44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    Emberek, itt egy srác, aki sokat köszönhetett a Juvénak, mikor kihúzták súlyos gondjából, befogadták, mikor a Chelsea kitaszította, és ez a hála??? Adrian Muturól van szó, aki azért igazolt a Fiorentinába, mert nem akart egy botránytól sújtott, "komolytalan" klubban játszani... (Várjunk csak! Kik voltak benne? Juve, Lazio, Milan és valami F betűs...ja, igen! Fiorentina).
    Nyilatkozat, csak erős idegzetűeknek.
  • 9csöves9
    Pavel a szerbek utáni barátságos meccs után,végleg visszavonul a válogatottságtól,a családja és a Juventus miatt
  • Cike
    természetesen őrülők, hogy marad csak hát mégis csak mirante bizonyitott már a birra moretti kupába és asszem a siena játékosa volt ezelőtt és ott is de legalább jo tudni hogy a világ legjobb kapusa védi a kapunkat és még egy jo hir trezegé és camo is végleg marad tehát én nem mondom, hogy szétesett a csapat sőt talán ez az 5 ember tudjátok kiről beszélek volt a tavalyi juvebol legjobban ősszetarto emberek.
  • Zsolti9014
    igazad lehet, nem szabad elengedni
  • 9csöves9
    szerintem marad ő is,nagy megtiszteltetés még azis neki,hogy Buffon cseréje lehet,nekünk meg kell egy olyan kapus akit bármikor bevethetünk
  • Cike
    Tudtam, hogy marad biztam benne, viszont akkor mirantét megint megy kőlcsőnbe vagy mi lesz vele, nem hiszem hogy kispardra vágyik vagy váltani fogják egymást meccsenként, nem tom de egy ekkora tehetséget nem ártana végleg megtartani a jővőre nézve!
  • gercse
  • Zsolti9014
    Buffon
  • 9csöves9
    Balza is nyilatkozott a hivatalos oldalnak,érdemes elolvasni,ahhoz képest hogy toro-s volt,nagyon jó a hozzáállása
  • 9csöves9
    ráadásul nem is egyszer ha jól emlékszem

röhögtek is rajta Camoval

egyébként szerdán a Piacenzával játszunk barátságos meccset
  • Shotogan
    ezen a videón amikor a csaj szólítja a világbajnokokat azt mondja Gianluca Buffon :DD
    ez azért elég nagy baki nem?
  • 9csöves9
    kurvák nem kellenek
  • nono84
    Ha valakit esetleg érdekel:Birra Moretti, és még nem látta! Igaz nem sokat mutatnak a meccsekből.
    Forza JUVE!
  • Zsolti9014
    Vieri a Torinóban folytathatja. Sztem visszahozhatnánk egy évre, viszonyleg olcsón megúsznánk, van még benne néhány jó szezon, nincs még ő kiégve. Egy próbát megérne.
  • Shotogan
    Buffon,Del Piero és Camoranesi megígérték,hogy maradnak a Juvénál a következő szezonra is,és a hírek szerint Trezeguet is csatlakozik hozzájuk,hiszen a napokban aláírja 2010-ig szóló szerződését.
  • 9csöves9
    ehh egy Espanyol drukker taxis nem volt hajlandó Zambrottát szállítani:DD

http://rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=3915
  • 9csöves9
    másfél óra múlva lesz egy konferencia az összes játékossal,szerintem pár dologban tisztábban fogunk látni
  • hunbasser
    hopp,elnéztem,azt hittem,h buffonra írta.
    akkor sorry
  • gercse
    Mirante 23 éves
  • hunbasser
    28 éves.
  • olympus
    Egy kis búfelejtő:DDDD
  • 9csöves9
    a paparazzik ma Mancini lakásán jártak -.-

• Cike
    Bocs hogy nem tettem ki veszzőt,csak gyorsan irtam ok de most hallottam, hogy valoszinü a serie b rajtja is csuszik.
  • 9csöves9
    nem tudjuk mikor kezdődik a serie b nem a piancenzával még nem tudunk olyan oldalt mondani szívesen
  • Matthew Prosac
    néha azért levegőt is vegyél!
  • Cike
    Mikor kezdődik a serie b és kvel kezdünk nem a piacenzával és tudnátok mondani egy oldalt hogy hol tudom a meccseiket nézni? kőszi előre is
  • Zsolti9014
    Sok sikert Grossónak, de az Internek nem. Grosso fantasztikus ember és játékos.

Forza JUVE!
  • nono84
    Kösz! Letöltöttem !
  • Breki33
    a Juvepolandon azt hiszem fent van
  • nono84
    Jó a link! Lenne egy olyan kérésem ,hogy az oldalról nem tudom letölteni a csapat himnuszát,megtudna valaki osztani egy linket ami jó! Ha lehet jó minőségű legyen. Kösz!
    Forza Juve! Az Inter szégyen !
  • a zsírkereskedő
    bizalomgerjesztő emberek...:D
    egy juve meccsre én is kimennék bár nem az ultrák közé...
  • forzajuve5
    http://gportal.hu/portal/zebra/
    itt olvashatsz a szurkolókról néhány dolgot
  • Breki33
    majd próbálkozok, csak itt a Photosop mire elindul P
  • 9csöves9
    és hogyha a jobboldalon lvő embereket átrakjuk a bal oldalra? igaz ugyanaz lenne de legalább nem látszik a logo

a meccs kezdete elött pár perccel emelik csak fel aztán ha elkezdődik a meccs leengedik
  • Breki33
    igen csak úgy lenne jó ha mindkét oldalon lenne közönség ami kilóg úgymond

sose értettem, hogy ilyenek alatt lévők hogy bírják
  • 9csöves9
    na megvan,de nem ugyanabból a szögből és csak 800x600

• 9csöves9
    asszem láttam valahol naturba ezt a képet
  • Breki33
    hogy kinek erősebb a........
  • forzajuve5
    Ezek vajon min gondolkodnak?

• Breki33