44078
-
#10680 Cannavaro már Parmaban is Olaszország egyik legjobb,ha nem a legjobb védője volt -
#10679 én azt tanácsolom,hogy igazoljuk le a kis Cannavarot,hasonlóan néznek ki,legalább nem lesz hiányérzetünk:)
egyébként én leigazolnám! -
#10678 az az igazság,hogy ideje lenne már fiatalokat beépíteni,nem mindig kölcsönadni őket!Egyedül Balza meg Chiellin,közben meg az alacsonyabb korosztályú csapataink sorra nyernek meg minden begyűjthető kupát. -
#10677 Cannavaro is itt lett nagy játékos Interben nem sokat mutatott. -
#10676 ez tény,de azért egy Juventus mindig mindenkor ösztönzőleg fog hatni bármely játékosra,idővel megtaláljuk az új Cannavarokat,Zambrottákat,Emersonokat,Thuramokat -
#10675 az igaz, de én bízok a fiatalok akarásában és tudásában -
#10674 ilyen játkosaink,akiket most eladtunk nemigen lesznek az elkövetkező 5 évben+az öregebb játékosok pályafutásából újabb egy évet vettek el -
#10673 sokkal nagyobb ez a csapat annál,hogy ennyivel tönkretegyék -
#10672 ez az egész nagyon elszomorító,a csapatot teljesen tönkretették -
#10671 méghogy tényleges kár. selejtezőn indul, ahol még plusz bevételre tehet szert a jegyek árából is.. -
#10670 baszki ez az ítélet tényleg nagyobb bunda,mint amiket anno csináltunk!
A Milannak ez nem büntetés! -
#10669 Elvileg azt mondták, hogy a büntetésnek, pontlevonásnak tényleges kárt kell okoznia. Namost: a milannál ez hol van? 2-ről 4-re? az is BL-hely bassza meg.
FORZA JUVE PER SEMPRE!!!!
FORZA LA VECCHIA SIGNORA!!!
SOLO LA JUVE É, GRANDE LA JUVE ALE!!! -
#10668 Első felindulásomban, azt mondtam, hogy mennjünk simán polgári bírósághoz, hogy ez a szemét milán ne indulhasson a bl-ben, de rájöttem, hogy nem érné meg. Mi megkaptuk a büntetésünket, hajtsunk fejet az olasz "berlusconi" féle igazságosság felett.
Ha kell várok 1 fránya évet, hogy újra bajnoki menetelt lássak a Juventustól a Seria A-ban, és meglegyen a 30. igen....nem elírás...a harmincadik... scudettonk.
FORZA JUVE
Öreghölgy, téged soha nem hagyunk el.
De ha ezek után bárki bármi rosszat mer mondani a Juventusra, azt karóba húzom, az biztos. Megbüntettek. Sajnos a játékosokat, és a szurkolókat. Szóval ezek után asszem nekünk már kijárt a "jóból".
FORZA JUVE!! -
#10667 -
#10666 Elégedetlenek a vezetők az ítélettel...
A Juventus vezetői elégedetlenek a másodfokú határozattal (Serie B -17 ponttal és a két Scudetto elvétele), így valószínűleg a Polgári Bírósághoz fordulnak.
A Juve adminisztrátora, Marco Tardelli a következőképpen értékelte az ítéletet: "Csak a Juventust büntették. Nem egyenlő feltételekkel ítéltek. A büntetés súlyos, főleg ahhoz képest, amit a másik három klub kapott." Tardelli egyébként optimista a következő szezont nézve, szerinte első évben sikerülhet a feljutás.
Gianluca Pessotto is hírül kapta a Molinette-i kórházban az ítéletet, az exjátékos rendkívül csalódott volt, és az ő elmondása szerint is csak a Juvét büntették.
A -17 ponttal egyébként nem lehetetlen a feljutás, a Juventusnak a megszerezhető 126 pontból elég lenne 83 pontot szereznie, hogy a feljutásért játszhasson. Levonjuk a 83-ból a 17-et, így kijön a 66 pont, amivel az előző szezonban már a hatodik helyt elérték, így a lehetőséget a feljutáshoz. A 42 meccsből maximum 43 pontot veszíthetnek a zebrák, hogy meglegyen a feljutás, ami egyáltalán nem nehéz feladat. -
#10665 ez a 3 zártkapus meccs meg már tényleg vérlázító...ezzel megint kiket büntetnek? a SZURKOLÓKAT! -
#10664 bárki bármit mond ezzel a döntéssel egyedül minket büntettek meg
a milan mehet a bajnoki címért a Fio meg a Lazio kibír 1 középmezőnyben eltöltött biztonságos évet,pláne hogy aviolák 2 éve majdnem kiestek
ezzel az a baj,hogy továbbra is csak minket mocskoltak be,a nem annyira képben lévő ember azt hiheti,hogy ha csak minket büntettek akkor biztos csak a Juve volt a bűnös -
#10663 Azt hiszem az erkölcsi győztes mostmár a Juve
Mi távolítottuk el egyedül a vétkes vezetőket, mi indulunk úgy néz ki egyedül a B-ben.
Ezután senkise mondhat semmi rosszat ránk ezzel kapcsolatban.
FORZA JUVE -
#10662 szerintem tök egyértelmű
de amíg ilyen Berlusconihoz Moratti-hoz nem lehet nyulni........
Szerintem ezeket az embereket kéne megbüntetni és elküldeni melegebb tájakra, nem a csapatokat büntetni. -
Cike #10661 megvan ez az a juve nem adja fel ez az polgári birosághoz fordul na asszem ebből botrány lesz beigazolodott amit mondtam ugy érzik hogy ellenük megkülőnbőztetett dőntés született igazuk van tudtam hogy nem fogják feladni és ez igy van jol!!! -
#10660 kicsit finomabban !!!
bár egyet értek......... -
moor09 #10659 Hát azaz igaszság hogy a milán nagyon jol jött ki ebböl a kurva annyukat szinte semmi a büntetésük mardt volna a lazio és a fio is a b-be -
ozsi #10658 MERDA INTER !!!!!
ROHADJON MEG AZ ÖSSZES B*** K**** AKI EBBE BENNE VOLT !!!!
az ítélet nagyobb bunda, mint a moggi féle.... !!! :SS
áhhhh
B**** REAL !!!
CANNA, MIÉRT MENTÉL EL ????? :SSS :(((((
" Egy igazi ÚR sohasem hagyja el szíve hölgyét ! " ... Forza JUVE anche in B !
-
Cike #10657 joj valoban de én azért mondjuk elgondolkoznák hogy akkor mondjuk az niternél is tartanék egy jo kis ház kutatást meg hogy azért a milannak hogy hogy ennyire enyhe nekik egyáltalán mi volt a bünük mert arrol sose beszélnek.berlusconi mit csinált egyáltalán mint moggi? -
#10656 Faszt a milannak. -
#10655 nem baromság,de nem valószínű hogy elmennek a polgári bíróságig -
Cike #10654 de most akkor mi van azzal a polgári birosággal meg unios cuccokkal most gondolom a juve már oda tereli a tőbbi csapat főleg a buzi milan őrüljőn hogy igy járt de most akkor vagy ez baromság? -
#10653 Te ilyenkor tudod miről beszélsz? :DDD -
#10652 de ez az ítélet kész röhej!
a milant gyakorlatilag nem is büntették!bl-ben indulhatnak!na itt ásta el magát nálam az olasz foci vezetősége de jó mélyre! -
#10651 így egyébként simán nyerni kell a B-t -
#10650 ne a többi csapattal foglalkozzunk,pláne hogy az interről semmi sem derült ki -
Cike #10649 de ezt nem hiszem el ezzel az erénnyel most minek vonták bele a milant ez áá ők szinte ugyan oylan jol jártak mert 8 pontos hátárnyba bárkivel szembe kerülhettek azért a lazio fiorentina nem gond mert az az igazság hogy nekik őssze vissz 2-2 gyanusitottuk volt de a milannak ugyan annyi mint nekünk persze és ez á hagyják a süllyeszőtbe egyedül a juvét na ná jol van ennyi az olasz focirol berlusconi istenem bár csak bukna le már végre és az inter is megérdemelnék mert ezt az egészet az inter csinálta hát sikerült félreállitották a juvét de a milánt...... -
#10648 még csak ideiglenes,amíg nem lesz alkalmasabb jelölt -
#10647 MORATTI A LIGA KÖVETKEZŐ ELNÖKE-én már az elejétől kezdve tudtam, hogy ő áll az egész mögött -
#10646 még szép, hülyét is kapnák ha az inter kapná meg -
#10645 elvileg nem osztják ki egyik elvett scudettonkat sem -
#10644 ezt hogy a fa**omba rakták össze így?
-
#10643 továbbá a Juven kivűl minden csapatnak a 04/05-s eredményéből -30 pont
egyébiránt így a Fiorentina lazán kiesett volna -
a zsírkereskedő #10642 juve b -17
lazio a -11
fiorentina a -19
milan a -8
hát beszopta a juve ez tény de ha kupát nyertek alázzátok a többieket is meg uefa jövőre a másik h -17 az semmi a juvénak -
#10641 3 meccs zárt kapuk mögött a JUVÉNAK