Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézz utánna volt illetve van edzõ aki tud dolgokról, de amig teljesít senkit se érdekel
ezeket tényleg nem tudod?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
este csinálhatsz bármit, ha aztán teljesítesz
persze ez edzõtöl is fugg
még itt Magyarországon is megmondják,hogy ne menjen szórakozni,ne igyon alkoholt ne ugorjon ki motorcsónakból stb stb.
ráadáusl tegyük fel 10 kor van edzés, õ 3-ig csajozik akkor aztán rohadt fitt lesz
Szar Bayern, szar Bayern :)
mutunak meg kéne halnia az edzéseken hogy emberszámba vegyék erre õ meg bulizgat hajnalig
Juventus boss Fabio Capello has revealed his club’s summer transfer plans and objectives for the new season.
The tactician confirmed that the outfit would be looking to buy quality players in the hope of mounting a serious Champions’ League challenge next term.
"We already have some clear ideas," he told the Tuttosport newspaper. "Bringing back the European Cup to Turin is our principal objective for next season.
"We are looking for players who can make a 10 percent difference to the side rather than just two percent. Seeing as we are not starting from the bottom, this will be very difficult to do.
"I’ve asked the club for a rich squad even if we know that the money box is closed and we can’t violate the books. We’ll do our very best."
Juventus have been linked with Roma’s Antonio Cassano and Alberto Gilardino of Parma, but their arrival would seemingly only occur if the club sold first.
One man who has been linked with a ‘sacrifice’ is Real Madrid target Emerson, even if Capello has rubbished that claim.
"He is not going to leave," added the former Roma boss. "He is one of the best midfield players in the world in my opinion, if not the best."
Capello led Juve to the title at his first attempt but he has been criticised this term over his continual substitution of Alessandro Del Piero.
"Alex’s conduct was extraordinary, as a captain and a professional," noted the Coach.
"I said that he would one day thank me and he returned to the champion he is in the closing stages of the season.
"He is an important player and I don’t enjoy substituting anyone. I just do my job, the one which I am paid for."
Juventus have undoubtedly been solid this season, rather than entertaining, and Capello expects that not to change in the 2005-06 campaign.
"Winning gets people talking and remains in the record books. Entertaining play is forgotten and only relative," he defended.
The master tactician concluded by commenting on Milan’s extraordinary collapse to Liverpool in the Champions’ League Final.
"I thought it would be all downhill for the Rossoneri after Paolo Maldini’s goal," he said. "The blackout in the second half was incredible, even if luck wasn’t on Milan’s side either."
engem csak ez idegesít, bezzeg a barcaról még külön dok. film is lesz, mi meg az uccsó meccset se láthatjuk
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
MUTU ugyanugy a csapat tagja mint Nedved, Trez, Del Piero.
Ha azt vesszük , hogy nedved az egész évben sérült lett volna és az uccsó meccsen 10 percet játszik s bajnok lesz a juve akkor õ se érdemli meg?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mint arról a hét elején beszámoltunk, lejárt Adrian Mutu 7 hónapos eltiltása, és úgy tûnik, hogy a román válogatott játékos a hétvégén pályára léphet a Juventusban a Cagliari ellen. Fabio Capello szerint ha csak rövid idõre is, de szeretne játéklehetõséget adni a Chelsea-tõl drogfogyasztása miatt eltanácsolt játékosnak.
Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya már jelezte, hogy õ is számít majd a megtévedt játékosra a Hollandia és Örményország elleni vb-selejtezõkön június elején.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Amúgy ha vkit érdekel az eredmény akkor elmondom, h 4-1re nyerünk a Cagliari ellen.
2. Bologna-Sampdoria lesz élõbe
Szar Bayern, szar Bayern :)
sajna sztem mindenképp játsani fog
tiszta LOOOOOOOOOOL
nem a bíró focizott...
és aki 3:0-ról feláll az megérdemli a kupát!
részemrõl ennyi! most mentem Star Wars 3-t lesni! Csumi! 😊