyük hozzá) mindkét félnek.Szerintetek amikor Cannavaro szépített,akkor miért álltunk meg és miért nem támadtunk egy kicsit jobban?Így Trezegól szinte szerepet sem kapott egész meccsen!

BADE
Biztos vagyok a továbbjutásban!Ami Ibrát illeti takarodjón Torinóból!

Mhosah Myth
<#rinya>
Mondjuk az igazat megvallva tényleg elég sz@r volt... Sõt alig csinált valamit...

Sheva
Meglepõ hírrel szolgált Pavel Nedved, aki hosszú kihagyás után nemrég tért vissza a Juventusba. A cseh aranylabdás a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában azt sem tartotta kizártnak, hogy a nyáron visszavonul az aktív labdarúgástól:
- Nem is tudom pontosan, hogy mit bír a szervezetem - mondta Nedved -, az elmúlt hónapokban alig-alig léptem pályára. Az Eb óta nagyon sok minden történt, a pályafutásom szempontjából szinte mind negatív volt. Az elmúlt két hónapban a pálya közelében sem jártam, így most sincs 90 perc a lábamban. Ha ez így folytatódik, akkor a szezon végén be kell fejeznem a pályafutásomat.

Sheva
na 2:1 ez az egy gól nagyon értékes lehet a Juvénak!!!

Sheva
hát ja a második gól szép volt!

Kit--Kat
mér pont Del Piero???
õ játszik valamit az ibra csak reklamár whááá

Rudee
Arról beszélek mikor a "köcsög bíró" elnézte Cannavaronak vagy kinek hogy lerántotta Raúlt.

BADE
2-1-el elégedett lennék!Na kezdõdik...
Forza Juve!

BADE
Mirõl beszélsz?MErt én nem váom,mire írtad ezt!
Egyébként meg:
Vicc,amit a játékvezetõi hármas csinál!Mondjuk a védelmünk sem semmi!😞
2 helyzetbõl 2-õt berúgtak!Ibra kapufa,Alex helyzet,meg nem adott gól+40.percben szerintem a liverpooli kezezett,szóval simán lehetne fordítva is az eredmény!Ha úgy játszanánk,mint az utolsó 10 percben,akkor lehet esélyünk,másképp nem.3 gólt otthon sohasem lövünk úgy hogy nem kapunk mellé.
Forza Juve!

Rudee
A madridi meccsen Raúl lerántásakor miért nem reklamáltál ennyire?

Kit--Kat
attól félek szokásos koreográfia, Alex le zalayeta fel😞((

Mhosah Myth
Nah bazzzeg ez nevetséges!!! Az a köcsög bíró nem adta meg Del Piero fejesgólját pedig qrvára nem volt les <#ejnye1>

KURVA NAGY GÓL

ez az!

Sheva
na vezet a pool Hypia szerezte a gólt!

Kaplan
faxom!
Pont most cserélik az egész házban a tv hálózatot persze a haverjaim most nem tudják felvenni!!!
nem lehet vhol élõben megnézni??? (kép legyen!)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ok

Sheva
<#pias>IQ mester <#pias>

szerintem csak pár extra hozzászólást akar szerezni...

Sheva
ez rendes...

9csöves9
Ez egy fantasztikus gesztus a Juventus honlapjáról. Kellemeset csalódtam nagyon a Pool szurkolókban

Mindkét klub és megemlékezik az elhunyt szurkolókról és hangsúlyozza az azóta kialakult békés viszonyt a két szurkolótábor között.

Minden szurkoló karszalagot kap amin "amicizia-friendship"(barárság) felirat olvasható, és ugyanilyen szalagot fognak a játékosok is viselni a meccs alatt.

Ezenkívül a Liverpool-szurkolók egy óriási mozaikkal készülnek. A mozaik darabjai "In memoria e Amicizia" feliratot adják majd ki, ezt fogja körülvenni a Liverpooliak címerében található madár és a Juve-zebra.

Michel Platini és Ian Rush fogja azt a transzparenenst a pálya közepére vinni, amin az elhunyt szurkolók keresztneve lesz feltüntetve.