Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buffon: 7,5
Zebina: 6,5
Thuram: 7,5
Cannavaro: 8,5
Zambrotta: 8
Camoranesi: 8
Blasi: 6,5
Emerson: 8
Nedved: 7
Del Piero: 7,5
Ibrahimovics: 8,5
Pessotto: 6,5
Birindelli: 6
Appiah: 6,5
Tacchinardi: 6
Olivera: 6,5
Trezeguet: 7
Zalayeta: 7
Azért jó látni Alex osztályzatát, és a 3 nagy igazolásét Puma,Canna,Zlatan kiemelkedõt nyújtottak
Thuram,Gigi,Szamuráj,Camo õk is felejthetetlen alkottak idén 😛
és továbbá meg van Canna elsõ bajnoki címe! 😄 nagyon megérdemelte már
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
28282828282828282828282828282828
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
attól , hogy kiverte a chelseat nem feltétlen érdemli meg jobban...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
10' <1 - 0>1 - 0> C. Serginho
11' <1 - 1>1 - 1> A. Costacurta (o.g.)
16' <2 - 1>2 - 1> C. Serginho
32' ❤️ - 1>3 - 1> J.D. Tomasson
76' ❤️ - 2>3 - 2> L. Toni
79' ❤️ - 3>3 - 3> M.A. Santana
Mivan a Milannal??
Azért sajnálom , a végén lehetett volna egy izgalmas hajrá!!
Nem baj szép volt Milan , megnyeritek a BL-t!
FORZA JUVE!
Costacurta szép gólt fejelt
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Köszi a gratulációt!én személy szerint szurkolok a Milannak,hogy nyerjék meg a BL-t!Nehogy már a Liverpool nyerje!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

178: Roberto Bettega
173: Alessandro Del Piero
167: Omar Enrique Sivori
160: Felice Placido Borel II
ha még idén megdöntené Alex...
bele fogjuk vonni a Meghni -s üzletbe ám valószínû hogy nem egy az egyben cserélnek klubot...
a következõ két szezontól mindössze 27 ezer fõt tudunk befogadni hisz elkezdik építeni a stadiont.ha kész lesz akkor is mindössze 35-42 fõt tud befogadni...
mi a rákért nem megyünk addig a Communaléba?
Lyon, május 17., 9.20 Tomasson és Trezeguet a kívánságlistán.
A Lyon vezetõi a nyáron mindenféleképpen csatárral szeretnék megerõsíteni a csapatot, és erre két fõ kiszemeltjük van.
Az egyik Jon Dahl Tomasson, az AC Milan üdvöskéje, a másik David Trezeguet, a Juventus labdarúgója. Kettejük közül a dán megszerzése tûnik nehezebbnek, hiszen õt 2009-ig szerzõdés köti milánóiakhoz, a francia ugyanakkor szeretne távozni Torinóból.
- Nem tudom, meddig maradok Milánóban, de mindenre nyitott vagyok a jövõt illetõen - nyilatkozta Tomasson.
Trezeguet érkezésére azért van nagyobb esély, mert a Juventus éppen a Lyon játékosát, a ghánai Michael Essient szeretné leigazolni, így könnyen létrejöhet a "csereüzlet".
2828282828282828282828
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
1 Buffon G. 6.5
7 Pessotto G. 6
21 Thuram L. 7
28 Cannavaro F. 6.5
19 Zambrotta G. 6.5
16 Camoranesi M. 7
15 Birindelli A. s.v.
8 Emerson F. 7
18 Appiah S. 6.5
11 Nedved P. 6.5
2 Ferrara C. s.v.
10 Del Piero A. 7.5
17 Trezeguet D. s.v.
9 Ibrahimovic Z. 7.5
28282828282828282828282828282828282828282828282828282828282828