Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tevez apját tegnap elengedték, Tevez is maradt Olaszországban, de a mai meccset kihagyja. 20.45-kor lesz, a Sport Tv felvételről leadja utána. Kirakták a kezdőt a hivatalos twitterre, Allegri marad a 3-5-2-nél egyelőre: Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Padoin, Pirlo, Pereyra, Motta; Giovinco, Llorente
Ettől a Mottától soha nem fogunk megszabadulni...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mi lesz még itt?
-Vidal marad
-beszélt mindenkivel, nagyon profi és elszánt az egész társaság, cél a 4. scudetto és egy jó bl
-elégedett az eddigi erősítésekkel és továbbiak is lesznek, a vezetőség tudja, hogy meg kell erősíteni a keretet
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
-Romulo megvan, csak le kell okézni a bizniszt
-Vidalért nem jött hivatalos ajánlat, a játékos sem kérte, hogy távozhasson
-Egy csatárt mindenképp akarnak és védő is kell, Barzagli sérülése és Chiellini eltiltása miatt
Kérdés, hogy mit akar Allegri, ha 433-t akkor szélső kell, ha 4-3-1-2-t akkor pedig irányító. Bár az utóbbi poszt eléggé kihalófélben van, nem is nagyon erőltetném ezt a felállást.
igen, én is ezt olvastam, plusz sajnos azt is, hogy elvileg arturo boldogan marad, amennyiben itt is megkapja a 8 milliót, amire valljuk be, nem sok esély van. én abban reménykedem, hogyha ezt elfogadjuk, akkor megpróbáljuk a posztot házilag megoldani (nem keven vagyunk oda, ha nem is feltétlen vidal-minőség), és abból a pénzből a védelmet meg a támadószekciót erősíteni. nehogy már egy asamoah ne legyen jobb, mint az a guarin, akit folyamatosan vidal helyettesének emlegetnek, és úgy lehúzna vele minket az inter, ahogy nem szégyell, plusz örülnének is, hogy megszabadulnak tőle. úgy néz ki, romulo tényleg érkezik, guarinnál szerintem ő is jobb.
ha igaz a 60 millió, és elfogadjuk, akkor tessék belőle hozni egy minőségi szélsőt, irányítót, valamint védőt, anélkül, hogy marotta ragaszkodna a 15 milliós lélektani határához.
ez a -15 millió ezen a szinten egyszerűen nem okozhat olyan gondot, hogy meg kelljen válni valakitől emiatt. ha igen akkor szar a helyzet nagyon
Vidal ügynöke ma tárgyal Marottáékkal, állítólag 60 millió euró és 8 milliós fizetés a legújabb ajánlat a MU-tól...
Signings - money spent:
2014:
- Morata 6.6M (20x3)
- Pereyra 1.5M (+ 4.8x3 + 1.5M bonus till 2020)
- Marrone 1.5M (4.5M x 3)
- Isla 2.2M (4.5M x 2)
- Pasquato 0.75M (1.5M x 2)
- Sturaro 1.8M (5.5M x 3 + future bonus)
- Sorensen 0.75M (1.5M x 2) - my assumption
- Coman 0
- Evra 0.75M (1.5M x 2)
- Romulo 1M (+ 7M in installments)
2013:
- Ogbonna - 4.3M in 2014
- Asamoah 2nd half co-own - 3M installment 2014
- Peluso 4.8M x 2 -2.4M paid in 2014.
- Tevez 9M + 6M (I'll consider 15M) - 5M in 2014
- Zaza co-own 3.5M x 3 - 1.2M installment in 2014
- Berardi co-own 4.5M x 5 - 0.9M installment
- Rugani co-own 1M x 2 - 0.5M to be paid in 2014.
- Kabashi 0,8M x 2 - 0.4M to be paid in 2014.
2012:
- Giovinco - 3.6M paid this year
- Asamoah co-own - 3M paid this year, 2014.
- Isla co-own - 3.1M paid this year, 2014.
- Gabbiadini co-own - 1.8M paid this year, 2014.
- Nicola Leali co-own - 1.2M in 2014.
- James Troisi co-own - 0.6M in 2014.
2011: Matri - 4M (last installment)
Total cash spent in transfer fees in 2014, considering this mercato and the last 3: 51M.
Players sold - money in:
From 2014 deals - 24M
- Immobile 8M (we got the payment upfront);
- Vucinic 6.5M (payment upfront by the arabs)
- Zaza 2.5M (7.5M x 3 installments)
- Peluso 1.6M (5M x 3)
- Quagliarella 1.2M (3.5M x 3)
- Isla 4M (8M x 2 ) - Isla is my assumption, given the interest from EPL teams who can pay more cash upfront
From 2013 deals: roughly 11M.
- Masi - co-own with Ternana - Juve to receive 2M x 3 - 0.6M in 2014
- Giaccherini 7.5M x 3 - Juve to receive 2.5M in 2014
- Matri 11M x 4 - 2.75M to receive in 2014
- Marrone co-own Sassuolo - 4.5M x 2 - 4.5M to receive in 2014.
- Chibsah co-own resolved for Parma - 1M x 2 - 0.5M to receive in 2014.
From 2012 deals - 1.1M
- 0.6M Felipe Melo loan
- Pasquato 0.5M co-own
From 2011 deals: nothing.
Total money to receive in 2014 from all player sales of the last 4 years: around 36M (24M from this year's business + 12M from last 2 years).
So actually in the 2014-15 season we are having a loss of 15M in cash flow for players. Doesn't look like so much.
Pogbán és Evrán kívül mindenki elkezdte a munkát, ők augusztus elején csatlakoznak.
Csatárra egyáltalán nincs ötletem, félek tőle, hogy ismét valami Boriello kalibert hozunk.
Ma este sorsolás, lehet tervezgetni a túrákat 😊
a tegnapi sajtótájékoztatón marotta megerősítette, hogy egy támadót még keresünk.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Közben szopunk az amatőr Lucentótól 3-2re, Lóri duplázott.
Allegritakarodj! 😄
Így szerintem egy kp biztosan megy, kurva sokan vagyunk ott.
Közben Conte nélkül is megy az Eto'o szál...
De így sem leszek Juventus szurkoló XD
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Borini a Romában pár éve tehetségesnek tûnt, a Pool nem jött be neki, de a Sunderlandnél kölcsönben egész jó szezont futott. Kölcsönbe opcióval cserének szerintem jó megoldás lenne. Inkább mint a százéves, gondolom "agyonmotivált" Drogba. Ha Conte lenne most az edzõ, akkor szerintem õ rögtön megszerezné õt és Eto'o-t is. Esetleg még Bendtnert és Torghellét.
#40087: a 2. kép jobb szélén az Seba és Tévez? Csak nekem tûnik irtózatosan dundinak?
Amici di nessuno...
Comantól állítólag odáig vannak a csapattársak, Pesso is azt nyilatkozta, hogy az elsõ csapathoz hoztuk. Jó lenne vele is belenyúlni a tutiba.
Evrának 3,5-ös fizetést írnak, szerintem korrekt így hogy majdnem ingyen volt, ráadásul elmehetett volna máshova több léért is. Csak adják meg Lichtsteinernek is ezt, mert vele meg állítólag megy a huzavona.
van egy jó hír is viszont, a di marzio általában megbízható forrásai és a skyitalia szerint felvettük a kapcsolatot shaqiri ügynökével. ő nagyon jó lenne ide, az meg, hogy sammer azt mondta, nem adják el, nem jelent semmit. mandzukic esetében is ezt szajkózták, aztán elengedték 20 millióért, kroos-ról nem is beszélve.
A mai tréningen kificamodott Alvaro Morata bal térde, ami miatt a spanyol támadó hetekre is kidõlhet. Pontos diagnózis a holnapi nap folyamán várható.