Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Delpiero se volt semmi

Shevchenko-nak meg momentuma se volt
BADE
Grat a csapatnak!Most az egyszer láttam a hajtást a csapatban,amit eddig hiányoltam.Szamuráj,Thuram és Canna nem egyszer húzta ki vészhelyzetbõl a lasztit!Camo kiválásával kicsit veszélytelenebbé vált a jobb szél.Az 5 perces hosszabítás miértjét,szerintem max Collina tudja....
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Shotogan
Akkor kicsit halálra rémültem amikor Camo megsérült.Ma nagyon jól játszott,rengeteget dolgozott (õ is).

Breki33
Kapura lövések 6-2 P
Breki33
Breki33
sokkal több helyzetünk volt

Serie A: a Juventus nyerte a szuperrangadót

NSO, 2005-05-08 16:55

A vendég Juventus nyerte az olasz bajnokság 35. fordulójának szuperrangadóját a San Siróban az AC Milan ellen. A torinói gárda három fordulóval a vége elõtt így három ponttal elhúzott a Bajnokok Ligája döntõjében is érdekelt ellenfelétõl a scudettóért folytatott harcban.

Shotogan
IGEN!IGEN!IGEN!Rohadt jó meccs volt,megérdemeltük a gyõzelmet,a 2 tizenegyes gyanús eset nem volt tizenegyes,egyszerûen jobbak voltunk,ennyi az egész.

Breki33
nemtom ki dumál <#dumcsi>
Breki33
MILÁN KIPIPÁLVA <#mf1><#nevetes2>
DONGUBA
ezt se erdemeltetek meg bazzz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Breki33
<#finom>
Kit--Kat
kit érdekel a Ronaldo???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
na nem rkja ki akkor valaki azt a szép gólt?

Rudee
Egyébként itt találsz néhány Ronaldo megoldást még az Interes korszakából. Ezeket se emlegetik sokan, pedig szép mind.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Emlékezetesebb a szép gól az biztos, de arra is emlékeznek ha valaki sok gólt lõ és ezzel segíti csaptát a bajnoki vagy egyéb címhez.

Breki33
Hát én jobb szeretem a szépet.

Arról beszélnek utánna évekig.

Pl Madjer góljára mindenki emléxik, de a tavalyí döntõ góljaira nem biztos :-)
Rudee
A gól az gól. Inkább lõjjön valaki 10 csúnyát, mint 2 szépet.

Breki33
nem errõl volt szó ugye

de ne offoljál már
mi kõze Ronaldonak a Juvehez?

Irogass a saját topicodba
egy félév alatt 37 meccs?😄DD

9csöves9
😊 ok majd ha lesz rendes anim shopom megcsinálom😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
1. Ez a Juventus topic, temeg mindig másról irkálsz itt.
2. Már meg lett mondva ugye hogy hova írkálj.
3. Az elsõ félévet még a katalánoknál töltötte aztán szerzõdött az Interhez (Nagy hiba volt 😊
4. Ne utánozzál már
Breki33
LInkeld ki neki azt a gólt amirõl beszéltünk.

Olyat RonaldóÓÓÓÓ nem nagyon lõ :-)
már megint hülyeségeket irkálsz az lehet hogy Inter játékosként kapott de a barcás teljesítménye miatt....mert ugye aranylabdát télen adják és õ annak a szezon végén tavassazl értel a 37/34-es arányt és télen kapta meg

9csöves9
láttad 97-98-as szezonban jáccani? Serie A 21 gól, Bl 10 gól ráadáusl akkor még a két csatár mögött játszott
mindenki az aranylabda legnagyobb várományosának tartotta,de a VB meg az a kurva sérülés tönkretett mindent

Breki33
már megint hülyeségeket irkálsz

nem lehet így összehasonlítani játékos korszakokat. Nameg akkor ott lene a gyöngyszem is aki kicsit jobb volt.

Amúgy elárulom, hogy Ronaldo valami inter játékosaként kapott aranylabdát
1997-ben, barcelona játékosaként Rivaldo kapott 1999-ben.

1997:
1. Ronaldo (brazil, Internazionale)
2. Predrag Mijatovics (jugoszláv, Real Madrid)
3. Zinedine Zidane (francia, Juventus)

1999:
1. Rivaldo (brazil, Barcelona)
2. David Beckham (angol, Machester United)
3. Andrij Sevcsenko (ukrán, Milan)
Breki33
nem álmodta, látta amikor te bölcsiben voltál :-)
Breki33
Ottis osztályozták, de a kettõnek nincs köze egymáshoz.
Kit--Kat
ez így van, ha nem sérül meg megkapta volna az aranylabdát, ezt mindenki tudja

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sheva
et már jobban elhiszem

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

lol
akkor ha Ronaldo barcás korszakát vesszük akárkinél jobb.Aranylabsát is kapott

Sheva
Alex volt már aranylabdás?

Sheva
ezt mikor álmodtad?

Kit--Kat
egyértelmû, 1 Del Piero csúcsformában, mint amiben mondjuk 98ban volt, akármelyik Anrynál vagy Shevchenkónál jobb

9csöves9
hát nem tom ennek mi köze a zuhanyhíradóhoz mert abban Alex a maximális 30 pontból 29 v. 28 -t gyûjtött, és nem Shevával volt összevetve hanem Crespoval akit le is nyomott

Breki33
a drótos Maldini-t is felértékelték
Shotogan
Olvastátok a mai Nemzeti Sportot?Benne van,hogy a Zuhanyhíradóban leosztályozták a Juve és a Milan játékosait.Az összesített osztályzat szerint ha jól emlékszem a Milan nyert 1,5 osztályzattal.A 2 legdurvább sztem az,hogy Buffon 7-est,míg Dida 7,5-est kapott!Valamint Emerson 6,5-esnél mindenképpen jobbat érdemel.Sajnos reális a Del Piero(6,5) illetve Sevcsenko(8) közötti szakadék...

Rudee
Totti se kimondott középpályás, a csatárok mögött jáccott még Capello idejében...

Recoba mióta középpályás😄

9csöves9
Collina vezeti majd a meccset...

9csöves9
nem látok bele Capello agyába de valszeg igen😄

Shotogan
És akkor Recoba játszaná azt amit Totti?

9csöves9
játszottunk idén jópárszor így csak ilyen elosztásban sztem még nem. bõven elég két csatár Alex-Trez aztán ha Alex elfárad bejön helytte Zalán

9csöves9
Capello kiadta az utasítást Mogginak:megvenni Recobát!!!

A ControCampo szerint Moggiék Recoba megvételén gondolkodnak,aki igencsak alá van becsülve jelenlegi klubjánál,az Internél.
Fabio Capello vetette fel az ötletet a torinóiak sportigazgatójának-miszerint: az uruguayi fantasista ideális társa lehetne Zlatan Ibrahimovicnak,s a minden bizonnyal Juventusba szerzõdõ Antonio Cassanónak...

Don Fabio ugyanolyan tridentét szeretne létrehozni elõl,mint tette azt a Románál a Totti-Cassano-Montella fémjelezte támadószekcióval...

Mindenesetre "Chino" szerzõdtetésével nem járna rosszul a Juve,hiszen pont egy ilyen fantáziadús középpályás hiányzik a zebrák keretébõl.

-------------------------------

na õ egy nagyon jó döntés lenne!

Breki33
Szerintem úgy lenne megérdemel a bajnokság ha a San Siro-ban megvernénk õket.
BADE
Teljesen fölösleges kockáztatni!Egy X bõven jó lenne!Az utolsó fordulóban tuti nem nyer a Milan!!!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
kiszivárgott hírek szerint Fabio Capello nem két, hanem három csatárral akar majd kezdeni. Elképzelhetõ ugyanis, hogy Ibrahimovic eltiltása ellenére Don Fabio mindhárom megmaradt támadóját, azaz Zalayetát, Trezeguet-t és Del Pierót egyszerre dobja csatába, vállalva annak a kockázatát is, hogy a kispadon nem marad cserecsatára. (A Juve ebben az idényben néhányszor játszott már támadó trióval.)
Kit--Kat
istenments

mert?

9csöves9
nagyon rossz döntés lenne

olvatsam egy hírt miszerint Guus Hiddink 5 millió £-ért vissza akarja venni a cselzitõl Mateja Kezmant.

Ez eddig offtopic, de speciel én meg szívesen látnám Kezmant zsebracsíkosban <#vigyor>