Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Marottáék képesek 45-ért elengedni az az év vicce, pláne, hogy a MU-nál hetete jelentenek be új brutális szponzorpénzeket. Le kell húzni õket a picsába, nem kell szégyenlõsködni. Persze a legjobb lenne ha maradna, franc sem tudja, hogy lehet leszedni a nevet meg a számot a Vidal mezemrõl 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Persze, nem biztos, hogy meg lehet tartani, de mindent meg kellene tenni érte. Pogba talán most még nem lenne akkora érvágás, de egy európai szinten is ütõképes csapatnak mindketten húzóemberei lehetnek.
Ezzel szemben én Marchisiót bármennyire is bírom (olasz is, saját nevelésû is), szerintem egyszerûen nem tudná Vidalt pótolni. Kettejük stílusa sem egyezik meg, de a nagyobbik baj az, hogy Marci tényleg hosszú percekre, akár meccsekre is képes eltûnni a pályán. Vidalnál ez nagyon ritka azért. A vébén is látszott, hogy nincs topformában a sérülése miatt, de akkor is végig keményen küzdött.
Én azt gondolom, hogy van egy olyan alapunk, amire lehet építkezni, és ezt meg kellene tartani.
Ehhez természetesen azt is hozzá kell tenni, hogy tisztában vagyok vele, hogy egy csomó angol csapat, néhány spanyol, meg az ilyen PSG, Monaco félék ha egyszer rárepülnek valakire, akkor legkevésbé a Juventus vezetõin fog múlni, hogy marad-e a csapatnál akár Vidal, akár Pogba.
Hajrá Magyarország!
Palacio az kell...
Én is Vidalt érzem, Pogbával az a helyzet, hogy kb. Raiola dönt, hogy mikor fog eligazolni és neki az az érdeke, hogy még egy évet maradjon. Neki az a célja minél több pénzt kapjon rajta keresztül, az meg úgy a legtöbb, ha hosszabbít nálunk és úgy igazol el jövõre. Így kap egyszer az új Juventus szerzõdés miatt, több pénzt lehet érte kérni és ezáltal nagyobb szelet jut neki is, aztán kap lóvét az új gigaszuper szerzõdése után is valamelyik pénzes csapattól. A következõ két mercatonk fedezve van általuk, kérdés, hogy mennyire európai nagyságra törõ lépések ezek...
Vidal pótlása nem lesz egyszerû, de én egy az egyben Marchisioval oldanám meg, és hoznék valami sok poszton bevethetõ fiatalt. Guarin leigazolásának nem látom értelmét most, pedig jó játékosnak tartom és biztos vagyok benne, hogy egy jól mûködõ csapatban egy jó edzõvel ott lehetne a toppon.
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sajnos nagyon úgy érzem, hogy Vidal lesz itt beáldozva. Viszont hiába kapunk érte akár 50+ milliót, egyszerûen nem látom kivel lehetne pótolni, akit meg is lehetne venni. Inkább fordítsuk fiatalokra a pénzt, mint hozni ilyen Martínez-féle zsákbamacskát 15-20 millióért. Illetve ugye még ott van Marchisio is, belõle is ki lehetne többet hozni.
Amici di nessuno...
öregszik Christian is rendesen😮
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nevetséges milyen fizetések vannak, ezzel nem lehet és szerintem nem is kell versenyezni. Olyan idõszak van, hogy bármelyik szar PL-es középcsapat nevetve túllicitál minket ha arról van szó. Ez van, volt ilyen korszaka a Serie A-nak is, hogy mindenki Olaszországban akart játszani meg mindenhonnan dõlt a lé. Egyszer fent egyszer lent.
Pogba jelenleg 600 ezer eurót keres nálunk évente. Bárhova megy, ezt megkapja egy hónap alatt...így, hogy lehetne megtartani az értékeinket? Lassan azon vagyok, menjen õ is meg Vidal is, húzzunk le mindenkit, aztán pár év múlva mi is beszállhatunk a nagykutyák mellé...
Evra nem fog ennyit keresni, a klubnak kb. 6 millióba fog fájni a fizetése, de az nettóban kb. 3 millió neki.
Közben olvasom, hogy Evra ugyanannyit fog nálunk keresni mint Manchesterben, azaz heti 125 000 eurót, ami mintegy 6 millió évente. Ez biztos? Ezzel õ lenne messze a legjobban keresõ játékosunk, ami minimum meglepõ. De ha fele ennyit kapna, az se kevés és meglehetõsen szembemegy az eddigi törekvésekkel. Ellenben az átigazolása nem kerül sokba.
Amici di nessuno...
többi egyértelmû volt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Evra is simán jó lesz 1-2 szezonra, azért a Serie A-ban nem sûrûn fog találkozni sprinter szélsõkkel és az érkezése elõrevetíti a 4-3-3-t.
Elõl meg ha összeáll egy Iturbe-Tevez-Morata hármas (vagy Lórival középen) az elég jól karcolna. Talán így Giovincoból is ki lehetne végre valamit hozni és Coman is berobbanhat.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Vazz....ezek a megmaradt emlékeik.A mában meg az 1iknek van 1 gazdagszegényferdeszemû tulaja,a másiknál meg a picsa nem ér rá foglalkozni a csapatával,meg pénze sem marad,mert minden elmegy pedofil apuka meglátogatására a börtönben.... 😄 😄 😄
A kérdés az hogy ez elég-e a bl-ben 1 tisztes (kb elõdöntõ) helytálláshoz?Sztem nem.De amíg halomra nyerjük a Scudetto-kat addig annyira nem is fogok sírni a bl-miatt.Sírjanak milánoban,meg roma-ban.Afrikában mag amúgy is éhínség pusztít 😄 😄
Alexist viszont nagyon sajnálom. Szerintem tökéletesen illett volna a csapatba minden szempontból. Taktikailag, játékstílusát tekintve, ismeri a nyelvet és a közeget, ex-csapattársak nálunk. A helyében el se fogadnám az Arsenal ajánlatát, ott nem fog semmit nyerni.
Arra leszek kíváncsi Conte hogy képzeli el elöl a dolgokat. Nagypn-nagyon remélem, hogy Berardi most nyáron nem jön vissza. Neki egy kis-középcsapatban kell játszania 30+ meccset és rúgnia 10+ gólt. Mindenkinek ez az érdeke, nem az hogy õ legyen az idõhúzó csere a hosszabbításban - arra tökéletes Giovinco is.
Amici di nessuno...
Most nézegetek róla videókat stb., jó lesz ez. Gondolom az újjáépülõ spanyol válogatottban is helyet kap, elég biztatóak az utánpótlás statisztikái: U18-tól U21-ig 27 meccs/27 góllal áll.
Mit szóltok? Ügyes gyerek, van benne lehetõség, de nem nagyon illik az eddigi képbe, hogy egy tehetségért leteszünk ennyi lóvét, sokallom. Gondolom a fizetése miatt csillant fel mindenkinek a szeme, Itáliában most ez a legfontosabb. Kicsit többért vehettünk volna már bizonyított spílert, igaz azt 3x ekkora fizetéssel. Na mindegy, én bizakodó vagyok.
A következõ emberek Evra és Iturbe lehetnek, Conte szeretné, ha a felkészülés kezdetére itt lennének.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
am azért a 100m az túlzás lenne de egyértelmûen top 3s középpályás jelenleg a világon úgyhogy fizetni kéne érte rendesen.
Vágom én, hogy sok a pénz, de azért nem végtelen. Ha Vidal mai áron megy el, akkor már bõven 100 millió font felett jártok és van még jó pár lyuk most a csapatban. Na meg Van Gaalnak is van pár kiskedvence gondolom.
Meglátjuk, én most nem választanám a MU-t a helyében és nem azért mert visszalépésnek tartanám.
A játékos cserés bizniszekben én nem hiszek, általában a sajtó koholmányai, nem nagyon szoktak ilyenek születni. Talán az Eto'o-Ibrahimovic csere rémlik egyedül a komolyabbak közül.
Aztán lehet elõkerül Arturonál a gyerekkori manchesteres pizsoma aztán kihisztizi magának a váltást...
folyamat arról cikkeznek mind angliában mind az olasz lapokban h folyamatos tárgyalás folyik a két klub között az anyagiakon, de akár még játékosokat is vonnának az üzletbe bele. (Nani+Evra)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"