Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szar Bayern, szar Bayern :)
Már akkor is mikor ki akarták rúgni.
Amúgy a felsorolt 3 játékosból kettõ pályára se lépett a legutóbbi meccsen :-)
4/25/2005 10:57:00 AM
Juventus coach Fabio Capello was delighted with the 1-0 win over Lazio on Sunday night.
The Bianconeri triumphed without the likes of Emerson, Zlatan Ibrahimovic and David Trezeguet thanks to a late goal from former Lazio ace Pavel Nedved.
"We showed great character, determination and unity, so that bodes well for the future," he said. "We were missing plenty of important players, but the lads proved they can do without them.
"This season we have a tendency to step up a gear in the second half and I really admired the spirit of the side tonight.
“We will challenge for the Scudetto until the last day of the season and that is now beyond doubt. Our character and spirit is second to none and we won’t give in – ever.”
Maldini már lassú igaz nagyon rutinos
Stam lol :-)
Dida merg messze attók, hogy a világ egyik legjobb kapusa legyen.
NEmkicsit vagy elfogult vagy nagyon nem értesz hozzá.
Énsem mondom azt, hogy pl Zlatan jobb Shevanal mert egyenlõre nincs így.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Cannavaro, Thuram, Buffon hátsó alakzat szerintem sokkal jobb mint a Milannak lévõ csak hát a többi..
Amugy Di Vaio-se volt rossz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Sajnos Zambrottas nem volt!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Minden év arról szól,hogy ki menjen,azért,hogy valaki jöjjön.Ez szinte csak nálunk van így,egyébként olaszban mi vagyunk a leggazdagabb klub,na ezt eddig nem vettem észre.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
egyrészt sajnálnám másrészt ott talán meg na újjulni
És a Barca-t még kedvelem is, rúghatná a Realnak a gólokat :-)
van egy srác aki ugyanolyan elfogult ott mint itt valaki P
Ez a hozzászólás viszont szerintem Korrect:
"Matyika_ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2005.04.21 18:19:51 (28795)
Zlatan annyival jobb, mint a többiek, hogy õ legalább a bajnokságban hozza magát egy-egy meccsen.
A többiek még ennyit se csináltak, ilyen alapon bármelyik Juve-játékost lehet kritizálni, hogy "góljai felét akkor rúgta, amikor már különben is vezetett a csapat", vagy "gólpasszai 43 százaléka után még kellett egy cselt csinálnia a késõbbi gólszerzõnek", vagy "gólvonalról történõ mentései mintegy hét-tizenegyedénél amúgyis nyertünk volna".
De ha már valakit egyáltalán ki lehet emelni Zlatan, a felváltva sérült és hullafáradt Nedved, a komoly sportértékû formánkívüliségi versenyt rendezõ Emerson és Zambrotta, a hárommeccsenként egyszer párharcot nyerõ Del Piero, a szerintem már nem is nálunk játszó Trezeguet, a teljesen fogalmatlan Olivera, meg a kispadról beugróként egyszer-egyszer megvillanó Zalayeta közül, akkor mégiscsak a köcsögfejû bosnyák marad.
Úgyhogy lehet kritizálni, csak írjuk mellé, hogy 2-3 kivételtõl eltekintve a többiek még ennyit se érnek. (Ebben az összevetésben csoda, hogy vezetjük a bajnokságot.) Vagy legyünk türelmesebbek."
Ibrahimovic-ról csak annyit,hogyha komolyabb lenne,lehet hogy nem lenne ilyen jó játékos.