44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    ?
  • Zsolti9014
    Hogy kell topikot nyitni.
  • Kanál
    O:
  • Hegeace
    Remélem idén is lesz milán - juve bari meccs. szét fogják rúgni őket :D
  • Zsolti9014
    értem. nem láttam még játszani
  • 9csöves9
    nekem sem a szívem csücskei,de ha Zlatan fizetésemelés nélkül marad,akkor szerintem egy esélyt megérdemel.Deschamps remélem más nevelési módszert választ nála,nem a "bármit csinálsz úgyis játszol,mégha valaki feleannyi idő alatt kétszerannyi gólt lő mint te" című verziót
  • a zsírkereskedő
    hát ibrát meg zebinát kéne kipaterolni és helyükre szerezni v olaszt v higgadt játékost aki csapatember és nem hibázik:D
    de ez csak az én véleményem én nagyon nem bírom őket...:)
  • 9csöves9
    ez is a terv,de nem vághatunk neki úgy a szezonnak,hogy majd a fiatalok bizonyíthatnak

mindenképp a feljutást próbálja meg a klub,ehhez kellenek az igazolások bármennyire is jók a fiatalok
  • a zsírkereskedő
    olyan emberekről vitatkoztok akikről nem is hallottam:D
    talána fifában láttam grafite nevét vmi brazil csapatban...
    olaszokat kéne játszatni sztem
    mert most lesz a b-ben lehetőség tesztelni a fiatalokat
    5kezdő elment helyettük lehetne fiatalokat beépíteni sztem
  • 9csöves9
    Grafite egy hulladék
  • Zsolti9014
    Grafite-t nem hozzuk vissza? Kölcsönben van ő is, úgy tudom.
  • 9csöves9
    Paolucci kölcsönbe került az Ascolihoz

tavaly 27 góllal lett gólkirály a Primaveraban
  • a zsírkereskedő
    mexés a kedvencem a romában... maradjon csak
    a juvéba úgysem valók a metrószexuálisok:)
    de sztem mexes tényleg nagyon jó nem is értem miért nem volt a válogatottban...
    bár domenech tudja és el is ment a döntőig de fene se tudja válogatott lesz és megmutatha
  • Hegeace
    Azért kell mellé egy másik franci akivel megértik 1mást mert hogy 1 ír gyerekkel nem jól jáccik 1ütt az lehetde egy honfitársal minnyárt más.
  • 9csöves9
    jah,de pletyka volt Txiki Begiristain hivatalosan cáfolta
  • 9csöves9
    hallottam hogy nem volt rossz Franciaországban,de a Premiershipben hatalmas része volt a Newcastle bénázásában.hihetetlen miket művelt
  • Zsolti9014
    Mexes kellene még nekünk sztem jó lenne, Capello jól kicseszett vele, amikor Rómába vitte. Mikor megérkezett Mexes Capello már Juvés volt. Jobb lett volna, ha ide hozza. Most olvastam, h a milan leigazolta Bonerát, pedig az sem lett volna rossz. Csak ez a kicseszés másik része, hogy hozzánk nem akarnak annyian jönni B-be, mint milanhoz A-ba.
  • Breki33
    Motta Vieria cserélől halottam vmit.

• Hegeace
    Miért??? a nyúkásztl az legalább akkora temető, mint a madrid meg az inter.Direkt azért van h végleg tönkrevágja valaki karrierjét. A régi marsejben mexéssel egész jól külték ketten.
  • BADE
    nem olyan rossz ő,amikor láttam a válogatottban játszani elég jó volt
  • 9csöves9
    csak Boumsongtól mentsen meg minket az ég
  • Hegeace
    Ha deschampnak sikerülne leigazolni hátra a Givet, Boumsong kettőst akkor asszem már a védelem is abszolut király lenne.
  • a zsírkereskedő
    :D pedig elég jó okuk van rá h tartózkodjanak tőle:D
    zlatan remélem elhúz
    őket 2őjüket nagyon nem bírom
    elvelük!
  • 9csöves9
    el sem hiszem hogy nem érdekel egy csapatot sem Zebina...
  • BADE
    szerintem kölcsönadjuk,fölöslegesen ne koptassa a padot.Remélem DD kijelentése ellenére Zebina és Ibra még távozik!
  • 9csöves9
    így van

Sculliról nem tudsz valamit? ő is jó játékos,csak kurva sok csatárunk van
  • BADE
    ha el akar menni,akkor menjen.Minél több olaszt a csapatba!
  • 9csöves9
    most mindenki bizonyítani akar,nagyon motivált csapatunk lesz

én meg Kaporól hallottam hogy nagyon gyenge volt,szerintem el akar menni
  • BADE
    úgy hallottam Paro nagyon jól játszott,remélem átmenti a formáját a bajnokságra is!
  • 9csöves9
    az alessandriai összezörrenés után 3 Drughi(az egyik a Drughi vezetője) ill. egy Tradizione tagot nem negednek be 3 éven keresztül a stadionokba

• 9csöves9
    nem volt még sorsolás

viszont tegnap volt barátságos meccs

TRENTINO 1-3 JUVENTUS

Gólszerzők: 29’ Bojinov, 40’ Olivera, 42’ Meda, 48' Zanetti
    TRENTINO (4-4-2): Marini- Mendicino (89' Agosti), Fanna (76' Andreose), Volani, Blasco- Bellomi, Bazzanella (69' Tessaro), Vitagliano, Zuccon (53'Pontalti)- Guerra (79' Job), Meda (51' Martini). Edző: Luigi Possente
    JUVENTUS 4-4-2: Mirante- Balzaretti, Legrottaglie (46' Masiello), Birindelli, Chiellini- Marchionni (69' Marchisio), Paro, Zanetti, Olivera (46' De Ceglie)- Bojinov (53' Palladino), Zalayeta (71' Kapo).
    Kispad: Trini, Urbano, Calanchi, Sculli, Guzman, Rossi
    E. Didier Deschamps
    Vezette: Belluti
  • forzajuve5
    A Juventus vezetőedzője Didier Deschamps kijelentette, több játékos nem hagyja el a torinói klubot annak ellenére sem, hogy a csapat jövőre csak a másodosztályban indulhat.
    „Senki sem megy sehova. A klub vezetői úgy határoztak, hogy azok a játékosok akiknek élő szerződésük van a torinói klubbal mindenképpen maradnak a csapatnál.” - nyilatkozta csütörtökön a francia szakember a La Gazzetta dello Sportnak.
    „Egy év múlva úgyis visszatérünk az első osztályba, és fontos címekért fogunk harcolni. Könnyebb megtartani jelenlegi játékosainkat, mint esetleg egy év múlva visszaigazolni őket” – tette hozzá Deschamps.
    Mint ismeretes a Juventus jövőre a B-ligában folytatja, ám a másodfokú bíróság 30 pontról 17 pontra csökkentette a torinói együttest sújtó pontlevonást, így reális esély maradt az azonnali visszajutásra.
    Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus elnöke kissé óvatosabban fogalmazott: „Nem akarunk több játékost eladni, de ha lesznek még távozók a szurkolók biztosak lehetnek benne, hogy lesznek érkezők is. Az is nyilvánvaló, hogy az esetlegesen a klubot elhagyó játékosnak jócskán megkérjük az árát."
    Juventus FCAz utóbbi évek legnagyobb olasz futballbotránya következtében az olasz klubtól már távozott a világbajnok Fabio Cannavaro, és a brazil Emerson. Mindketten a Real Madridban folytatják a pályafutásukat. Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram, a másik spanyol óriáshoz, a Barcelonához szerződött. Valamint cseppet sem váratlan módon Patrick Vieira is elhagyta a süllyedő hajót.
    A még megmaradt játékosok közül Gianluigi Buffon neve merült föl több klub kívánságlistáján, köztük a Milanén, de a játékos pár hete kijelentette, hogy nem hagyja el a zebrákat.
    A középpályás Mauro Camoranesi, a francia David Trezeguet és a vb-n ( akárcsak az előző szezonban) igen gyengén játszó Zlatan Ibrahimovic jövője lehet még kérdéses a torinói klubnál.
  • forzajuve5
    mikor lesz az első meccsünk?
  • 9csöves9
    Chiumiento is visszajött.kiváncsi vagyok mi lesz vele, ő is jó kis játékos
  • 9csöves9
    csak kár hogy nem olaszok

egyébként a B ligába 22 játékost lehet nevezni viszont ezen felül korlátlan számú olasz u21-s játékost is lehet alkalmazni
  • forzajuve5
    ezt kell csinálni,most megvenni a fiatalokat és egy ütős csapatot épiteni belőlük
  • 9csöves9
    a Corrierre dello sport szerint rászálltunk két brazilra,az Udineses Felipét és a brazil válogatott Ricardinhot hoznánk

Felipe nagyon jó lenne középre,Ricardinho szerintem felesleges inkább Kapot tartsuk meg
  • 9csöves9
    Kapo a sok maradó láttán elégedtlen lett,kicsit meg lehet érteni,gondolom úgy jött vissza hogy most megmutathatja.DD valószínűleg elengedi ha Kapo megkéri
  • 9csöves9
    ez van, a kupola elmélet alapján nekünk kellett kapni a legnagyobbat

és arról sem feledkezzünk meg hogy a Fiorentinának sincs könnyű dolga,szerintem ha az elején nem kapnak el egy nagyon jó fonalat akkor kiesnek
  • a zsírkereskedő
    úgy értem a többi klub is érintett volt legalább ennyire ez egészen biztos...
    kib*ás nagyon ez a döntés
    én még akkor kezdtem szeretni őket mikor pippo ott volt de most... szomorú h ilyet tettek pont a juvéval... a köcsög milan meg a többi persze megúszta enyhén...
    na ez a bunda b*ák meg!