44078
-
#10801 ? -
#10800 Hogy kell topikot nyitni. -
Kanál #10799 O: -
#10798 Remélem idén is lesz milán - juve bari meccs. szét fogják rúgni őket :D -
#10797 értem. nem láttam még játszani -
#10796 nekem sem a szívem csücskei,de ha Zlatan fizetésemelés nélkül marad,akkor szerintem egy esélyt megérdemel.Deschamps remélem más nevelési módszert választ nála,nem a "bármit csinálsz úgyis játszol,mégha valaki feleannyi idő alatt kétszerannyi gólt lő mint te" című verziót -
a zsírkereskedő #10795 hát ibrát meg zebinát kéne kipaterolni és helyükre szerezni v olaszt v higgadt játékost aki csapatember és nem hibázik:D
de ez csak az én véleményem én nagyon nem bírom őket...:) -
#10794 ez is a terv,de nem vághatunk neki úgy a szezonnak,hogy majd a fiatalok bizonyíthatnak
mindenképp a feljutást próbálja meg a klub,ehhez kellenek az igazolások bármennyire is jók a fiatalok -
a zsírkereskedő #10793 olyan emberekről vitatkoztok akikről nem is hallottam:D
talána fifában láttam grafite nevét vmi brazil csapatban...
olaszokat kéne játszatni sztem
mert most lesz a b-ben lehetőség tesztelni a fiatalokat
5kezdő elment helyettük lehetne fiatalokat beépíteni sztem
-
#10792 Grafite egy hulladék -
#10791 Grafite-t nem hozzuk vissza? Kölcsönben van ő is, úgy tudom. -
#10790 Paolucci kölcsönbe került az Ascolihoz
tavaly 27 góllal lett gólkirály a Primaveraban -
a zsírkereskedő #10789 mexés a kedvencem a romában... maradjon csak
a juvéba úgysem valók a metrószexuálisok:)
de sztem mexes tényleg nagyon jó nem is értem miért nem volt a válogatottban...
bár domenech tudja és el is ment a döntőig de fene se tudja válogatott lesz és megmutatha -
#10788 Azért kell mellé egy másik franci akivel megértik 1mást mert hogy 1 ír gyerekkel nem jól jáccik 1ütt az lehetde egy honfitársal minnyárt más. -
#10787 jah,de pletyka volt Txiki Begiristain hivatalosan cáfolta -
#10786 hallottam hogy nem volt rossz Franciaországban,de a Premiershipben hatalmas része volt a Newcastle bénázásában.hihetetlen miket művelt -
#10785 Mexes kellene még nekünk sztem jó lenne, Capello jól kicseszett vele, amikor Rómába vitte. Mikor megérkezett Mexes Capello már Juvés volt. Jobb lett volna, ha ide hozza. Most olvastam, h a milan leigazolta Bonerát, pedig az sem lett volna rossz. Csak ez a kicseszés másik része, hogy hozzánk nem akarnak annyian jönni B-be, mint milanhoz A-ba. -
#10784 Motta Vieria cserélől halottam vmit.
-
#10783 Miért??? a nyúkásztl az legalább akkora temető, mint a madrid meg az inter.Direkt azért van h végleg tönkrevágja valaki karrierjét. A régi marsejben mexéssel egész jól külték ketten. -
#10782 nem olyan rossz ő,amikor láttam a válogatottban játszani elég jó volt -
#10781 csak Boumsongtól mentsen meg minket az ég -
#10780 Ha deschampnak sikerülne leigazolni hátra a Givet, Boumsong kettőst akkor asszem már a védelem is abszolut király lenne. -
a zsírkereskedő #10779 :D pedig elég jó okuk van rá h tartózkodjanak tőle:D
zlatan remélem elhúz
őket 2őjüket nagyon nem bírom
elvelük! -
#10778 el sem hiszem hogy nem érdekel egy csapatot sem Zebina... -
#10777 szerintem kölcsönadjuk,fölöslegesen ne koptassa a padot.Remélem DD kijelentése ellenére Zebina és Ibra még távozik! -
#10776 így van
Sculliról nem tudsz valamit? ő is jó játékos,csak kurva sok csatárunk van -
#10775 ha el akar menni,akkor menjen.Minél több olaszt a csapatba!
-
#10774 most mindenki bizonyítani akar,nagyon motivált csapatunk lesz
én meg Kaporól hallottam hogy nagyon gyenge volt,szerintem el akar menni -
#10773 úgy hallottam Paro nagyon jól játszott,remélem átmenti a formáját a bajnokságra is! -
#10772 az alessandriai összezörrenés után 3 Drughi(az egyik a Drughi vezetője) ill. egy Tradizione tagot nem negednek be 3 éven keresztül a stadionokba
-
#10771 nem volt még sorsolás
viszont tegnap volt barátságos meccs
TRENTINO 1-3 JUVENTUS
Gólszerzők: 29’ Bojinov, 40’ Olivera, 42’ Meda, 48' Zanetti
TRENTINO (4-4-2): Marini- Mendicino (89' Agosti), Fanna (76' Andreose), Volani, Blasco- Bellomi, Bazzanella (69' Tessaro), Vitagliano, Zuccon (53'Pontalti)- Guerra (79' Job), Meda (51' Martini). Edző: Luigi Possente
JUVENTUS 4-4-2: Mirante- Balzaretti, Legrottaglie (46' Masiello), Birindelli, Chiellini- Marchionni (69' Marchisio), Paro, Zanetti, Olivera (46' De Ceglie)- Bojinov (53' Palladino), Zalayeta (71' Kapo).
Kispad: Trini, Urbano, Calanchi, Sculli, Guzman, Rossi
E. Didier Deschamps
Vezette: Belluti -
#10770 A Juventus vezetőedzője Didier Deschamps kijelentette, több játékos nem hagyja el a torinói klubot annak ellenére sem, hogy a csapat jövőre csak a másodosztályban indulhat.
„Senki sem megy sehova. A klub vezetői úgy határoztak, hogy azok a játékosok akiknek élő szerződésük van a torinói klubbal mindenképpen maradnak a csapatnál.” - nyilatkozta csütörtökön a francia szakember a La Gazzetta dello Sportnak.
„Egy év múlva úgyis visszatérünk az első osztályba, és fontos címekért fogunk harcolni. Könnyebb megtartani jelenlegi játékosainkat, mint esetleg egy év múlva visszaigazolni őket” – tette hozzá Deschamps.
Mint ismeretes a Juventus jövőre a B-ligában folytatja, ám a másodfokú bíróság 30 pontról 17 pontra csökkentette a torinói együttest sújtó pontlevonást, így reális esély maradt az azonnali visszajutásra.
Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus elnöke kissé óvatosabban fogalmazott: „Nem akarunk több játékost eladni, de ha lesznek még távozók a szurkolók biztosak lehetnek benne, hogy lesznek érkezők is. Az is nyilvánvaló, hogy az esetlegesen a klubot elhagyó játékosnak jócskán megkérjük az árát."
Juventus FCAz utóbbi évek legnagyobb olasz futballbotránya következtében az olasz klubtól már távozott a világbajnok Fabio Cannavaro, és a brazil Emerson. Mindketten a Real Madridban folytatják a pályafutásukat. Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram, a másik spanyol óriáshoz, a Barcelonához szerződött. Valamint cseppet sem váratlan módon Patrick Vieira is elhagyta a süllyedő hajót.
A még megmaradt játékosok közül Gianluigi Buffon neve merült föl több klub kívánságlistáján, köztük a Milanén, de a játékos pár hete kijelentette, hogy nem hagyja el a zebrákat.
A középpályás Mauro Camoranesi, a francia David Trezeguet és a vb-n ( akárcsak az előző szezonban) igen gyengén játszó Zlatan Ibrahimovic jövője lehet még kérdéses a torinói klubnál.
-
#10769 mikor lesz az első meccsünk? -
#10768 Chiumiento is visszajött.kiváncsi vagyok mi lesz vele, ő is jó kis játékos -
#10767 csak kár hogy nem olaszok
egyébként a B ligába 22 játékost lehet nevezni viszont ezen felül korlátlan számú olasz u21-s játékost is lehet alkalmazni -
#10766 ezt kell csinálni,most megvenni a fiatalokat és egy ütős csapatot épiteni belőlük -
#10765 a Corrierre dello sport szerint rászálltunk két brazilra,az Udineses Felipét és a brazil válogatott Ricardinhot hoznánk
Felipe nagyon jó lenne középre,Ricardinho szerintem felesleges inkább Kapot tartsuk meg -
#10764 Kapo a sok maradó láttán elégedtlen lett,kicsit meg lehet érteni,gondolom úgy jött vissza hogy most megmutathatja.DD valószínűleg elengedi ha Kapo megkéri -
#10763 ez van, a kupola elmélet alapján nekünk kellett kapni a legnagyobbat
és arról sem feledkezzünk meg hogy a Fiorentinának sincs könnyű dolga,szerintem ha az elején nem kapnak el egy nagyon jó fonalat akkor kiesnek -
a zsírkereskedő #10762 úgy értem a többi klub is érintett volt legalább ennyire ez egészen biztos...
kib*ás nagyon ez a döntés
én még akkor kezdtem szeretni őket mikor pippo ott volt de most... szomorú h ilyet tettek pont a juvéval... a köcsög milan meg a többi persze megúszta enyhén...
na ez a bunda b*ák meg!