Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
viszont edzõtáborba megérkezést buszinduláshoz odaérést nagyon komolyan veszik :-)
Breki33
függõ
Breki33
mondom ez edzõfuggû

nézz utánna volt illetve van edzõ aki tud dolgokról, de amig teljesít senkit se érdekel

ezeket tényleg nem tudod?
gercse
teljesíteni=teljesítene

gercse
mindenki tudja már hogy sajátmagának mi a jó,meddig bulizhat stb. anélkül hogy rosszabbul teljesíteni

9csöves9
ezt azért ti se gondoljátok komolyan hogy azt csinálják amit akarnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
a profiknál nem így van

este csinálhatsz bármit, ha aztán teljesítesz

persze ez edzõtöl is fugg
9csöves9
dehogy nincs

még itt Magyarországon is megmondják,hogy ne menjen szórakozni,ne igyon alkoholt ne ugorjon ki motorcsónakból stb stb.

ráadáusl tegyük fel 10 kor van edzés, õ 3-ig csajozik akkor aztán rohadt fitt lesz

Rudee
Ez akkor lenne jó érv, ha hajnalban lenne az edzés. Az meg nincs megszabva, hogy a játékos mit csinálhat szabadidejében.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
de õk legalább rendesen dolgoznak edzésen

mutunak meg kéne halnia az edzéseken hogy emberszámba vegyék erre õ meg bulizgat hajnalig

Breki33
Capello unveils new Juventus

Juventus boss Fabio Capello has revealed his club’s summer transfer plans and objectives for the new season.

The tactician confirmed that the outfit would be looking to buy quality players in the hope of mounting a serious Champions’ League challenge next term.

"We already have some clear ideas," he told the Tuttosport newspaper. "Bringing back the European Cup to Turin is our principal objective for next season.

"We are looking for players who can make a 10 percent difference to the side rather than just two percent. Seeing as we are not starting from the bottom, this will be very difficult to do.

"I’ve asked the club for a rich squad even if we know that the money box is closed and we can’t violate the books. We’ll do our very best."

Juventus have been linked with Roma’s Antonio Cassano and Alberto Gilardino of Parma, but their arrival would seemingly only occur if the club sold first.

One man who has been linked with a ‘sacrifice’ is Real Madrid target Emerson, even if Capello has rubbished that claim.

"He is not going to leave," added the former Roma boss. "He is one of the best midfield players in the world in my opinion, if not the best."

Capello led Juve to the title at his first attempt but he has been criticised this term over his continual substitution of Alessandro Del Piero.

"Alex’s conduct was extraordinary, as a captain and a professional," noted the Coach.

"I said that he would one day thank me and he returned to the champion he is in the closing stages of the season.

"He is an important player and I don’t enjoy substituting anyone. I just do my job, the one which I am paid for."

Juventus have undoubtedly been solid this season, rather than entertaining, and Capello expects that not to change in the 2005-06 campaign.

"Winning gets people talking and remains in the record books. Entertaining play is forgotten and only relative," he defended.

The master tactician concluded by commenting on Milan’s extraordinary collapse to Liverpool in the Champions’ League Final.

"I thought it would be all downhill for the Rossoneri after Paolo Maldini’s goal," he said. "The blackout in the second half was incredible, even if luck wasn’t on Milan’s side either."
Rudee
2689 még mindig.

de akkor miért adnak minden real mecccset?
engem csak ez idegesít, bezzeg a barcaról még külön dok. film is lesz, mi meg az uccsó meccset se láthatjuk

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

gercse
pont ugyan ez volt az én kérdésem is, aki nem játszik egy percet sem az...mindegy

Kaplan
Mi afa-t kell rinyálni???
MUTU ugyanugy a csapat tagja mint Nedved, Trez, Del Piero.
Ha azt vesszük , hogy nedved az egész évben sérült lett volna és az uccsó meccsen 10 percet játszik s bajnok lesz a juve akkor õ se érdemli meg?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
tehát aki egy percet sem játszott z idén az át se vegye ? nemtom, õ is a csapat tagja

Kit--Kat
de õ csak nevegyen részt az ünneplésben és nekapjon érmet ez így igazságos, max jövõre de nem akarom akkor se látni a pofáját a csapatban

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
nem tom mi nem ferr? ezt ugy mondod mintha bevette volna magát a csapatba és senki nem akarta volna hogy idejöjjön,pedig a juve akarta hogy az övék legyen akkor mi nem fer? szerintem Mutu lepödött meg a legjobban amikor leigazolta a juve, õ nem tehet semmirõl

Kit--Kat
semmi keresni valója a bajnokcsapatba ez így nem fer...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
de
BADE
majd játszik jövõre(ha el nem adjuk),de ne most!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
<#wave><#eljen>
Kit--Kat
hát akkor nézz utána miket csinált

gercse
és ha mondjuk az elsõ meccsén lõne egy mesterhármast akkor sem kedvelnéd meg? mert szerintem nem bunkó, nem gerinctelen, bár nem ismerem,csak mint focista

Kit--Kat
unszimpatikus bunkó gerinctelen román csupán ennyi a gond vele

Sheva
ez sincs kizárva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gercse
nem tom mi a bajotok,még nem láttátok a juvéban focizni addig mminek rinyálni? sztem jó játékos,hajtós,és az olasz légkörben még lehet h jobb lesz mint a chelseaben volt.

Sheva
nem tom én se...

Kit--Kat
<#conf><#csodalk><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>istenem méééér_??????

Sheva
Torinó, május 27., 16.55 A román az utolsó fordulóban játszhat elsõ meccsét a Juventusban.

Mint arról a hét elején beszámoltunk, lejárt Adrian Mutu 7 hónapos eltiltása, és úgy tûnik, hogy a román válogatott játékos a hétvégén pályára léphet a Juventusban a Cagliari ellen. Fabio Capello szerint ha csak rövid idõre is, de szeretne játéklehetõséget adni a Chelsea-tõl drogfogyasztása miatt eltanácsolt játékosnak.
Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya már jelezte, hogy õ is számít majd a megtévedt játékosra a Hollandia és Örményország elleni vb-selejtezõkön június elején.

a 4. helyre pályázó két csapat meccsét mutatják + egyikük a Bolognával jáccik akiknek szintén kell a pont. Teljesen érthetõ a döntésük, ha nem Juvés lennék nem is lenne semmi problémám.
Amúgy ha vkit érdekel az eredmény akkor elmondom, h 4-1re nyerünk a Cagliari ellen.

Rudee
1. a Sport1/2 nem választhat az összes hétvégi meccsbõl
2. Bologna-Sampdoria lesz élõbe

BADE
Nem tudom,hogy van-e fejlemény a hétvégi közvetítéssel kapcsolatban,de ha nem mutatják a meccsünket bekaphatja sport1,2!

Sheva
de egy cserével jobban járnának...

Sheva
hát ha eladják akkor kapnak érte egy két milliót...

Kit--Kat
ennyit ér az az egész ember, és megint melyik az a hülye klubb aki befogadja a drogos romnát??? héát persze, hogy a juve....<#idiota>

Sheva
hát jah

9csöves9
én is és ha már befogadta a Juve akkor nem kéne hajnalig buliznia meg csajoznia mikor délelött edzés van

Sheva
én Mutu helyében mikor elitiltottak biztos h szögreakasztottam volna a csukát...

9csöves9
3 csatárral kezdünk Alex-Trez-Zlatan

sajna sztem mindenképp játsani fog

Kit--Kat
jahh azbasznabe ha a kis szõr9östalpú is kapna érmet

BADE
Nade ez a Juve topic!Csak a csapatunkkal foglalkozzunk!Hétvégén remélem Mutu nem játszik!Semmit nem tett(tehetett) a bajnoki címért.Fõleg ne kezdjen,azok játszanak,akiknek köszönhetjük ezt a bajnokságot!

BADE
Shev gólja szerintem is(partjelzõ szerint) les volt,egy lábfejjel mindenképp elõtte járt,mint a pooli védõ.

Sheva
hát ott vannak tehetséges emberek nem egetrengetõk 😊

Sheva
a milan topic is televan azzal h a bíró baszta el meg h a pool nem érdemli meg meg ilyenek!
tiszta LOOOOOOOOOOL
nem a bíró focizott...
és aki 3:0-ról feláll az megérdemli a kupát!

részemrõl ennyi! most mentem Star Wars 3-t lesni! Csumi! 😊

Breki33
így igaz

utánpótlás?
Breki33
nem rád céloztam bocsi
Sheva
nem azt mondtam h világsztár kell csak h elkéne a frissítés!

Sheva
<#fejvakaras> szerintem nem... én nem rinyáltam kijelentettem kerek perec h ezt a döntõ mi basztuk el nagyképûen jöttünk ki a második félidõre!

Breki33
TIpikus real szemlélet.

Nemnyertünk semmit?
NEmbaj veszünk egy világsztárt.