Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Egy felfelé ívelõ csapatot sikerül tönkrevágni... :/ Ne így legyen persze.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Zsolti9014
Ez komolyan hihetetlen. Kicsit most eszembe jutott az is, hogy Deschamps sem a legszebb körülmények közt távozott.

Ez most úgy szar ahogy van, kár szépíteni. Egy bukott edzõt idehozni Conte helyére az egy rossz vicc...
Eleve Contét elengedni... abszolút gyõztes mentalitású edzõ, szinte a Spirito Juve megtestesült formája, rengeteg szálon kötõdik a csapathoz, a klubhoz.

Erre ezt így megcsinálni, mintha eleve mi Allegrire vártunk volna. Gusztustalan. Ahogy az is az volt, amikor Del Piero helyett ilyen hurkagyurka Bendtnerek meg Anelkák szaladoztak a pályán. Ha még elmegy vagy 2-3 kulcsjátékosunk, Allegri meg kicsinálja Pirlót is, akkor gyönyörû jövõnek nézünk elébe... Basszák meg!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Nem nagyon izgatott mit mond, de mintha említette volna, hogy megakar tartani embereket a régi stábból, lehet, hogy épp Carrerát vagy Alessiot. Bár õk sanszos, hogy követik Contét ha lesz új csapata.

Állítólag Tevez kért egy megbeszélést Agnelliékkel...ez is jól hangzik.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
valahol én reménykedtem abban, hogy Carrera megkapja esetleg a lehetõséget. neki hasonló karakterisztikája van mint Contenak, és már egy ideje ott van a csapattal. ez az Allegri kinevezés egy rohadt nagy arculcsapás mindenféle szempontból.
nem tudom hogyan tudja ezek után fejben összerakni a csapatot szezonkezdésre, de félek hogy sehogy és januárban már más ül a kispadon, mert valahol az 5. hely környékén szerencsétlenkedünk

Lacee86
Itt láttam... link
De guglin vmi hírre keresve nem találtam semmit.

Trunks
Nem hallottam errõl semmit, de ugyan miért menne a Parmába? Nem tudják megfizetni, se a bérét, se az átigazolási díját. Erõsen kétlem, hogy Buffon még játszana más csapatban mint a Juve, ha meg igen, az nem olasz csapat lesz, hanem valami arab vagy amerikai, ahol levezethet.

Amici di nessuno...

Lacee86
Mondjátok, h nem igaz, h Buffon meg a Parmába megy...

Breki33
Most már csak abban bízok, hogy egy Juve kötõdésû segítõt kér fel.
egyáltalán nem biztos az, a hírek szerint 4-3-1-2-t akar játszani. gondolom már õ is tudja, hogy szélsõt nem fog kapni.

Trunks
Szomorú, hogy mit ki lehetett volna itt hozni, ha Moggi az igazolásokért felelõs személy vagy valaki, aki Moggi-kaliberû. Egyszerûen be kell látni, hogy Marotta nem megfelelõ erre a posztra. Legalább lehettek volna egy kicsit tökösebbek és hoznak egy merész fiatal edzõt. Mondjuk Michael Laudrup (Swansea-nál látványos, eredményes támadófocit játszatott, ismeri a közeget és a nyelvet, még játszott is nálunk) vagy Frank de Boer az Ajaxtól. Vagy akkor mint a Barcánál, adjuk meg a Juve-kötödésû fiatal edzõknek a lehetõséget (Carrera). Ha már így alakult, reméljük hasonlóan sül el mint a Milannál anno Ancelotti szerzõdtetése.

Ha Vidalt pedig 50 milla alatt eladjuk, akkor azt hiszem augusztus végéig nem foglalkozom a csapattal.

Egyetlen pozitívuma Allegri érkezésének, hogy legalább megnézhetjük, hogy is néz ki a 4-3-3.

Amici di nessuno...

Breki33
Kaplan
Isten hozott Allegri, és mikor visz?!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
3-kor sajtótájékoztató
Trunks
Nem is tudom mit írjak. Allegri... A kinevezés módja különösen gáz, úgy látszik egy ideje õ volt a B-terv. Spalletti fél éve csapat nélkül, mindenhogyan õ lett volna szerintem a legjobb választás. Ha ezek után még kinevezik Mancinit a válogatott élére, akkor az olasz foci pár hét alatt nagyon sokat veszít.

Érdekes cikk: klikk
Eszerint el lehetett volna Sánchezt hozni a VB elõtt jóval jobb feltételekkel.

Amici di nessuno...

9csöves9
Tegnap este lemond Conte, ma meg Allegri már edzést tart...miért van olyan érzésem, hogy ez valahogy elõre le volt már játszva?

Breki33

Lacee86
Én is nagyon sajnálom... Pont, mikor a BL-ben is bizonyíthatnánk újra, és lenne reális esély egy tavalyinál jobb szereplésre. Hát, kíváncsi leszek, ki lesz az új edző. De nem lesz könnyű dolga, már eleve elfogadtatni magát Conte után...

9csöves9
Egyelõre errõl még szó sincs, a firkászok rakták össze, hogy akkor biztos megy a válogatotthoz. Szerintem kihagy egy évet, megvárja míg megüresedik valahol egy PL-es pad.

Még mindig nem hiszem el amúgy, így elbaszni 3 év munkáját...

Grove4
Azért Conte is elgondolkodhatna azon, hogy elfogadja annak a szövetségnek a felkérését, aki koholt vádak alapján fél évre eltiltotta. :/

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

legyen Herrera az új edző 😄

Zsolti9014
Aláírtuk volna, hogy itt tartsunk, de ez nem jelenti azt, hogy most jó lenne visszalépni. Nyilván te sem így értetted, csak kicsit sarkítottam.

Tényleg attól tartok, hogy bukott edzõ jön helyette. Ha Vidal tényleg elmegy, akkor nemcsak a kispadról, a pályáról is vezért veszítünk, és az nagyon fog fájni. Ennek most teljesen másképp kellett volna alakulni.

Spalletti jöhetne talán. Más szempontból nézve, ha Conte kapitány lesz, hiszem, hogy az olasz válogatott szép jövõ elõtt áll.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Ilyen inter és milan"csapatok" bukott edzõinél még Del Piero-t is jobban el tudnám képzelni edzõnek vagy az edzõi stábban.

Allegri volt az, aki úgy vélte három évvel ezelõtt, hogy Pirlo már kiégett, elfáradt más poszton kéne játszania és gyakorlatilag elzavarta az AC Milantól.
9csöves9
Prandelli aláírt a Galatához. Allegri lesz 99%...

...Spallettit és Prandellit el tudnám képzelni a Juve kispadján...

Spalletti féle Róma nagyon szép futballt tolt 2006-07 környékén

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a sky sport italia odáig megy, hogy allegri már holnap megérkezik vinovoba és elkezdi a munkát. az az allegri, aki miatt pirlo eljött milánóból...

ezen meglepõdtem:/ pedig milyen szépen felemelte a Juvét oda, ahová tartoznak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
Na ez az amit nem kell kommentálni...

9csöves9
Nem hosszabbított egyébként 2015ig szólt a szerzõdése.májusban csak annyit mondott hogy marad aztán majd jövõre meglátjuk. Nyilván akkor kapott bizonyos ígéreteket amit a vezetõség felrúgott. Simán el tudom képzelni, hogy az edzés után behívta Agnelli és ennyit mondott: "Antonio hát az a helyzet hogy Vidalt eladtuk...jah meg az az Iturbe gyerek sem jön ám akit kértél.bocsi!"
Erre Conte meg hirtelen annyit mondott hogy akkor baszd meg,én meg lelépek.

Én is Spal-t hoznám, de ezekbõl pont nem ezt nézem ki. Allegri, na az már tökéletesen illik a koncepciójukba!

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Ez így sokkolt engem is. Azt hittem a szerzõdéshosszabbítással megoldódtak a dolgok.

Azért temetni nem kell teljesen a dolgokat, 3-4 éve vígan aláírtuk volna, hogy itt tartsunk. A legszomorúbb nem is Conte távozása, hanem hogy nem látok még a közelébe se érõ alternatívát se. Prandellit el tudtam volna képzelni a padon, de már aláírt a Galatához. Mondanám, hogy adjuk oda valami juvés múlttal rendelkezõ fiatal edzõnek, de nem tudok ilyet.

Allegri, Donadoni, Mancini, Stramaccioni. Egyik rosszabbul hangzik mint a másik. Capello biztos egy vagyonba kerülne, emellett nem is vágyok rá még egyszer. Deschampsnak is szerzõdése van, Prandellit már említettem, Spalletti esetleg? Udinésénél és a Románál is jó munkát végzett. Sajnos azért õ se egy sztáredzõ.

Amici di nessuno...

9csöves9
Hát ez kibaszott nagy sokk...nem is tudom mit lehetne mondani. Az biztos, hogy én teljesen Conte mellett vagyok és nem lehet leírni mennyire hálás vagyok ezért a 3 évért. Megértem ha az egy helyben topogás, a szarrágás, a fejlõdés megtagadása az neki nem pálya. Mindig is ilyen volt, nem várom el hogy jó képet vágjon ehhez, akkor nem lenne az aki. Agnelliék basszák meg magukat, aztán jöjjön most már a szezon. Teljesen mindegy kivel, milyen játékosokkal úgy látszik az itt lényegtelen...

Játékosok, edzõk jönnek mennek a Juventus az marad. Meg mi is. Éltünk már át ennél szarabbat is...

pedig sajnos nagyon úgy néz ki...és nem is lepõdnék meg a dolgon. allegrinél aztán nem fogja a vezetõséget az a veszély fenyegetni, hogy kilátásba helyezi a felmondását nem megfelelõ erõsítések esetén. evra elvileg megvárja a következõ edzõ bejelentését, aztán dönt, a gazetta szerint iturbe-val nem sikerült megegyezni.

Kaplan
Ne-ne-ne-ne...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ha nem lenne elég mára: a dimarzio szerint folyamatos a kontakt allegrivel, szerintük õ a legesélyesebb a kispadra, tacchinardi közben már a hivatalos twitter oldalára is kiírta, hogy: Mi hanno detto Allegri alla Juve ...... No comment ..... /Tudatták velem, hogy Allegri kerül a Juventushoz.....No komment ..../

ha ez igaz, szerintem pont került az i-re, egy nap alatt tönkretettük 3 év munkáját.

Zsolti9014
Erre most semmi kulturáltat nem tudok írni.
Vagyis de: GRAZIE ANTONIO!

Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy egy ilyen karizmatikus edzõt elveszítünk, amikor a csapatnak tovább kellene épülnie. Csak remélni tudom, hogy méltó utóda lesz majd.

Hajrá Magyarország!

szucsy89
😉
sg.hu/forum (elvileg látod, mert házigazda vagy)

a régi meg sg.hu/forum.php
Breki33
hogy jön be az új kinézet?
tuti szövkap lesz

(át kellene szabni a topik fejlecét, mert az új fórum kinézettel nem tölt be miatta)
Breki33
A válogatotthoz megy...
Breki33
“Be kell jelentenem a klubbal közös döntésünket annak a szerzõdésnek a felbontásáról, ami összekötött bennünket az elkövetkezõ évadra.” – nyilatkozta a Juventus Channelnek - “Hosszú út vezetett ehhez a döntéshez. Fogalmazzunk úgy, hogy nyerni nehéz, bárhol is vagy. Egyértelmû, hogy egy ilyen nagyszerû és történelmileg is gyõztes klubnál, mint a Juventus, muszáj nyerned, szóval ez különösen nehéz. Habár azok, akik már bizonyították, hogy gyõztes típusok, le tudják küzdeni ezt a stresszt, és szerintem én kiálltam a próbát.”

Contét megkérdezték, hogy készen áll-e a “dicsõ és szabad” olasz válogatott edzõi posztra, melyet Cesare Prandelli hagyott szabadon a Világbajnokság után.

“Ebben a percben még csak a jelenre koncentrálok, és a döntésre, amit meghoztam.”

Van valami üzenete a Bianconeri szurkolóinak?

“Csak annyit mondok, amennyit már õk is tudnak: hatalmas és végtelen köszönet mindenért, amit kaptam tõlük az elmúlt években játékosként és edzõként egyaránt. Azt akarom, hogy a rajongók büszkék legyenek az elmúlt három évre, a történelmi tettekre, a három Scudettora, és a pontrekordra. Ezt már senki sem veheti el tõlünk. Köszönöm a játékosoknak, akikkel együtt dolgozhattam, akik segítettek, hogy gyõztes edzõvé váljak, és gyarapodjak. Köszönöm az egyesületnek és Andrea Agnellinek, hogy engem választottak három évvel ezelõtt a klub egyik nehéz idõszakában. Köszönöm a stábnak, a gyepmestereknek, a szakácsoknak, és mindenkinek , akik hozzájárultak ahhoz, hogy segítsek a Juventusnak.”

Mit hoz a jövõ?

“Majd holnap kiderül.”
Nincs ebben semmi hihetetlen.Tisztelni kell Conte döntését,de figyelembe kell venni a klub anyagi helyzetét/akár az ezen múló jövõjét.Neki konkrét elképzelései voltak,amit sajnos jelenleg egy Juventus szintû klub sem tud neki megadni.Ez a legszomorúbb.Teljesen érthetõ ez a lépés a részérõl,de bizony a klub-ot is meg kell érteni.Nem akarnak oda jutni mint a milánói csürhék.Legalább izgalmas lesz az idény,meg helyrerakja a szurkolókat hogy mitõl-meddig-hogyan álmodozzanak.Nem kell itt bl-rõl álmodni az fix.
Kaplan
Ennél már csak az a két név a hihetetlenebb amit a pótlására dobtak be: Allegri és Mancini. Ki az Istennek kell ez a két bukott, nulla edzõ?

forzajuve5
ez egyszerûen hihetetlen...

Count Adyn
Nektek ki az edzõdök ebben a hónapban?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
😄
elvileg olyan dolog történt, amire senki sem számított: conte lemondott.