44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Nem tudom örüljek-e. A játékunk nem tetszik, a Monaco jó, de igazából helyzetet nem tudtak kialakítani. Még Tévezé volt a legveszélyesebb. Az eredmény viszont nem rossz, egyet azért kéne lőni, hogy ne kelljen végig izgulni.
  • 9csöves9
    Szerintem kiesünk. Iszonyatosan amatőr módon játszunk, nem is hiszem el.
  • Trunks
    Eddig nem igazán tetszik. Helyzetük nem nagyon volt, de túl passzívak vagyunk. Állítólag Allegri is elég mérges az oldalvonal mellett.
  • Trunks
    Mondjuk most látom, hogy Lichtsteiner is csúszkál. Vagy nagyon fellocsolták a pályát vagy rosszul választottunk cipőt. Vagy esetleg mindkettő.
  • Trunks
    Chiellininek dobjunk már össze egy stoplist, amelyik nem csúszik! Viszont marha nagy mentés volt, ahogy utána kézzel utánanyúlt. :DD
  • Count Adyn
    Chiello bazeg:D
  • Trunks
    Papírforma. Jó ez, a második félidőben jöhet Pereyra frissíteni, ha úgy állnak a dolgok. Elején ne kapjunk gólt, akkor jó lesz ez.
  • Count Adyn
    Remélem rugunk egyet gyorsan aztan nyugi lesz:)
  • forzajuve5
    3-5-2

Gigi-Chiello,Bonu,Barza-Pirlo,Vidal, Evra,Lichti,Marci-Tevez,Morata
  • Trunks
    Az Intert nem tudom sajnálni, ők nagyjából ugyanott vannak, mint a calciopoli előtt. Néhány ronaldós évet leszámítva mindig lecserélték a fél keretet, költöttek egy rakás pénzt, nagy ígérgetések, aztán semmi nem lett belőle. Egyedül akkor voltak jók, amikor minket kivontak a forgalomból, néhányan a legjobbaink közül átmentek hozzájuk, és nem volt a Román kívül ellenfél. Most gyakorlatilag visszakerültek a helyükre. Egyik évben összejön egy 6. hely (vagy nem tudom pontosan hányadikok lettek tavaly), majd egy totál betli. Nincs is ezzel baj.

Egy jó Milan viszont nagyon hiányzik. Csodálkozom, hogy Costacurtának nem támad sírhatnékja az olasz Sky Sports studiójában, amikor látja, hogy Maldini és az ő, vagy akár Pirlo, Kaká vagy Inzaghi helyén most kik játszanak. Szomorú. Amikor Seedorf volt az edző hallottam egy angol szakkomentátortól, amikor nem jöttek az eredmények, hogy biztos nehéz lehet neki edzésen magyaráznia a játékosoknak, amikor ő mindent meg tudott csinálni a labdával...
  • 9csöves9
    Kérdés, hogy akar-e valaki egy 10. helyezett csapatban játszani. Már ha egyáltalán bent lesznek az első 10-ben. Persze, hangoztatják, hogy koncepció van,meg amúgy jó a keret, meg Mancini,meg Thohir stb. de azért na. Mancini alatt nem is értem miért nem mozog a kispad, szerintem rosszabb pontaránya van mint Mazzarinak.

Hétvégén végigszenvedtem milánói derbit, hát egész végig olyan érzésem volt mint ha a South Parkból nézném a 'Criple fight'-os részt...
  • preziosi
    joveticcsel az inter szemez meglehetősen, ha lehet hinni a híreknek, mi pedig tényleg nagyon rajta lehetünk dybalán, ezt már szinte az összes érintett megerősítette.
  • 9csöves9
    Hát igen, az lenne tőle korrekt, ha szépen kitöltené a szerződését és szerintem így is fog tenni. De neki a Boca a szerelme, nem tudnék rá haragudni, ha elmenne. Nincs ezzel baj, örömteli, hogy vannak még ilyen futballisták. Legutóbb egyébként azt nyilatkozta, hogy a Juve szurkolók tőle fogják megtudni először ha elmegy, ne foglalkozzon senki azzal, hogy mit mond a média.
  • Trunks
    Egyedül akkor húzhatna le a Palermo, ha Tévez tényleg hazamenne a nyáron. Amit mondjuk 31 évesen nem tudnék hova tenni. Kb. élete formájában játszik, ráadásul nem úgy tűnik, mintha nagyon boldogtalan lenne. De ha jövőre lejár a gyerek szerződése, akkor tényleg hozzuk el 20 körüli összegért, vagy azt se bánom, ha egy évet még délen marad. Senki se lesz olyan hülye, hogy 40-et adjon érte ebben az esetben.
  • 9csöves9
    Persze, a fizetése és a kora nagyon árnyalja a képet, biztos vagyok benne, hogy Marottáéknál is ez lesz a legfontosabb szempont és ezért ő lehet az első számú cél. Nagy kérdés ugye, hogy Tevezzel mi lesz, ha a távozás mellett dönt akkor oda azért nagyot kell durrantani és nem hiszem hogy erre egy Dybala elég lenne.

Cavani amúgy nekem tetszene ( szopatott minket eleget ), és a PSG-s játéka számomra nem is annyira mérvadó, hiszen Zlatan miatt nem játszhat a rendes posztján, kb szélsőt próbálnak ráerőltetni évek óta. Falcaonak meg betett a sérülése és elvesztette a robbanékonyságát, ebből a szempontból pedig a legrosszabb ligában van most, egy lassabb Serie A jót tenne neki. A fizetésük az óriási probléma, mindkettő kb a mostani fizetésük feléért jöhetne maximum. Van Persie-ről szót sem ejtek, esélytelennek tartom, hogy Marotta ilyen hülyeséget húzzon meg.

Ha marad Tevez, akkor mindenképp fiatalok kellenek, egy Dybala,Zaza,Morata,Tevez négyessel ki is egyeznék. ÉS akkor még ott van a korábban emlegetett Jovetic, őt szerintem nagyon kedvező feltételekkel lehetne hozni. Mostanában róla még pletyka szinten sem olvasni semmit.
    Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.04.22. 17:27:27
  • preziosi
    szerintem még mindig jobb érte kifizetni egy 25-30 millió körüli összeget, mint idehozni a psg-ben nem éppen vitézkedő cavanit 45-50 millióért, a 29 éves falcaot ki tudja mennyiért, vagy a lassan 32 éves van persie-t, a fizetésükről nem is beszélve.

csatárt kell igazolnunk, és nem hiszem, hogy egyedül zaza fogja jelenteni a megoldást.
  • Trunks
    Olvastam én is. Valami igazságtartalma csak van, elhiszem, hogy beilleszkedett Olaszországban. A nyelvet megtanulta, a klíma is kellemes, az egész életmód latinos, gondolom Anglia nagy váltás lenne. Ugye máshova meg nem igen lenne értelme menni, hacsak a Realnak vagy a Barcának nem kell.

Meg kell valljam, nem túl sok meccsét nem láttam a Palermónak idén (se), de elkaptam néhány bejátszást és néhány gólját itt-ott, ezek alapján igen ígéretesnek tűnik a srác. Az olasz sajtó meg a tv-s szakértők pedig nagyon el vannak tőle ájulva. Nem tudom, mennyit lenne érdemes adni érte. Fiatal, tehetséges, azért nem egy ilyen Martínez-féle (így hívták azt a csodajátékost, akit a Cataniától vettünk egy kisebb vagyonért?) "egy kifutott szezon után adjuk el gyorsan egy rakás pénzért" szituációnak tűnik. Ettől még lehet túlértékelve a srác, de klasszis csatárokat nehéz találni. És nem utolsó sorban drága.
  • 9csöves9
    Zamparini is anno azt mondta, hogy szeretné ha Olaszországon belül váltana klubot. 20 milliónál nagyon többet tényleg nem szabad érte adni, erősen kamunak érzem én a 40 milliós PSG ajánlatokat. Kétlem hogy az utóbbi 10-15 év legnagyobb kiadása nálunk pont ez a gyerek lenne a jövőre lejáró szerződésével.
  • Count Adyn
    20 nál többet nem adnék érte, annyiét megérheti:D
  • preziosi
    dybala rendesen elkezdett udvarolni nekünk: olaszországban szeretne maradni, nagyon szeretne pirloval egy csapatban játszani, a barátaival rendeszeresen néz juve meccseket, szerinte a juventus akár 10 bajnoki címig is eljuthat sorozatban.

zamparinit mondjuk egyáltalán nem fogja meghatni, hogy mit akar, de lefogadom, azért ő sem felejtette el, hogy visszafelé is elsülhet a dolog, és akkor télen egy fillért sem kap érte.
  • 9csöves9
    A múltkori nyilatkozata után én biztos voltam benne, hogy ha beteg is akkor is vállalja a játékot. Nem feltétlenül jó ez, de most nagyon kell a melója középen. Szerintem óvatoskodni fogunk, de a Monaco sem fog nekünk esni. A 3-5-2 most tényleg jó választás lehet, nem hiszem, hogy az ellen tudnának nagyon mit kezdeni.
  • forzajuve5
    ismerve a Monaco otthoni mérlegét, nem hinném, hogy visszaállunk védekezni. inkább megpróbáljuk bedarálni őket az első félidőben, aztán másodikban már jöhet egy nyugodt védekezés. én nem is félek már ettől a meccstől. jó formában vagyunk, a Monaci gyengén teljesít otthon. nagy baj nem lehet :)
  • Trunks
    Ha minden igaz, mandullagyulladása volt/van. Tegnap kihagyta az edzést, de ma már edzett egy utolsót az indulás előtt. Úgy néz ki vállalhatja a játékot holnap. Kíváncsi leszek ennek ellenére 3-5-2-t játszunk-e, az eredmény tartására már sokszor bevált. Igaz mondjuk, hogy nem hiszem, hogy nagyon visszaállunk az elején, nagyjából hasonlóan kell hozzáállni a meccshez, mint Dortmundban.
  • Trunks
    Rossz hír: Vidal játéka erősen kérdéses szerdán, holnap dől el, hogy játszhat-e. Elvileg Allegri 4-4-2-vel állna fel, a védők előtt Marchisio, Pirlo, Vidal, a csatárok mögött Pereyra. Alternatíva a 3-5-2 Barzaglival a védelemben, ekkor Pereyra kerül a padra. Ha Vidal nem tudja vállalni a játékot, akkor valószínű (és ésszerű) a 3-5-2.
  • 9csöves9
    Nehéz az összehasonlítás, mert mindketten más-más helyzetben voltak/vannak a klubnál. Allegri kapott egy kész csapatot, gyakorlatilag -mint később kiderült- ellenfelek nélkül, különösebb nyomás nélkül, amihez minden kétséget kizáróan remekül nyúlt hozzá, és tényleg jó nézni a csapatot. Jó játék, nagyon jó csapatszellem, fegyelem, hozzáállás, minden megvan. Abban biztos vagyok, hogy Ő nem lett volna bajnok a két 7. hely után az akkori Milan ellen(még pikánsabb, hogy pont ő volt a legyőzött fél), viszont abban is, hogy Contéval pedig már nem lenne esélyünk a triplázásra és nem is látnám a lehetőséget az előrelépésre, fejlődésre, amit Allegriban még mindig érezni.
    Valahogy azt látni a játékosokon, hogy egyfajta felüdülés nekik, hogy a zsarnok Conte után, egy nyugodtabb higgadtabb, valószínűleg jobb fej edzőjük van, egyértelműen meglátszik az egyéni teljesítményükön. Szinte mindenki jobb egyénileg is mint tavaly, talán egyedül Chielliniből lett valami elképesztő homály.

Marottáék is örülhetnek, hogy a mindenkivel háborúzó, követelőző, mindent uralni akaró Conte helyett, most egy simulékonyabb ember dolgozik a klubnál. Bízom benne, hogy Conte egyszer visszatalál a helyes útra, mert nekem még most is óriási kedvencem, de valahol nagyon eltévedt.
  • Trunks
    Aki eddig esetleg kételkedett a bajnoki cím újboli megvédésében, annak megnyugtató választ adott a tegnapi meccs. Ugyan még nincs vége a szezonnak, és még akármi is lehet belőle, azt kell mondjam Allegri jobban összerakta ezt a csapatot, mint Conte. Ráadásul az eredmény és a rendelkezésre álló játékosok függvényében bármikor tudunk felállást váltani, ez gyakorlatilag Conte első szezonja óta hiányzott. Nagyon meggyőző volt a tegnapi meccs is. Nem játszott rosszul a Lazio, de a hibákat könyörtelenül kihasználtuk. Most pedig jöhet a szezon legfontosabb meccse. A Monaco pedig megint nem tudott otthon nyerni.
  • Count Adyn
    Szokásos Tevez gól, Bonucci meg végigsprintel a pályán és beveri egyedül lol:DD
  • Count Adyn
    Egy
    két
    három
    szücsypont:DASD
  • forzajuve5
    elég erősen azt pletykálják, hogy Tevez engedélyt kért és kapott a távozásra a szezon végén :(. elég nagy érvágás lenne ez nekünk.
  • Lacee86
    Ezt már hányszor kiírtad. De nekünk is rosszabb lenne nélküled, derűs perceket szerzel mindig. :D
  • Count Adyn
    negyedjére sikerülni fog ecsém?:DDSAD
  • szucsy89
    -fav
  • 9csöves9
    Pavel :D Annyira jó látni a klub közelében. Több ex is kint volt amúgy a meccsen: Conte, Davids, Deschamps, Pesso, Trez, Ranieri például. A stadion történetének legnagyobb bevételét produkálta, valamivel több mint 3 millió euróval. Nagyon jó lenne még egy elődöntőt játszani.

• Grove4
    Te vagy az sg háziállata! :* :D
  • Count Adyn
    Ezt is elintézte moggi, meg azt is hogy három havonta nyertek egy meccset:D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.15. 11:28:35
  • forzajuve5
    Köszi szépen! Nem volt olcsó mindenkit lefizetni, de a BL elődöntőbe jutás minden pénzt megér
  • szucsy89
    még egy megvett meccs, grat a tegnapihoz
  • Trunks
    Jól játszott a Monaco, de azért ne értékeljük túl őket. Kevés a kreatív játékosuk, bár remekül megszervezte a játékukat Jardim. Azért valószínű nem véletlen, hogy idegenben sokkal erősebbek:

Hazai tabella:
    1. Lyon 15 12 1 2 33:8 37
    ...
    9. Monaco 16 6 8 2 16:8 26

Idegenbeli tabella:
    1. Monaco 16 10 2 4 23:14 32
    ...
    2. PSG 16 6 7 3 24:20 25

Plusz ámbár most nincs ott se pénzhiány, azért bőven nem világklasszisok alkotják a csapatot. A fiatalok sokra vihetik és tehetségesek (Kurzawa, Kondogbia, Ferreira Carrasco, Bernardo Silva, Martial), de pl. ez a Raggi nevű jobbhátvéd a Monacóba szerződés előtt épphogy megütötte a Serie A szintjét. Az olasz Sky Sportson néztem a meccset és volt vele interjú a mérkőzés után. Elmondta, hogy még akkor igazolt oda, amikor másodosztályú volt a Monaco. Szóval van pár alapember, aki a nemzetközi szintet se üti meg. Ráadásul BL-tapasztalat 3-4 embert leszámítva gyakorlatilag 0. Nem lenézve őket, de ennél sokkal több nem lehet ebben a csapatban, pláne, hogy pihentetni se nagyon tudnak, mert harcolniuk kell a BL-helyekért. Egy gólt kell rúgni a visszavágón, és akkor nagy hibák kellenek a kieséshez.

Osztom teljesen, bár ehhez nagyban hozzájárul Pogba hiánya. Legrosszabb esetben pedig játszhatunk 3-5-2-t Barzaglival hátul, ahhoz elég három "igazi" kp. Bár hozzátenném Matri most is remekül szállt be, meg tudom érteni Allegrit, hogy most őt favorizálja Llorentével szemben.
  • 9csöves9
    Másrészt nem biztos, hogy sokkal jobban jártak volna ha 16 méter 20 centiről Pirlo rúghat szabadrúgást. Amúgy ha már lefújta, piros lapot kellett volna adni, inkább örüljenek annak, hogy ez elmaradt.

Jó eredmény, de a játéktól nem voltam elájulva. Persze ehhez kellett a Monaco, nagyon jól védekeztek, kellemetlen ellenfél. Ők mondjuk szerintem ezt az egy játékot tudják, kíváncsian várom mi lesz a visszavágón ha majd nekik kell támadni. Volt pár játékos akit elnézegetnék nálunk is.

Szerencsénk, hogy nem sárgult ki senki én most nagyon rövidnek érzem a keretet. El tudnék képzelni jobb helyzetet, mint hogy egy BL negyeddöntőn Sturaroval meg Matrival frissítünk...

Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2015.04.14. 23:57:56
  • Lacee86
    Majd megint jön, h kamu 11-es stb. Nagyon megtévesztő, mert ott élőben egyértelmű 11-esnek tűnt nemcsak elsőre. Persze a visszajátszásokat lehet nézegetni, de ott élőben tizen centiket eldönteni szinte lehetetlen.