44078

ibogldrc.jpg

• gabber_saviola
    tényleg nem kéne idejárnod szerintem
  • gergelyanevem
    tényleg mi is a topik címe? Forza Inter?.....jaaa nem, dehogy
    Forza Juve !!!
    azt hittem már rossz helyen járok, mert mindig zavarja a szemem itt egy címer...egy logóban,
  • Matthewpamer
    ezt nekem írtad?
  • Matthewpamer
    legjobb a 3.
  • Breki33
    és még büszke is rá a kis köcsög ....
  • forzajuve5
    "Tiszta mint az Inter!" én nem vállalkoznék ilyen bátor kijelentésre
    "Campione d'Italia 2005/2006:Inter" ennek örülsz igaz?

• Matthewpamer
    pcw ^^
  • Zsolti9014
    Ezt mire érted?
  • 9csöves9
    pedig csak ez a kettő indult asszem:)

mindegy a tökéletes kérdőívért megérdemeltem volna valami különdíjat:D
  • forzajuve5
    A nők nagyon vágják a focit, az iwiwen is egy nő nyert a vb játékban :)
  • 9csöves9
    ehh:D

Az első helyért sorsolás döntött, mert ketten is 36 pontot szerztek a megszerezhető 40-ből.

1. Tripsánszki Mariann 36 pont (8+8+10+10)

2. Gulyás Ági 36 pont (9+10+8+9)

3. Punok Lajos 32 pont (10+7+9+6)

Punok Lajos dícséretet érdemel, mert csak ő töltötte ki hibátlanul a kérdőívet, ezért került fölénybe a harmadik helyért vívott harcban az összesítésben ugyanannyi pontot szerző Kajetán Rolanddal szemben. Amely kérdésre csak ő tudta a helyes választ: a Juventus címerében nem zebra, hanem egy bika található, hiszen Torinó városának címerállata a bika.

A DRUGHI - LA JUVE SIAMO NOI posztert Tripsánszki Mariann nyerte Nyírbátorból. Gratulálunk neki és az összes versenyzőnek!
  • 9csöves9
    hihetetlen milyen neveket dobnak be csatárigazolásnak

Lucarelli,Bonazzoli,Maccarone...hagyjuk már könyörgöm
  • Breki33
    olasz..........
  • Zsolti9014
    Az "olasz bajnok" Inter kikapott a Tottenhamtól 2-1-re
  • karajjj
    én a Juve hivatalos oldalán néztem, ott a képek fölé ki van írva, hogy ki van rajta...
  • Zsolti9014
    ja, így nekem is megy
  • Breki33
    jobb gomb...
  • Zsolti9014
    hova van írva? én nem látom, de az lehet h ő az
  • karajjj
    ez van fölé írva: Michelangelo Rampulla
  • Zsolti9014
    gondoltam ;D
  • Zsolti9014
    Én a Nedved alattira nem tudok rájönni h ki az. Peruzzira hasonlít, de az ki van zárva. :D
  • a zsírkereskedő
    a másik utolsóra gondoltam:)
  • gergelyanevem
    hát igen :) én is erre akartam utalni ;)
  • Zsolti9014
    És focista.
  • gergelyanevem
    ideje volt már :)
    remélem fiú lesz :D
  • 9csöves9
    állítólag Sonia Amoruso gyereket vár,jön a kis Del Piero
  • 9csöves9
    az uccsó képen Kovac,Zlatan és Tudor van
  • 9csöves9
    a Pinzolói nyári szálláson,tegnap nem volt edzés
  • a zsírkereskedő
    nedved:D csak a spaka fura:D
  • a zsírkereskedő
    könnyített edzőtábor a b-ligára készüléskor:D
    az uccsó képen ki van?
  • james69holden
    hol készültek ezek a képek?
  • 9csöves9

• 9csöves9
    Camot imádom,és azért nem volt ennyire durva a nyilatkozata,de a lényeg hogy tényleg el akar menni. Zlatan meg mehet csak fizessék meg
  • a zsírkereskedő
    camoranesiért kár ő is az egyik kedvencem... és sztem pótolhatatlan:D bár tudjuk h ez nem így van
    ibra meg tudtam h el akar menni - menjen csak:D
  • james69holden
    Juventus: menők és elmenők

Fabio Cannavaro, Emerson, Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta és Patrick Vieira után két újabb sztár távozik a Juventustól, a minap a svéd Zlatan Ibrahimovic és az argentin származású Mauro Camoranesi is bejelentette, hogy nem szeretne Torinóban maradni.

Péntek késő este a másodosztályú bajnokságra készülő Juventus felkészülési mérkőzésen 3–1-re megverte a Trentót. A torinói csapat góljait Bozsinov, Olivera és Cristiano Zanetti szerezte, és a hírek szerint rajtuk kívül Paro és Marchionni is nagyon jól játszott. Ennél sokkal fontosabb, hogy mit mondott Didier Deschamps, az együttes edzője a meccs után: „Én is hallottam a pletykákat, hogy megvesszük a középhátvéd Felipét az Udineséből, és hogy eladjuk Gianluigi Buffont a Milannak, de ismét le kell szögeznem, hogy nem én irányítom az adás-vételeinket. Én csak azt tudom mondani, hogy szeretném, ha mindenki maradna, és vennénk még két-három futballistát.”

Deschamps tervei ellenére biztosnak tűnik, hogy még legalább két sztár elhagyja az egyesületet (Vieira távozását ténynek elkönyvelve): Zlatan Ibrahimovic és Mauro Camoranesi. A svéd csatár a héten közölte menedzserével, hogy nem akar a B-ligában játszani, olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan szívesen szerződtetné. Camoranesi a svédnél durvábban tudatta szándékát országgal-világgal, nyaralásából hazatérve így nyilatkozott egy argentin televíziónak: „Hogy akarok-e az AlbinoLeffe ellen játszani? Na ne röhögtessenek!” Más kérdés, hogy egyelőre két homályos spanyol ajánlaton kívül komoly kérője nem akadt...

Ibra távozása egyébként aligha rázná meg a Juvét, ha elöl maradna a Bozsinov, Del Piero, Palladino, Trezeguet, Zalayeta csatárötös, Camoranesit pedig a Parmától érkező Marchionni pótolhatja tökéletesen.
  • zambrotta
    Nekem tetszik és megvan az új kedvencem is Paro személyében!
  • zambrotta
    Állítólag Paro nagyon jól játszott az edzőmeccsen, sok labdát szerzett, sokat futott és támadni is volt ereje
    remélem továbbra is így marad és egy nagyon ütős kp-ánk lesz

Rey Volpatorol tud valaki vmit? A kerettel készül?

Ha senki nem megy már el (zlatan, kapo, zebina mehet, sőt menjen) és sikerül még vkit igazolni, rohadt jó csapatunk lesz

Buffon
    Chiellini R.Kovac Legro v Givet Balza
    Marchionni Paro Zanetti Nedved
    ALEX Bojinov v Trez
  • Zsolti9014
    az! bezárták, pedig ami állítólag olyan, az valójában teljesen más, csak nem olvastak bele.
  • forzajuve5
    elég rövid életű volt a topikod :D
  • Zsolti9014
    rájöttem