44078
-
#11204 Fiore egy kivénhedt ribanc,szerinted miért dobja el magától az összes klub?
a fiúknak meg gratula,a barátságos meccsek után előre borítékolhatni lehetett a gólszerzőket:) -
Cike #11203 3-0 nem is rossz szezon kezdted remélem a folytatás is ilyen lesz főleg a tőbbi sztárral kiegészülve ja a camo fiore csere szerintem megéri de most komolyan sajna ő már nem tartja kihiváésank a juvét fio pedig tele bizonyitási vágyal érkezik tehát naon megéri de meglátjuk nem mondom én caomnak is naon őrülnék ha maradna! -
#11202 Nekem csak ilyen van :) Meccs végeredménye -
#11201 link nem lesz az esti meccshez? -
#11200 sajnos úgy néz ki Volpatot megint kölcsönadjuk,de az örömteli hogy Conte csapatához az Arezzohoz kerül -
#11199 ma egy Fiore+pénz=Camo üzletről szóló hírek reppentek fel,hagyjuk már könyörgöm -
#11198 az lehet :) -
#11197 jobblábas. gondolom azé ez került a cikkbe. -
#11196 "Interes jobbhátvéd Nicolás Burdisso "
Szerencse hogy középső védő volt a Bocaban és az Interben középen és bal szélen játszatták.
-
#11195 nagyon remélem hogy nem jön ide jó játékos semmi kétség emlékszem a Roma elleni góljára,de sok csatárunk van nagyon zokon venném ha miatt elküldenénk például Palladinot -
#11194 ő speciel kb Bojinov-szintű játékos [tudásban és nem magasságban :)], vártam már hogy leigazolja valami nagy klub. -
#11193 hát persze,kevés csatárunk van -
#11192 Úgy tűnik Juvéból az Interbe áramló játékosok hadának vége szakadt, de ellentétes előjellel még születhet néhány transzfer. A Juventus Didier Deschamps ajánlatára most az Interes jobbhátvéd Nicolás Burdisso neve merült fel, mint lehetséges Cannavaro utód. Korábban pedig Julio Cruzt emlegették úgy, mint aki képes lehet pótolni Zlatan Ibrahimovicsot, aki a éppen a kékfeketékhez szerződött. -
#11191 Nikola Zigic a Red Star Belgrád, közismertebb nevén a Crvena Zvezda csapatának csatár fenoménja a Juventushoz szerződhet áll a szerb Press napilapban. -
#11190 40%os erőbedobással 4-0ra nyerni fogunk :) -
#11189 egyébként még annyit,hogy nincs vége valószínűleg a TAR-hoz fordulunk polgári perrel -
#11188 nah ma hosszú idő után az első körben is részt kell vennün az Olasz Kupában
itt a keret
Ecco l’elenco dei giocatori convocati da Deschamps per la gara di sabato sera (ore 20.30) contro il Martina:
1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
11NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
25 ZALAYETA Marcelo
29 DE CEGLIE Paolo
30 LEGROTTAGLIE Nicola
32 MARCHIONNI Marco
35 PISANI Andrea -
#11187 egyáltalán nem volt 100% sőt.nem beszélsz baromságot,csak más az amit te szeretnél meg más a valóság
én például nem számítottam semmiféle enyhítésre,sőt nem is akarom,hogy enyhítsék a büntetést.Mi vagyunk az egyetlen Klub akit rendesen megbüntettek,meg kell mutatni hogy képesek vagyunk feljutni -
Cike #11186 ugye nem mert állitolag minden maradt a régibe ne má de ez azért basszák meg hogy igy kibasznak már megint velünk de hát 100% volt az enyhités sőt a serie a ba biztak nem abba hogy b és 17 pont akkor legalább a pont nélküli b osztály jo lenne vagy még csak én beszélek baromságot?
-
Cike #11185 figy lehet hogy rosszul tudom de asszem elsőként ma zárul le a juve ügye, tehát elveben ma lesz az a jelentős büntetés csőkkentés nem tudjátok mi lett a vége de ha rosszul tudom és nem ma lesz bocs? -
#11184 igen nekem van -
#11183 van itt olyan,aki tv tunerrel rendelkezik?kellene egy kis segítség -
#11182 Ja, a híreknél van. -
#11181 Ezen az oldalon Ibrahimovic viszonylag szimpatikus nyilatkozata van, ezt tőle pont nem vártam. Az utolsó sorokra célzok. -
#11180 azért valamivel csak többet, mint ezek a hozzászólások.. -
faláb #11179 Hát ez szerintem semmit se ér... -
#11178 nekem is bár nemvagyok Juve drukker. kíváncsi lennék rájuk -
#11177 Megvolt! -
juvefangabor #11176 Hi all!
Juve szurkolók fogjunk össze!
Írjátok alá ezt a petíciót, a mérkőzések közvetítése érdekében
Köszönööööm!
KATT IDE -
#11175 John és Lapo Elkann,rokoni kapcsolatuk van az Agnelli családdal
falhoz állítanám mindkettőt -
#11174 ki ez a két b*zi? -
#11173 drogos banda -
#11172 hánynom kell amikor ránézek erre a két faszra...és ezek viszik tovább az Agnelli-vért
-
#11171 korántsem az ificsapat mindegyik a felnőttkeret tagja lesz idén
Mutu meg rohadjon meg ott ahol van,hihetetlen hogy tud ilyet azután mondani,hogy kihuztuk a szarból.ha mi nem igazoljuk le mehetett volna a román másodosztályba
remélem megrohad a liláknál ez a drogos köcsög -
Cike #11170 kősz az eredmény mellesleg 0-0 lett és a csapat szerintem az a juve ifi eskü kezdőcsapat: Belardi-Balzaretti,Massiello,Legrottaglie,Birindelli-Paro,Marchionni,Giannichedda,De Ceglie-Guzman,Zalayeta enyhén furcsa de 0-0 nem rossz egy ilyen csapattal elvégre még ez csak a felkészülési időszak -
Cike #11169 Nem tudjátok mennyi lett a juve meccs a piacenza?? -
#11168 de, lehet, csak az ide nem való! :D -
#11167 erre nem lehet mit mondani -
#11166 uram teremtőm... pont egy ilyen 'hatalmas sportember' pofázik a komolytalanságról? no comment. -
#11165 LOL! Tudtam hogy a Paraszt román gyerektől jobbra nem is számíthatok! Jó hogy elhúzott ! Nem tudom ,ha a Fiorentina nem kapja el jól a rajtot akkor még bajba is kerülhetnek! Nem volt sohasem a szívem csücske ez a gyerek ,de legalább ne kommentálta volna az eseményeket! Sokat köszönhet a Juvénak ! Majom!