Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
"A Juventus története során korábban már négyszer nyerte el ezt a trófeát, míg az Inter csak egyszer: 1989-ben, a legutóbbi bajnoki gyõzelme idényében.

Ennek ellenére most a kék-feketék számítottak esélyesnek, ugyanis a torinói gárda tartalékos volt: Buffon és Thuram sérülés miatt hiányzott, míg Vieira, Nedved és Ibrahimovic nem heverte ki tökéletesen a Milan ellen a hét elején szerzett bajait."

Ennek ellenére egy csomó Juve helyzet volt
Zé Maria kezesésérõl meg nem adott gólról kapufáról ne is beszéljünk......

Amúgy miért kéne vigasztalni mi a bajnokságot és a BL-t akarjuk megnyerni nem elõkészületi kupákat PP
Ha ez vígasztal titeket, bár nem hiszem, egyértelmûen jobban, határozottabban játszottatok mint az Inter.

Breki33
"szombaton napvilágot látott egy álhírízû információ, amely szerint a következõ napokban Alex a Milanhoz szerzõdik, a Juve pedig Cassanót szerzõdteti a helyére a Romától. Carlo Ancelotti Milan-edzõ erre csak annyit mondott, hogy õ a maga részérõl szívesen dolgozna Del Pieróval. "

A meccsen egy szabályos gólunkat nem adták meg
Shotogan
áááááá,én ezt nem hiszem.Del Piero már nagyon régóta a Juve játékosa,a neve egybeforrt a Zebrákkal.Meg a Milanban nem hiszem el hogy többet játszana mint nálunk.Sztem Alex maradni fog,Capello meg talál majd neki egy helyet.

Barni
merem remélni
ha elmegy is, olasz csapathoz, fõleg riválishoz ne menjen

Avanti Italia!

9csöves9
én is több ilyen pletykát olvastam az utobbi idõben :S

nem fog odamenni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Barni
Carlo Ancelotti legfrissebb nyilatkozatában nem zárta ki annak lehetõségét, hogy Antonio Cassano helyett Alessandro Del Piero igazoljon a Milan csapatához.

Carlo Ancelotti így nyilatkozott: "Sok játékost edzettem már és sokukkal szivesen dolgoznék újra együtt. Del Piero egyike ezeknek a játékosoknak, mivel õ egy igazi profi, és egy edzõnek mindig jó igazi profikkal együtt dolgozni. Már a múltban is mondtam, és most is elismétlem, Milanello mindig nyitva áll Del Piero elõtt. Tökéletes összhangban tudunk együtt dolgozni. Del Piero támadójátékos, csakúgy mint Kaká, Manuel Rui Costa vagy Christian Vieri, de mindegyiktõl különbözõ képességei vannak. Õ egy másfajta megoldás lenne a Milan számára."

Ancelotti nyilatkozata olyan felvetésekhez vezetett, hogy a Juventus átadja Del Pierót a Milannak, hogy ezzel helyet csináljanak Antonio Cassanónak, akit a Roma a közeljövõben el szeretne adni, mivel a szerzõdése a jövõ nyáron lejár a fõvárosi klubnál. Del Piero a hétközi válogatott mérkõzésen nagyszerûen játszott együtt a Milan csatárduójával, Vierivel és Gilardinóval, ezen felül a Milan a múltban többször is megmutatta már, hogy képes új lendületet adni más csapatoknál elfásuló játékosoknak - Cafú, Pirlo, Seedorf és Vieri egyaránt újraélesztette karrierjét a vörös-fekete klubnál.

ez mi?<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Avanti Italia!

Barni
amúgy Ibra nagyon jól játszott...
bár ezt már megszokhattuk

Avanti Italia!

én bízok benne 😊

9csöves9
a szomorú toro drukkerek és Balzaretti meze 😛

http://img368.imageshack.us/my.php?image=magliadopo9af3zg.jpg

9csöves9
hát én sem értettem

nála nem fér be sem Trez sem Ibra helyére pedig már többször lehetett látni hogy õk ketten nem tudnak összejátszani rendesen

az lenne jo ha azon a poszton játszana Alex amikor Viall-Ravanelli mögött irányított bal oldalról

Írország ellen ezen a poszton játszott, nagyon jó labdákat adott, gólpassz Gilardinonak és Vieri góltalansága sem rajta múlott

gercse
lehet hogy csak akkor lehet kezdõ hogyha nem a posztján játszik? nem hiszem,
nehogymá jobb szélsõ legyen,még irányitoközéppályásnak is jobb lenne

9csöves9
tavaly speciel õ hozta a legtöbb pontot az összes játékost figyelembe véve a Serie A ban

9csöves9
nem is azzal volt a gond hogy nem volt formában, hanem vmi értelmetlen módon jobbszélsõt játszatott vele Capello

gercse
jajj,ttól hogy nem volt formában nem kell vágkövetkeztetést levonni, lesz õ még nagyon jó a bajnokságban,meccseket fog eldönteni

9csöves9
samuel meg megint megmutatta mekkora faszkalap

végülis egy csapatban volt valaha a másik köpködös barátunkkal

eltiltás lesz belõle aztán a szûk családi környezetében köpködjön akit akar

9csöves9
nem baj fiúk!

az mondjuk zavaró,hogy sok sérülttel jobbak voltunk mint az inter és még egy szabályos Trez gólt is elvettek tõlünk...

megint lefizettük a bírót

intertõl jobban tartok az idényben mint a milantól.piszok erõs csapat volt tavaly is csak elcseszték a kezdést a sok döntetlennel(hálaisten).Del Pieronk kezd kiöregedni végleg :S ma is könnyen lekapcsolták

jaja
szar meccs volt de megérte
J.Zanetti 2 sárgát kapott és nem rakták ki ha jól láttam

20' De Santis books Javier Zanetti for dissent.

45' Javier Zanetti is booked for booting the ball out of play following a challenge by Nedved.

gercse
juve-inter
0-1
Veron szerezte a gólt hosszabításban

gercse
csak nem nállunk,ha idejön

Rudee
Okoska, attól hogy Capello arra a posztra akarja még mindig a középpályán jáccik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gercse
okoska

gercse
Mancini, Dacourt és Cassano...

Három név, melyek lehet, hogy a késõbbiekben a híres zebracsíkos dressz hátulján virítanak majd.
Kezdjük a sort Mancinivel, akinek talán a legnagyobb esélye van arra, hogy Torinóban kössön ki - állítják Itáliában. Fabio Capello mindenképpen szeretne még egy jobb oldali védõt a csapatában tudni Birindelli szerencsétlen sérülése után, s mivel az úgy fest, hogy Miguel a Valenciához szerzõdik, Mancini az elsõ számú kiszemeltje a klubnak...
Mancini mostanság inkább a középpálya jobb oldalán szerepel már egy jó ideje, de annak idején - még az Atlético Mineiro csapatánál- a védelem jobb oldalán futbalozott!
Dacourt igazából az Emerson-Vieira duett mögé jönne helyettesnek, hiszen Cristiano Zanettitõl(aki a fõ célpont még mindig...) nem akaródzik megválni az Inter...
A Roma és a Juve állítólag cserére készül:Blasiért és Chielliniért(akinek a helyére Balzarettit vette meg az Öreg Hölgy - legalábbis több olasz médium szerint...) cserébe Mancini és Dacourt érkezne a Delle Alpiba!
A mindig jól értesült olasz sajtó tudni véli: már csak Luciano Spalletti rábólintása hiányzik az üzlet nyélbe ütéséhez. A Roma trénere Taddei személyében megtalálta már Mancini utódját, ám Dacourtól nem igen akar megválni a kopasz edzõ...

Cassano? Felmerült a Miccoli-Cassano csere is, mint lehetséges megoldása a Pán Péter -szappanoperának, ám konkrétumokról természetesen még nem tudunk beszámolni...

Rudee
Nem is egy poszton jáccanak.

gercse
nem baj, lehet jön Mancini

Rudee
Miguelt megvette a Valencia, Torinóba ezek szerint nem megy mostanság.

Breki33
Szerintem vastagon benne volt

ki kellett volna vágnia

Mondjuk jó igy
Rudee
A gólnál Juan volt idióta, más kapus se éri el a labdát ha röviden adják haza.

BADE
hát elég gyenge volt,védjen így a bajnokságban is!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
Na Dida megmutatta milyen jó kapus :-)
gabber_saviola
Nem csak Barzalgi Palermo focista, hanem Guardalben is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
MILAN ON ABBIATI
8/17/2005
MILAN - A.C.Milan have announced that goalkeeper Christian Abbiati has been loaned to Juventus F.C. until June 30, 2006.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
Fontana Chievo 😛

Shotogan
ez komoly?mikor?és ki lesz az Inter elsõ számú kapusa?a Carini vagy a Fontana?

Toldo visszavonult

Shotogan
Ezzel a megnyilvánulásával a Milan nõtt a szememben mindenképpen.
Remélem hogy jól fog védeni,de sztem muszáj neki,mert a VB-re 3 kapus megy és egyelõre elõtte van Buffon,Toldo és Pelizzoli is.Tehát mindent bele Christian!!!

Sheva
A Juventusnak új kapusa van, miután a Milan kölcsönadta Christian Abbiatit nagy riválisának.

A 28 éves hálóõr egy évet tölt el Torinóban, miután Gianluigi Buffon, a zebrák elsõ számú hálóõre megsérült a két csapat vasárnap esti mérkõzésén.

Abbiati lesz a csapat elsõ számú portása, legalábbis a következõ három hónapra, amíg Buffon felépül vállsérülésébõl.

Breki33
Ezt tudom, de ha annyira szükségük lenne rá nem engedték volna el.

Ez például sportszerû lépés volt részükrõl.
Rudee
Nem, csak a madridi gólokat írom be, eddig is így volt.

gercse
Nem hiányzik az aládból egy név?(Kenesei?)

Rudee
Azt akarták, hogy elsõ számú kapus legyen egy másik csapatban.

gercse
<#csodalk>

gercse
Jó,mindegy ezt nem itt kell megbeszélni.
Szerintem Abbiatival jól járnánk,de valami csoda folytán meggyógyulhatna hamarabb is Buffon is.

Breki33
Próbálok úgy írni csak ugye egyszerre 8 dologgal kell foglalkoznom.

De szerintem úgy irok.....
Biztos keversz az öcsivel P
Breki33
ocsi lol

Akit elsõszámú cserének szánunk nem szoktuk kölcsönadni.
gercse
Akkor miért nem írsz úgy, ha sok a jelentõsége?<#nemtudom>

DONGUBA
abbiati lett volna az elsoszamu cserenk ocsi csak kolcsonadtuk hogy elso legyen...kozben igazoltunk ket cserekapust aztan visszasoroltak a genovat igy abbiati visszajott

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Breki33
röviden

de igen
de sok
gercse
Jó, végülis igazad van, de akkor a vesszõkre, meg a pontokra,és a mondat kezdõbetûjére is kéne nem? Meg egyáltalán mondatokban kellene írni,nem kötekszem,de szerintem nem sok jelentõsége vannak ennek itt egy fórumon.