44078
-
#40833 Jó szarok is voltak. Egy alig tíz évvel ezelőtti keret mellé téve a mostani neveket majdnem sírhatnékom támadt.. Áll a bál most Conte körül, állítólag fontolgatja a lemondását. Elég komoly támadásokat kapott a sérülések miatt, szerintem amúgy teljesen jogtalanul. Nálunk 3 év alatt alig volt sérültje, kétlem, hogy az edzésmódszere lenne a ludas. Azt viszont sajnálom, hogy nem nagyon tud megújulni, az első évében amikor nem volt nyomás meg elvárás, nem baszogatta mindenki, nagyon üde színfolt volt, remélem viszontlátjuk még azt a Contét. -
#40832 Az olaszok végül nem nyertek, de legalább látszólag mindenki megúszta épségben. Conte 3-5-2-t játszatott, hátul a Barzagli, Bonucci, Chiellini hármassal. Más juvés érthető módon nem szerepelt. -
#40831 Sőt, állítólag jövő szombaton már játszhat is az Empoli ellen. A Monaco ellen meg tuti. Közben Buffon meg belázasodott és nem is játszik Bulgária ellen. Mi jön még? :) -
#40830 Most olvasom én is. Egész hihetetlen. De nagyon megérdemli, az egyik legnagyobb teljesítményt nyújtja a szezonban, és mindenképp a legkellemesebb csalódás a tavalyi év után. -
#40829 (Y) -
#40828 És a legnagyobb örömhír, hogy nem szakadt el Marchisio szalagja, pár hétre dől csak ki! :)
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.03.28. 00:01:14 -
#40827 Örültem Morata góljának, de annak még jobban, mikor végre épségben lecserélték. :D -
#40826 Hát ez hihetetlen bassza meg... Úgy indultunk neki a szezonnak, hogy erre a posztra ott volt Vidal, Pogba, Marchisio, Pirlo, Pereyra és Asamoah is. Utóbbinak pedig még eddig gyakorlatilag lehetősége se adódott, hogy középen játszhasson, pedig a szélen mutatottakból és az Udinesés éveiből érződik, hogy klasszis teljesítményt tudna nyújtani. Erre meg pont a szezon messze legfontosabb szakaszában jön egy ilyen sérüléshullám. Rohadt nagy pech.
Semmire se jók ezek a válogatott meccsek. Tudom, nem lehet otthon hagyni a legjobbakat, mert akkor meg tényleg semmi értelmük, de annyira dühítő egy ilyen sérülés. Legalább nem a meccsen történt, ez azért sajnos bármikor benne van.
Azért még ne fessük az ördögöt a falra. Pirlo felépül, jó lesz, Vidal meg újra a réginek tűnt az elmúlt hetekben. Csak Tévez és Morata ne sérüljön meg... Közben a spanyol első válogatott gólját szerezte, nem semmi, amit az elmúlt pár hónapban produkál. -
#40825 arról nem is beszélve, hogy Vidal és Pirlo esetében is folyamatosan benne van a pakliban, hogy rásérünek a korábbi sérülésükre... -
#40824 bazmeg ezt nem hiszem el...keresztszalag szakadás, abból mindig kérdéses a felépülés után is, hogy mi lesz. a nyári felkészülésnek is annyi.
Asamoahról semmi hír, de a BL-be nem is neveztük télen, szóval ott nem lehet a segítségünkre. Ezzel kb bebetonozódik a 3-5-2, Pirlo,Vidal,Pereyra középen. Ez már nem biztos, hogy ütősebb mint a Kondogbia,Toulalan,Moutinho... -
#40823 Pogba is, Marci is. ez így nagyon rossz hír a BL meccs előtt. azért két kulcsjátékost a középpályán már nehéz lesz pótolni. Vidalnak fel kell kötnie a gatyát. valószínűleg ő lesz akinek csak a védekezésre kell koncentrálnia a középpályán,
azt nem tudja valaki, hogy Asamoah felépülése hogy halad és mikor térhet vissza? -
preziosi #40822 a sérüléshullám tovább folytatódik sajnos, marchisio megsérült a válogatottnál. úgy hírlik, 4-6 hónapot kell kihagynia... -
#40821 Olvasgass egy kicsit az NSO-n kivül is majd rájösz:D
Különösen azt a részt, hogy "az egyetlen elítélt bíróval a Juventus egy szuperkupát és 15-ből 8 pontot veszített.”, ugyhogy csak óvatosan, próbálj gondolkodni, mégha szücsy is vagy:D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.03.25. 21:45:20 -
#40820 ne hisztizz, veszünk belőle nektek egy buszt -
#40819 mire akartok ti kártérítést? bundáztok és még fizetnek is érte, nem rossz üzlet -
#40818 443 millióról szól a történet :D A mese kategórián is túltesz, nem számítok én semmire. Nem is kell, a legnagyobb szégyen az összes vetélytársra nézve, hogy minket kisemmiztek és pár év alatt megint ott tartunk, hogy esély sincs arra, hogy Olaszországban megszorítsanak minket. -
#40817 jó lenne legalább egy 40-50 milliós kártérítést kicsikarni, és akkor abból tudnánk venni egy olyan csatárt aki pórolni tudná Tevezt.
ha jól emlékszem akkor többszáz milliót akarunk kapni, de abból úgy sem lesz semmi. -
-
#40815 Moggit és Giraudot felmentették tegnap minden vád alól. 1 spori kivételével is mindegyiket felmentették. Érdekesség, hogy az az 1 bíró De Santis, akinek a bíráskodásával 2004/2005-ben 3 meccsen 1 pontot szereztünk. Persze ettől függetlenül az olasz igazságszolgáltatástól kár lenne várni bármit is, de a klub ezzel a tegnapi nappal egy fokkal jobb pozícióba került a kártérítési ügy kapcsán. -
#40814 Szerintem semmennyire. Egyelőre inkább a Zaza, Dybala vonal pörög, kétlem, hogy nektek kifizetnénk 20+-t Icardiért. Nem is örülnék neki. -
#40813 Azok a hírek mennyire igazak hogy Icardit akarjátok nyáron?? -
#40812 Kell neki a gólkirályi cím. El nem tudom képzelni kivel fogjuk pótolni ha elmegy hihetetlen az ember. Szétmelózza az agyát, mellette meg ilyen gólokat lő. A legjobb helyen van a 10-es mez. -
#40811 Azt hittem Vidal rúgja a 11-eseket. Vagy most akkora király Tévez, hogy megkapta ezt is? :) -
#40810 Tevez bazeg 4 ember közt mekkora golt vágott:D -
#40809 „Sok helyen olvastam, hogy a Juventusnak „szerencséje” volt a sorsolásnál, azonban én máshonnan közelítem meg a dolgot. Tekintve, hogy hogyan játszottunk a Borussia ellen otthon és idegenben, a többi csapatnak volt szerencséje, hogy elkerültek minket.” Massimiliano Allegri -
preziosi #40808 jelenleg 78 milliót kaszáltunk a bl-en, elődöntő esetén ez az összeg felmehet 87 millióra, döntő esetén 100 millióra.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.03.21. 15:07:41 -
#40807 Azért arra nagy összeget ne tegyél. :D -
#40806 rakom is x2-t :D -
#40805 Basszus, ilyen oddsok vannak az egyik legnagyobb fogadóoldalon:
Paris Saint-Germain - FC Barcelona 4.07, 3.51, 1.85
Atletico Madrid - Real Madrid 2.70, 3.18, 2.60
FC Porto - Bayern München 5.50, 3.86, 1.59
Juventus Turin - AS Monaco 1.44, 3.98, 7.99
Sztem egy kicsit túlzás a mi meccsünkön ez a nagy különbség, főleg a Monaco előző köri szereplése alapján. -
#40804 Nem hiszem, h hátrány, ha otthon kezdünk. Ha sikerülne kapott gól nélkül megnyerni a meccset, (mondjuk 2-0), akkor komoly előnnyel -lélektanilag is- mehetnénk a visszavágóra. -
#40803 Ehhez még hozzávenném Tévezt és Moratát, mert bármelyikük kiesése nagy érvágás lenne. De elöl Llorente, Matri, Coman, akár Pepe hármassal-négyessel is vígan begaloppozhatunk a célba. Kp-n Padoin, Sturaro, hátul Ogbonna, mindenki megkaphatja most a lehetőséget.
Április 14. és 22. a két negyeddöntő időpontja. Az első meccs előtti hétvégén a Parmával játszunk idegenben, már ha ki tudnak állni. Gondolom kemény meccs lesz. Az odavágó után viszont a Lazio következik otthon. Azért remélem Allegri is tudni fogja, mi számít igazán.
Egyetlen hátrány, hogy otthon kezdünk. -
#40802 Most nézem lesz addig válogatott szünet is, az nagyon hiányzik. Conte például lehetne jó arc, nem kéne lényegtelen meccseken bokákat törni. -
#40801 Nagy esélyt kaptunk, meg kell csinálni. A bajnokságban okosan rotálni, a Marchisio, Vidal, Pereyra hármasra úgy kell vigyázni mint a hímestojásra.
A kupát meg el kell engedni, nem fér bele egy forró meccs a Franchiban. -
#40800 Nagy esélyt kaptunk az elődöntőre. Nem szabad elszúrni! -
#40799 Remek. Nem hinném, hogy félvállról vennénk őket, pláne az Arsenal elleni nyolcaddöntők után. Ráadásul nekik nagyon kemény a bajnokság is, teperniük kell rendesen a BL-ért, de még esetleg bajnokok is lehetnek.
1. Lyon 58
2. PSG 56
3. Marseille 54
4. Monaco 50 (egy meccsel kevesebbet játszottak)
5. St. Etienne 49
6. Bordeaux 48 -
#40798 Yess:D -
#40797 Monaco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#40796 Ejjjjjjjjjj. Akkor kb. ennyi volt a szezonja gyakorlatilag. Kivéve ha BL-döntőt játszunk... Ez is a legszarabbkor tudott jönni. -
#40795 Pogba 2 hónap :\ -
#40794 És hogy ne legyek elfogult: azt mondani, hogy az angoloknál nincs válság (mármint eredmény sszempontjából) kb. olyan, mintha ugyanezt az olaszokra mondanánk. A különbség, hogy legalább az olaszoknál az ok látszik: nincs elég pénz.