44078
-
#10841 tényleg nem kéne idejárnod szerintem -
gergelyanevem #10840 tényleg mi is a topik címe? Forza Inter?.....jaaa nem, dehogy
Forza Juve !!!
azt hittem már rossz helyen járok, mert mindig zavarja a szemem itt egy címer...egy logóban, -
#10839 ezt nekem írtad? -
#10838 legjobb a 3. -
#10837 és még büszke is rá a kis köcsög .... -
#10836 "Tiszta mint az Inter!" én nem vállalkoznék ilyen bátor kijelentésre
"Campione d'Italia 2005/2006:Inter" ennek örülsz igaz?
-
#10835 pcw ^^ -
#10834 Ezt mire érted? -
#10833 pedig csak ez a kettő indult asszem:)
mindegy a tökéletes kérdőívért megérdemeltem volna valami különdíjat:D -
#10832 A nők nagyon vágják a focit, az iwiwen is egy nő nyert a vb játékban :) -
#10831 ehh:D
Az első helyért sorsolás döntött, mert ketten is 36 pontot szerztek a megszerezhető 40-ből.
1. Tripsánszki Mariann 36 pont (8+8+10+10)
2. Gulyás Ági 36 pont (9+10+8+9)
3. Punok Lajos 32 pont (10+7+9+6)
Punok Lajos dícséretet érdemel, mert csak ő töltötte ki hibátlanul a kérdőívet, ezért került fölénybe a harmadik helyért vívott harcban az összesítésben ugyanannyi pontot szerző Kajetán Rolanddal szemben. Amely kérdésre csak ő tudta a helyes választ: a Juventus címerében nem zebra, hanem egy bika található, hiszen Torinó városának címerállata a bika.
A DRUGHI - LA JUVE SIAMO NOI posztert Tripsánszki Mariann nyerte Nyírbátorból. Gratulálunk neki és az összes versenyzőnek! -
#10830 hihetetlen milyen neveket dobnak be csatárigazolásnak
Lucarelli,Bonazzoli,Maccarone...hagyjuk már könyörgöm -
#10829 olasz.......... -
#10828 Az "olasz bajnok" Inter kikapott a Tottenhamtól 2-1-re -
karajjj #10827 én a Juve hivatalos oldalán néztem, ott a képek fölé ki van írva, hogy ki van rajta... -
#10826 ja, így nekem is megy -
#10825 jobb gomb... -
#10824 hova van írva? én nem látom, de az lehet h ő az
-
karajjj #10823 ez van fölé írva: Michelangelo Rampulla -
#10822 gondoltam ;D -
#10821 Én a Nedved alattira nem tudok rájönni h ki az. Peruzzira hasonlít, de az ki van zárva. :D -
a zsírkereskedő #10820 a másik utolsóra gondoltam:) -
gergelyanevem #10819 hát igen :) én is erre akartam utalni ;) -
#10818 És focista. -
gergelyanevem #10817 ideje volt már :)
remélem fiú lesz :D -
#10816 állítólag Sonia Amoruso gyereket vár,jön a kis Del Piero -
#10815 az uccsó képen Kovac,Zlatan és Tudor van -
#10814 a Pinzolói nyári szálláson,tegnap nem volt edzés -
a zsírkereskedő #10813 nedved:D csak a spaka fura:D -
a zsírkereskedő #10812 könnyített edzőtábor a b-ligára készüléskor:D
az uccsó képen ki van? -
#10811 hol készültek ezek a képek? -
-
#10809 Camot imádom,és azért nem volt ennyire durva a nyilatkozata,de a lényeg hogy tényleg el akar menni. Zlatan meg mehet csak fizessék meg -
a zsírkereskedő #10808 camoranesiért kár ő is az egyik kedvencem... és sztem pótolhatatlan:D bár tudjuk h ez nem így van
ibra meg tudtam h el akar menni - menjen csak:D -
#10807 Juventus: menők és elmenők
Fabio Cannavaro, Emerson, Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta és Patrick Vieira után két újabb sztár távozik a Juventustól, a minap a svéd Zlatan Ibrahimovic és az argentin származású Mauro Camoranesi is bejelentette, hogy nem szeretne Torinóban maradni.
Péntek késő este a másodosztályú bajnokságra készülő Juventus felkészülési mérkőzésen 3–1-re megverte a Trentót. A torinói csapat góljait Bozsinov, Olivera és Cristiano Zanetti szerezte, és a hírek szerint rajtuk kívül Paro és Marchionni is nagyon jól játszott. Ennél sokkal fontosabb, hogy mit mondott Didier Deschamps, az együttes edzője a meccs után: „Én is hallottam a pletykákat, hogy megvesszük a középhátvéd Felipét az Udineséből, és hogy eladjuk Gianluigi Buffont a Milannak, de ismét le kell szögeznem, hogy nem én irányítom az adás-vételeinket. Én csak azt tudom mondani, hogy szeretném, ha mindenki maradna, és vennénk még két-három futballistát.”
Deschamps tervei ellenére biztosnak tűnik, hogy még legalább két sztár elhagyja az egyesületet (Vieira távozását ténynek elkönyvelve): Zlatan Ibrahimovic és Mauro Camoranesi. A svéd csatár a héten közölte menedzserével, hogy nem akar a B-ligában játszani, olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan szívesen szerződtetné. Camoranesi a svédnél durvábban tudatta szándékát országgal-világgal, nyaralásából hazatérve így nyilatkozott egy argentin televíziónak: „Hogy akarok-e az AlbinoLeffe ellen játszani? Na ne röhögtessenek!” Más kérdés, hogy egyelőre két homályos spanyol ajánlaton kívül komoly kérője nem akadt...
Ibra távozása egyébként aligha rázná meg a Juvét, ha elöl maradna a Bozsinov, Del Piero, Palladino, Trezeguet, Zalayeta csatárötös, Camoranesit pedig a Parmától érkező Marchionni pótolhatja tökéletesen. -
zambrotta #10806 Nekem tetszik és megvan az új kedvencem is Paro személyében! -
zambrotta #10805 Állítólag Paro nagyon jól játszott az edzőmeccsen, sok labdát szerzett, sokat futott és támadni is volt ereje
remélem továbbra is így marad és egy nagyon ütős kp-ánk lesz
Rey Volpatorol tud valaki vmit? A kerettel készül?
Ha senki nem megy már el (zlatan, kapo, zebina mehet, sőt menjen) és sikerül még vkit igazolni, rohadt jó csapatunk lesz
Buffon
Chiellini R.Kovac Legro v Givet Balza
Marchionni Paro Zanetti Nedved
ALEX Bojinov v Trez -
#10804 az! bezárták, pedig ami állítólag olyan, az valójában teljesen más, csak nem olvastak bele. -
#10803 elég rövid életű volt a topikod :D -
#10802 rájöttem