44078

ibogldrc.jpg

• a zsírkereskedő
    szarság az egész...
  • DJ Bee18
    jól van de megint nem én hoztam föl :)
  • Breki33
    pont ellenkezőleg, de nincs kedvem erről a "csapatról" beszélgetni itt

most ettem
  • DJ Bee18
    Sztem mi sem azzal a céllal vettünk. Persze éltek a lehetőséggel :), de Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham nagyon hasznos volt a csapat számára. Talán Owen volt hülyeség, de az hülye volt elnök megalomániájának az eredménye volt :)
  • Zsolti9014
    szép lett
  • 9csöves9
    összeraktam egy bannert unalmamban

• Breki33
    azok ínyencek

de ti nemis csináljátok azt, hogy azért vesztek egy játékost, "hogy pólókat adjatok el" P
  • Zsolti9014
    Ja, és még annyit hozzátennék (sztem te is ezt vallod) és ezt hiszem is: Ne egy, csapat ellen szurkolj, hanem saját csapatodért, jóban-rosszban, örökké!
  • Zsolti9014
    Nem az én listám!!! Igazából nincs 1 csapat sem, amit szívből gyűlölnék. Ez egy afféle Juve-ultra lista, a zebraportal-ról
  • 9csöves9
    http://www.youtube.com/watch?v=DOlyFl9sfls&search=cannavaro
  • 9csöves9
    elvileg már csak Vieira megy aztán bezár a szupermarket
  • 9csöves9
    egyetértek veled

az ilyenek miatt alakult ki ez a divatxy-zás
  • DJ Bee18
    de erről nem a csapat tehet, abból a 900-ból 800 nem is nézi, azt se tudja ki játszik ott. Ez az ember tudatlanságából fakad, és mivel ezt a csapat nevét hallotta legtöbbször... Ezt nevezik mások hírnévnek :)
  • forzajuve5
    Jó hír:

Nem hagyja el a másodosztályba visszasorolt Juventust Pavel Nedved, az olasz bundabotrányba keveredett klub cseh futballsztárja.
    A 33 éves, aranylabdás középpályás annak ellenére döntött a Serie B mellett, hogy hívta az AS Monaco, továbbá szaúdi és katari klubok is megkeresték.
    A prágai sajtó szerint elképzelhető, hogy Nedved - korábbi szándékai ellenére - folytatja pályafutását a válogatottban, amely már a csoportkör után búcsúzott a németországi világbajnokságon.

• gabber_saviola
    és 0.001% mondja azt, hogy a Palermónak :)
  • 9csöves9
    azért ha megkérdezel 1000 átlag magyar embert,hogy kinek drukkol, 900 biztos a Real Madrid,Fradi,Brazil válogatott hármast fogja mondani
  • DJ Bee18
    én meg a divat-divatozókat. De áruld már el, mi a divat abban csapatban és szurkolóiban, amely csapat 3 éve nem nyert semmit? :) akik azóta drukkolnak, nem nvezném divatdrukkerknek, se a csapatot... (tudom most az jön húzzak már innen, de nem akarok flémet, és sztem nem voltam ellenséges)
  • 9csöves9
    Alex 20.-án kiadott közleménye

Dear friends,

Over the last few days I have been casting my mind back over the course of the season, one which ended with our 29th scudetto, my seventh with the bianconeri. There are so many moments that brought us together and that I have imprinted on my mind and my heart. I want to begin with the last one, the roar that welcomed me to the pitch in Bari, where you had gathered from across Italy, the umpteenth demonstration of affection that I have received in my 13 years with the you. 13 years, but in reality many more.

I tried to think back to my childhood and the first time that I received a Juventus shirt. I put it on and felt an emotion that over the course of the years turned into pride, a sense of belonging, the same feelings that are rooted in every true Juventus fan, that of being a part of a huge family, of a brotherhood characterised by a legendary tradition. It’s very moving to reflect on our history, from November 1st 1897 when a group of men sitting on a bench decided to form a football club to that team’s eventual adoption by the Agnelli family, who have never abandoned it and continue, generation after generation, to foster it’s growth and development with enormous passion. The same passion that unites all of us.

I still remember when I arrived here in 1993 and met Giovanni Agnelli for the first time, a towering presence in the same mould as his bother Umberto. I remember the first goals, the first wins, and your affection as it grew over time: we have grown up with one another, experienced joy and occasional disappointment, but it is in sharing these moments, great and less so, that our bond has been strengthened. I love this club, I have said it before and I will say it again, and everything that it represents, for me, and for you…When we celebrated my goalscoring record together, it wasn’t the goals themselves that have made me so happy, rather it was what they represented: a place in Juventus’s history, something I have dreamed of since I was a little boy but never imagined would become a reality.

I’m exceptionally proud to be a ‘juventino’, to be a flag-bearer, as I’m so often called, but in reality I’m only a small part of the Juventus whole that grows with the passing of the years. If each of you look closely enough you’ll find your name there too…as this club continues to grow, everyone one of us will be needed: we will stand united!

Your Captain,
    Alex Del Piero
  • Breki33
    én ezek közül semelyiket, csak a mostani divatreált, illetve az Inter elég unszimpatikus csapat.
  • 9csöves9
    mindennek meg van az oka hogy miért alakult ki,van ami csak legenda,van ami csak úgy azzá vált

nekem az első 3 amit a legjobban gyűlölök
  • DJ Bee18
    inkább szurkolj, miért jó a másikkal ellenségeskedni. Intert én is utálnám most, de hogy uilyen hosszú listára miért van szükség?
  • Breki33
    Gaillani most nekitámadt a Reálnak
    Öröm őket nézni :-)

Az meg szánalmas, hogy az interesek még büszkék is az így kapott címre.

• Zsolti9014
    És ezt aloghanem kiegészíthetjük egy névvel, nem, inkább kettővel: Gaillani, berlusconi
  • Zsolti9014
    Bár ezt a zebraportal alapján én is szem előtt tartom:
    ELLENSÉGEK

ANGLIA, LIVERPOOL, TORINO, FIORENTINA, INTER, ROMA, MILAN, GIRAUDO
  • Zsolti9014
    Persze, ha klubról van szó, akkor csak a JUVE!!!
    SOLO LA JUVE!
  • Zsolti9014
    Igen? Ezt nem tudtam! De azt tartom h az említett játékosokat kedvelem, a klub meg olyan, amilyen...
  • 9csöves9
    igen és amikor odamentek a Juvésok sálakkal csapkodták a hátukat rituálisan hogy "púptalanítsák" őket

Baggiotól-Bojinovig mindenki gobbozott onnan
  • Zsolti9014
    Meg Frey benne van az 5 kedvenc kapusom közt.
  • Zsolti9014
    A klubot ja, de a játékosokra gondolok, pl. Toni, Gamberini, Jörgensen, Fiore, volt ott több Juvés-kölcsön is, pl. Chiellini, Miccoli, most Mutu, meg onnan van Bojinovunk is.
  • 9csöves9
    őket speciel kell:D
  • Zsolti9014
    Bár a Fiorentinát azért picit kedvelem, nem kell mindenkit utálni.
  • Zsolti9014
    Amúgy halkan megjegyzem, hogy ha a két szezont együtt vizsgálják, 04-05 alapján a Fiorentina igen közel volt a kieséshez.
  • Zsolti9014
    Igen, igen, igazad van megint!!!
  • 9csöves9
    meg kell őket verni a Birra Morettin aztán tőlem fel is dughatják a seggükbe az ajándékukat
  • Csacsi
    Undorító ez az itélet. 15 pont különbség volt köztünk, és az inter között. Erre kapnak egy bajnoki címet, amit semmivel sem érdemeltek ki. Na mind1...most majd 15 évig megint semmi nem jut nekik, aztán lehet megint majd kapnak egy bajnoki címet, mert nyerni nem tudnak :DD
  • DJ Bee18
    de idétlenül számolták ezt ki
  • 9csöves9
    azért vehetik el,mert mivel a 2004/2005-s szezonunkat vizsgálták és ott az utolsó helyre raktak minket,ergó nem nyerhettünk volna 2005/2006-ban
  • Breki33
    csak így tudnak nyerni

a sok hülye meg elhiszi, hogy ők nem csaltak......
  • DJ Bee18
    sztem a mezzel semmi gond, jól néz ki :DDDDD
  • Zsolti9014
    Arról volt szó, hogy a 05/06-os címet nem vehetik el, mert arra az évre nem találtak semmit. Most meg... Nem hiszem el, hogy lehet ez???? Ráadásul úgy, hogy biztos vagyok benne h az Inter sem tiszta teljesen.