44078
-
#10600 én csak reagáltam egy hírre^^ erre ti Bezzeg az inter egy nagy sz@r stb stb... -
#10599 +a -
#10598 És?
Mi a francért kell erre csalózni?
Fel kéne már fogni, hogy saját topikunkban had mondhassuk el a véleményünk
anélkül, hogy valaki beleugatn
nso-n képesek megérteni indexen is, itt miért nem?
kisebb a színvonal?? -
#10597 Ti kezdtétek az Interezést
#10579 -
#10596 ácsi
kiskorú kezdett idejönni csalózni
Ezt ugye továbbra is tagadjuk, el lehet olvasni......
Inter ugyanúgy benne van valószínűleg.
Szval zárjuk itt le az Interezést.
Mise megyünk más topikokba irogatni, szidni az adott fórum csapatát.
Legalábbis gondolom mert nem olvasok ilyen topikokat..... -
#10595 1. Sose montad, hát kitartás továbbra is mert legfeljebb TIM vagy ilyen igazságtalanul odaadott bajnokság......
2. Kicsit kevesebben ismernek téged itt helyben(ez a szerencséd)
3. Interről irogass az Inter topicban -
#10594 Nem. -
#10593 ja de más klubbokét is? -
#10592 Minden átigazolást Moggi intézett, mivel ő volt az általános igazgató... -
#10591 És mit csináljak ha nem nyernek? Legalább továbbra is kitartok a klub mellett. Ha fejem tetejére állok akkor se tudok mit csinálni!
Mondtam már sokszor, költözz el Szekszárdról! ;] -
#10590 A brók nem nekünk fújtak, több meccsről is elmondták, hogy De Santis közmegelégedésre vezette. stb. Játékospiac nem igaz. A Juve most, Moggi nélkül is megmutatja majd nektek! Amúgy Moggi bocsánatot kért a játékosoktól --> a játékosok nem tudtak semmiről --> ugyanúgy hajtottak. Amúgy az a meccseken is látható volt, h jók vagyunk.
Cannavaro szimpatikus nyilatkozata!
Egyébként aki távozik azt meg kell érteni, és megköszönni neki, amit a klubért tett. Állítólag Camoranesi marad! -
#10589 erre meg csak annyit hogy miért is nem lennénk esélyesek?;) lvasd el még1x a 2.pontot;)
(ja és mégvalami Cannavaro a ti nagy védőtök átigazolását is vszeg moggi intézte...ennyit erről...) -
#10588 Moggipapa győzelemre juttata a Juventust 2x bíróküldéssel,Játékos piac irányításával....És az Intert szapuljátok???szálatok már le a földre....bezzeg ha ez rólunk derült volna ki...követelnétek hogy szüntessék meg ezt a klubbot... -
Kanál #10587 89 nem is volt olyan reg :D -
#10586 Ja az Inter egyszer volt bajnokesélyes az elmúlt 20 évben.
Illetve esélyes az volt, de bajnok szinte soha.
-
#10585 Olvassál emberke
Amúgy azt is írtam, hogy tagadjuk továbbra is a vádakat.
Ha a csalókat meg akarod büntetni semmitsenyerek csapatnál nézz körbe
És egy ilyen emberrel lakok egy városban... -
#10584 aham -
#10583 Tudsz róla, hogy 2 új csapat is gyanús, melyik az? Az egyik talán I betűvel kezdődik, ja, megvan! Inter!!! (Állítólag.) -
#10582 Nem azért mondtam, sőt, egyik oldalon én jeleztem elsőként, hogy ne írjuk át 29-ről 27-re a dolgot. Mi azt a pályán nyertük meg, és be is bizonyítottuk, hogy megérdemeltük. Csak azt mondom, hogy egy ilyen játékos dicsőséglistáját megnézzük kb. 50 év múlva, akkor ott nem lesz benn a bajnoki cím, az az akkoriaknak majd fura lesz. -
#10581 Mert a csalókat meg kell büntetni, és így is úgy is bajnok esélyes az Inter!
Mit úsztunk meg? Tiszta mint az Inter ;] -
#10580 ha polgári bíróságra mennek akkor mostanában nem látunk olasz bajnoki meccseket -
#10579 Miért is lenne undorító? Mert az inter megúszta a dolgokat? Mégsem lesztek bajnokesélyesek? :D -
#10578 1.Ez úgy undorító lenne ahogy van
2.ha nem zárnak ki titeket és ti meg eladtatok mindenki....:P:DDDD -
#10577 Még sincs kizárva a Juventus? -
#10576 épp ezaz, DP, Trez, Bozi mellé minek még Ibra? csak pénznyelő lenne ebben az esetben... -
#10575 azthiszem igen,de az sokat nem nyomott volna a latba -
#10574 a pénzt amit az első helyért kaptatok elvették? -
#10573 én Ibrát akár ingyen is odaadnám csak vigye valaki! -
#10572 40 millánál azért sokkal többet buktunk/bukunk ezekben az időkben
arról nem is beszélve hogy fizetési sapka van a B ligában,gondolom nem 2 fillérért maradna Trez vagy Zlatan -
Etelkozi Vata #10571 most adott el a juve 4 játékost 40 milláért, nem? abból majd fussa -
#10570 nem lenne rossz,de anyagilag rohadtul nem lenne jó -
Etelkozi Vata #10569 azért a b ligába egy del piero, trez, bozi, ibra négyessel nekivágni, ne mongyátok má hogy rossz lenne. -
#10568 csak érdeklődés szinten volt,Vieirat sem igazolták még le -
#10567 pedig az Inter már majdnem elvitte, mi történt? -
#10566 az ára is lejjebb ment,ha le akarják igazolni,akkor most kell,mert később vagy már nem akar menni sehova vagy 2-szer ennyiért vihetnék mint most. -
#10565 én nem tudom elképzelni hogy marad,pedig tényleg nagyon úgy áll a helyzet
ma biztos többet meglehet tudni,azthiszem ma csatlakozik a csapathoz -
#10564 Ki kellett volna kötni,hogy a Real csak akkor viheti Emersont és Canna-t,ha elviszik Ibrát is.Trezt megtarthatnánk,persze csak akkor ha Ibra megy! -
#10563 hát pedig úgy néz ki -
#10562 akkor készítsd a kötelet,mert nincs az a hülye aki elvinné :D -
#10561 ha Buzihimovics rajtunk marad felkötöm magam!