Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek ellenére most a kék-feketék számítottak esélyesnek, ugyanis a torinói gárda tartalékos volt: Buffon és Thuram sérülés miatt hiányzott, míg Vieira, Nedved és Ibrahimovic nem heverte ki tökéletesen a Milan ellen a hét elején szerzett bajait."
Ennek ellenére egy csomó Juve helyzet volt
Zé Maria kezesésérõl meg nem adott gólról kapufáról ne is beszéljünk......
Amúgy miért kéne vigasztalni mi a bajnokságot és a BL-t akarjuk megnyerni nem elõkészületi kupákat PP
A meccsen egy szabályos gólunkat nem adták meg
nem fog odamenni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Carlo Ancelotti így nyilatkozott: "Sok játékost edzettem már és sokukkal szivesen dolgoznék újra együtt. Del Piero egyike ezeknek a játékosoknak, mivel õ egy igazi profi, és egy edzõnek mindig jó igazi profikkal együtt dolgozni. Már a múltban is mondtam, és most is elismétlem, Milanello mindig nyitva áll Del Piero elõtt. Tökéletes összhangban tudunk együtt dolgozni. Del Piero támadójátékos, csakúgy mint Kaká, Manuel Rui Costa vagy Christian Vieri, de mindegyiktõl különbözõ képességei vannak. Õ egy másfajta megoldás lenne a Milan számára."
Ancelotti nyilatkozata olyan felvetésekhez vezetett, hogy a Juventus átadja Del Pierót a Milannak, hogy ezzel helyet csináljanak Antonio Cassanónak, akit a Roma a közeljövõben el szeretne adni, mivel a szerzõdése a jövõ nyáron lejár a fõvárosi klubnál. Del Piero a hétközi válogatott mérkõzésen nagyszerûen játszott együtt a Milan csatárduójával, Vierivel és Gilardinóval, ezen felül a Milan a múltban többször is megmutatta már, hogy képes új lendületet adni más csapatoknál elfásuló játékosoknak - Cafú, Pirlo, Seedorf és Vieri egyaránt újraélesztette karrierjét a vörös-fekete klubnál.
ez mi?<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Avanti Italia!
http://img368.imageshack.us/my.php?image=magliadopo9af3zg.jpg
nála nem fér be sem Trez sem Ibra helyére pedig már többször lehetett látni hogy õk ketten nem tudnak összejátszani rendesen
az lenne jo ha azon a poszton játszana Alex amikor Viall-Ravanelli mögött irányított bal oldalról
Írország ellen ezen a poszton játszott, nagyon jó labdákat adott, gólpassz Gilardinonak és Vieri góltalansága sem rajta múlott
nehogymá jobb szélsõ legyen,még irányitoközéppályásnak is jobb lenne
végülis egy csapatban volt valaha a másik köpködös barátunkkal
eltiltás lesz belõle aztán a szûk családi környezetében köpködjön akit akar
az mondjuk zavaró,hogy sok sérülttel jobbak voltunk mint az inter és még egy szabályos Trez gólt is elvettek tõlünk...
megint lefizettük a bírót
szar meccs volt de megérte
J.Zanetti 2 sárgát kapott és nem rakták ki ha jól láttam
20' De Santis books Javier Zanetti for dissent.
45' Javier Zanetti is booked for booting the ball out of play following a challenge by Nedved.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Három név, melyek lehet, hogy a késõbbiekben a híres zebracsíkos dressz hátulján virítanak majd.
Kezdjük a sort Mancinivel, akinek talán a legnagyobb esélye van arra, hogy Torinóban kössön ki - állítják Itáliában. Fabio Capello mindenképpen szeretne még egy jobb oldali védõt a csapatában tudni Birindelli szerencsétlen sérülése után, s mivel az úgy fest, hogy Miguel a Valenciához szerzõdik, Mancini az elsõ számú kiszemeltje a klubnak...
Mancini mostanság inkább a középpálya jobb oldalán szerepel már egy jó ideje, de annak idején - még az Atlético Mineiro csapatánál- a védelem jobb oldalán futbalozott!
Dacourt igazából az Emerson-Vieira duett mögé jönne helyettesnek, hiszen Cristiano Zanettitõl(aki a fõ célpont még mindig...) nem akaródzik megválni az Inter...
A Roma és a Juve állítólag cserére készül:Blasiért és Chielliniért(akinek a helyére Balzarettit vette meg az Öreg Hölgy - legalábbis több olasz médium szerint...) cserébe Mancini és Dacourt érkezne a Delle Alpiba!
A mindig jól értesült olasz sajtó tudni véli: már csak Luciano Spalletti rábólintása hiányzik az üzlet nyélbe ütéséhez. A Roma trénere Taddei személyében megtalálta már Mancini utódját, ám Dacourtól nem igen akar megválni a kopasz edzõ...
Cassano? Felmerült a Miccoli-Cassano csere is, mint lehetséges megoldása a Pán Péter -szappanoperának, ám konkrétumokról természetesen még nem tudunk beszámolni...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
8/17/2005
MILAN - A.C.Milan have announced that goalkeeper Christian Abbiati has been loaned to Juventus F.C. until June 30, 2006.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Remélem hogy jól fog védeni,de sztem muszáj neki,mert a VB-re 3 kapus megy és egyelõre elõtte van Buffon,Toldo és Pelizzoli is.Tehát mindent bele Christian!!!
A 28 éves hálóõr egy évet tölt el Torinóban, miután Gianluigi Buffon, a zebrák elsõ számú hálóõre megsérült a két csapat vasárnap esti mérkõzésén.
Abbiati lesz a csapat elsõ számú portása, legalábbis a következõ három hónapra, amíg Buffon felépül vállsérülésébõl.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Ez például sportszerû lépés volt részükrõl.
Szerintem Abbiatival jól járnánk,de valami csoda folytán meggyógyulhatna hamarabb is Buffon is.
De szerintem úgy irok.....
Biztos keversz az öcsivel P
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!