Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Buffon maradni akar, mi nem akarjuk eladni: a téma lezárva
Silvio Martina, a Juventus kapuját õrzõ Gianluigi Buffon ügynöke szerint ügyfele szívesen igazolna a Real Madridba. A hálóõrt a királyi gárda mellett ugyan a Manchester United is keresi, de Buffont nem érdekli a Vörösök ajánlata.
- Az igazság az, hogy a Juve nem akarja eladni Gianluigit, de szerintem jót tenne neki, ha máshol is kipróbálhatná magát - mondta a játékos ügynöke.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

mennyibe kóstál egy ilyen újság?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy több topicban is írták ezt de nálam mindegyik gépen jó.
Vmi gond lehet a beállításaitokkal, vagy csak az nézheti meg aki készítette P

Yokohama F-Marinos – Juventus 0-1
Formazioni:
Yokohama F-Marinos: 1 Enomoto, 3 Matsuda, 4 Nasu, 5 Dutra, 35 Kawai, 6 Ueno, 7 Tanaka, 10 Yamase, 14 Oku (25’st Ohashi), 9 Kubo (12’st Oshima), 11 Sakata (35’st Yamazaki).
All. : Okada.
A disposizione: 21 Enomoto Tetsuya, 2 Nakanishi, 30 Kurihara, 13 Kumabayashi, 23 Ohashi, 25 Goto, 32 Yamase, 15 Oshima, 27 Yamazaki.
Juventus: 1 Chimenti, 15 Birindelli, 5 Zebina (7’st Aronica), 21Thuram, 7 Pessotto, 23 Kapo, 8 Zanchi (1’st Parisi), 3 Tacchinardi, 11 Nedved, 10 Del Piero, 17 Trezeguet (29’st Sculli).
All.: Capello.
A disposizione: 12 Bonnefoi, 2 Ferrara, 6 Aronica, 20 Garbini Pereira, 19 Parisi, 14 Sculli, 9 Tchite
Arbitro: Masaaki Iemoto
Note: ammonito Pessotto
Del Piero lõtte a gólt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nonda megbukott, Kovac átment az orvosi vizsgálaton, Giannichedda meg holnap érkezik...
Csoda,hogy megnyertük a bajnokságot!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
visszont rákkatintva bejön a kép amin látszik a fórum P
THIS domain has been banned!
But YOU can still use ImageShack!
ez van odaírva 😊
Avanti Italia!
Szar Bayern, szar Bayern :)