Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
kéne egy irányító, egy jobb hátvéd meg talán középre egy tartalék...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
De a maradék pénzbõl lehetne még venni pár játékost,így nem lenne rossz,ha igaz a hír.Puma is mehet,ha jó pénzt kapunk érte.Kovac meg menjen Qatarba,esetleg oda befér és még jól is jár fizetésügyileg.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de ha igaz akkor hülyék lennénk nem belemenni ebbõl a pénzbõl simán jöhetne Cassano,GIlardino meg akárki
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amikor Florentino Perezt megválasztották a Real Madrid elnökének, azt ígérte a lila-fehér szurkolóknak, hogy minden évben legalább egy világsztárt szerzõdtet a klubhoz.
Ezt eddig be is tartotta a vezetõ, akinek az idei "célszemély" nem más, mint a Juventus fiatal csatára, Zlatan Ibrahimovic. A spanyol klub már meg is tette az ajánlatát a torinóiaknak a svéd válogatott támadóért, és a hírek szerint a lilák akár 70 millió eurót is hajlandóak fizetni a labdarúgóért.
Az olaszok azonban ódzkodnak ettõl az ajánlattól, azt mondják, nem akarják eladni az egyik legjobb játékosukat. Ugyanakkor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez rengeteg pénz, így hát nagyon valószínû, hogy a felek fognak még beszélgetni errõl a témáról.
A 23 éves Ibrahimovic egyébként egy éve szerzõdött az Ajax Amsterdamtól a Juvéhoz, amellyel idén bajnokságot nyert, és a Seria A-ban 16-gólt lõtt.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
28 scudetti,
9 italian cups,
4 italian supercups,
1 cup winners cup,
2 champions league cups,
2 european supercups,
3 uefa cups,
2 inter-continental cups AND 1 intertoto cup.
Lippi után tudott egy új Juventust csinálni,jó munkát végzett
E' di Capello il merito di questo SCUDETTO, è lui che ha voluto Cannavaro, Ibrahimovic ed Emerson !!!
Senza questi tre CAMPIONI non avremmo vinto il 28° Scudetto !
Grazie Don Fabio...

mert akkor igen😊
minden csak a Juvéról szólt😊