44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    undorító ez a mez

• james69holden
    Franciákat hív a Juve:

Honfitársait, két francia védőt szeretne szerződtetni Didier Deschamps, a Juventus újonnan kinevezett vezetőedzője.

A játékosként 1998-ban világbajnoki címet szerző tréner ajánlatot tett a Monacóban szereplő Gael Givet-nek, az angol Newcastle Unitedben szereplő Jean-Alain Boumsongot pedig csereügylet részeként kívánja megszerezni.

Deschamps a szintén francia Jonathan Zebinát adná a „szarkáknak” Boumsongért cserébe.
  • Cike
    Vieira hivatalosan is az interé illetve hát a juve elfogadta a 7 millios ajánlatot holnap esik át az orvosi vizsgálaton hát ez van nem is kell ugyse érezte itt jol magát viszont egészen jol jőttünk ki ha deschamp azt mondta hogy ma mindenkivel beszélt és a tőbbiek maradnak remélem tényleg tehát buffon alex nedved treze camoranesi ibra na jo ő nem kell nem is rossz sor csak akkor tényleg ez is legyen na nem is jőttünk ki rosszul de én akkor is és még azt is mondta hogy tuti jőnnek ujak na ná minden poszt zseni csak a védősor komplette elment én csak ezt sajnálom ez van de erősitéésel itt alázás lesz a b-be na én holnaptol 2 hétig nem leszek szal remélem mire visszajővők csak jo hireket tudok vissza olvasni a juvérol.
  • Cike
    Az Internazionalénak ítélték oda az olasz futballbotrányban való részvétele miatt az utóbbi két bajnoki címétől megfosztott és a másodosztályba száműzött Juventus idén megnyert aranyérmét.

A 2005/2006-os kiírásban a Juventus és az AC Milan mögött harmadikként végzett Inter 1989 óta első bajnoki címét könyvelheti el.

A bundaügyben kedden este született másodfokú - a korábbihoz képest enyhébb ítéleteket hozó - határozat. A Juventus "marad" a másodosztályban, de a korábbi 30 helyett "csak" 17 pont levonással vág neki a szezonnak, és érvényben maradt a korábbi verdikt: a torinói gárdát megfosztották két legutóbbi bajnoki címétől.
    Itt van sajnálom de még én bizakodok a polgári biroság mondtam sose szabad feladni ha meg az se nyugi skacok 1 év mulva iylenkor arrol beszélünk majd hogy kikvel játszunk a serie a 1. fordulojába nyugi olaszország végre tul van a nagy botrányon és mindenki ha nehezen is lassan elfelejti is beletőrődik és hogy még jővőre vissza kanyarodva a milan és az inter fog majd a legjobban meglepődni hogy milyen jo juve fog visszatérni jővőre az a ba tehát én azt mondom soha nem kell feladni deschamp szerintetek feladtad hát nem akkor nem vállalta volna el a munkát te hát FORZA JUVE ÉS MINDENT BELE!!!
  • gergelyanevem
    ne is mond...ez a nyár nekem katasztrófa ha a sportot nézzük mondjuk ez off(de, se Jan Ullrichnak, se a Juvénak, se a Fradinak nem jött össze, már csak Schumacherben bízhatok :)mondjuk az Olaszok vb-címe kárpotol, de azért még is rossz ez így(nekem :D) )
  • forzajuve5
    úgy jártunk mint a Fradi :P
  • forzajuve5
    akkor is előbb lesz meg a 3. csillag mint a milánói csapatoknak a második!!! erre most a nyakamat merném tenni, 1 év alatt feljutunk és utánna sorba megnyerünk 3 bajnokságot!!!
  • gergelyanevem
    én még azt nem fogtam fel hogy a b-ben fogunk játszani...
    eddig nem estünk ki az a-ból soha...mostmeg, áhh, mindegy
  • forzajuve5
    most ment el az életkedvem

gondoljatok bele, cann és alex csókolgatták a kupát ... :)))
    most meg mancini és figo nyalják majd... :DDD pfff :SS :(((
  • forzajuve5
    ezt most komoly?
  • Matthewpamer
    és az nem volt hányinger h Romábol ment a Juvébva? ^^
  • 9csöves9
    hányinger 2. felvonás

• Cike
    inter megkapta a 2005/2006-os bajnoki cimet na ennyit az olasz futballrol moratti kikőnyrőgte megkapta az x király!!!
  • 9csöves9
    ügyes,az a rész volt az egyetlen értékelhető ebben a filmben :D
  • Hegeace
    Ide is beírom ha valaki nem nézné az O. foci szerelmeseit:
    Mi szurkolók és klubbjaink, faszok vagyunk!

Nemtörődöm, öntelt,
    hülye faszok vagyunk!

A Bíróság és a Szövetség tagjai pedig...
    puncik!

Berlusconi meg egy segg!

A puncik nem szeretik a faszokat,

mert a faszok basztatják a puncikat.

De a seggeket is basztatják a faszok!

A seggek mindenre szarnak!

A puncik azt hiszik,
    tudják kezelni a segget.

De csak egy valami baszhatja meg a segget:

a fasz.

Ha elég tökös.

Az a baj a faszokkal,
    hogy néha túl sokat basztatnak.

Vagy éppenséggel nem megfelelően.

Egy punci kell, hogy rávezesse őket erre.

De néha a punci is csak szarakodik,
    és egy segg lesz belőle!

Mert a punci nincsen túl messze a seggtől.

Nem tudok sokat erről az őrült világról.

De egy valamit biztosan.

Ha nem hagyják, hogy megbasszuk ezt a segget,

akkor az összes fasz, és az összes punci...

nagy szarban lesz!

Nem tűrjük tovább, amit csinál, Berlusconi!
  • 9csöves9
    ne bánts minket kérlek
  • 9csöves9
    Deschamps azt nyilatkozta a hivatalos oldalnak,hogy mindenki marad akikkel még nem tárgyal más klub(Vieira)

ebben az esetben elég durva keretünk lenne az Alex,Trez,Zlatan,Bojinov négyes Zalayetaval Palladinoval kiegészítve nem hogy a B de az A osztály legerősebb csatáraival rendelkeznénk.sőőt
  • BADE
    azért jó,hogy nem csak a csapat körül,de szurkolók körül sincs rend
    mondjuk nálunk mindig voltak ellentétek,annó Fighters szorított ki szinte mindenkit a kanyarból
  • 9csöves9
    szerintem kitartanak a Drughi mellett,ugyse vennék őket vissza a Tradizioneban lévők
  • BADE
    úgy tudom a drughisok között is van pár volt fighters-es,azok most mit csinálnak?
  • 9csöves9
    hát én azért nem vagyok ennyire biztos ebben.így hogy eltűntek azok akik főleg akadályozták a Viking "munkáját" és ha ez a Tradizione tényleg a Fighters utóda akkor kemény csaták lesznek
  • BADE
    nem hiszem,hogy feküdnének a drughisok,mondjuk a Viking sem piskota,de Drughi+Arditi odabasz az tuti!
  • 9csöves9
    elképzelhető hogy hamarosan ismét hatalomváltás lesz a szurkolók körében

az Alessandria elleni meccs elött összecsaptak a felek,az Arditi a Drughi oldalán a Viking oldalán pedig a Fighters utódja a Tradizione. arról még nem tudni ki jött ki jobban a boxból de 50-en embert tartóztattak le és több embert megkéseltek,többek között a Drughi egyik vezetőjét is
  • Breki33
    Polgári eljárás szükséges

Kedd este derül ki a végleges határozat, de az olasz Libero című lap állítja, hamarosan semmi jelentősége nem lesz: az Európai Unio törvényei szerint újra kell tárgyalni az egész ügyet.

A Libero állítja, létezik egy olyan paragrafus, amely meghatározza, hogy anyagi károsodással járó büntetéseket csak polgári bíróság szabhat ki, sportbíróság nem. Az FC Juventusra ugyan a sport előírásai érvényesek, de mivel gazdasági társaságként is funkcionál, a közéletben versenyez a rivális klubokkal, így büntetni csak polgári perben lehet.

A másodosztályba sorolás igen jelentős anyagi következményekkel jár, azt csak polgári per írhatja elő
  • Breki33
    pfúúúúúúújjj
  • Csacsi
    Esküszöm...ránézek erre a képre...és összeszorul a szívem.. :(
  • BADE
  • 9csöves9
    tetszik nekem is

viszont ha meg tudjuk tartani Trezt vagy szerzünk előre egy befejezőcsatárt akkor én megpróbálnám Alexxel Bojinovval vagy Palladinoval együtt a 3 csatáros játékot
  • BADE
    csapatom a következő szezonra:
    Buffon(Mirante)-Balza(Bartolucci)-Kovac-Tudor(Masiello)-Chiellini-Camo(Marchionni)-Zanetti-Nedved-Kapo-Alex-Bojinov(Palladino)

Meg kell nyerni az olasz kupát+feljutni!

• DJ Bee18
    1998-2002?
  • Breki33
    ismerek még egy ilyen csapatot P
  • 9csöves9
    náluk senki sem képes sokat mutatni
  • Breki33
    ez igaz ott a sponzor miatt mentek más csapatokba

Viszont az Interben nem sokat mutatott.
  • Zsolti9014
    Nem ez a lényeg, a Parma akkoriban Buffonnal, Thurammal, Cannával, stb. nagyon nagy volt, igaz nem miatta hanem a csapategység miatt.
    Viszont abban igazad van, hogy nálunk ért fel a csúcsra.

Milan: visszaesőként kellett volna őket büntetni, Serie C2-be pl.
  • BADE
    nézd meg a többi csapatot...
  • Punker
    na csak kisírták a könnyítést, szégyen :(
  • BADE
    Torricellit miért nem hívjuk vissza?:)
    Ő volt a kedvencem annó.
  • Breki33
    94-ben ilyen védők voltak

Apolloni, Luigi DEF 2 Parma
    Baresi, Franco DEF 6 A.C. Milan
    Benarrivo, Antonio DEF 3 Parma
    Costacurta, Alessandro DEF 4 A.C. Milan
    Maldini, Paolo DEF 5 A.C. Milan
    Minotti, Lorenzo DEF 7 Parma
    Mussi, Roberto DEF 8 Torino
    Tassotti, Mauro DEF 9 A.C. Milan

Cannavaro 98-ban kapott csak szerepet, de legjobb nálunk lett sztem.

98-as védők

Alessandro Costacurta (AC Milan), 32, 53 caps.
    Regular under former coach Arrigo Sacchi and present trainer Cesare Maldini. In AC Milan side for a decade. Suffered rare misfortune of missing both 1994 European Cup final and World Cup final due to suspension.

Fabio Cannavaro (Parma), 24, 13 caps.
    Aggressive hard-tackling defender who established himself in Tournoi de France last June. Impressive against Georgia in Tbilisi and against Russia in Moscow in World Cup campaign.

Ciro Ferrara (Juventus), 31, 44 caps.
    Out with a broken left leg but fighting to get back in shape for France. If he makes it, will be Maldini's first-choice sweeper. Experienced player who joined Juventus in 1994 after decade at Diego Maradona-inspired Napoli.

Paolo Maldini (AC Milan), 29, 87 caps.
    Coach's son who has made left-back position his own but equally accomplished in center of defense. Still in his twenties, is already third in list of most-capped Italians. Heart-throb of girls across Italy.

Moreno Torricelli (Juventus), 28, 6 caps.
    Bearded, long-haired right-back, back in the international frame again after period in the wilderness. Played first game for Italy this season in friendly against Slovakia in January.

Antonio Benarrivo (Parma), 29, 23 caps.
    Stylish left wing-back, understudy to Paolo Maldini. Key member of Parma's European title-winning sides of early 1990s. Out of favor with coach Maldini in recent matches.

Alessandro Nesta (Lazio), 22, 11 caps.
    Won his first cap in the European championship last year. Rapidly establishing himself as classy defender and team player. A rock at center of Lazio defense this season.

Luigi Sartor (Inter Milan), 23, 1 cap.
    Sturdy defender who won call up while at Vicenza. Has enjoyed fine first season with Inter. Capped by Maldini at under-21 level. A perfect replacement for Ferrara if the Juventus sweeper fails to recover from broken leg in time.

• BADE
    inkább Ibra írna alá
  • 9csöves9
    holnap aláírhat végre Vieira az interhez