Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tegnapi és mai meccseken akiknek szurkoltam mindegyik elbukott.. na szééép
Avanti Italia!
Eezejután félek az se lesz meg, mer nagyon csalódottak lehetnek, néhányan annyira hajtottak, annyira próbálta valamit csinálni
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Chelsea-Milan-Man u. a rühellem õket trió.
Nem tudom miért de olyan szinten unszinpatikusak , hogy ....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Avanti Italia!
Az angolok nagyon beállták a 16osukat nem volt hely, trükközni kellett, csak pár villanás mint DP-jé a 80valahanyadikban de ezennkívül ilyen se volt. Mintha komolyanmi játszottunk volna 0-0ra😞((((((((((((((((8
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Avanti Italia!
hát ez a juve ez nem az a juve...
capello túl taktikus szerintem, ebbe a csapatba nem õ kell edzõnek szerintem..
Avanti Italia!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az a gond, hogy elõl 1 használható labdát se kaptunk, nem voltak egyértelmû kontráink, csak ott körbeadogattuk meg próbáltuk beerõszakolni 16os elé a labdát.
DP nem volt kisziolgálva alig kapott labdát, pedig neki kéne elõl irányítani hát valami katasztrófa volt, azért még így is villanyt néhányat de rohatt kevés...
Ibra esett-kelt meg fölélõtt 1 ultranagy ziccert. Montero, hát róla inkább ne is beszéljünk, de legalább gól ma nem múlott rajta, Capello szúrta el méga délelõtt amikor lezsírozta a taktikát...
Sajnálom nagyon!
Az a baj, hogy elképzelést nem láttam a játékunkban... 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyszerûen elképzelés nuku , a beíelt labdák meg egyszer-kétszer pontos volt.
Szóval áhhh....
Mostmár a Scudetto KÖTELEZÕ!
Mehet a Cassano cserébe s én mutut megtartanám, sztem jó játékos bár ez mag.vélemény
De ezzel a játékkal nem érdemeltük meg.
És ez a kivárásos taktika..........
S én nem szurkolok a milannak tudom olasz de nekem olyan szinten unszinpatikus csapat , hogy .... mostmár hajrá psv or lyon!!!
Ezentúl hajrá Milán
mármint a BL-ben
Azt meg nem hinném, hogy a Juventus Buffon helyére akarná leigazolni, kicsit korai lenne.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A Roma közölte a Palermo csapatának vezetõivel, hogy készek kivásárolni Gianluca Curci játékjogát.
A Roma vezetõsége azután tette meg a szükséges lépéseket, hogy a Juventus bejelentkezett a Palermónál a kapus játékjogának az ötven százalékáért. A Roma 500.000 fontért vásárolhatja meg az U21 válogatott kapust és errõl már tájékoztatta a szicíliai csapatot is.
Az egész procedúra várhatóan a szezon végén zajlik le.
Ja és várjuk a képeket!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Az olasz U21-es válogatott játékosa a szicíliai klub és az AS Roma közös tulajdona. Moggi köztudottan jó kapcsolatban van a Palermo elnökével, Maurizio Zamparini-vel, így valószínûleg nem lesz akadálya annak, hogy a felek megegyezzenek.
A rómaik 750 000 €-ért végleg megvehetik a játékost, de tekintettel a katasztrofális anyagi helyzetükre, nem állnának Curci útjába, ha a kapus úgy döntene, Torinóba szerzõdik.
Nyár óta Curci egykori kapusedzõje, Tancredi is a Juventus szakmai stábját erõsíti.
Valaki mondja azt, hogy ez nem azt jelenti, hogy Gigi elmegy!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szóval 80 euro a jegy + 40 euro a szállás + benzin olyan 5 telitank az még 60 ezer forint ami eloszlik 4 felé. Szóval így jön ki fejenként 45.000 forint + kaja, pia szuvenyír vásárlás.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

de ha a szokásos 4-4-2 lesz akkor tuti Professzor