Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barni
ugyanez, a bayernt sem szeretem, de valahogy tegnap nekik szurkoltam.
a tegnapi és mai meccseken akiknek szurkoltam mindegyik elbukott.. na szééép

Avanti Italia!

Kit--Kat
háthh kapelló annyira vaskalapos, hogy ennek az lesz a vége kb. hogy Alex pad Zalayeta kezdõbe, mer eddig ennyi volt a bukások utáni nagy csapat átdolgozás...
Eezejután félek az se lesz meg, mer nagyon csalódottak lehetnek, néhányan annyira hajtottak, annyira próbálta valamit csinálni

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Nekem is!!!
Chelsea-Milan-Man u. a rühellem õket trió.
Nem tudom miért de olyan szinten unszinpatikusak , hogy ....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Barni
hát ja, de mostmár a scudetto a cél, remélem azért az meglesz, bár a milan elég jó (annyira unszimpatikusak amúgy)

Avanti Italia!

Kit--Kat
ez nagyban az eddzõn is múlik, ha tudunk jó meccseket is játszani, és kint ppoolba játszunk 1 oylan 1-2õs meccset amin 2-3 is lehetett volna akkor nem hiszem, hogy nem tudnánk begyûrni 1 rohatt labdát. Sztem olyan nem is volt, hogy 1 csatár lábára passzoltak volna 1 labdát a 16oson belül. Jahh bocccs a zseniális Ibra kapott 1 ziccert, de csodásan fölélõttem 3méterrõl....
Az angolok nagyon beállták a 16osukat nem volt hely, trükközni kellett, csak pár villanás mint DP-jé a 80valahanyadikban de ezennkívül ilyen se volt. Mintha komolyanmi játszottunk volna 0-0ra😞((((((((((((((((8

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barni
hát ja, én világ életemben nagy juvés voltam és ami most itt megy.. hát nemtudom, ide alapvetõ változtatások kellenek. mentálisan annyira szarok vagyunk hogy az hihetetlen, most ezen a meccsen fõleg kijött, de az az igazi hajtás a többi meccsen sincsen meg, jó lenne megint egy olyan korszak amikor deschamp - di livio - zidane játszott, akkor volt pörgés.

Avanti Italia!

Kit--Kat
kapelló a legfinomabban szólva is eltaktikázta a meccsünket

Barni
hello!
hát ez a juve ez nem az a juve...
capello túl taktikus szerintem, ebbe a csapatba nem õ kell edzõnek szerintem..

Avanti Italia!

Breki33
erre majd visszatérünk
BADE
Ja,majd a nyáron formába jön a tengerparton.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
Nedved 1 hosszú sérülésbõl jött vissza, ha talán nem lett volna kezdõ többet érünk vele a finishben, Pesotto meg állítólag sérült volt ezért nem bírt 90percet.
Az a gond, hogy elõl 1 használható labdát se kaptunk, nem voltak egyértelmû kontráink, csak ott körbeadogattuk meg próbáltuk beerõszakolni 16os elé a labdát.
DP nem volt kisziolgálva alig kapott labdát, pedig neki kéne elõl irányítani hát valami katasztrófa volt, azért még így is villanyt néhányat de rohatt kevés...
Ibra esett-kelt meg fölélõtt 1 ultranagy ziccert. Montero, hát róla inkább ne is beszéljünk, de legalább gól ma nem múlott rajta, Capello szúrta el méga délelõtt amikor lezsírozta a taktikát...

Breki33
nem bírta volna egész meccset

Nedved formába fog jönni
Kaplan
Hát jah....
Sajnálom nagyon!
Az a baj, hogy elképzelést nem láttam a játékunkban... 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BADE
Capello is egy segg,mi a faszt keresett a kezdõben Montero?Az elõzõ meccsen is bevált Pessotto,akkor miért nem õt játszatta?Nedved pedig menjen nyugdíjba,ezzel a játékkal csak kiröhögteti magát!

tep
Én oda is adnám nektek , ha miénk lenne a BL 😊

\"SLICE of LIFE\"

Kaplan
Ilyen játékkal egyáltalán nem érdemeltük +
Egyszerûen elképzelés nuku , a beíelt labdák meg egyszer-kétszer pontos volt.
Szóval áhhh....
Mostmár a Scudetto KÖTELEZÕ!

tep
Ilyen szarul játszani a Juvét még nem láttam........sajnálom õket

Forza Milan

\"SLICE of LIFE\"

Kaplan
Hát ja , ibrahimovic most jó volt Trezeguet meg menjen a .....
Mehet a Cassano cserébe s én mutut megtartanám, sztem jó játékos bár ez mag.vélemény

Breki33
Az a hülyeség ha kint megadják a szabályos gólunk továbbjuthatunk volna.

De ezzel a játékkal nem érdemeltük meg.

És ez a kivárásos taktika..........
BADE
Páran eltakarodhatnának a picsába ezekután!

Kaplan
Hát ezt nem hiszem el, nagyon gyengék voltunk vérlázító.
S én nem szurkolok a milannak tudom olasz de nekem olyan szinten unszinpatikus csapat , hogy .... mostmár hajrá psv or lyon!!!

Breki33
Gratulálok a Liverpoolnak nálunk csak Cannavaro játszott jól

Ezentúl hajrá Milán

mármint a BL-ben
Breki33
hát ez mi volt?
Kit--Kat
Ezt rohattul megérdemeltük

Shotogan
Hamarosan kezdõdik a meccs. Hajrá Juve!!!!

Rudee
500e € még a Romának se nagy pénz, fõleg ha télleg akkora tehetség.
Azt meg nem hinném, hogy a Juventus Buffon helyére akarná leigazolni, kicsit korai lenne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

A Roma kivásárolja Curcit

A Roma közölte a Palermo csapatának vezetõivel, hogy készek kivásárolni Gianluca Curci játékjogát.
A Roma vezetõsége azután tette meg a szükséges lépéseket, hogy a Juventus bejelentkezett a Palermónál a kapus játékjogának az ötven százalékáért. A Roma 500.000 fontért vásárolhatja meg az U21 válogatott kapust és errõl már tájékoztatta a szicíliai csapatot is.
Az egész procedúra várhatóan a szezon végén zajlik le.

Én is jó utat és ehhez hasonlókat kiívánok, aztán halljuk a hangotokat!!!!!!

Ja és várjuk a képeket!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

A Juventus tárgyalásokat kezdett a Palermo-val a fiatal kapus megvételérõl.

Az olasz U21-es válogatott játékosa a szicíliai klub és az AS Roma közös tulajdona. Moggi köztudottan jó kapcsolatban van a Palermo elnökével, Maurizio Zamparini-vel, így valószínûleg nem lesz akadálya annak, hogy a felek megegyezzenek.

A rómaik 750 000 €-ért végleg megvehetik a játékost, de tekintettel a katasztrofális anyagi helyzetükre, nem állnának Curci útjába, ha a kapus úgy döntene, Torinóba szerzõdik.

Nyár óta Curci egykori kapusedzõje, Tancredi is a Juventus szakmai stábját erõsíti.

Valaki mondja azt, hogy ez nem azt jelenti, hogy Gigi elmegy!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9
azt pontosan nem tudom,annyit tudok hogy okos meg verseket is ír de hogy miért professzor azt nem😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
úgy irigykedek ilyenkor😊jó utat ez tényleg egy életre szóló élmény ahogy Breki mondta😊

Kit--Kat
ámen😊

Csacsi
Mjad igyekszem csinálni képeket, bár annyira nem profi a gépem. Meg mások is hoznak majd gépet, szóval kép az lesz pár. Mondjuk a pályától elég messze leszünk, 2 éve jobb jegyet kaptunk, most azért nem nagyon fogjuk látni, hogy mi történik, de azért a hangulat meglesz az elsõ, amjd a második, és a harmadik gólunknál 😊))

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
és csinálhatnál pár jó minõségû képet az ultrákról stadionról, rekláblákról :-)
Breki33
és egy örökre szóló élmény

aztán integetni ám P
Csacsi
Mi autóval megyünk, szóval az utazás, az csak benzin kérdése. Szóval az sem lesz olcsó mulatság. A szállás egy éjszakára 80 euro, ez megoszlik 2 felé.

Szóval 80 euro a jegy + 40 euro a szállás + benzin olyan 5 telitank az még 60 ezer forint ami eloszlik 4 felé. Szóval így jön ki fejenként 45.000 forint + kaja, pia szuvenyír vásárlás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
ezt ismeritek?

Breki33
úgy értem utazással mindennel együtt menyibe jön ki
Csacsi
Rajta van, 80 Euro volt 1db jegy. Egyébként van még egy szabad jegy, de autóban nincs már szabad hely.

Breki33
opsz ennyi jegyed van és nem adsz? P

Mennyibe került?
Csacsi
Reggel indulunk. FORZA JUVE

Breki33
miért Professzor?
Breki33
a képbõl leolvasható de tessék

http://www.juventusclubmeda.it
9csöves9
elvileg igen. bár azon se lepõdnék meg ha 3-4-3- baj átszanánk ahol Zambi felmegy a kp-ra<#miaz>és Montero kerül a védelembe

de ha a szokásos 4-4-2 lesz akkor tuti Professzor

Shotogan
Zebinát ki fogja akkor helyettesíteni?Pessotto ugye?

Sheva
<#awink><#awink><#awink>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
örülj neki nem lesz ki össze fogja a POOL középpályáját!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Gerrard ágyéksérülés miatt kihagyja a meccset!

és mi az oldal címe

9csöves9
nem mondtam egy szóval se hogy soha😄