Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ez most úgy szar ahogy van, kár szépíteni. Egy bukott edzõt idehozni Conte helyére az egy rossz vicc...
Eleve Contét elengedni... abszolút gyõztes mentalitású edzõ, szinte a Spirito Juve megtestesült formája, rengeteg szálon kötõdik a csapathoz, a klubhoz.
Erre ezt így megcsinálni, mintha eleve mi Allegrire vártunk volna. Gusztustalan. Ahogy az is az volt, amikor Del Piero helyett ilyen hurkagyurka Bendtnerek meg Anelkák szaladoztak a pályán. Ha még elmegy vagy 2-3 kulcsjátékosunk, Allegri meg kicsinálja Pirlót is, akkor gyönyörû jövõnek nézünk elébe... Basszák meg!
Hajrá Magyarország!
Állítólag Tevez kért egy megbeszélést Agnelliékkel...ez is jól hangzik.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem tudom hogyan tudja ezek után fejben összerakni a csapatot szezonkezdésre, de félek hogy sehogy és januárban már más ül a kispadon, mert valahol az 5. hely környékén szerencsétlenkedünk
De guglin vmi hírre keresve nem találtam semmit.
Amici di nessuno...
Ha Vidalt pedig 50 milla alatt eladjuk, akkor azt hiszem augusztus végéig nem foglalkozom a csapattal.
Egyetlen pozitívuma Allegri érkezésének, hogy legalább megnézhetjük, hogy is néz ki a 4-3-3.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Érdekes cikk: klikk
Eszerint el lehetett volna Sánchezt hozni a VB elõtt jóval jobb feltételekkel.
Amici di nessuno...
Még mindig nem hiszem el amúgy, így elbaszni 3 év munkáját...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tényleg attól tartok, hogy bukott edzõ jön helyette. Ha Vidal tényleg elmegy, akkor nemcsak a kispadról, a pályáról is vezért veszítünk, és az nagyon fog fájni. Ennek most teljesen másképp kellett volna alakulni.
Spalletti jöhetne talán. Más szempontból nézve, ha Conte kapitány lesz, hiszem, hogy az olasz válogatott szép jövõ elõtt áll.
Hajrá Magyarország!
Allegri volt az, aki úgy vélte három évvel ezelõtt, hogy Pirlo már kiégett, elfáradt más poszton kéne játszania és gyakorlatilag elzavarta az AC Milantól.
Spalletti féle Róma nagyon szép futballt tolt 2006-07 környékén
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Erre Conte meg hirtelen annyit mondott hogy akkor baszd meg,én meg lelépek.
Én is Spal-t hoznám, de ezekbõl pont nem ezt nézem ki. Allegri, na az már tökéletesen illik a koncepciójukba!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Azért temetni nem kell teljesen a dolgokat, 3-4 éve vígan aláírtuk volna, hogy itt tartsunk. A legszomorúbb nem is Conte távozása, hanem hogy nem látok még a közelébe se érõ alternatívát se. Prandellit el tudtam volna képzelni a padon, de már aláírt a Galatához. Mondanám, hogy adjuk oda valami juvés múlttal rendelkezõ fiatal edzõnek, de nem tudok ilyet.
Allegri, Donadoni, Mancini, Stramaccioni. Egyik rosszabbul hangzik mint a másik. Capello biztos egy vagyonba kerülne, emellett nem is vágyok rá még egyszer. Deschampsnak is szerzõdése van, Prandellit már említettem, Spalletti esetleg? Udinésénél és a Románál is jó munkát végzett. Sajnos azért õ se egy sztáredzõ.
Amici di nessuno...
Játékosok, edzõk jönnek mennek a Juventus az marad. Meg mi is. Éltünk már át ennél szarabbat is...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha ez igaz, szerintem pont került az i-re, egy nap alatt tönkretettük 3 év munkáját.
Vagyis de: GRAZIE ANTONIO!
Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy egy ilyen karizmatikus edzõt elveszítünk, amikor a csapatnak tovább kellene épülnie. Csak remélni tudom, hogy méltó utóda lesz majd.
Hajrá Magyarország!
a régi meg sg.hu/forum.php
(át kellene szabni a topik fejlecét, mert az új fórum kinézettel nem tölt be miatta)
Contét megkérdezték, hogy készen áll-e a “dicsõ és szabad” olasz válogatott edzõi posztra, melyet Cesare Prandelli hagyott szabadon a Világbajnokság után.
“Ebben a percben még csak a jelenre koncentrálok, és a döntésre, amit meghoztam.”
Van valami üzenete a Bianconeri szurkolóinak?
“Csak annyit mondok, amennyit már õk is tudnak: hatalmas és végtelen köszönet mindenért, amit kaptam tõlük az elmúlt években játékosként és edzõként egyaránt. Azt akarom, hogy a rajongók büszkék legyenek az elmúlt három évre, a történelmi tettekre, a három Scudettora, és a pontrekordra. Ezt már senki sem veheti el tõlünk. Köszönöm a játékosoknak, akikkel együtt dolgozhattam, akik segítettek, hogy gyõztes edzõvé váljak, és gyarapodjak. Köszönöm az egyesületnek és Andrea Agnellinek, hogy engem választottak három évvel ezelõtt a klub egyik nehéz idõszakában. Köszönöm a stábnak, a gyepmestereknek, a szakácsoknak, és mindenkinek , akik hozzájárultak ahhoz, hogy segítsek a Juventusnak.”
Mit hoz a jövõ?
“Majd holnap kiderül.”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"