Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
ha el is engednénk a 4 milla az nevetséges

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
hmm... õt (se) kéne elengedni csak úgy... max. kölcsönbe :S

Amici di nessuno...

9csöves9
Moggi: "Niente Cassano!"

na most kamuzik vagy nem?<#nemtudom>

9csöves9
A boro bejelentkezett Appiahért 4 millió eurót ajánlottak. a hét végére dönti el a vezetõség

sztem Angliában tudna úgy játszani mint a válogatottban ás úgy ahogy az utolsó fordulókban játszott itt

Üdv minden Juve szurkolónak!
Régebbi Juventus mezem van eladó 2db(gyûjteménybõl):
- 1999/2000-es Kappa (D+) hazai bajnoki, XL-es, kiváló állapotban.
- 2002/2003-as Lotto (Fastweb) hazai bajnoki, XL-es, teljesen új, sohasem hordott.
Akit érdekel v. kérdése van írjon az alábbi e-mailcímre. Képet tudok küldeni.
[email protected]
Kit--Kat
max félév....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
jaja tök normális volt...jó nõ ez meg minden de mindegyik olasz focistának-tisztelet a kivételnek-ilyen van

na mindegy

Kit--Kat
áhh de kár, mostakkor õ is ilyen cicababával jár, pedig Alex után neki volt a legnormálisabb csaja

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
Breki33
Rudee
Alena Seredova

Szar Bayern, szar Bayern :)

Shotogan
Hogy hívják ezt a hölgyet?

Rudee
Volt.

Kit--Kat
de neki nem az a válogatott ugrócsaja volt???

Rudee
Buffon beújított:

9csöves9
jaja én is arra gondoltam mer nagyon ölelkeztek😊

BADE
állítólag õ Bettega fia

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
jaja és van köztük egy eléggé Pavel fizimiskájú játéékos😄 grat nekik

Trunks
Az ifik vagy kik 1-0, 3-3-mal megnyerték a bajnokságukat. Nem igazán tudok olaszul, bocsi. 😞 :Ð itten vagyon

Amici di nessuno...

Trunks
Háát azért kicsit túl sok lenne egy ilyen kettõs belül... túl védekezõ... már így se örülök, h. Fabio bácsika a Blasi-Puma belsõ kettõst favorizálja.

Amici di nessuno...

Kit--Kat
😄DD

9csöves9
ja nekem is😊 eleve már az furcsa hogy Juve játékos brazil mezben, nem szoktak itt nagyon Brazilok játszani

Breki33
Pumcsi olyan fura nekem Brazil mezben P

Fõleg, hogy ellenük szurkolok
9csöves9
én sem ,de azért egy Mozartnál,Giannicheddánál,Blasinál jobb és azér nem lenne semmi egy Puma-Vieira belsõ kettõs...mondjuk lehet túl sokat támadnának

és ne feledjük Moggi ígért egy nagy halat(Cassanon kívûl)

Breki33
Vieira-ért én nem rajongok
9csöves9
Szamuráj aláírt 2010-ig! Az egyházi esküvõje után írta alá, dupla öröm grat neki

felreppent egy újabb Vieira-s transzfer lehetõsége, de ez csak pletyka valszeg, 10 millió euróról beszélnek

Cassanonak beszóltak a roma drukkerei többek közt az "áruló" Capellohoz küldték...jöjjön csak, mi nem bánjuk

ja és még a violákkal is van egy kis gond, egyik szurkolótábor sem akarja hogy félig viola, félig bianconeri játékos legyen a csapatuknál, és ezt a Moggiék is így gondolják így sztem még nyáron pont kerül az összes 50%-s tulajdonjogú játékos ügyére

Palladino elment a Livornoba

Trunks
sajna úgy néz ki elmegy, pedig idén kurva sokat fejlõdött, simán csere, sõt ha sérültek vannak, még kezdõnek is befér... ha eladják tavaly vagy tavalyelõtt, még örültem is volna... 😞

Amici di nessuno...

9csöves9
hát azért a bõröndödet készítsd elõ

Zalayetát eladni???? Nebazz õ a kedvencem. ha eladjuk én... én... világgá megyek. Csomagolhatok?😞

9csöves9
Minket hívott meg a Barcelona nyárra a Joan Gamper kupára 8) a bajnokság elött 4 nappal azaz aug 24. lesz

9csöves9
az azér durva hogy 50 milla már Gilardino ára😄D fizesse csak ki a milan

Állítólag olasz újságokban az jelent meg hogy Cassano napokon belül aláír a Juvehoz!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

hányingervreal, még jó hogy nem leszek itthon, sajnos az argentin meccsen sem

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Trunks
jól van, ez kellett

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Ámen😄DD

Breki33
<#eljen>
Breki33
<#worship><#wave><#nevetes2>
Sheva
Sokan úgy gondolták a Juve szimpatizánsai közül, hogy a cseh világsztár, Pavel Nedved elhagyja a csapatukat. Erre rácáfolva a 32 éves játékos két évvel meghosszabbította a szerzõdését.
- Rengeteg dolog köt Torinóba, tehát úgy érzem, jó döntést hoztam - kommentálta röviden a válogatottságot már lemondó futballista.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
de nekünk real margitot kell fogadni...<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>
én is jobban örülnék egy olasz csapatnak...legyen az a Juve, a Milan vagy akár az Inter...<#whatever>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Breki33
Lehet többen kimennének mint olaszban P
Kaplan
jaja 😊 azt azért én is elviselném egyszer 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Miguelért nem fogadták el a 7 millió eurós ajánlatot helyette 10 milliót kérnek...

Breki33
magyarországra
Kaplan
hova? 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
én meg azt várnám, hogy a divatcsapat helyett a juve jöjjön ide
Kit--Kat
hûû pedig én Rosickyt már 3éve várom a juvéba, de szép is lenne, ha tényleg jönne, de nem jön😞((

Trunks
Jah és Di Vaio nagyon jól jönne a padra, meg a rotáció miatt sztem játszhatna is, de sajna eladtuk a Valencianak, így kicsi az esélye, hogy visszajöjjön. 😞

Amici di nessuno...

Trunks
Már nem azért, de amit a Juve mûvelt Marescaval... meg tudom érteni, ha nem szívesen jön(ne) vissza, pedig kéne, mert nagyon jó kis játékos.
Cassano meg szintén rohadt jó lenne, Mozart nem kell, Giannichedda max. padra, Rosicky meg úgyse jön. Ja és Puma meg Buffon tuti marad, miért is mennének el? Meg ki tudna annyit fizetni, h. érdemes legyen elengedni Buffont? Max. Abramovic, nekik meg ott van Cech.

Amici di nessuno...

9csöves9
Cassano 11 millió eurórért már jöhetne is, de elöbb el kell adnunk Zalayetat és Miccoli 50 % át egyaránt 5-5 millió euróért.

9csöves9
ja hát "jól" érzik magukat. sztem Miccoli nem tudja megbocsájtani ezt a nyári dolgot. de Enzo nem tudom mit akar amikor itt simán kezdõ lehetne és Fiorentinában elég durva transzperenseket raktak ki neki...

mindegy ha vki a kiesés ellen akar küzdeni akkor ne is jöjjön ide😊