44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    Ibra gondolom jövőre is fizetés emelést kérne míg a világ összes pénzét meg nem kpaja egyben.
  • BADE
    az mind semmi,hogy esetleg Buffon távozik,de ráadásul 5 játékosunkat akarjuk odaadni...
  • 9csöves9
    egyre több hír szól Ameliaról...az érkezése tudjuk mit vonna maga után
  • Breki33
    ez a hivatalos
  • gabber_saviola
    köszönöm Lajos az infót
  • 9csöves9
    az egyik vezetőjük Paolo De Luca asszem baráti kapcsolatot ápol/ápolt a triáddal
  • gabber_saviola
    mi köze a Juvénak a Sienához?
    mert vmi kapcsolat az van tuti
  • Breki33
    szerintem a fizetését csökkenteni kéne

ha elfogadja maradjon

Amúgy megcsinálhattuk volna, hogy Siena-ba átigazolnak a klasszisok egy évre......P
  • nono84
    Kell ő a csapatba! Csak azt nem tudom így hogyan lesz a csatársor.
  • 9csöves9
    évi 5 millióért

hát persze
  • karajjj
    addig majd ücsörög a kispadon
  • karajjj
    addig majd ücsörög a kispadon
  • 9csöves9
    aztán ha mégse akkor majd 2008-ban talál magára...
  • karajjj
    Szerintem meg Ibra ne menjen sehova, tökéletes ő a Juventusba, majd a másodosztályban magára talál...
  • Breki33

• BADE
    egyáltalán nem sajnálom,hogy elment,szezone első felében ment neki,aztán teljesen eltűnt.Már csak Ibra van hátra!Remélem Buffon marad!
  • DJ Bee18
    nekem se volt soha szimpi
  • 9csöves9
    nah 9.30 körül a mi és az inter hivatalos oldala is írja Vieira átigazolását

nem kívánok neki sok sikert,sőt egyáltalán ne legyen sikeres
  • BADE
    úgyis eltolták a rajtot,addigra bőven felépül
  • forzajuve5
    Az eredetileg tervezetthez képest két héttel később, a szeptember 9-10-i hétvégén kezdődik meg az olasz labdarúgó-bajnokság 2006/2007-es idénye. A halasztásra a bundabotránnyal összefüggésben született elmarasztaló döntések, illetve a várható fellebbezések miatt kerül sor.
  • 9csöves9
    Palladino tegnap megsérült,várhatóan 1 hónapot hagy ki
  • 9csöves9
    jobb is lenne ha Angliába menne

de nekem abszolut mindegy hova,csak innen menjen messzire
  • Breki33
    Az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy az Internazionale szerzi meg a másodosztályba sorolt Juventustól a világ- és Európa-bajnok Patrick Vieirát, de ez most erősen bizonytalanná vált. A francia középpályás ugyanis kijelentette, a Manchester Unitedbe szeretne igazolni, még úgy is, hogy ezzel kiválthatná egykori csapata, az Arsenal szurkolóinak haragját.

„Minden játékos szívesen futballozna olyan klubban, mint a Manchester United! Tudom, nehéz lenne a dolgom azután, hogy kilenc évig szerepeltem az Arsenalban” – mondta Vieira.

A 30 éves játékos arra már nem tért ki, hogy az MU elleni csaták parázs hangulatáért személyesen is felelt, hiszen a rivális több klasszisa is „esküdt ellensége” volt. A szurkolók a mai napig emlegetik Vieira és Roy Keane összetűzéseit, de volt, amikor Ruud van Nistelrooy volt a francia klasszis „célkeresztjében”.

A Juventus több klasszisa már távozott: Fabio Cannavaro és Emerson a Real Madridé lett, míg Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram az FC Barcelonában folytatja. Vieira sorsa is eldőlni látszott, A megbízható Gazzetta dello Sport a múlt héten azt írta – erről lapunk is beszámolt -, hogy a legutóbbi bajnokságot a zöldasztalnál megnyerő Internazionale csapott le a középpályásra, de úgy tűnik, ez a hír nem felelt meg a valóságnak.

„Még nem tudom, hogy hol folytatom pályafutásomat. Továbbra is csapatot keresek, s remélem, a következő negyvennyolc óra megoldást hoz. Nagyon fontos döntés lesz, s az már biztos, nem követem a Juventust a Serie B-be” – közölte Patrick Vieira, aki mindössze egy évet töltött a Zebráknál.

A francia középpályás manchesteri „álmainak” megvalósulását elősegítheti, hogy Sir Alex Ferguson vezetőedző régóta imádja játékát, nagyra becsüli képességeit.
  • Breki33
    focilistás hír
    ha jól látom a sportfórumról van
  • 9csöves9
    most igazolták a posztjára Carricket
  • Breki33
    Patrick Vieira visszatér Angliába, 48 órán belül megegyezik a Manchester Uniteddel.

Patrick Vieira is elhagyja az olasz másodosztályba sorolt Juvetnust és reményei szerint 48 órán belül megegyezik a Manchester Uniteddel. "Ki ne szeretne egy olyan tradíciókkal rendelkező klubnál játszni, mint a Manchester United? - mondta Vieira. - Természetesen némileg nehéz lesz, hiszen kilenc évig az Arsenalnál szerepeltem, de a futballban minden megtörténhet."
    Vieira még hozzátette, biztosan nem játszik az olasz másodosztályban.
  • 9csöves9

• Breki33
    Vasárnap késő este a Trento melletti Pinzolóban, a csapat edzőtáborának helyszínén rendezték a Juventus hivatalos idénynyitó ünnepségét.

A kisvárosban többezer szurkoló gyűlt össze és köszöntötte a keret játékosait, akik közül csak a világbajnokságon szereplők (Alessandro Del Piero, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, David Trezeguet, Patrick Vieira, aki elvileg az Interhez igazol) nem voltak jelen. A drukkerek „bajnokcsapat, bajnokcsapat!” kiáltással fogadták a kedvenceket, néhány transzparensen gúnyolódtak az Inter bajnoki címén, a legnagyobb tapsot pedig a maradás mellett döntő sztárok, elsősorban a cseh Pavel Nedved és Zlatan Ibrahimovic kapta. Pedig a svéd csatár még tépelődik, nem biztos, hogy végül a Juve mellett dönt, annak ellenére sem, hogy a klub a napokban azt ajánlotta neki, évi 1.7 millió eurós fizetését 5 millióra (1.4 milliárd forintra) növeli. Amennyiben Zlatan távozni akar, megteheti, ebben az esetben azonban a Juventus nem hivatalos források szerint 40 millió eurót (11.2 milliárd forintot) kér érte. (A hírek szerint az Inter és a Milan érdeklődik elsősorban Ibrahimovic iránt.)

„Mindenkinek köszönöm, hogy eljött, nagyon jó érzés ilyen hangulatban kezdeni az évet. Mindent el fogunk követni azért, hogy a lehető leghamarabb visszajussunk a Serie A-ba” – jelentette ki Didier Deschamps, a Juventus francia edzője, aki természetesen szeretné, ha Ibrahimovic maradna.

A Juventus hétfőn benyújtotta fellebbezését a szövetség fegyelmi ítéletei ellen az Olasz Olimpiai Bizottság Békéltető és Bírói Tanácsához, ami azért fontos, mert innen vezet majd tovább az út a polgári (közigazgatási) bírósághoz, ameddig a klub mindenképpen el akar jutni. „Védenünk kell a részvényeseink érdekeit, ezért elmegyünk az utolsó fórumig, ráadásul úgy véljük, hogy az ítéletek igazságtalanok, mert a Juventust a többi csapathoz képest sokkal erősebben érintik. A B-liga pontlevonás nélkül éppen elegendő lenne” – jelentette ki Giovanni Cobolli Gigli, a Juve elnöke. A héten várhatóan arra is választ kapunk, hogy megindul-e a „második bundaper”, amelyben a Reggina, az Arezzo és a Messina kerülhet a vádlottak padjára.
  • 9csöves9
    és Conte is ott volt velük:)

egyébként láttam játszani,nagyon jó játékos csak az a gond hogy ő is olyan felépítésben meg játékstílusban mint Alex,Palladino,Bojinov akik elötte vannak a rangsorban
  • Breki33
    közben már írtam

Paraguay-i csatár
  • Breki33
    Tomás Andrés Guzmán se semmi ha jól tudom
    Matteo Paro -val és Nicola Legrottaglie-val a Siena-nal voltak.

Illetve Igor Tudor Rej Volpato Antonio Mirante is onnan jött vissza.

• 9csöves9
    mostmár Pavel is győzködi

szerintem maradni fog,egyedül a fizetésemelés jelenthet akadályt...
  • karajjj
    egyébként, úgy néz ki, hogy marad
  • 9csöves9
    keresem a gólokat is

de azért Guzman is megérdemel egy dicséretet,csereként beállva vágott 3-t
  • karajjj
    Zlatan the best
  • Breki33
    nah Ibra a végén gólkirály lesz P
  • 9csöves9
    45 perces meccsen 9-0-ra nyertünk a Pinzolo ellen

Juventus: Mirante, Masiello, Kovac, Tudor, Rossi, Olivera, Luci, Nedved, Kapo, Palladino (Guzman), Ibrahimovic

Goal: Palladino, Guzman (3), Olivera, Kapo, Ibrahimovic (3)
  • 9csöves9
    há(HÖ(H)
  • kuktabá
    LAJOS FOR PREZIDENT!!!:DFS:FSD:SDFASD
  • Etelkozi Vata
    Nagyon szar a logod, vagy bannerod, vagy mi a szösz! a lényeg hogy szar...