Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
hát annál többet úgysem ér 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
candrevával kapcsolatban mondjuk tényleg elfogult vagyok, én akkor is szerettem, amikor kölcsönben volt nálunk, és még mindig inkább érte egy ilyen ajánlat (valljuk be, nem valószínû, hogy például ogbonna sokat fog nálunk játszani), mint például az 1 hete még iturbéért pletykált 25+2 millió.
Candréváért meg egy ilyen ajánlat gyakorlatilag kb. 30 milliót jelentene, ami azért lássuk be nevetséges. Fele ennyiért ok, annyira viszont nincs rá szükségünk, hogy egy vagyont költsünk rá.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
rebesgetik azt is, hogy a fiorentinával el akarjuk cserélni islát savicra, és a violák bele is mennének.
"I am already at a great team like Juventus. That's why it will not be a problem if the option of Manchester United falls through," Vidal told Chilevision.
Amici di nessuno...
Hogy mára is jusson pozitívum: legalább Allegrinek nem kell majd 5-6 csatár, hogy mindig más jöhessen be a hosszabbításban cserének.
Amici di nessuno...
Ez a szezon amúgy sem arról fog szólni, hogy tragédia ha nem leszünk bajnokok, zsinórban négyet akkor sem lehetett volna elvárni ha minden marad a régiben.
Hihetetlen amúgy a média hogy rápörgött a témára, eddig is fosták magukból a szemetet, de most aztán igazán kitesznek magukért. Ezzel most mindent el lehet adni. Kit érdekel, hogy ennek a majomnak a kurvája mit írogatott ki a twitterre most õszintén? Elképzelem ahogy otthon minden lefekvés elõtt "jó éjszakát" helyett annyit mondtak egymásnak, hogy "ha muntari gólját megadják..."
Most így belegondolva ha Vidalt (vagy Pogbát) eladjuk, én Marchisióval és Asamoahval oldanám meg a pótlásukat. A ghánai jól teljesített az elmúlt két évben, pedig nem is a posztján játszik, középen szerintem õ is klasszis teljesítményt tudna nyújtani.
#40049: hát egyik "botránycikk" jobban megbotránkoztat mint a másik. Jaj, istenem, most mi lesz?!
Amici di nessuno...
mondjuk nem teljesen értem, ha tényleg Conte-val nem bírták egymást akkor most pont hogy maradhatott volna csatárposzton azért jelenleg elég vékonyak vagyunk.
Amici di nessuno...
mennek mindenhova
Ez a kedvenc gondolatom eddig Pirlo könyvébõl. Az elsõ felével részben értek egyet, de a másodikkal teljesen.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Pirlo téma is kissé sarkítva van. Valóban nem tartott rá igényt Allegri, de úgy õszintén hányan gondoltuk volna, hogy egy ótvar szar szezon után 32 évesen meg tud még újulni a maestro?
Amici di nessuno...
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Allegriért meg én se rajongok, de bukott edzõnek beállítani kicsit túlzás. Az elmúlt 1-2 év Milanjából más se hozott volna ki sokkal többet. Én azt mondom, adjunk neki idõt, még jó is kijöhet belõle. Inkább a menedzsmenttel van gond. Contét se kell azért szuperhõsnek beállítani, neki is voltak hibái rendesen, és arról ne felejtkezzünk el, hogy Európában csúnyán leszerepeltünk, amiben Conténak is volt része. Elég szemét lépésnek érzem a mercato közepén lelépést is, a csapattal baszott ki rendesen így.
Amici di nessuno...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
morata valószínûleg érkezni fog, róla továbbra is nagyon elismerõen nyilatkozott marotta, iturbe viszont el lett intézve annyival, hogy az új edzõ által a célpontok is változtak. szerintem evráról is ennyit, nem mintha nagy baj lenne...
allegri célja a bajnoki cím és a minimum 8 közé kerülés a bl-ben, taktikai hadrendrõl nem beszélt, csak annyit, hogy szilárd elképzelései vannak: mint írtam, egyes híresztelések szerint ez a 4-3-1-2-t jelenti.
véleményem szerint semmire nem megyünk azzal, ha az ultrák vinovoba mennek tüntetni, meg allegri is mindenhol ezzel az ellenállással szembesül. õ nyilvánvalóan élt a lehetõséggel, nem egy közkedvelt alak nálunk, de várjuk meg, mik az elképzelései. nagyon szomorú és elkeserítõ, ami történt, de mindenkinek a csapat mellett kell állnia, ez a minimum, amit érdemelnek.