44078
-
#11003 Trez meg kapni fog egy 2010-ig szóló évi 6 milliós szerződés ajánlatot:O
ha ezt elutasítja akkor nem komplett
más:kezdhetünk fogadásokat kötni ki fog előszőr összeverekedni az internél? a mezőny: Ibrahimobitch,Vieira,Adriano,Materazzi,Samuel,Cordoba,Mihajlovics -
ozsi #11002 Juventus: Ibrahimovic az Interben folytatja
2006-08-10 00:00 Utolsó módosítás: 2006-08-10 09:22
A Juventus labdarúgó-csapata eladta svéd csatárát, Zlatan Ibrahimovicot az Internazionalénak.
A futballistáért 24.8 millió eurót fizetett a milánói csapat.
A torinóiaktól már több meghatározó játékos is távozott a nyár folyamán, mivel a Juvét visszasorolták a másodosztályba.
ERRE VÁRTAM MÁR 2 ÉVE !!! :DDD -
#11001 amellett hogy van egy olyan érzésem,hogy úgy járunk vele mint Henryval.egy percig sem fogom bánni úgy ahogy Henryt sem bántam -
#11000 ha jól értem akkor még van egy 15 milliós későbbi díj? mert akkor elérte Gigli a célját megvan a 40 milla:) -
#10999 VÉGRE!
a 2004/2005-s szezonért köszönetet mondok neki de gyorsan pakolja össze a cuccát -
ozsi #10998 Ceduto Ibrahimovic
La Juventus ha ceduto a titolo definitivo all'Inter l'attaccante svedese Zlatan Ibrahimovic per 24,8 milioni di euro. Tale operazione genera una plusvalenza di circa 15 milioni di euro
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eladtuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))) -
#10997 hihetetlen...a végén összeáll a Boumsong-Kuffour védőpáros,akkor a kieséstől sem ment meg minket senki -
#10996 Az AS Roma bejelentkezett Mauro Camoranesiért (képünkön), a B-ligába száműzött Juventus olasz világbajnok középpályásáért.
A 29 éves jobb oldali középpályás továbbra is élvonalbeli klubban szeretne játszani, ám a Juve az árát 10 millió euróban határozta meg.
A Roma ennél kevesebbet fizetne érte, de cserébe odaadná Samuel Kuffourt, a csapat többnyire mellőzött ghánai válogatott védőjét.
-
#10995 Kovac: "Sempre e solo Juve"
ő is nyilatkozott a hivatalos oldalnak
holnap lesz a Birra Moretti,sajna a meggyengült keret tovább gyengül aznap érkezik Alex,Gigi,Camo,Trez így nem játszanak továbbá sérült Tudor és Palladino -
#10994 Jaj, bocs elnéztem! A Serie B másik csomag! -
#10993 legyen igazad -
#10992 ha jól tudom, akkor megvették az olasz közvetítés jogát az XYXY csatornától akkor amit az a csatorna közvetít, azt ők is tudják, márpedig azt olvastam hogy Olaszországban továbbra is közvetítik a Juvét --> a Sport TV-nek nem jelentene (vagy nem nagy mértékű) többletkiadást. -
#10991 én nem látok rá esélyt hogy első osztályban induljunk,őszintén szólva nem is örülnék neki -
Cike #10990 jo de kimondta még mindig hogy tuti 2. osztályuként látjuk e a juvét én még bizok bár már lelkileg a b re készülők!! -
#10989 igen,de tuti több ember nézné mint a magyar meccset -
#10988 azért árban is van egy "pici" különbség -
#10987 az ellenfél szurkolók verték ki a fogait? :D -
#10986 2000 aláírást várnak, eddig viszont csak 58an írták alá... remélem meglesz az a 2000, többet én sem tudok mondani,nem én indítottam el, és azt sem tudom hogy a Sport TV komolyan venne-e egy ilyen petíciót
mindenesetre jó volna látni néhány meccset
ha jól tudom idén is adnak Magyar másodosztályú meccseket,akkor ennyi erővel lehetne Olasz másodosztályt is adni, no meg a kettő közt van egy pici színvonalbeli különbség -
#10985 -
Cike #10984 nem rég jelentette ki az elnők hogy tuti marad buffon és camoranesi, tudtam hogy nem hagynak el király, egy csomo ász marad és ha bejőn még egy két jo igaolzás akkor nem lesz gondf a feljutással vagy a bennmaradással az serie a-ba ez még kiderül, mert ha feljutunk akkor tuti legalább 30 pontos hátránnyla szerintem de meglátjuk most már csak ibra és treze sorsa nem biztos a tőbbieké mind de szerintem mindenki tudja hogy inkább kinek kéne maradnia a 2 személyx kőzül!!!! -
Cike #10983 alap hogy aláirtam, de pontosan mikor derül ki hogy sikerült e elegendő aláirást gyüjteni és mennyi kell, illetve ,hogy tudod beadni majd?? -
#10982 természetesen aláírtam -
gergelyanevem #10981 megvolt -
#10980 Aláírásgyűjtés
midenki írja alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Cike #10979 bocs,de gyorsan irtam és elfelejtettem.Mikor lesz az ugynevezett 3. foku dőntés. a polgári biroságnál tart már az ügy? -
#10978 fú használhatnál írásjeleket
nincs Ibra botrány,nem akar maradni sérültet jelentett és nem utazott a csapattal a meccsre.Gigi lehet,hogy távozik viszont én szerintem marad minden vezető és Ő is ezt nyilatkozza folyamatosan.Trez és Camo sorsa pénteken dől el mindkettő maradására van esély.
az új kiszemeltek meg csak felröppent nevek semmit nem kezdeményezett még a klub,Robinho-hír meg egy baszott nagy kacsa volt -
#10977 eljönne ez a Robinho gyerek a B-be,még labdával sem igen találkozna... -
Cike #10976 hellosztok na visszajőttem a nyaralásbol és én is ujra belecsőppentem a juvéba na de hallom ezt az ibra botrányt pontosan miért tőrt ki és igaz hogy lehet hogy buffon távozik és az utolos kérdés hogy mi van trezegével és camoranesivel ja bocs csak nyaraltam és nem tom naon de még egy kérdésem lenne hogy mi lesz az uj kiszemeltekkel most olvastam mennyi az esléy nyélbe ütni a robinho vagy ricardinho üzletet és kuffour -
#10975 fizessék meg,potom összegért senki nem eladó(mondjuk a többi játékosunkat így adtuk el sajnos...) -
#10974 annyira nem frissek de mindkettő igaz,az elsőről még Secco is tett egy nyilatkozatot -
#10973 2 hírem van,nem tudom mennyire friss
Az egyik, hogy Giovanni Cobolli Gigli a Juve elnöke kijelentette h a Juve ügyvédjei mindent megtesznek h visszakerüljünk a Serie A-ba valamint visszakapjuk a bajnoki címet az intertől.
A másik meg h visszautasítottuk az Inter ajánlatát Ibráért mert túl kevés pénzt ajánlottak. -
#10972 köszi köszi -
#10971 HBD James -
#10970 milyen figyelmes vagy, köszönöm! -
#10969 elsírnám magam ha idejönne
bármelyik dzsungelben találunk nála különb majmot -
#10968 Juve igyekszik pótolni a nyáron távozó kulcsjátékosait, és olyan labdarúgókkal feltölteni a keretét, akik már idén segíthetnek kiharcolni a feljutást a Serie A-ba. Egyelőre két jelölt neve szivárgott ki, az egyik a ghánai Samuel Kuffouré, a másik a brazil Ricardinhóé.
Kuffour jelenleg az AS Roma játékosa, a két klub már felvette egymással a kapcsolatot, és hamarosan nyélbe üthetik az üzletet. A Bayern Münchent is megjárt ghánainak nem lesz könnyű dolga, Thuram és Cannavaro távozása után elődjeihez hasonló szinten kellene teljesítenie idén.
A másik lehetséges érkező a Corinthians középpályása, Ricardinho. A játékos ügynöke Olaszországban töltötte az elmúlt hetet, ahol a Torino, a Roma és a Juve vezetőivel is megbeszéléseket folytatott. A Zebrák 2,5 millió fontos ajánlattal keresték meg a brazil gárda vezetőit, akik egyelőre nem adtak választ az olaszoknak
-
#10967 Boldog Születésnapot! -
#10966 -
#10965 20 perc alatt 6%-kal estek a Juventus részvényei:
Hirtelen leestek az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságba visszasorolt Juventus részvényei, ma délután jelentette be a tőzsde szóvivője.
A Juventus részvényeivel való kereskedést le is tiltották egy rövid időre, miután húsz perc alatt 6.43 százalékkal csökkent az értékpapírok ára.
A bróker ezután közölte, hogy nem gazdasági oka volt az eseménynek, csupán „puszta-spekuláció” történt, tehát valószínűleg valaki nagytételben kezdte el felvásárolni a részvényeket. -
#10964 Alex elmehetne dublőrnek is:D Vin Diesel,Bruce Willis,Alessandro Nivola...