44078
-
#11324 nagyon szar így rádión hallgatni, főleg hogy Napoli drukker a kommentátor... -
#11323 a picsába 1-1 -
#11322 -
#11321 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
GOL! Balzaretti crossa dalla destra e Chiellini di testa mette in rete (0-1) -
Cike #11320 remélem nyerünk bár naon nehéz dolgunk lesz de érzem hogy megvan és ezután jőhet a parma azokkal se lesz nagy gond -
#11319 a neveket azért lehet érteni :D -
Cike #11318 kár hogy nem tok olaszul de ez is tőbb a semminél kősz és kőzbe nézem livessorén kővetem és elképzelem a kettőt ha tombolás van napoli gol ha fütty koncert juve gol ok kőszi szépen ez is tőkéletes -
#11317 http://www.kisskissnapoli.it/ itt lehet hallgatni rádión,(jobb oldaltAscolta La Radio) -
#11316 nem, nem adja 1 tv sem, mert nem tudtak megegyezni (pénz) -
#11315 FORMAZIONI:
NAPOLI: Iezzo, Grava, Cannavaro, Domizzi, Savini, Montervino, Bogliacino, Dalla Bona, De Zerbi, Bucchi, Calaiò. All. Reja. A disposizione: Gianello, Maldonado, Giubilato, Amodio, Trotta, Sosa, Pià.
JUVENTUS: Buffon, Balzaretti, Kovac, Birindelli, Chiellini, Marchionni, Paro, Zanetti, Giannichedda, Nedved, Bojinov. All. Deschamps. A disposizione: Mirante, Del Piero, De Ceglie, Camoranesi, Urbano, Guzman, Marchisio.
ARBITRO: Trefoloni
-
Cike #11314 nem tudtok egy oldalt ahol nem a juve.com at hanem ahol télleg élőbe elhet nézni ha jol emlékszem van egy arab ado ami állandoan mutatják ott a juve meccseket vagy bármit mert nekem a juvemedia nem jőn be??? -
#11313 Trez és Zalayeta nincs nevezve a mai meccsre? -
#11312 mindig ilyeneket nyernek más semmit P
semmi joguk sem volt hozzá
első félidőben a Róma pedig lefocizta őket. -
#11311 Hátha tényleg így volt van valami igaza, de én jobban jártam, hogy odament mázlismilanmezben brrrrrrrrrrrrrrr -
#11310 Sokat köszönhetünk neki, de nehogy már mi árultuk el őt, mert nem oda igazolt, ahova akart... -
#11309 Bazz.: Zambrotta. " A Juve elárult engem." www.gportal.hu/jooolap hírek menüpontban bővebben. Ekkora szemétséget, pont tőle! -
#11308 azért óvatosabban egy kicsit,nagyon jó a Napoli -
#11307 remélem Del Piero vág egy párat :)
-
#11306 esélye sincs a napolinak
-
#11305 az legyen az ő bajuk,mi ma viszont a Napoli ellen játszunk a kupában
1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
10 DEL PIERO Alessandro
11 NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
16 CAMORANESI Mauro German
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
29 DE CEGLIE Paolo
32 MARCHIONNI Marco
33 URBANO Orlando
36 CHIUMIENTO Davide -
#11304 nem semmi, az "olasz bajnok inter" megnyerte az olasz szuperkupát :D -
#11303 köszi mindenkinek
a mai olasz lapok Alex nyilatkozatával vannak tele,kitálal Capelloról.ha maradt volna Capello akkor komolyan elgondolkodott volna a távozásról -
#11302 Boldog névnapot!
-
#11301 ugyanaz mint a görögöknél
ugye emléxünk a dijátadón mi történt a VB-n....... -
#11300 boldog névnapot!
A többi olasz csapatot jelenleg én is leszarom, de a válogatottra is rászállnak. Ki akarják zárni a FIFA-ból, vagymi. Ez NEVETSÉGES. -
#11299 én jelen pillanatban leszarom a többi olasz csapatot.én is azon a véleményen vagyok,ha már minket bűntettek meg egyedül akkor mutassuk meg,hogy megtudjuk csinálni.azt meg nem értem hogy jön ahhoz a Fifa,az Uefa vagy a Figc hogy fenyegetőzzön mindenkinek megvan a joga hogy a vélt vagy valós igazát megpróbálja kiharcolni magának -
#11298 Hát, mondhatni, IGEN MEGCSINÁLTUK! Gratulálok..Miért nem tudtunk a seggünkön maradni és nevetve ledolgozni azt a 17 pontot. Azt azért nem szeretném ha miattam zárnák ki az olasz csapatokat a BLből.
-
#11297 "A FIFA kész megbüntetni a Juventust, mert átlépték a sport-igazságszolgáltatás határait. A legmegfelelőbb büntetést fogják majd hozni. Ezek a szabályok."
Johansson a kurva anyád! -
#11296 loál |-: -
a zsírkereskedő #11295 stoke citybe menjen... és mi az h holmi angol második ligás csapathoz...?:) vicces -
#11294 Ez hülye :S -
#11293 Rajcipeti:DDD
"az Odense havi 5,5 millió, a HUll City 6,5 millió, míg a Stoke City 8 millió forintot adna havonta a rajczinak - ha megfelelne a próbajátékon. persze a petinek derogál kimenni - nehogymár a magyar gólkirályként még ő menjen próbajátékra holmi angol második ligás csapatokhoz...
másik dolog, hogy több ügynököt fogadott fel, ami szabálytalan, de a lényeg most jön:
Kiss József (Rajczi ügynöke)szerint azért nem, mert „...álügynökök vagy játékosügynöki tevékenységet engedély nélkül folytató cégek elhitették vele, hogy nyolcszázezer eurós aláíráspénzért, kétszázhúszmillió forintért és havi hatvanezer eurós, azaz tizenhat és fél millió forintos fizetésért szerződteti a Juventus.” -
#11292 thx Ákos^^ -
#11291 Poldog Névnapot Lali O:::: -
#11290 köszi -
#11289 Boldog névnapot Lajos!
Nagyon de nagyon rossz mezszámot kapott. Az Arsenalban aki ezt a mezt kapja az a legszerencsétlenebb/legrosszabb kerettag.Ott Giles Grimandi volt régen, most meg Pascla Cygan. Eddig nálunk Mutu volt és hát mijet nyilatkozott... -
#11288 ez vicc... -
#11287 nem sok választja el a majomtól a srácot:) -
#11286 ehh és az egyik kedvenc mezszámomat kapta
tegnap egyébként volt egy barátságos meccs a Giaveno ellen 5-0-ra nyertünk
a gólszerzők: Del Piero (2), Guzman, Camoranesi e Urbano -
#11285 Most néztem meg az összefoglalót. Alex nagyon nagy, Buffon is kellett oda megint, de a Cesena kapusa, meg a jobb oldalon az a fekete 11-es jó volt, kik ezek?