Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
én úgy vettem ki Vidal nyilatkozatából, hogy valóban vannak kérõk, csak beszélni nem akar/szabad róla

9csöves9
Alakul a Vidal sztori, dailymail,cds,tutto,blikk,story magazin és hasonló hiteles források már össze-vissza írnak mindent. Valahol megegyeztek 45 millió euróban(haha!), valahol simán elutasítottuk, valahol a city is beszállt a buliba, valahol meg maga Van Gaal jelentette ki hogy másra van szüksége, szóval semmit nem lehet tudni. Mindenesetre Vidal tegnap nyilatkozott, egyelõre csak a szeretteivel akar foglalkozni és pihenni, de nagy megtiszteltetés neki, hogy egy ilyen nagy klub érdeklõdik iránta. Hozzátette, hogy jelenleg is egy nagy klubban van szóval ha úgy alakul boldogan marad...fasza.

Ha Marottáék képesek 45-ért elengedni az az év vicce, pláne, hogy a MU-nál hetete jelentenek be új brutális szponzorpénzeket. Le kell húzni õket a picsába, nem kell szégyenlõsködni. Persze a legjobb lenne ha maradna, franc sem tudja, hogy lehet leszedni a nevet meg a számot a Vidal mezemrõl 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Zsolti9014
Én úgy látom, hogy ha azt szeretnénk, hogy Európában is komolyan lehessen venni a csapatot, foggal-körömmel kellene ragaszkodni a Vidal-féle játékosokhoz. Sajnos ilyen nem terem minden sarkon, igazából a mentalitása meg a képességei is nagyszerûek.

Persze, nem biztos, hogy meg lehet tartani, de mindent meg kellene tenni érte. Pogba talán most még nem lenne akkora érvágás, de egy európai szinten is ütõképes csapatnak mindketten húzóemberei lehetnek.

Ezzel szemben én Marchisiót bármennyire is bírom (olasz is, saját nevelésû is), szerintem egyszerûen nem tudná Vidalt pótolni. Kettejük stílusa sem egyezik meg, de a nagyobbik baj az, hogy Marci tényleg hosszú percekre, akár meccsekre is képes eltûnni a pályán. Vidalnál ez nagyon ritka azért. A vébén is látszott, hogy nincs topformában a sérülése miatt, de akkor is végig keményen küzdött.

Én azt gondolom, hogy van egy olyan alapunk, amire lehet építkezni, és ezt meg kellene tartani.

Ehhez természetesen azt is hozzá kell tenni, hogy tisztában vagyok vele, hogy egy csomó angol csapat, néhány spanyol, meg az ilyen PSG, Monaco félék ha egyszer rárepülnek valakire, akkor legkevésbé a Juventus vezetõin fog múlni, hogy marad-e a csapatnál akár Vidal, akár Pogba.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
😄DD

Palacio az kell...

Breki33
Breki33
9csöves9
Közben Pogba lett amúgy a VB legjobb fiatal játékosa, kicsit úgy érzem ez már a hájpolásának köszönhetõ, mindenesetre dob rajta pár milliót...

9csöves9
Mandzukic nagy vágyam volt nekem is, de szerintem mobilisabb emberkére volt szüksége Conténak. Õ akkor lehetett volna célpont ha Llorentét lepasszoljuk. Mindenesetre az Atletico óriási bizniszt csinált, Costától nem fog elmaradni semmiben, ráadásul a maradék pénzbõl simán hozna egy kezdõjátékost.

Én is Vidalt érzem, Pogbával az a helyzet, hogy kb. Raiola dönt, hogy mikor fog eligazolni és neki az az érdeke, hogy még egy évet maradjon. Neki az a célja minél több pénzt kapjon rajta keresztül, az meg úgy a legtöbb, ha hosszabbít nálunk és úgy igazol el jövõre. Így kap egyszer az új Juventus szerzõdés miatt, több pénzt lehet érte kérni és ezáltal nagyobb szelet jut neki is, aztán kap lóvét az új gigaszuper szerzõdése után is valamelyik pénzes csapattól. A következõ két mercatonk fedezve van általuk, kérdés, hogy mennyire európai nagyságra törõ lépések ezek...

Vidal pótlása nem lesz egyszerû, de én egy az egyben Marchisioval oldanám meg, és hoznék valami sok poszton bevethetõ fiatalt. Guarin leigazolásának nem látom értelmét most, pedig jó játékosnak tartom és biztos vagyok benne, hogy egy jól mûködõ csapatban egy jó edzõvel ott lehetne a toppon.

Trunks
"If things go wrong, plan B is ready: which is Paulinho from Tottenham who is returning from World Cup with ups and downs with Brazil." <#csodalk><#action>

Amici di nessuno...

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Értem én, hogy sokba kerülnek a jobb csatárok, de pl. ne mondja nekem senki, hogy Mandzukicot nem lehetett volna elhozni Münchenbõl, azért még az Atléticóval csak tudunk versenyezni. 22 millióba került, a fizetése se lehet 8-10 millió. Ezek után nevetségesen hatna Iturbéért egy hasonló ajánlat.

Sajnos nagyon úgy érzem, hogy Vidal lesz itt beáldozva. Viszont hiába kapunk érte akár 50+ milliót, egyszerûen nem látom kivel lehetne pótolni, akit meg is lehetne venni. Inkább fordítsuk fiatalokra a pénzt, mint hozni ilyen Martínez-féle zsákbamacskát 15-20 millióért. Illetve ugye még ott van Marchisio is, belõle is ki lehetne többet hozni.

Amici di nessuno...

Breki33

öregszik Christian is rendesen😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
Sajnos azért nem lehet kifizetni egy sztárcsatárért ilyen összegeket, mert nagy fizetést is kell az ilyeneknek adni. Sanchez esetében olvastam már évi 9-10 milliót is(valószínûleg azért ennél kevesebb). Morata és Iturbe együtt nem fogja keresni a felét sem.

Nevetséges milyen fizetések vannak, ezzel nem lehet és szerintem nem is kell versenyezni. Olyan idõszak van, hogy bármelyik szar PL-es középcsapat nevetve túllicitál minket ha arról van szó. Ez van, volt ilyen korszaka a Serie A-nak is, hogy mindenki Olaszországban akart játszani meg mindenhonnan dõlt a lé. Egyszer fent egyszer lent.

Pogba jelenleg 600 ezer eurót keres nálunk évente. Bárhova megy, ezt megkapja egy hónap alatt...így, hogy lehetne megtartani az értékeinket? Lassan azon vagyok, menjen õ is meg Vidal is, húzzunk le mindenkit, aztán pár év múlva mi is beszállhatunk a nagykutyák mellé...

9csöves9
Van egy olyan érzésem, hogy van az asztalon Pogbáért vagy Vidalért egy bika ajánlat, ezért mernek ennyit adni érte.

Evra nem fog ennyit keresni, a klubnak kb. 6 millióba fog fájni a fizetése, de az nettóban kb. 3 millió neki.

Trunks
Ööö... ezért az Iturbe gyerekért nagyon durván soknak tûnne ennyi pénz. Volt egy meglehetõsen jó szezonja, tehetséges és fiatal. Ezek még így együtt se indokolnának ennyi pénzt. A vicc az, hogy nem bírunk egy sztárcsatárért kifizetni 35-40 milliót, de ilyen zsákbamácskákra vígan elmegy ennek az összegnek a 60%-a. Miért nem lehetne egyszer kevesebb, de jobb játékosért fizetni ugyanannyit?

Közben olvasom, hogy Evra ugyanannyit fog nálunk keresni mint Manchesterben, azaz heti 125 000 eurót, ami mintegy 6 millió évente. Ez biztos? Ezzel õ lenne messze a legjobban keresõ játékosunk, ami minimum meglepõ. De ha fele ennyit kapna, az se kevés és meglehetõsen szembemegy az eddigi törekvésekkel. Ellenben az átigazolása nem kerül sokba.

Amici di nessuno...

Breki33
Én elsõre azt hittem õ is benne van :-)

orr környékét nem vágtam, az nehezebb volt

többi egyértelmû volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
Breki33
BCMP 😛

9csöves9
Itt legalább a lehetõség adott 😉

9csöves9
Egyetértek. Szerintem amúgy mind a négyen meglesznek, Iturbéval kapcsolatban már állítólag holnap megszületik az egyezség. 25 millióról beszélnek, kicsit félek a biznisztõl, még felrémlik a Diego és Felipe Melo féle 25 millás bukta. Na meg ismét egy egyszezonos középcsapatos sztárocskáért adunk ennyit, van benne rizikó rendesen. Mondjuk õ már a Portoban is jó volt, van lehetõség a srácban.
Evra is simán jó lesz 1-2 szezonra, azért a Serie A-ban nem sûrûn fog találkozni sprinter szélsõkkel és az érkezése elõrevetíti a 4-3-3-t.

Elõl meg ha összeáll egy Iturbe-Tevez-Morata hármas (vagy Lórival középen) az elég jól karcolna. Talán így Giovincoból is ki lehetne végre valamit hozni és Coman is berobbanhat.

limperatore
haha torinoban se nagyon 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lacee86
Hát szegény, sok vizet nem zavar az elõzõ idényben... Alig játszott.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

forzajuve5
Q távozása egyre biztosabb. Torino vagy afrika. inkább a városi rivális tûnik befutónak

Mondjuk a milan-nak szerencséje is lehet a mercato-n.Biztos lesz akciós 'lelkitoprongybrazilsztárakivébénszerepelt'
Persze,csak mindig az az indok😛irlo nálunk nyert bl-t....mi jose-val tönkre vertük európát....
Vazz....ezek a megmaradt emlékeik.A mában meg az 1iknek van 1 gazdagszegényferdeszemû tulaja,a másiknál meg a picsa nem ér rá foglalkozni a csapatával,meg pénze sem marad,mert minden elmegy pedofil apuka meglátogatására a börtönben.... 😄 😄 😄
Lacee86
Hát a Milánóban nem kell a BL miatt izgulniuk. 😄

Iturbe,Morata,Coman,Evra.Tényleg valami kis vérfrissítés látszik a csapat háza táján.Persze 2 még nem 100 hogy jön.Nekem tetszik az irány,kérdés-õk is beválnak-e mint az utóbbi idõben érkezõk.Kb 50 milla,ami azért nem kevés lóvé.Viszont fiatalok (Evra nem 😄 ) legalább.Ha nem megy el senki,akkor nekem abszolút pozitív a mercato.Alexis viszont nekem is fáj,de õt csak vezéráldozattal lehetett volna hozni,annyit nem ér.
A kérdés az hogy ez elég-e a bl-ben 1 tisztes (kb elõdöntõ) helytálláshoz?Sztem nem.De amíg halomra nyerjük a Scudetto-kat addig annyira nem is fogok sírni a bl-miatt.Sírjanak milánoban,meg roma-ban.Afrikában mag amúgy is éhínség pusztít 😄 😄
Trunks
Ha ennyit kifizetünk érte, akkor tényleg nevetségesnek hat ez a visszavásárlási opció. Én személy szerint örülök neki. Nem kevés pénz, de annyira nem is durván sok, 2-3 középszar perememberre el szoktunk ennyit szórni. Plusz ugye az ilyen Vucsinics-szintû teljesen felesleges játékosok eladása+fizetésük felszabadulásávál is komoly pénzek spórolhatók meg. Bele-belenéztem a Madrid elõzõ szezonbeli meccseibe és amikor beszállt Morata, mindig nagyon lendületesnek tûnt, és a hozzáértõ angol kommentátorok is nagyon dícsérték - viszont leszögezték azt is, hogy váltania kell, mert Madridban nem fogja megkapni a szükséges játékidõt.

Alexist viszont nagyon sajnálom. Szerintem tökéletesen illett volna a csapatba minden szempontból. Taktikailag, játékstílusát tekintve, ismeri a nyelvet és a közeget, ex-csapattársak nálunk. A helyében el se fogadnám az Arsenal ajánlatát, ott nem fog semmit nyerni.

Arra leszek kíváncsi Conte hogy képzeli el elöl a dolgokat. Nagypn-nagyon remélem, hogy Berardi most nyáron nem jön vissza. Neki egy kis-középcsapatban kell játszania 30+ meccset és rúgnia 10+ gólt. Mindenkinek ez az érdeke, nem az hogy õ legyen az idõhúzó csere a hosszabbításban - arra tökéletes Giovinco is.

Amici di nessuno...

egyetlen dolog, ami nekem személy szerint szúrja a szemem, az a visszavásárlási opció. oké, beválik, kerestünk rajta mondjuk 10-11 milliót, meg akkorra már remélhetõleg van egy berardink is, de nehogy már mi neveljünk ki a real madridnak játékosokat.

9csöves9
Szerintem alapvetõen középre jön, csak volt egy olyan szempont is, hogy adott esetben tudjon a szélen játszani.

Most nézegetek róla videókat stb., jó lesz ez. Gondolom az újjáépülõ spanyol válogatottban is helyet kap, elég biztatóak az utánpótlás statisztikái: U18-tól U21-ig 27 meccs/27 góllal áll.

én is bizakodó vagyok morata-val kapcsolatban, és meglep, mekkora a negatív visszhang a transzfer kapcsán. morata a spanyol futball talán legnagyobb tehetsége, aki ráadásul sorozatosan utasított el klubokat miattunk (feltételezem, a monaco nem 2.2 milliós fizetéssel csábította). persze, ez nem jelent önmagában semmit, meg bele lehet menni, hogy akkor miért nem berardi vagy immobile, de immobile minden nyilatkozata magában foglalta, mennyire nem akarna itt játszani, berardi pedig még visszajöhet jövõre. llorente megmutatta, hogy hülyeség ez a "spanyol csatárnak nem való a serie a"-történet, tényleg az a kérdés, hogy hol akarjuk szerepeltetni; lehetõség, hogy szélsõt csinálunk belõle, bár nem az az elsõdleges posztja, vagy valaki padozni fog, ez viszont megint felvet kérdéseket.

9csöves9
Morata úgy néz ki a zsebben. 18+4 millió euró 3 év alatt kifizetve, 2,2 milliós fizetés. a Realnak opciója van rá, hogy 30+3 millióért visszaveheti 2016-ban, persze ebbe van Moratának is beleszólása

Mit szóltok? Ügyes gyerek, van benne lehetõség, de nem nagyon illik az eddigi képbe, hogy egy tehetségért leteszünk ennyi lóvét, sokallom. Gondolom a fizetése miatt csillant fel mindenkinek a szeme, Itáliában most ez a legfontosabb. Kicsit többért vehettünk volna már bizonyított spílert, igaz azt 3x ekkora fizetéssel. Na mindegy, én bizakodó vagyok.

A következõ emberek Evra és Iturbe lehetnek, Conte szeretné, ha a felkészülés kezdetére itt lennének.

Darthmushroom
jajjj most esett le h értetted, hát szerintem bõven 100 fölött fogunk költeni, sõt szerintem a 200hoz leszünk közel.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
szerintem meg jobb lenne neki mint egy margitkába. bohóc csapatok helyett komolyabb ellenfelek ellen játszana.
am azért a 100m az túlzás lenne de egyértelmûen top 3s középpályás jelenleg a világon úgyhogy fizetni kéne érte rendesen.

9csöves9
Alexist holnap bejelentik az Arsenalnál, kb. 37 millió euró. Ezzel nem tudunk versenyezni.

9csöves9
Igen, ilyenkor mindig kombinálnak ilyeneket, adja magát. Úgy értem, hogy nem nagyon szoktak ilyenek születni, nem tudom mi az oka. Elképzelhetõ, hogy valami gazdasági dolog, nehezebb az értékeket meghatározni, elszámolni stb. nem értek hozzá.

Vágom én, hogy sok a pénz, de azért nem végtelen. Ha Vidal mai áron megy el, akkor már bõven 100 millió font felett jártok és van még jó pár lyuk most a csapatban. Na meg Van Gaalnak is van pár kiskedvence gondolom.

Meglátjuk, én most nem választanám a MU-t a helyében és nem azért mert visszalépésnek tartanám.

Darthmushroom
a két játékos azért merült fel elméletileg mert mind2 iránt érdeklõdtök is, legalább is a sajtó szerint. am elméletileg talán ez az egyetlen szezon mikor nem számít a pénz, mivel új csapatott akar a klub építeni, erre jött a chevi sok pénze +bár kiesik a bl idén is majdnem dupla annyi pénzt kapott a klub premier ligáért mint tavaly az ottani új szponzor miatt is, és akkor arról nem is beszélve h jön majd az új mez márka (warrior vagy adidas) évi 60m-val jövõre.

9csöves9
Én látok rá esélyt, hogy távozik, de wright-tal egyetértve szerintem nem hozzátok. Úgy gondolom neki a Madrid lesz a következõ állomás, amit már pedzegetett is régebben. Alapból sincs jó alkupozícióban a MU, pláne, hogy kifizettetek már egy valag pénzt 2 fiatalért, akkor mennyi lenne Vidal, mint top játékos reális ára? Nyugodtan mondhatja a Juve vezetõsége, hogy ha Herrera ennyit ért nektek, akkor a hasonló poszton játszó Vidal legyen a duplája. Az meg már nagyon komoly összeg.

A játékos cserés bizniszekben én nem hiszek, általában a sajtó koholmányai, nem nagyon szoktak ilyenek születni. Talán az Eto'o-Ibrahimovic csere rémlik egyedül a komolyabbak közül.

Aztán lehet elõkerül Arturonál a gyerekkori manchesteres pizsoma aztán kihisztizi magának a váltást...

Úgy gondolom,ha bekínáltok valami brutális ajánlatot,akkor lehet hogy megy.De pont fordítva,a mu cáfolta meg az ajánlattételt,bár az érdeklõdést nem.Sztem ha megy-nem hozzátok fog.
Lacee86
Vidal most hosszabbított szerzõdést... Szóval nem sokat, szerencsére.

Darthmushroom
mennyi esélyt láttok arra h Vidalt eladjátok?
folyamat arról cikkeznek mind angliában mind az olasz lapokban h folyamatos tárgyalás folyik a két klub között az anyagiakon, de akár még játékosokat is vonnának az üzletbe bele. (Nani+Evra)

Lacee86
Milannak egyikre sincs esélye, elõbbiben nem is indul... A nyomi az te vagy, aki unalmában idejön trollkodni.

szucsy89
BL > scudetto

na császtok nyomik
Lacee86

Count Adyn
Jah veletek 10 év alatt 2 scudetto, Juvéban 3/3, mennyé aludni degesz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Saját csapatodat degradálod le....butus 😉