Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
és nagyon nyomunk is ugyhogy jön mindjárt a 2.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sztem nyugodtan pályára léphetne.
Kíváncsi lennék rá akár kokainozott, akár nem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A másik híresztelés már valószerûbb: a szintén francia Olivier Kapo szeretne távozni Torinóból. Mindez teljesen érthetõ: a 25 éves francia válogatott középpályás csereként is csak ritkán jutott szóhoz a Juventusban, ahová a nyáron nagy reményekkel érkezett. Kulcsszerepre ráadásul jövõre sem számíthat, hiszen a Zebrák középpályásorában most is nagy a tülekedés, és a nyáron további erõsítéseket terveznek. Mindezzel a klub vezetése is tisztában van, és hajlanak is arra, hogy egy évre kölcsönadják a franciát. Érdeklõdõkben sincs hiány: olasz klubok mellett az AS Monaco és a Liverpool is vinné Kapot.
Ön szerint ki nyeri meg a scudettót 2005-ben?
a Juventus
a Milan
Ha már a Juve igazolásainál tartunk: a januárban a Chelsea-tõl megvett román Adrian Mutu eltiltása hamarosan lejár. Mint ismeretes, a 26 éves támadó tavaly októberben kokain használata miatt kapott nyolc hónapra szóló büntetést, és akár pályára is léphetett volna a Serie A utolsó két fordulójában. Most azonban kiderült, eltiltása nem május 18-án, hanem csak 24-én jár le, mivel hivatalosan késõbb is kezdõdött meg, mint azt korábban jelentették. A 38. fordulóban, a Cagliari ellen azonban már nincs akadálya a játékának - ha Capello is úgy akarja.
Az egy áthuzással indult ugye
Cafú áthúzta magát Zambrotta-n, ami szabályalan, a mezrántás csak utána volt.
"1értelmûen feldobta magát jóval késõb esett el mint ahogy Zambrotta +fogta a mezét,ha akart továbbmehetett volna de esze ágában sem volt!!!"
Tehát akkor kifelé szabad
Vagy hagyja mi lesz belõle.
Kettõt lõttetek kapura egész meccsen, ilyen játékkal a BL is necces.
kapura kellett volna lõni
biztos véletlenül volt zsinórban 4x a világ legjobb játékvezetõje
újra össze kéne õket hozni😊 egyedül Trez számított rá hogy Alex így oda tudja tenni
Azért TRez-el nagyon érzik egymnást.
Tulajdonképpen nem csinált semmit csak megszivatta egyszer Dida-t.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Milan: Lecce (i), Palermo (o), Udinese (i).
fogadjunk hogy Pippot egy meccsre se fogják eltiltani😄 hála Gallianinak
a hivatalos oldalon is nagyok vannak😄

Teljesen megérdemelt gyõzelem volt 2!!! kapuralövéssel mit akar a Milan?
elismerem Cafú lerántása jogos lett volna, de még jogosabb lett volna elötte egy Pippo kiállítás, ütés fejre,hátulról...aljas és piroslapot érõ volt, kiváncsi vagyok Galliani elnök úr most is úgy fog hajtani hogy hány meccs eltiltást kapjon mint Zlatannal
FORZA JUVE!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mégegyszer grat...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.