44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    sajnos nemtom, pedig látom, aludni sem tudtál miatta :D
  • Zsolti9014
    pedig Canna 1000000000...-szer többet ér, potom pénzért nem kellett volna hagyni.
  • Kaplan
    Esetleg nem tudjátok mikor lehet már kapni itthon a 2006/2007s mezeket? Lionsportban stb.. Égen földön keresem :(
  • 9csöves9
    te jó isten...5 millió ezért a szarért?bármelyik majom a dzsungelből jobb megoldás lett volna mint ez...még a szemei is rosszul állnak

csak összehasonlítás képpen Cannavaro 7 millióba került a realnak
  • Matthew Prosac
    nyugi, 1-2 Limassol-i klub már biztos érdeklődik, szóval lesz hova mennie
  • nono84
    Buomsong! Fasza! Nem értem miért kellett! Nembaj majd az Internek eladjuk!
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddd!!!!!!4
  • kuktabá
    FS:ASDF:SDF:SDF:SDF:S:DF:SDF

Boumsonghoz nagyon sok szerencsét kivánokSDF::SDF:SDFSD

még mindig fekszek a röhögéstől h volt egy gyogyi csapat amely képes volt kiadni 5millát ezér a luftjóskáér :D:DFS:AD

gratula:D:D:D
  • BADE
    ráadásul Palladinot is el akarjuk adni
  • Kit--Kat
    mi lesza polgári peres eljárással?
  • 9csöves9
    elképesztő...hogy is gondolhattuk hogy változik valami

marad minden a régiben
  • BADE
    meg Bartolucciét is,Masielloval együtt csereemberként szóhoz is juthattak volna!
    Várhatjuk a a fiatalitást...
  • 9csöves9
    tegnap egyébként leültem megnézni a Sporting-intert...igaz bealudtam rajta,de láttam játszani a két kiskurvát,mintha rájuk öntötték volna azt a mezt pontosan odaillenek
  • 9csöves9
    ami meg most felbaszta az agyam,hogy eladtuk Masiello játékjogának a felét...ezaz vegyünk néger rabszolgákat fiatal olaszok helyett

bravó
  • 9csöves9
    komolyan nem értelek titeket,Kovac éveken keresztül a Bayern alapembere volt,kevés hibával magabiztosan játszott otthon is és a Bl-ben is.amikor itt szóhoz jutott itt sem vallott szégyent,igaz nem Cannavaro és Thuram szinten csinálta a dolgokat de akkor is.arról nem is beszélve hogy a horvát válogatott alapembere is

bumszonggal kapcsolatban meg évekkel ezelötti összefoglalókra alapoztok,mikor a közelmúltban úgy játszik mint egy darab szar.(teljesen mindegy hogy a Newcastle temető,meg hogy francia van e mellette)

többet keresene mint Kovac,és még meg is kéne szoknia a légkört
  • Hegeace
    ozert akartam írni :) csak mind2 fehér-kék és megkavarottam :S
  • Zsolti9014
    Marseille-ben is játszott? Vagy Auxerre-t akartál írni?
  • a zsírkereskedő
    na akkor inkáb boumsong mint kovac... a franciának legalább vannak jó pillanatai...
  • 9csöves9
    Juve demotion stuns Cannavaro

Monday 21 August, 2006
    Fabio Cannavaro says he’s mystified to why former club Juventus were the only outfit to be demoted in the Calciopoli probe.

“I don’t understand why Juventus were the only club to pay when there were several clubs involved in the scandal,” said Cannavaro in an interview with La Repubblica.

“We won the Scudetto on the pitch and I can guarantee that we never had the feeling someone was helping us from the outside,” added the 33-year-old.

“I think that the club is doing the right thing by continuing with their fight for Serie A readmission.

“However, I also see why the FIGC named Inter as last year’s champions as they had to somehow assign the Scudetto.”

The World Cup winner moved to Real Madrid with Emerson after the Bianconeri’s demotion where they joined former Juve Coach Fabio Capello.

However, the Azzurri captain has insisted that he didn’t betray the club by turning his back on them this summer.

“This is a very Italian habit,” he added. “Every time somebody leaves a team they turn into traitors, but I don’t agree.

“I left Juventus because I received an important offer from an important club, where I hope I will end my career at the top.

“Even if I know this may be hard to believe, I would have stayed at Juventus had they remained in Serie A – even with a 30-point deduction.”

Cannavaro is confident that Juventus can still have a good season despite the mass exodus of players and insists he’ll never forget his time in Turin.

“I know that the team is working hard and they are surrounded by enthusiasm,” he noted. “I think they can do well.

“I will always check on the Juventus result, after that of Napoli of course. I spent two wonderful and unforgettable years at Juve.”

Goalkeeper Gianluigi Buffon is also confident that Juventus will return to the top level in three or four years, but understands those who chose to set off for another team.

“I hope we will be able to play in Serie A next year, but this is not certain,” said the Azzurri goalkeeper.

“I don’t think the players who left Juventus did so for the money, but because they were concerned about their career.”
  • forzajuve5
    reméljük megdolgozik azért a pénzért
  • 9csöves9
    Kovac meghosszabbította a szerződését 2009-ig,évente 1,5 milliót fog keresni
  • Hegeace
    jógyerek volt az annó a marsejjben különben is a nyúkásztl az temető mint az inter, hátha mégéli másodvirágzását :)
  • 9csöves9
    fejlövést érdemel nem esélyt
  • Hegeace
    egy esélyt megérdemel ő is ...
  • a zsírkereskedő
    na ezen csak vigyorgok:)
    vagy jó lesz vagy nem... mindensetre a zebina boumsong álompáros összejött nektek...
    előre is részvétem...+5-6 kapott gól az egész biztos egy szezon alatt
  • 9csöves9
    még csak pletyka szinten mozog
  • forzajuve5
    hihetetlen, 4 millió euró kiadni egy ilyen játékosért...
  • Zsolti9014
    neeeeeeee!!!!!
  • a zsírkereskedő
    miért tér vissza? verona-parma-chelsea-juve-ki tudja még mi de sztem neki nem volt fio korábban...
  • Zsolti9014
    bentmarad, erősek eléggé ahhoz
  • forzajuve5
    jövő évben megint igazolhat,ha nem akar másodosztályban játszani,mert kicsi az esély hogy a fiorentina benntmarad
  • DJ Bee18
    - Nem beszélek mellé, a Juventus kínos botránya miatt döntöttem úgy, hogy visszatérek a Fiorentinához, amelyet egy komoly klubnak tartok

Szőröstalpú ostoba román. A Fiorentina véletlenül nem kapott büntit? Nem néz TV-t? :) Vagy felfogóképessége ennyire gyenge? Ha csöndbenmarad, jobb lett volna...
  • kicsylaco
    Tisztelet a kivételnek!De a románoktól én sem vártam egyebet...Megbékéltem vele mikor a Juvéhoz került,de kár volt!Óriási csalódás,Torinóban ezt nem feledik...
  • gercse
    szép gólok
  • gabber_saviola
    ehh :)
  • 9csöves9
    nagyon helyes

hát igen Enzo nagyon kéne,de nagyon jó helye van Sevillában tisztelik becsülik és még biztos benne van ahogy elbántak vele Moggiék
  • BADE
    nagyon úgy néz ki,hogy Paro a kezdőben fog ragadni
  • BADE
    az új klubvezetőség visszahozhatta volna Maresca-t:(
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    itt egy összefoglaló,nagyon szép gólok voltak,képek a hivatalos oldalon

http://www.skylife.it/html/skylife/sport/video_sport.html?video=0#top

következő fordulóban a Cesenaval játszunk