44078
-
:D -
#10962 akkor olvasd el mégegyszer a kommentjét -
#10961 én is láttam a filmet,de én nem véltem felfedezni del pierot :S -
#10960 épp itt lenne az ideje a saját nevelésüekhez nyúlni -
#10959 de minek?akkor inkább sajátnevelés... -
#10958 megint egy érthetetlen kölcsönadás,hosszú a szezon kell a nagy keret,ráadásul több poszton is bevethető -
#10957 kölcsönbe ment oda -
#10956 goal.com-on olvastam -
#10955 hivatalos?
egyébként kölcsönvettük a Reggina kapusát Bilardit -
#10954 Oliveria a sampdóriába igazolt! kár érte :( , én bírtam azt a pléját is -
#10953 épp nyaralni voltam,nézegettem a fórumot,reménykedtem,hogy Ibra távozásáról olvasok:)
Egyébként megnéztem a Góóól című filmet,nagyon jó kis film,érdemes megnézni,ráadásul "Alex" is játszik benne Alessandro Nivola személyében(nagyon dúrván hasonlítanak szerintem):D -
#10952 jaja,rosszul lettem egy-két név hallatán -
#10951 Ibra megy,kezd alakulni a csapat:)
Ezeket a hulladékokat pedig,akiket DD akar,remélem elfelejtjük! -
gergelyanevem #10950 ilyennek is képzeltem mindig Nedvedet, nagy szíve van, lelkiismeretes, és kiváló focista -
#10949 szimpi -
#10948 ezt a tudatlab betérőknek emeltem ki
akik beírásait moderálnom kell -
ozsi #10947 ezt az egészet ki kell emelni :) GRAZIE PAVEL !! -
#10946 Ezt külön kiemelném
"Szomorú? Két hónapja még a bajnoki aranyat ünnepelték, most pedig a Juventus az egyik legkeserűbb klub a világon.
Leginkább az bosszant, hogy a bajnoki címtől megfosztottak bennünket. A mérkőzéseket a pályán nyertük meg. Vissza lehet nézni a meccseket. Senki sem mondhatja, hogy bárki is lefeküdt volna nekünk. Mindent a pályán értünk el.
Csakhogy Luciano Moggi előre megrendelte a játékvezetőket a Juventus meccseire. Ezért a súlyos büntetés. Mit mondana Mogginak, ha találkozna vele?
Nehéz kérdés. Elsősorban megköszönném neki azokat a szép éveket, amelyeket a Juventusnak köszönhetek. Az egész botrány úgy lett beállítva, hogy az egyetlen és kizárólagos vétkes a Juve. Mintha csak egyetlen érintett fél lenne! Ez teljes badarság! Ilyen értelemben a többi klub is vétkes, amit Moggi csinált, azt minden klubvezető csinálta. Mégis csak rajtunk csattant az ostor. Nagyon, nagyon igazságtalan volt a döntés."
-
#10945 -
#10944 PÉLDAKÉP
Július végén még azt nyilatkozta, elhagyja a Juventust.
"Amikor megfosztottak bennünket a bajnoki aranytól, ürességet éreztem. Mennyit hajtottunk, gürcöltünk a pályán, néha vért izzadtunk, és akkor valakik megkérdőjelezik még azt is, tudunk-e egyáltalán focizni. Elegem volt az egészből."
Mi bírta rá végül a maradásra?
Megmakacsoltam magam. Engem nem tudnak megtörni. Se megtörni, se legyőzni. Egyre csak azt ismételgettem: rendben van, a Juventust elintéztétek, de engem nem tudtok elintézni. Maradok, és kiharcolom a Juvénak az első ligát!
Pedig a Manchester United is hívta. Bajnokok Ligája- és Premier League-meccseket játszhatott volna. Nem vonzotta az Old Trafford?
A menedzserem szólt, hogy a Manchester United érdeklődik irántam. Nagyszerű dolog lehet az Old Traffordon focizni, de a szívem már a Juventusé. Ráadásul a családomat is Manchesterbe kellett volna költöztetnem, és egy, legfeljebb két szezon miatt már nem volt kedvem belevágni egy ilyen kalandba.
Melyik volt az erősebb érv a maradás mellett? A család nyugalma vagy a Juvéhoz való kötődés?
Mindkettő egyformán. Gondolnom kellett a gyerekeimre és a feleségemre is. Torinóban mindenünk megvan, és nem láttam értelmét annak, hogy egyszeriben felégessek magam mögött mindent csak azért, mert Manchesterben esetleg jobb fizetést kapnék. Ez nem lett volna tisztességes részemről a Juventusszal szemben.
És a "francia kapcsolat"? A legkitartóbb kérő ugyanis az AS Monaco volt. Miért kosarazta ki a francia ligát?
Monaco gyönyörű város, szívesen töltöm ott a szabadidőmet, de ott futballozni... Nem, a monacói ajánlat egyáltalán nem vonzott. A francia bajnokságban nem tudtam volna kellőképpen motiválni magamat. Spanyolország vagy Anglia jobban hangzott.
Ennek ellenére az ottani kérőknek is nemet mondott, és a következő szezonban a Serie B-ben, vagyis az olasz másodosztályban futballozik majd. Ráadásul a Juventus 17 pontos mankóval indul majd. Pályafutása eddigi állomásain végignézve ez egyértelmű visszaesésnek tűnik.
Ez van. A Juventusnak vissza kell kerülnie abba a pozícióba, ami őt megilleti. Nekem pedig, miután nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak, kutya kötelességem segíteni neki. Úgy érzem, az Agnelli család adósa vagyok, elvégre az ő alkalmazottuk vagyok évek óta. Ismétlem: tisztességtelennek tartottam volna a megfutamodást. Én eddig nagyon sokat kaptam a Juventustól. Most rajtam a sor, hogy megmutassam: a Juve is számíthat rám. Persze, én is sajnálom, hogy nem játszhatok már BL-meccseket, de nekem most az olasz másodosztályban kell majd úgy küzdenem, mintha a BL-ben játszanék.
És a válogatott?
Erről még korai lenne beszélni. Meghallgatom Karel Brückner szövetségi kapitány véleményét is, és csak azután döntök majd. Emlékszem, milyen visszhangjai voltak annak, amikor Karel Poborskýt a második ligából hívta be a válogatottba.
Várjunk csak, azért a cseh és az olasz másodosztály között van némi különbség...
Hogyne, az olasz nívósabb, de azért mégiscsak másodosztály. Az biztos, hogy ott leszek a szerbek elleni barátságos meccsen (augusztus 16-án - a szerk. megj.), és akkor majd minden kiderül. Az is, hogy mit gondol Karel Brückner.
Ezt már most is tudjuk. Brückner szerint Nedvìdre szükség van.
Várjunk még ezzel. Az EB-selejtezők két évig tartanak. Két év múlva már 36 éves leszek. Márpedig én mostanában csak rövid távra tervezek. A válogatott mindenesetre a szívem csücske, még a sikertelennek minősített világbajnoki szereplés is a kellemes emlékek közé került nálam. Én jól éreztem magam a válogatottban.
A vébén a cseh csapat motorja volt. A kiesés ellenére remekül játszott: ez bírta rá arra, hogy folytassa a pályafutását?
Közvetlenül a vébé után nagyon kimerült voltam, ráadásul a korai kiesésünk is megviselt. Akkor valóban azon gondolkoztam, hogy nem jött-e el az ideje a búcsúnak.
És mikor döntött úgy, hogy folytatja?
Egy hétig pihentem, aztán a Földközi-tengeri hajóút során tudatosult bennem, hogy nem tudnék foci nélkül élni, és amíg a szervezetem bírja a terhelést, addig fociznom kell. Muszáj.
És nem változtat a focihoz való viszonyán az sem, hogy a Juvét szankcionálták?
Nem. Sőt. Most fogok majd igazán harcolni és küzdeni a pályán.
Honnan ez a hihetetlen motiváció?
A futball lényege a győzelem. Azért focizol, hogy nyerjél. Le kell győznöd az ellenfelet, ha nem a Bajnokok Ligájában, akkor a Serie B-ben. Az alapképlet ugyanaz. A Juventus nehéz helyzetben van, szüksége van a segítségemre, és én segíteni akarok rajta. Ha kell, felszántom a pályát is.
A többi sztárjátékos más véleményen volt. Cannavaro, Emerson, Thuram, Vieira, Zambrotta elhagyta a süllyedő hajót...
Ehhez nincs mit hozzátennem, mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia. Na jó, bevallom, arra számítottam, hogy többen maradunk, elvégre mindannyian sokat köszönhetünk a Juventusnak: általa lehettünk elismert futballisták, és a Juvénak köszönhetően éveken át a világ egyik legjobb csapatának játékosai voltunk. Én legalábbis úgy érzem, hogy van mit meghálálnom.
A kapus Buffon és a csapatkapitány Del Piero maradt még.
Buffon egyelőre szabadságon van, az ő álláspontja még nem végleges. Del Piero maradásának örülök. Legalább valaki lesz mellettem a pályán a régiek közül.
Szomorú? Két hónapja még a bajnoki aranyat ünnepelték, most pedig a Juventus az egyik legkeserűbb klub a világon.
Leginkább az bosszant, hogy a bajnoki címtől megfosztottak bennünket. A mérkőzéseket a pályán nyertük meg. Vissza lehet nézni a meccseket. Senki sem mondhatja, hogy bárki is lefeküdt volna nekünk. Mindent a pályán értünk el.
Csakhogy Luciano Moggi előre megrendelte a játékvezetőket a Juventus meccseire. Ezért a súlyos büntetés. Mit mondana Mogginak, ha találkozna vele?
Nehéz kérdés. Elsősorban megköszönném neki azokat a szép éveket, amelyeket a Juventusnak köszönhetek. Az egész botrány úgy lett beállítva, hogy az egyetlen és kizárólagos vétkes a Juve. Mintha csak egyetlen érintett fél lenne! Ez teljes badarság! Ilyen értelemben a többi klub is vétkes, amit Moggi csinált, azt minden klubvezető csinálta. Mégis csak rajtunk csattant az ostor. Nagyon, nagyon igazságtalan volt a döntés.
A Fiorentina, a Milan és a Lazio pontlevonást kapott.
Hát ez az. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt: a Juventust kizárták az élvonalból, az említett csapatoktól pedig csak levontak néhány pontot. Ha a többi csapatfőnököt is lehallgatták volna, akkor kiderült volna, hogy mindenki egyformán érintett.
A másodosztályban 17 pont hátránnyal kezdenek majd. Elég lesz egy szezon arra, hogy visszakerüljenek az élvonalba?
A 17 pont valóban sok, de mivel 42 meccset fogunk játszani, egyáltalán nem lehetetlen feladat kiharcolni a továbbjutást. Nehéz lesz, de nem lehetetlen, mivel még a 6. helyezett is osztályozót játszik. De összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy milyen erős csapatunk volt tavaly, és milyen lesz most... Ha összeszedtük magunkat, egyszerűen nem volt ellenfelünk... Most pedig... De a kesergéssel nem megyek sokra. El kell fogadni, hogy ez a realitás.
Egyszer már játszott a másodosztályban. Emlékszik még arra?
Még zöldfülűként, Plzeòben. Lehet, hogy a sors rendezte így, hogy a második ligában kezdjem és ott is végezzem a pályafutásomat? Nem, ezt felejtsük el. Még érzek magamban annyi erőt, hogy kiharcoljam a Juventusszal a feljutást!
(Mladá Fronta Dnes) -
ozsi #10943 zlatant el kell zavarni !!!
forza juve !! 29
alex il grande capitano !! -
#10942 szerk: tévedtem pénteken csatlakoznak ami érthetetlen számomra mert aznap van a Trofeo Moretti -
#10941 elvileg ma csatlakoznak a világbajnokok és Trez -
#10940 elvileg meg lehet csak macerás
de ha valaki megcsinálja beteszem
illik a bannerhez is csak ott CAp nagy arca zavar -
#10939 mint a Feszti körkép mi? :) -
#10938 nekem is tetszik,kár hogy nem lehet úgy megcsinálni hogy ne ismétlődjön -
#10937 király a hátteretek -
#10936 pontosan ezért nevezem bundásoknak őket
vezetők maradtak büntetést szinte nem kaptak
mi leváltottuk a vezetést megkaptuk a B ligát
Itt a bundások szó nem a bíróküldéses dologra vonatkozott, hanem az itélet nevetséges változtatására.
-
#10935 ez igaz,de azért beláthatjuk,hogy nem kaphattunk volna ugyanolyan büntetést mint a milan.szerintem csak a milan úszta meg de az rendesen,a fioval nem fogunk egy osztályban játszani jövőre -
#10934 Az lehet, de legalább minket megbüntettek azért, amit a vezetőink tettek, de a milán szinte semmit nem kapott a bundáiért. Szal így aztán mi már mondhatjuk, hogy bundások, hiszen mi ezek után tiszták vagyunk.
De a többiek megúszták. -
#10933 Ez a gyerek senkihez sem lesz soha lojális, nem csapatjátékos... -
#10932 a mi esetünkben "bundások"-nak nevezni bárkit, elég vicces:) -
#10931 Menjen, de ne bagóért.
Fizessék meg szépen az árát a bundások -
#10930 Forr a levegő Zlatan Ibrahimovic körül
Zlatan Ibrahimovic nemrég kijelentette, hogy mindenképpen távozni kíván a másodosztályba sorolt Juventustól. A hétvégén pedig mindenki számára világossá tette a szándékát: a torinóiak Spezia elleni edzőmeccsére sem utazott el a csapattal.
Zlatan Ibrahimovic nem szeretne a másodosztályban játszani
„Tudtam, hogy kisebb térdsérüléssel küszködik, ennek ellenére úgy döntöttem, jobb, ha a csapattal utazik. Ő azonban megtagadta ezt, én meg csak nem lökdöshetem fel erőszakkal a buszra!” – dühöngött Didier Deschamps vezetőedző, miután a svéd csatár inkább a torinói edzőtábort választotta a „zebrák” Spezia elleni edzőmeccse helyett. A szakember az eset után büntetést ígért az engedetlen játékosnak.
Az eset azonban nem előzmény nélküli, hiszen a huszonnégy éves futballista korábban határozottan kijelentette, nem kíván a Serie B küzdelmeire készülő gárdában maradni. Hogy hol folytatja majd, egyelőre nem tudni, ám a jelenlegi állás szerint a Milan tűnik a legvalószínűbb célállomásnak.
-
#10929 a ma reggeli edzésen sem jelent meg zlatan
takarodjon,tökmindegy hová tökmindegy mennyiért csak takarodjon -
#10928 Kapo elvileg kölcsönbe ment a Celtába
ugynazt a politikát folytatjuk,de minek -
#10927 ehh 1 évig a toronak adnánk Zlatant...mi fog ebből kisülni
Clamoroso da Torino: Ibrahimovic potrebbe vestire la maglia granata!
05.08.2006 19.53 di Giuseppe Di Napoli articolo letto 4471 volte
Fonte: La Repubblica -Torino
Si tratta di un semplice sondaggio tra le due società, eppure sotto la Mole non si esclude una clamorosa operazione di mercato: Ibra “parcheggiato” per un anno al Torino che beneficerebbe di uno degli attaccanti più forti al mondo; la Juve e forse anche i suoi tifosi sarebbero felici di non vedere il proprio bizzoso campione al Milan o all’Inter. Nell’operazione la Juve si accollerebbe parte dell’ingaggio e lo svedese non sembra abbia rifiutato l’ipotesi.
Da sottolineare come di recente i granata abbiano già soffiato ai bianconeri Abbiati e Barone.
In attesa di capire se è solo una boutade, parola ai tifosi delle due sponde.. -
#10926 ugyanezt gondolom,hogy valami műsor keretében megemlítik -
a zsírkereskedő #10925 őszintén te válaszolnál 600 e-mailre?
én nem
és sztem ők is így vannak ezzel...
e-mailben nem hinném de zuhanyhiradóban megemlíthetik.... -
#10924 nem fognak válaszolni