Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Serie A: a Juventus nyerte a szuperrangadót
NSO, 2005-05-08 16:55
A vendég Juventus nyerte az olasz bajnokság 35. fordulójának szuperrangadóját a San Siróban az AC Milan ellen. A torinói gárda három fordulóval a vége elõtt így három ponttal elhúzott a Bajnokok Ligája döntõjében is érdekelt ellenfelétõl a scudettóért folytatott harcban.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szar Bayern, szar Bayern :)
Arról beszélnek utánna évekig.
Pl Madjer góljára mindenki emléxik, de a tavalyí döntõ góljaira nem biztos :-)
de ne offoljál már
mi kõze Ronaldonak a Juvehez?
Irogass a saját topicodba
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2. Már meg lett mondva ugye hogy hova írkálj.
3. Az elsõ félévet még a katalánoknál töltötte aztán szerzõdött az Interhez (Nagy hiba volt 😊
4. Ne utánozzál már

mindenki az aranylabda legnagyobb várományosának tartotta,de a VB meg az a kurva sérülés tönkretett mindent
nem lehet így összehasonlítani játékos korszakokat. Nameg akkor ott lene a gyöngyszem is aki kicsit jobb volt.
Amúgy elárulom, hogy Ronaldo valami inter játékosaként kapott aranylabdát
1997-ben, barcelona játékosaként Rivaldo kapott 1999-ben.
1997:
1. Ronaldo (brazil, Internazionale)
2. Predrag Mijatovics (jugoszláv, Real Madrid)
3. Zinedine Zidane (francia, Juventus)
1999:
1. Rivaldo (brazil, Barcelona)
2. David Beckham (angol, Machester United)
3. Andrij Sevcsenko (ukrán, Milan)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
akkor ha Ronaldo barcás korszakát vesszük akárkinél jobb.Aranylabsát is kapott
A ControCampo szerint Moggiék Recoba megvételén gondolkodnak,aki igencsak alá van becsülve jelenlegi klubjánál,az Internél.
Fabio Capello vetette fel az ötletet a torinóiak sportigazgatójának-miszerint: az uruguayi fantasista ideális társa lehetne Zlatan Ibrahimovicnak,s a minden bizonnyal Juventusba szerzõdõ Antonio Cassanónak...
Don Fabio ugyanolyan tridentét szeretne létrehozni elõl,mint tette azt a Románál a Totti-Cassano-Montella fémjelezte támadószekcióval...
Mindenesetre "Chino" szerzõdtetésével nem járna rosszul a Juve,hiszen pont egy ilyen fantáziadús középpályás hiányzik a zebrák keretébõl.
-------------------------------
na õ egy nagyon jó döntés lenne!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ez eddig offtopic, de speciel én meg szívesen látnám Kezmant zsebracsíkosban <#vigyor>#vigyor>