44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    :DDD
  • Zsolti9014
    igazad van
  • BADE
    Zidane-nak adják a Golden Head-et:),Alex meg kapja meg a Foot-ot.
  • 9csöves9
    28-án Golden Foot díjátadó 10 játékos közül választanak,Alex és Zidane a legnagyobb esélyesek
  • 9csöves9
    miért is? ez most teljesen független a Juvetól,nekem is felbaszta az agyamat,hogy nem elég hogy hála Berluskának meg a szerencsétlen uefanak indulhattatok a Bl-ben még megkapjátok az egyik legcsicskább csoportot is
  • LasCar16
    volt vezetőségre legyél mérges,szvsz
  • LasCar16
    mit vársz Barcások sorsoltak_D, én is jobban örültem vna keményebb csapatoknak, dehát majd az egyeneskiesésben:)
  • forzajuve5
    H-CSOPORT:
    AC Milan (olasz) Lille (francia)
    AEK Athen (görög) Anderlecht (belga)

nevetséges módon bejutnak, nevetséges csoportba kerülnek...
  • Zsolti9014
    Buffon úgy lett második a BL legjobb kapusa szavazáson, hogy csak fél szezont védett!!! Simply the BEST!!!
  • Kit--Kat
    szerintem is...
  • Zsolti9014
    a FIFA is elmehet a p****ba, ez zsarolás, de egyébként mi is leülhetnénk a s*ggünkre és elfogadhatnánk (mármint a klub) a döntést.
  • forzajuve5
    A Juvét nem hatotta meg a FIFA fenyegetése
  • BADE
    szerintem a tavalyi,az új számozással
  • 9csöves9
    erről a piros mezről nem is tudtam

• Cike
    bazzeg potyognak már a lazio is bazzeg uccso percig vezetett most egynlitett a kis csapat hosszabittsá ez nekünk csak jo fio és kinn torino is kinn igy csak milan de ők ugye b inter b de azoknak még az is erős bár a kék faszokkal nem lesz gond b csapattal vertük őket és roma csak tőlük félek őket még nem láttam az uj idénybe és pk ugye mindgi első csaapttal tolják pl tavaly is ők voltak a végállomás nem tom netszes lesz de ezeknek a csapatoknak mind 3 terhelésü szezon neüknk 2 ráadásul b osztály nem gond sima feljutás csak ahogy várhidi péter mondta csak a 0 pontot lesz nehéz elérni onnan már ha átfordul a szekér nincs megállás
  • Kit--Kat
    Ezt muszály megnyernünk, hogy UEFAban elindulhassunk!!!
  • 9csöves9
    igen
  • Kit--Kat
    hmm ez kupa ugye?:S
  • 9csöves9
    közben meg potyog kifele a szar toro és fio
  • 9csöves9
    Nedved adott be egy szabadrúgást,Trez fejesét még védte a kapus de Alex lövését már nem

közben Alex már egy sárgát is kapott:D

195 gólnál jár
  • BADE
    az kemény:)
  • 9csöves9
    10 másodperc kellett Alexnek a góllövéshez a becserélése után
  • Cike
    ja bocs de most nem is érdekel mert rohadt boldog vagyok ez az
  • 9csöves9
    Alex beállt és egyből vágott is egy gólt

erről van szó^^

Cike nem nézem sehol,olvasom
  • Cike
    2-1 ez az
  • Cike
    hol nézed és add már meg kérlek
  • 9csöves9
    egyébként egykapuzunk az egész meccsen
  • 9csöves9
    Bojinov egyenlített még a félidő vége elött
  • Matthew Prosac
    20:45 28' Cesena 1 : 0 Juventus
    hmm hmm
  • Kaplan
    Remélem igazad lesz, mert szerintem utóbbi idők legjobb meze ez...S nem szeretném kihagyni. Mindenképp kell :)
  • HTB
    en voltam cca masfel honapja lionsban, en is rakerdeztem erre, es nekem azt mondtak, hogy aug. vege fele varhato hogy jonnek
  • Zsolti9014
    Ha nem lesz, összefogunk páran és megyünk verekedni! ;D
  • Zsolti9014
    jah, összehasonlítva Ibra és Mutu nyilatkozatát, még Ibrahimovic a normálisabb! Ilyet! Mutu pedig már a második évben szimpatikusabb lett nekem, de ki****hatja, pedig mennyit köszönhet a Juvénak, kihúzták a sz*rból és befogadták, amikor a Chelsea kib***ta.
  • Kit--Kat
    :DDDD
    Visszatérve Mutura, én nagyon dühös voltam annó, amikor megjelent a drogos a Juvéba, és volt olyan nagy lelkű az a hülye kapáló és berakata az uccsó meccsre, és nem tudom miért, de ezekután bajnoknak mondhatta magát meg érmet kapott...
    Aztán ez a köszönt, nem hazudtolta meg magát, egy tipikus ócska román, élmomban sem mertem volna arra gondolni, hogy ilyet mer majd nyilatkozni....
  • BADE
    szerintem nem lesz
    amikor nyár közepén ott voltam elkezdett nekem gúnyosan viccelődni a srác,hogyha visszasorolnak minket nemigen fognak árulni Juve-s cuccokat...
    Erősen gondolkoztam rajta,hogy berugdosom a raktárba.
  • Zsolti9014
    előbb-utóbb csak magára talál, ha régen jó volt, csak nem felejtett el teljesen focizni
  • Zsolti9014
    de ha boumsong fele olyan jól fog játszani nálunk, mint ahogy nyilatkozott, akkor nem lenne rossz szavam rá, a gportal.hu/jooolap-on van a nyilatkozata.
  • a zsírkereskedő
    én is így gondoltamjuvés is vagyok deannak jobban örültem h a sokak szerint temető n'castle végre el tudta adni őt:)
  • Zsolti9014
    cannának van 3 jó éve, boumsongnak meg 8 SZ*R???
  • a zsírkereskedő
    és cannának van még max 3jó éve boumsongnak meg 8!