Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre annyit tudok mondani hogy: bummlol

Breki33
Breki33
Breki33
Mi történt vele?

Kit--Kat
Adriánó 1 forintot nem ér azt elmondom neked😊 Az már régrossz lenne, ha Intzernek õ lenne az utolsó mentsvára😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

az már nagy szám :-)

gercse
hát sztem nem vitás hogy Buffon nagyon jó kapus,meg Dida is Cassilas is,de ha egyáltalán lehetne valamilyen sorrendet felállitani akkor sztem,nem biztos h Dida lenne az élen, Buffon azért jó mert mindig jó,tehát nem ingadozik a teljesítménye,de a többieknek.....,hát nemtom, ez saját vélemény

Breki33
Hát én köztudottan nem vagyok nagy Real drukker de Casillas kicsit jobb kapus sztem.
Sheva
jó van én is aláírom h Buffon a legjobb de Dida jön utána vagy esetleg Casillas és utána Dida!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Kit--Kat
ez a legegyszerûbb: Maga Dida mondta, hogy buffon a legjobb, szal most ezen vitatkozhattok innen Magyarországról....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rudee
Azért írja, mert Adriano neki nem tudott gólt lõni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
ha te mondod

akkor biztos nem hisszük el :-)
Dida igen is a legjobb kapus,még Inter drukkerként is aláírom.

Rudee
Dida nagyrészt az elõtte lévõ védelemnek köszönhati hogy alig kap gólt. Védési hatékonyság alapján jó ha az elsõ 15be befér.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
nincs

nézd csak meg a kapusok rangsorát
Sheva
Dida nincs ott??? pfffffff

Breki33
AZt még meglásasuk bár Sheva-t én rég szeretem.

Már akkor is mikor ki akarták rúgni.

Amúgy a felsorolt 3 játékosból kettõ pályára se lépett a legutóbbi meccsen :-)
Kit--Kat
és nem is lesz, viszont azt Diada is elismerte, hogy Buffon mekkora kapus és, hogy jobb nála

Breki33
Capello Happy With Under-Strength Juve
4/25/2005 10:57:00 AM
Juventus coach Fabio Capello was delighted with the 1-0 win over Lazio on Sunday night.
The Bianconeri triumphed without the likes of Emerson, Zlatan Ibrahimovic and David Trezeguet thanks to a late goal from former Lazio ace Pavel Nedved.

"We showed great character, determination and unity, so that bodes well for the future," he said. "We were missing plenty of important players, but the lads proved they can do without them.

"This season we have a tendency to step up a gear in the second half and I really admired the spirit of the side tonight.

“We will challenge for the Scudetto until the last day of the season and that is now beyond doubt. Our character and spirit is second to none and we won’t give in – ever.”
Breki33
Nesta jó de hogy jobb lenne tulzás

Maldini már lassú igaz nagyon rutinos

Stam lol :-)

Dida merg messze attók, hogy a világ egyik legjobb kapusa legyen.

NEmkicsit vagy elfogult vagy nagyon nem értesz hozzá.

Énsem mondom azt, hogy pl Zlatan jobb Shevanal mert egyenlõre nincs így.
Sheva
Nesta jobb mint Cannavaro, Maldini jobb mint Thuram vagy Stam is jobb Dida és Buffon egyszinten vannak

Breki33
Szerintem tavaly a védelmünk volt xar most meg a csatársorunk.

Cannavaro, Thuram, Buffon hátsó alakzat szerintem sokkal jobb mint a Milannak lévõ csak hát a többi..

Amugy Di Vaio-se volt rossz
9csöves9
hát azért idén nem sok rosszat mondhatunk rá. Canna,Puma,Zlatan mind3-an hatalmas igazolások voltak. mondjuk Miccoli és Enzo elengedése nagy hiba volt...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
és Peruzzi-t?

Ha azt érted alatta akit én akkor megsérült
Tegnap miért cserélték olyan hamar Sanyikát?

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Annak nem örülnék, mivel most kaptam Alexes mezt!
Sajnos Zambrottas nem volt!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Breki33
Hát én ezért szidtam Moggi-t mindig

Érdekes mi Brazilokat nem veszünk
BADE
Egyébként a mi anyagi lehetõségeink is megengedné,hogy minden posztra 2 jó játékos legyen,mint a Milannal,arról sajna nem tehetünk,hogy fukar a vezetõség...
Minden év arról szól,hogy ki menjen,azért,hogy valaki jöjjön.Ez szinte csak nálunk van így,egyébként olaszban mi vagyunk a leggazdagabb klub,na ezt eddig nem vettem észre.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sheva
grat

Breki33
Énis ezen gondolkodtam, hogy micsoda szív van a fiúkban, hogy ígyis nyernek mikõzben a MIlannak szinte két azonos csapata van világsztárokkal mégis fosnak tõlünk.
9csöves9
milyen játékot vártál ha az egyetlen támadó Robocop és egy szar formában lévõ Pavelnek kell irányítani? ráadáusl Puma sem volt hogy összefogja a kp-t. sztem örüljünk inkább

9csöves9
meg kell dicsérni a fiúkat, kivácsni lettem volna mit kezd a Milan ha 5 standard kezdõje hiányzik. tegyük fel hogy hinyzik náluk egyszerre Sheva,Crespo,Kaka,Gattuso,Kaladze asszem akkor õk se tudtak volna támadni. Thuram iszonyat nagyot játszott, Pavelre meg túl sok feladat várt örültem hogy pont õ lõtte a gólt 😄 továbbra is marad a versenyfutás, FORZA JUVE!

BADE
Csak nem hazudtoljuk meg magunkat,egész szezonban ilyen trágya játékot akarunk játszani???A fele csapatot elzavarnám az edzõvel együtt!Itt az ideje a fiatalításnak!A legjobb utánpótlásunk nekünk van,erre nem merünk hozzájuknyúlni???Akkor meg mi a fenének vannak??

Breki33
óóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Kit--Kat
1 csatár......

Kit--Kat
én nagyonsokad vívódtam evvel, de megérdemelné Alex, hogy jólérezze magát és visszanyerje a kedvét a hûséggel szembe, én is csípem a Barcát és ráadásul most toppohn is vannak😛P

9csöves9
Alex nem fog elmenni😊 egy világ dõlne össze bennem ha elmenne

Breki33
Énis így vagyok

egyrészt sajnálnám másrészt ott talán meg na újjulni

És a Barca-t még kedvelem is, rúghatná a Realnak a gólokat :-)
BADE
Az õ játéka láttán lettem Juve drukker.Az egyik szemem sírna,a másik "örülne".

Kit--Kat
Jó lenne ha elmenne ott legalább kezdõbe lenne tudna szépfocit játszani Ronaldinhoval és még BL-t is nyerhetne.

Breki33
Érdekes hogy Delpiri barcelonába igazolásának hírére senki nem reagált.
9csöves9
igen este meccs végre a sport 1-en😊

este foci?!

Barni
ma este meccs?

Avanti Italia!

Breki33
Hm az indexen is ez megy

van egy srác aki ugyanolyan elfogult ott mint itt valaki P

Ez a hozzászólás viszont szerintem Korrect:

"Matyika_ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2005.04.21 18:19:51 (28795)
Zlatan annyival jobb, mint a többiek, hogy õ legalább a bajnokságban hozza magát egy-egy meccsen.

A többiek még ennyit se csináltak, ilyen alapon bármelyik Juve-játékost lehet kritizálni, hogy "góljai felét akkor rúgta, amikor már különben is vezetett a csapat", vagy "gólpasszai 43 százaléka után még kellett egy cselt csinálnia a késõbbi gólszerzõnek", vagy "gólvonalról történõ mentései mintegy hét-tizenegyedénél amúgyis nyertünk volna".

De ha már valakit egyáltalán ki lehet emelni Zlatan, a felváltva sérült és hullafáradt Nedved, a komoly sportértékû formánkívüliségi versenyt rendezõ Emerson és Zambrotta, a hárommeccsenként egyszer párharcot nyerõ Del Piero, a szerintem már nem is nálunk játszó Trezeguet, a teljesen fogalmatlan Olivera, meg a kispadról beugróként egyszer-egyszer megvillanó Zalayeta közül, akkor mégiscsak a köcsögfejû bosnyák marad.

Úgyhogy lehet kritizálni, csak írjuk mellé, hogy 2-3 kivételtõl eltekintve a többiek még ennyit se érnek. (Ebben az összevetésben csoda, hogy vezetjük a bajnokságot.) Vagy legyünk türelmesebbek."

Vazze!!!! 😄DD Ennyi hülyét egy rakáson...

Kit--Kat
szegéyn Zlatan annyira buta, lehet nem tehet róla, ennyi ésszel született, nincs önuralma, utálom azt a tajt, de lehet most szükség lenne a végére rá, erre elcseszi ezt is. Na mind1 remélem trez felépül idõben és elfelejtõdik.

Shotogan
Ezzel azért vitatkoznék,de most valóban nincs formában Pavel.
Ibrahimovic-ról csak annyit,hogyha komolyabb lenne,lehet hogy nem lenne ilyen jó játékos.

BADE
mindkettõ nagyon gyenge,Nedvednek,mióta megkapta az aranylabdát nem volt jó meccse!

9csöves9
egy iszonyat jó formában lévõ Alex meg Pavel kell...