Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Mostis rinyáltok, hogy a Liverpool igy meg úgy közben a 2. gólotok les volt. De persze az szabályos.
Sheva
ez igaz és remélem nyáron jön frissítés

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Breki33
aham

érdekes titeket mennyire nyomnak a bírók

errõl vagytok híresek :-)

a 100 perces meccseket se mindig játszhatjátok végig :-)
Sheva
ja meg rúgtunk egy szabályos gólt az elején és a bíró les címén nem adta meg... pedig Rui nem akadályozta Buffont a védésben!!!

Breki33
na szval két éve a BL-t is csak..........
idén meg semelyiket ugye

a csapat fele már túlkoros
Breki33
Lehet, de nem nyertétek meg

a BL-t is csak 11-esekkel sajna
Sheva
óóó most két kupa kimaradt! a BL trófea meg 100szor nagyobb érdem mint az Uefa...

Kit--Kat
ráadásul Uefát se nyert és világkupát se

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
Idén semmit

és ezzel a kiöregedõ csapattal.........
Sheva
Sheva a Milannal mindent megnyert (Scudetto, BL, Olasz Kupa, Olasz Szuuperkupa, EU-i Szuperkupa...szal mindent!)

Sheva
ez jó vicc volt tetszett

Breki33
Hát ha nyerni akar vmit
Sheva
hát én nem szeretném 😊))

Breki33
Attól még jó játékos

Szeretném ha nálunk játszana.
BADE
A 120-ik percben azt a helyzetet nehezebb volt kihagyni,mint berúgni,amit Shev elpuskázott.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
na pont ez gondolom és örültem, hogy a nagy bemesélt aranylabdás elhibázta a 11est 03után most nem õ rúgta be a gyõztes gól, hanem õ hagyta ki amivel vereséget szenvedtek

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

az egyik szemem sírt, a másik nevetett
olaszfoci buzi vagyok, de a Pool a másik kedvencem

Most legalább átérzik, mit éreztünk mi 2 éve

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

rohattak!😄

ki kéne menni...

BADE
Remélem nem,mert akkor azt jelenti,hogy a Bl döntõ közelébe sem kerülnek😊
Na mind1,nagy pofáraesés nekik,nemcsak a bajnokságot,hanem a Bl-t is elbukták.Mi legalább megnyertük a bajnokságot,lassan jöhet a 3-ik csillag is!Az utolsó meccsen reménykedem,hogy az eredeti kezdõ játszik!

Breki33
Ebben utol fognak érni
BADE
Az utóbbi években elég jól megy nektek,úgyhogy szerintem inkább ne panaszkodj.Túlságosan el lettél kényeztetve!
Amióta a Juvenak szurkolok elbuktunk 3 Bl döntõt,1 bajnokságot.

Breki33
Sztem meg nagyon nem jó edzõ.

Ezzel a játékosállománnyal nyerni kéne.

Illetve dehogy kéne :-)
Breki33
Ezt már soxor mergcsinálták, tavaly pl a Depor ellen.

Most maj összemegy a mellényûk kicsit hogy nagy pénzért sztárokat igazolnak aztán semmi.

Elérték a madrideffektust P

Amúgy mi lehet nem tudtunk gólt rugni a Liverpoolnak, dehogy nem kapnánk 10-15 perc alatt 3-at az tuti.
9csöves9
sztem ANcelotti nagyon jó edzõ,nem hinném hogy jót tenne a Milannak a leváltása...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sztem nem igazán megérdemelt a pool gyõzelme, bár az igaz, hogy 3 gólos parádésan megszerzett elõnyt nem szabad ilyen hülyén elpasszolni DE sok mindennel tudnék vitázni de legfõképp a 2. gólon ami elõtt fél percig csápolt a pertjelzõ, hogy les, ja és a meg nem adott "nem les" Sheva gól ja és.. ja és...

na mind1
grat pool

Sheva
jaja..de remélem Ancelotti elküldik mert már tele vn vele a hócipõm!!!!

Shotogan
Na ezt azért nem hittem volna hogy a Milan 3 gólos vezetést 10 perc alatt simán elveszt!Az hogy megérdemelt-e a gyõzelem arról megint lehet vitatkozni,mert a Milan az elsõ félidõben lefocizta a 'Poolt,de BL döntõben nem szabad hibázni,és ezt bizony elkövette ma a Milan nem is egyszer.

Breki33
A végén kiderül, hogy mi ejthettük volna ki a BEK gyõztest ha megadják a kinti gólt
Kit--Kat
én is Poolnak!

Breki33
Ja hát innen kikapni.........

Kedvelem a Milant, de most a Pool-nak szurkoltam.
Kit--Kat
szopja a dákót a milán:o😄

9csöves9
a Rai uno nem ad bajnokit, más meg nincs

legalábbis nekem

BADE
Írjatok levelet a Sport tv-nek,hátha adják majd.De ne dúrvákat írjatok nekik😊

Breki33
Olaszon biztos lesz
Breki33
sport2 sem?
nem adják a meccset hétvégén, ugye ez nem komoly

bezzeg a rohadt real összes meccsét adták

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

9csöves9
óó a rohadék sport1 nem adja az ünneplést hétvégén...

gabber_saviola
/OFF
bocsi az offért,de ....

Franco Brienza, akit a Juventusnak lõtt szépségdíjas találata után egy ezüst szoborral leptek meg
/ON

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Stephan Appiah
A combative midfield player, Stephen Appiah is blessed with a strong 'engine' and good tactical awareness.

National team
Appiah first turned out for Ghana at the age of 16 and is an international regular.

Club
The combative midfield player joined Udinese Calcio as a 16-year-old, spending three seasons with the club. It was at the Friuli stadium that he morphed from a striker of promise into a midfielder of substance. Appiah assumed the deeper, more constructive role following his debut against US Lecce in February 1998.

2000: A transfer to Parma was jeopardised by viral hepatitis, but Appiah overcame the illness to become a Gialloblu in summer. The Ghanaian was on the fringe of becoming a regular at the Ennio Tardini, and the club thought it would aid his development to spend the 2002/03 season on loan at Brescia Calcio.

2002: A first-team regular, Appiah scored seven times in 31 games for Brescia to alert Juve to his talents. The Italian champions paid €2m to secure his services with an option of a permanent €6m transfer in 2004. "It is a terrific opportunity for me," Appiah said. "You cannot ask for more than to play for a team like Juve."

2003/04: Enjoyed a solid first season at the Delle Alpi, playing 30 Serie A games. He also appeared in the final of the Coppa Italia, won by S.S. Lazio over two legs, and made his debut in the UEFA Champions League.

Did you know?
Appiah was born in Accra, where he turned out for the local champions Hearts of Oak.

Kit--Kat
akkor is a Bresciában játszott még emlékszek bajnokok voltunk már és az uccsó meccsünket velük játszottuk és ott mondták, hogy milyen jó szezonja volt és a Milán úgynézkikövetkezõ szezonra megszerzi

Breki33
Family Name: Appiah
Given Name: Stephen
Dates: born 24 Dec 1980
Country: Ghana

Positions
Positions listed are those which are held currently or have been held in the past. Dates are given wherever possible. Where there are no dates, positions are ordered alphabetically.
Midfielder - Juventus (2003 - )
Midfielder - Parma (2000 - 2003)
Midfielder - Udinese (1997 - 2000)
Midfielder - Accra Hearts of Oak (1995 - 1997)
Midfielder - Ghana football team
9csöves9
tudjuk de a szövegbe úgy volt hogy elötte a Parma és az Udinese együttesében szerepelt,miközben utoljára a Bresciában rúgta a bõrt

Rudee
Appiah Parma tulajdona volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
de

Kit--Kat
nem a Bresciatól vettük???

Breki33
és honnan ez a név?
a méhes

minden hétvégén órákat nevetünk a tv elõtt a sport1 es kommentátorokon
(horvát blanco feri, gundel stb)

BADE
Hát nem is tudom,az utóbbi idõszakban elég jól játszott.

Breki33
A Middlesbrough csapata szeretné leszerzõdtetni a Juventus ghánai középpályását, Stephen Appiaht.

A védekezõ középpályás már nyolc éve futballozik Olaszországban, a Juventus elõtt a Parmában és az Udinesében szerepelt.

Breki33
A hírek szerint Capello szabadabb kezet kapott a játékosvásárláshoz, mint korábban bármelyik tréner, ám nem élt vissza a helyzettel: minden csapatrészbe csak egy-két új embert vásároltatott meg a triásszal, és az általa a csapatba beépített új fiúk fényesen igazolták, hogy méltóak a zebracsíkos mezre.

Fabio Capello kapott egyedül 10-es osztályzatot a Gazzetta szakíróitól az idei produkciójára

A védelemben Buffon kapus, valamint Zambrotta balhátvéd a helyén maradt, Thuram behúzódhatott végre középre, ráadásul megkapta maga mellé (az Interbõl) azt a Fabio Cannavarót, akivel anno a Parmában éveken át együtt játszott - remekül. A jobbhátvéd a Romából Capellóval együtt távozó Zebina lett, akirõl néhány éve még egy hibázási módszert is elneveztek (a zebinatát), ám aki Torinóban rút kiskacsából csodaszép "jobbhátvéd-hattyúvá" vált - ha megengedik ezt a hasonlatot. Az így átalakított védelem pillanatok alatt a csapat legerõsebb részévé vált, nem véletlen, hogy a Juve a 37 bajnoki forduló alatt a legkevesebb gólt kapta a mezõnyben, mindössze 25-öt. A hátvédsor a BL-ben is kiválóan mûködött: a Juve az elsõ öt csoportmeccsét 1-0-ra megnyerte, és csak a hatodikon kapott egy gólt - meg a selejtezõk során a Djurgardentõl hármat, de az az összerázódás idõszaka volt.

A középpályán a szintén a Romától megvett Emerson vitte a prímet, míg a csatársorban az utolsó pillanatban vásárolt Ibrahimovic villámgyorsan felzárkózott Del Piero és Trezeguet mellé, vagy inkább elé, ha a gólok számát nézzük.

A bombaerõs Juventusnak az egész idény során csak a bombaerõs - és papíron erõsebb kerettel rendelkezõ - Milannal kellett versenyt futnia, és a párharc tulajdonképpen azon dõlt el, hogy a Juve kiesett a BL negyeddöntõjében, míg a Milan továbbment, és elfáradt. Az addig fej fej mellett haladó csapatok milánói csatáját a Juve egy Del Piero-varázslatnak (ollózásos beadás Trezeguet fejére) köszönhetõen megnyerte, és innen már nem volt megállás. (Érdekes, hogy Capello szerint nem ez volt a bajnokság kulcspillanata, hanem a Lazio elleni római meccs a 33. fordulóban, amikor a Juve tartalékosan és nagyon szenvedve, Nedved hajrábeli találatával szerezte meg a három pontot.)

A Juve végig vezetve, legroszszabb esetben a Milannal holtversenyben állva küzdötte végig a bajnoki idényt, így aztán nehéz lenne azt mondani, hogy nem érdemelte meg a sikert, amelynek egyetlen furcsa oldala van: a torinói közönség érdektelensége miatt az Öreg Hölgy szinte végig fél ház elõtt játszotta a hazai meccseit.