Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Morata hozott csajokat is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
kérdés, mi lenne szücsyvel akkor? 😄 balo for prez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
😄😄😄😄

hát annál többet úgysem ér 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
a ház árából? 😄

limperatore
abból a pénzbõl veszitek majd balotellit 😊

vidal egyes értesülések szerint árulja a házát.

Trunks
Egyik játékosunk megnõsült. Ebben mi az érdekes?

Amici di nessuno...

Breki33
Breki33
jó lenne, ha igazad lenne, szívesen látnám joveticet, a sérülékenységétõl függetlenül is. vele kapcsolatban viszont arra emlékszem, hogy a city megmondta nem is olyan rég az internek, hogy nem eladó.
candrevával kapcsolatban mondjuk tényleg elfogult vagyok, én akkor is szerettem, amikor kölcsönben volt nálunk, és még mindig inkább érte egy ilyen ajánlat (valljuk be, nem valószínû, hogy például ogbonna sokat fog nálunk játszani), mint például az 1 hete még iturbéért pletykált 25+2 millió.

Trunks
Szerintem meg Jovetics tipikusan az a játékos, akit egyik évben rohadt sokért majdnem feleslegesen leigazol a City csatárposztra, aztán miután keveset játszott és igazán nincs rá szükség, a következõ szezonban eladják sokkal kevesebbért. Lukaku pedig engem a VB-n nem gyõzött meg, szerintem is felesleges lenne, mert Llorentével egyszerre nemigen lehetnek a pályán.

Candréváért meg egy ilyen ajánlat gyakorlatilag kb. 30 milliót jelentene, ami azért lássuk be nevetséges. Fele ennyiért ok, annyira viszont nincs rá szükségünk, hogy egy vagyont költsünk rá.

Amici di nessuno...

szerintem lukaku center posztra már felesleges, akármennyire is jó játékosnak tartom, jovetic-et pedig elég nehéz lenne elhozni a city-bõl, meg sajnos nagyon sérülékeny is. véleményem szerint lotito-t kéne rávenni, hogy fogadjon el egy 23 millió + ogbonna/giovinco ajánlatot candreváért, õt nagyon jól tudná használni allegri.

Trunks
Most Jovetics és Lukaku a célkeresztben állítólag. Még egy csatár elfér, bár igazából megvagyunk ezen a poszton. Ha Seba marad, akkor 4 ember elég lehet. Ha 4-4-2-t akar játszatni Allegri, akkor azt hiszem szélsõhátvéd kellene még, meg hát a kp. elég nagy talány.

Amici di nessuno...

9csöves9

Breki33
igen, pereyra hétfõ körül már hivatalos lehet, kölcsön + 12 milliós opciós jogról szólnak a hírek. rajta kívül morata bejelentése már akár holnap is megtörténhet, illetve a '96-os születésû belsõvédõ, carlos blanco moreno is a miénk, õ a barcelona neveltje.
rebesgetik azt is, hogy a fiorentinával el akarjuk cserélni islát savicra, és a violák bele is mennének.

Breki33
Trunks
Ekkora ferdítést! http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2014/07/15/4959924/vidal-im-happy-to-stay-at-juventus-if-manchester-united-move?ICID=AR_PN_10

"I am already at a great team like Juventus. That's why it will not be a problem if the option of Manchester United falls through," Vidal told Chilevision.

Amici di nessuno...

Trunks
Meg miért baj, ha ilyesmit írt ki akkor? Hogy úgy mondjam a család akkor másnak szurkolt, ennyi. 😄 Mindjárt jön, hogy Allegri anyukája pedig a Cagliarinak szurkolt, amikor a fiacskája az õ edzõjük volt. 1-2 hétig még ez lesz a téma, aztán mindenki megnyugszik.

Hogy mára is jusson pozitívum: legalább Allegrinek nem kell majd 5-6 csatár, hogy mindig más jöhessen be a hosszabbításban cserének.

Amici di nessuno...

szucsy89
Pogba és Vidal mezeket én nem vennék csak aug31 után 😄DD
Breki33
9csöves9
Adom, én sem hoznék igazából senkit a kp-ra, maximum valami sok poszton bevethetõ fiatalt pl. az Udinese-s Pereyra. Marchisioban benne van a nagy jó, valamikor ki kell jönnie, Asamoah meg bármikor keveredett középre mindig jó olt.

Ez a szezon amúgy sem arról fog szólni, hogy tragédia ha nem leszünk bajnokok, zsinórban négyet akkor sem lehetett volna elvárni ha minden marad a régiben.

Hihetetlen amúgy a média hogy rápörgött a témára, eddig is fosták magukból a szemetet, de most aztán igazán kitesznek magukért. Ezzel most mindent el lehet adni. Kit érdekel, hogy ennek a majomnak a kurvája mit írogatott ki a twitterre most õszintén? Elképzelem ahogy otthon minden lefekvés elõtt "jó éjszakát" helyett annyit mondtak egymásnak, hogy "ha muntari gólját megadják..."

Trunks
Bizony, sokat köszönhetünk azért neki, nem egy fontos gólt szerzett az elmúlt pár évben. Szerintem sokkal több lehetõséget kellett volna kapnia, mert nála gyengébb és gyengébben is teljesítõ csatárok játszottak sokkal többet, de ez van. Remélem rúg 10-15 gólt a következõ szezonban. Ha Cerci marad, akkor azért a liga egyik legjobb csatárkettõsét alkothatják majd.

Most így belegondolva ha Vidalt (vagy Pogbát) eladjuk, én Marchisióval és Asamoahval oldanám meg a pótlásukat. A ghánai jól teljesített az elmúlt két évben, pedig nem is a posztján játszik, középen szerintem õ is klasszis teljesítményt tudna nyújtani.

#40049: hát egyik "botránycikk" jobban megbotránkoztat mint a másik. Jaj, istenem, most mi lesz?!

Amici di nessuno...

szucsy89
9csöves9
A toronál kezdõ csatár lesz, itt meg Contétól függetlenül Tevez és Llorrente elõtte van a sorban. Pláne ha igazolunk valakit. Sok sikert neki!

Breki33
Breki33
Fabio viiszament Torinó-ba
mondjuk nem teljesen értem, ha tényleg Conte-val nem bírták egymást akkor most pont hogy maradhatott volna csatárposzton azért jelenleg elég vékonyak vagyunk.
Ha úgy sülne el Allegri,mint anno Carlo apánk,azért lenne örömködés.Allegri azért nem a legalja edzõ,én innentõl sok sikert kívánok neki,és azt hogy ne bassza szét a csapatot.Ha a mag megmarad,nem látom ki szakíthatná meg a bajnoki uralkodást.
Trunks
Közben Iturbe hivatalosan is a Romáé 22 millióért. Ennyiért én egyáltalán nem sajnálom, hogy nem hozzánk jött.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ebben az esetben mondjuk sokat nem kell erre adni, egyelõre egy nevenincs senki kihasználta, hogy jelenleg a szomszéd Mari néni is errõl beszélt és szerepelni akart egy kicsit.

limperatore
nem meglepõ lásd baggio, vieri

mennek mindenhova

Lacee86
"...csak a nagy egyéniségekbõl lesz nagy csapat, csak a nagy álmok vezetnek a nagy gyõzelmekhez."

Ez a kedvenc gondolatom eddig Pirlo könyvébõl. Az elsõ felével részben értek egyet, de a másodikkal teljesen.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Count Adyn
hozod a formád😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
szucsy89
fentebb akart volna lépni, de mi elküldtük, mert Pippo jobb lesz😄😄😛
Breki33
Trunks
Sok jó dolog volt a cikkben, de az ilyen "hogy ebben az esetben keressenek egy másik bohócot, akin le lehet veretni a szurkolókkal a következõ idény 5. helyét.", meg "Nem hisszük például, hogy Pogba szívesebben marad a Serie A-harmadik helyéért küzdeni, mint hogy álomfizuért polírozza a bohócot Párizsban" típusú állásfoglalások teljesen komolytalanok. Ha elmenne Vidal, Pogba, sõt még ha Tévez is, akkor is a miénk lenne a legerõsebb keret a Serie A-ban (max 2.), ergo nem a 3-5. helyért kellene harcolnunk. Pláne, ha ugye õket beáldoznánk, akkor elég szép summa esne be értük, valakit csak sikerülne igazolni az euró tízmilliókból.

A Pirlo téma is kissé sarkítva van. Valóban nem tartott rá igényt Allegri, de úgy õszintén hányan gondoltuk volna, hogy egy ótvar szar szezon után 32 évesen meg tud még újulni a maestro?

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Humorosban volt egy pont ideillõ videó. <#rinya>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Breki33
Breki33
Trunks
Azért DP már-már megalázásában Conténak is oroszlánrész jutott.

Allegriért meg én se rajongok, de bukott edzõnek beállítani kicsit túlzás. Az elmúlt 1-2 év Milanjából más se hozott volna ki sokkal többet. Én azt mondom, adjunk neki idõt, még jó is kijöhet belõle. Inkább a menedzsmenttel van gond. Contét se kell azért szuperhõsnek beállítani, neki is voltak hibái rendesen, és arról ne felejtkezzünk el, hogy Európában csúnyán leszerepeltünk, amiben Conténak is volt része. Elég szemét lépésnek érzem a mercato közepén lelépést is, a csapattal baszott ki rendesen így.

Amici di nessuno...

9csöves9

Lacee86
Nem keverem, tudom jól. Erről a szaros Wikiről néztem. De mondjuk az nem egy életbiztosítás sosem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fabio Capello
Kevered a szezont a majommal, a Parmától igazoltuk annak idején 😊 Kötve hiszem, hogy bárhová menne, tekintve hogy két hete írt alá 2017-ig 😊

9csöves9
Szerintem Marotta óriási kamu nyilatkozatot tolt le, mindössze arra ment ki, hogy ne õket tartsák a hibásnak. Ha Vidal megy, akkor nem mi bólintunk rá az elsõ lófasz ajánlatra, hanem Arturo kérvényezte. Ha Conte megy, akkor nem azért mert köszönõviszonyban sincsenek a jövõbeli terveik, hanem azért mert elfáradt és pihenésre van szüksége. Hát persze.

cassoneitaly
<#boxer><#falbav><#confused><#levele>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

a sajtótájékoztatón elhangzottak szerint pogba és vidal maradni fognak, marotta telefonon értekezett mindenkivel, és senki nem kérvényezte az eligazolását. allegri azt is kihangsúlyozta, hogy mennyire örül, hogy olyan játékosokkal dolgozhat, mint arturo és paul, illetve hogy fontos láncszemei az elképzeléseinek. amennyiben ez nem igaz, és a vezetõség csak gyáva volt most bejelenteni a dolgot, akkor tényleg nincs mirõl beszélni, de szerintem várjuk ki a végét.

morata valószínûleg érkezni fog, róla továbbra is nagyon elismerõen nyilatkozott marotta, iturbe viszont el lett intézve annyival, hogy az új edzõ által a célpontok is változtak. szerintem evráról is ennyit, nem mintha nagy baj lenne...

allegri célja a bajnoki cím és a minimum 8 közé kerülés a bl-ben, taktikai hadrendrõl nem beszélt, csak annyit, hogy szilárd elképzelései vannak: mint írtam, egyes híresztelések szerint ez a 4-3-1-2-t jelenti.

véleményem szerint semmire nem megyünk azzal, ha az ultrák vinovoba mennek tüntetni, meg allegri is mindenhol ezzel az ellenállással szembesül. õ nyilvánvalóan élt a lehetõséggel, nem egy közkedvelt alak nálunk, de várjuk meg, mik az elképzelései. nagyon szomorú és elkeserítõ, ami történt, de mindenkinek a csapat mellett kell állnia, ez a minimum, amit érdemelnek.