44078
-
#10640 Juve Serie B -17 pont
Fiorentina Serie A -19 pont
Lazio Serie A -11 pont
Milan Serie A -8 pont ill. Bl selejtezős hely -
#10639 ez aztán a példaértékű büntetés...nem fog megváltozni semmi -
Cike #10638 akkor most pontosan mennyi is a pontok és az osztályok magyarul kérlek
-
#10637 ezt nem hiszem el, a többi mehet vissza A-ba, köcsög berlusconi -
#10636 Lazio in A con 11 punti di penalizzazione -
#10635 Fiorentina in A con 19 punti di penalizzazione
Otto punti di penalizzazione per il Milan in Serie A -
#10634 azért csak megoldotta a szegény ördög hogy indulhasson a milan a bl-ben... -
#10633 így van,hivatalos
elégedett vagyok -
#10632 21 : 01 Penalizzazione di 17 punti in Serie B per la Juve
-
#10631 most van egy félórás műsor,ezalatt minden valószínűség szerint megszületik az ítélet -
Cike #10630 zsir már én is nézem ok -
Cike #10629 rai sport ez ugye nekem csak rai unom van -
Cike #10628 és ezt te hol nézed neten nem lehet
-
#10627 még nincs,a Rai most a Juve székház elötti drukkereket mutatja -
#10626 nincs még ítélet? -
#10625 Palladino nyilatkozott a hivatalos oldalnak,igaza van most megmutathatja
remélem megkapja a lehetőséget -
#10624 jól beszélsz :) -
Cike #10623 Én azt mondom hogy bármi is lesz a dőntés az a lényeg hogy szarjuk le az ősszes milan és interest hisz tudjuk hogy ugyse hagyják szo nélkül de most az a fontos hogy ősszetartsunk és minnél előnn feljussunk!! De ugy gondolom hogy deschamppal nem lez gond a feljutás végre egy igazi juvés ő igazán átérzi most ezt a helyzetet és ő megtiszteltetésnek érzi hogy a juvét irányithatja nem csak a pénz miatt van itt nem véletlen hogy már tőbb sztárt is meggyőzőtt a maradás mellett szoval én nem félek ugy érzem nem lesz gond és én bármi lesz őrőkké a juve lesz számomra a legjobb klubb a vliágon. -
#10622 bemutatták Cannavarot...már elfogadtam hogy elment,de úgy viselkedett mintha ez lett volna élete nagy álma,tövig benyalt és egyfolytában vigyorgott
ha nincs ez a szarság akkor még mindig Thurammal meg Gigivel a nyakán ordít egy-egy győzelem után -
#10621 Hiába....hiába...Berlusconi intézkedik :DD -
#10620 Újra A-ban a Lazio, a Juventus marad a B-ben.
Vicces... -
#10619 Bonnefoi 1 évig a Metzhez kerül -
-
#10617 Deschamps meggyőzte Kovacot,így ő is marad
"Itt akarok maradni, készen állok arra, hogy itt újrakezdjem." -
#10616 Szép Milan-gesztus -
#10615 köhöm kell nekem az a Drughi zászló :D
Pályázat
Elkezdődik a második rész, és itt a továbbjutók névsora...
Hétfőn 22 órakor lezáródott a Pályázat első szakasza. A következő 9 játékoskedvű olvasó kvalifikálta magát a második szakaszba, természetesen más-más eredményekkel, melyeket még nem árulok el. A többi versenyzőnek köszönöm a részvételt, de sajnos nem ért el elég pontszámot, hogy a második fordulóba kvalifikálja magát. Íme a 9 játékos:
Rácz Krisztián, Kajetán Roland, Stankóczi József, Tripsánszki Mariann, Punok Lajos, Sipos Róbert, Hernek Zoltán, Gulyás Ági, Juveforza -
#10614 csökkenteni kéne a fizetését
ha vállalja maradjon
ha gólkirály lesz emeljük...... -
#10613 Ha lejön a B-be, minden tiszteletem neki -
#10612 azért Bojinov többet játszott a serie a-ban eddig mint Zlatan. Majd meglájuk, Bojinov többet foglalkozik a játékkal, bár zlatantól többet vártam, 1. évben kiváló volt, amúgy szeretem az ő játékát is. -
#10611 ha csak az árat és a mentalitást nézzük akkor mindenképp jobban járunk vele,de én nem kiabálnám el,Zlatanról is azthittem hogy megváltja a világot
egyébként ha Zlatan tényleg maradni akar,akkor csak becsülhetjük.lehet egyesek szemében bármekkora arca,ekkora arccal lejönni a B-be nem semmi
(továbbra sem gondolom hogy marad) -
a zsírkereskedő #10610 jöjjek mint elvakult asromás?:D
sztem érdekes lesz a másodfokú ítélet egyébként...
milan szintűek leszenek a büntetések sztem csak... mármint nem a juvének hanem a többieknek de a juve is enyhítettet kaphat sztem simán
bojinovval meg sztem sokkal jobban jár a juve mint anno zlatannal
zlatant igaz h nem csípem de bojinov sztem jobb ráadásul alex mellett kiforrott klasszissá válhat rövid időn belül -
#10609 még nem biztos,szerintem csak akkor fog kiderülni ha csatlakoznak a nyaralásból a csapathoz
az meg hogy Marchionni vagy Camo,egyáltalán nem baj ha mindkettő lesz úgyis mindig az volt a baj hogy Camonak nem volt alternatívája -
zambrotta #10608 ez már biztos?
inkább marchionnit látnám szívesebben a csapatban, de örülök, ha marad -
zambrotta #10607 csapa=csapat -
zambrotta #10606 ha mind a négy csapa B ligában lesz a játékostemető inter akkor sem lesz bajnok!!!
Moggi nyilatkozoot nemrég, hogy könyvet ír és a milan és az inter vezetőség kezdhet rettegni!!! -
#10605 Camo maradásának örülök! -
#10604 Melyik környéken? P
Az nso Juve topicban úgy osztják a margitott, hogy még énis elpirultam, de érdekes módon nem jöttek reklamálni. -
#10603 megszabadultunk a madridosoktól,most itt vannak az interesek. Mi jöhet még???
sose lesz itt nyugalom? hihetetlen
(jó tudni hogy a környéken van egy ilyen nagy Juve drukker mint Breki) :) -
#10602 nem veled van a probléma
csak egyes tudatlanok még mindig a Juventust gyalázzák
Egyezzünk meg ha én bemegyek az Inter fórumra szidni az Intert más is jöhet ide
szidni a Juventust.
De ha tényleg azt hiszitek, hogy az inter nincs benne és ezért nem nyer semmit szemellenzősek vagytok......
Sztem zárjuk a témát -
#10601 látom nem tudjátok elkerülni a Juventus topikot