Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Mondjuk megértem

mondjuk Alexandra is Miss Romania volt
BADE
Adrian Mutu doppingbotránya után ugyan azt ígérte, hogy rendezi életét, és befejezi kicsapongásait, eddig azonban nem sokat valósított meg ebbõl. A Juventus csatára ugyan azt is elhatározta, hogy újból feleségül veszi exnejét, azonban hiába bocsátott meg neki a híres román tévésztár, Alexandra, õ - komoly edzés helyet - újból a nõk után szaladgál.
Ezúttal az olasz sztárok körében igencsak népszerû Aida Yespica társaságában - természetesen éjszaka - fényképezte le egy olasz lesifotós, amiért minden valószínûség szerint kap majd hideget-meleget Alexandrától, és imidzsét újraformálni akaró torinóiak vezetõitõl is.
Mutu május végén térhet vissza a pályára, akkor jár le ugyanis 7 hónapra szóló eltiltása.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sheva
simán jó még mind a 2...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Breki33
Istenem......no comment

Amúgy Nedved 72-es Del Piero 74-es
hát nemtudom,nagyon elfog fáradni

Sheva
ha minden jól megy

Kit--Kat
igen ha mostantól minden rendbe megy körülötte lehet 4 év

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nedvedben 4 év?😄DDD

Kit--Kat
áhh Alex mindíg megtud újulni, Nedved meg jóformán nem is tudott formábalendülni a sérülések miatt

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sheva
de sajna elkopnak.... 😞

Kit--Kat
Alexben van még 6éve Nedvedben meg 4

Kit--Kat
hát én róla beszélek😊

Breki33
Sheva
hát lassan nedved és alx ideje lejár 😞

Breki33
nekem elég lenne egy csúcsformában lévõ Nedved és Del Piero
Sheva
okés tudom...de egy Zlatan Gilardino csatár sor mögöttük Alex vagy Nedved azért nem lenne roszz!!!

Breki33
és ez a Juventus topic
Sheva
de hát a juve nem a Milan ellen nyomta és hát ebbõl az Inter jött ki szarabbul. <#zavart1>

Sheva
hát én meg a milanos társaim nem szeretnénk azt! 😄

Breki33
én azt a srácot sajnálom aki 45-et fizetett ezért a meccsért....
Breki33
Istenem olyan hülyeségeket tudsz irni

legalább ide ne
msn-n egyik gyere kinnt volt az Inter meccsen,de nem az északi kanyarnál

Kit--Kat
hehhe aki kiment az jól megszívta😄DD

bár csak õ ellenük nyomtátok volna 😄

9csöves9
így van, sztem Trez és Mutu tuti elmegy és teljesen átállunk egy 3 csatáros játékra

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
Az elsõ fél órát átaludtunk,de a továbbiakban mi voltunk a jobbak.Ráadásul ott van Alex meg nem adott gólja!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
ha a milan ellen játszottunk volna tegnap akkor is ilyen szar ritmusba nyomtuk volna. nem befolyásolta hogy angol e az ellenfél vagy sem

akkor a live-juve meccsen miért nem bírta felvenni a ritmust a juve?

Shotogan
Igen,már megegyezett a Milannal,de a Milan nem hajlandó 22 millió eurót fizetni,Moggi viszont minden további nélkül megtenné ezt.Ráadásul a Gilardino család nagy Juve szurkoló,és õk azt akarják,hogy a kis Alberto Torinóban focizzon.

Sheva
Gilardino??? az elméletileg a Milanba megy...
hát szerintem Alex biztos h nem megy el mert õ olyan a Juvénak mint Raul a Realnak, Maldini a Milannak vagy Keane a MU-nak...

Shotogan
Gyalázat volt a tegnapi meccs,remélem Capellonak végre leesik,hogy a "majd csak valahogyan rúgunk egy gólt" taktikával nem lehet nemzetközi kupát,de talán még hazait sem nyerni.Valamiért úgy érzem hogy Fabio nem bízik Nedvedben,nem meri odaadni neki a karmesteri pálcát.Tudom,hogy Pavel most tért vissza sérülésbõl,de 1 olyan meccset mondjatok ahol a Pavel bejátszhatta az egész pályát.Szerintem nagyon oda van most kötve a bal oldalra és ez nem jó.A scudetto már kötelezõ,legalább ezt hozni kell.BL-t meg ne nyerjen idén senki 😊 na jó a PSV-vel semmi bajom,de a másik 3 csapat...
Most olvastam,hogy Gilardino a következõ célpont,ami jó,de akkor melyik csatár megy el?

9csöves9
a meccs után én is arra gondoltam hogy ez csak egy lehetõség amit a meccs elött bemutatnak hogy " Mi lett volna ha???"

nyertünk 5-0-ra

tényleg jó (lenne ha elhúzna a picsába) edzõ.

Lippi Mester gyere vissza!!!

baszki! tegnap elaludtam a meccs elött és valami írtó rosszat álmodtam, valami nulla meccset néztem az volt a fura, h a kedvenc csapatom játékosait emlegette a szpíker akik zero elképzeléssel szaros 1-0-ra akarták lehozni a meccset, nagyon fel akartam ébredni de nem ment, aztán az lett az álmom vége, h kiestünk a picsába a BL-bõl. No de ez ugye csak álom volt.
Mit jáccottunk a Pool ellen?😄

9csöves9
sztem is az, nem az irammal volt itt gond egyáltalán mert azt mi diktáltuk csak nem támadtunk

Breki33
Ez hülyeség
olasz csapat nem bírja felvenni a ritmust angol csapattal...

9csöves9
iszonyat szarok voltunk, a futball szégyene lett volna ha így továbbjutunk

semmi elképzelés, a taktika és úgy volt rossz ahogy van Zambi bal kp középpályásként nem tudott mit csinálni, Pavel meg irányítóként. pedig Pavel ott volt szinte a legjobb... marad a Scudetto de ha nem változtatunk gyorsan akkor azt se érdemeljük meg

Rudee
Capello jó edzõ, a Juventusnak egy olyan ember kell aki a pályán is irányítani tudja a csapatot. Nedved anno ilyen volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kit--Kat
sztem desampsz se lett volna jó mer neki sztem csak 1 jóéve volt tavaly

Barni
az igaz, de hát ez már capellon múlik.. (sajnos)
deschamp kellett volna ide, de hát ott van az a kellhet...
mindegy, majdcsak lesz valami, ennél már csak jobb lehet!!!

Avanti Italia!

Kit--Kat
hehhe ez idegesít a legjobban, Alex a kedvencem és Kapelló levette róla a támadás súllyát, sima kiscsatárra alacsonyította le, pedig ha jobban ráöszponotosítanának meg a meggyógyult Nedvedre akkor megint csodákra lennének képsek, van olyan jó 1 jóformában lévõ Alex mint 1 jóformában lévõ Ronaldinho

Barni
hát ez így van, de ha kapnak jó labdát akkor azért azt jól teszik 😊
nem is mondtam hogy ronaldinho szintû játékosok, annyira csúf az az ember de nagyon tud 😊

Avanti Italia!

Kit--Kat
hát én ETO-t se tartom többre min Drogbát, nahh jó kb Trezeguetek, kapnak 1 jó labdát a 16ooson belül 1 megalázó csel a kapusnak és gól, ez így ok de ennyi. Ha nincs aki odarakja eléjük a labdát akkor megvannak halva.

Barni
én speciel drogbát és lampardot nagyra tartom, de ha már angol csapat, akkor az arsenal a kedvencem közülük, de ez nem az õ idényük...

Avanti Italia!

Kit--Kat
máég így sincs 1 világsztárjuk se, ilyen drogbák meg Terryk azok seholsincsenek, mer vannak játlkosok akik 1 mozdulattal eldöntenek 1 meccset, na ezek pont nemõk

Barni
szerintem vannak ott jó játékosok, de az nem fair. minden csapatot meg lehetne venni ennyi erõbõl és felvásárolni jó játékosokat, de ez így gusztustalan, legalábbis a számomra...

Avanti Italia!

Kaplan
Igen én kifejezetten megkedveltem a bayernt mert harcoltak s küzdöttek.
A Chelsea meg mehet a francba kiv. lennék a nagy Muninho (vagy , hogy írják)
Ugyanilyen "CSODÁT" csinálna pl. Fradival -e?
Mert akkor jöhet 😛
A Chelseaben Cseh-t s Muninhot értékelem a többi mehet a levesbe....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Barni
én azt kell hogy mondjam a psv-nek szorítok már ezek után, de arra meg sok esélyt nem látok...😞

Avanti Italia!

Kit--Kat
a cselzisemmiképp ne nyerjen kis újgazdag ficsúrok