44078
-
#11886 Valaki megtudná adni Alex Del Piero autógramm címét? -
#11885 nem is láttam még ezt a videót
http://www.youtube.com/watch?v=Wxvr23-_qFs&mode=related&search= -
#11884 jah egész jó,mondjuk komponálhatnának valami komolyabb zenét alá -
#11883 nagyon király -
#11882 itt az idei "himnusz"
http://digilander.iol.it/juventus1897/inno2007.zip -
#11881 áh annyira jók vagytok [/brutálnagy]-[brutálnagy] -
#11880 -
#11879 -
#11878 Pessot meglátogatta Gigli,Secco és Blanc nagyon jó úton halad a felépüléshez
itt egy HQ kép Profról -
#11877 Juventus – Sampdoria 0-4
Reti: Flachi 2’, Bazzani 20’, Quagliarella 76’, Fontes da Mota 81’
Ammoniti: Palombo 63’, Accardi 90’
JUVENTUS: Mirante (Belardi 46’); Birindelli, Legrottaglie, Urbano (Pisani 46’), Rizza (Giovinco 46’); Marchionni (Rodriguez 82’), Zanetti (Marchisio 65’), Paro (Venitucci 80’), De Ceglie; Zalayeta, Guzman A disposizione: Maniero, Bianco, Lanzafame. Allenatore: Deschamps
SAMPDORIA: Berti; Zivanovic (Bastrini 65’), Falcone, Sala (Pieri 46’), Accardi; Olivera (Fontes da Mota 73’), Bonanni, Palombo (Castellazzi P. 82’), Franceschini (Soddimo 58’); Bazzani (Foti 69’), Flachi (Quagliarella 46’) A disposizione: Castellazzi L. Allenatore: Novellino
ARBITRO: Orsato (Schio) -
#11876 nem gáz,a keretből 10-en az utánpótláscsapatban nyomja a többi meg még alig játszott idén meccset -
#11875 azért kaptunk párat :( -
#11874 Zidane azt hitte, hogy primadonnáskodhat, úgy lesz minden ahogy ő akarja, közben csak 1 bohóc volt. -
#11873 Materazzi nagyon nagy ember!!! A VB óta változott meg a véleményem vele kapcsolatban a semlegesről pozitívra. Az anyázásról annyit, hogy itthon megye I. ifiben is vannak ilyenek, pl.: - Megb*****k!!!- Miért? - Majd meglátod! Ez egy párbeszéd védő és csatár közt. -
#11872 még így is erős csapat B-ben -
#11871 Kapusok: Mirante, Belardi
Védők: Birindelli, Zebina, Legrottaglie, Urbano, Pisani, Rizza
Középpályások: Zanetti, Marchisio, Paro, De Ceglie, Marchionni, Bianco, Rodriguez, Venitucci
Támadók: Guzman, Zalayeta, Giovinco, Maniero
szimpi keret,45 perc múlva kezdődik a meccs -
#11870 Mascherano told to join Juve
Friday 6 October, 2006
Argentina boss Alfio Basile has urged West Ham flop Javier Mascherano to join Juventus in the January transfer window.
The former Corinthians midfielder is being linked with a move to Italy despite having just signed a four-year contract with the London club, along with his fellow countryman Carlos Tevez.
The Hammers have failed to win a game since the arrival of the duo and Jose Pekerman’s successor hopes that Mascherano can join the Old Lady at the end of the year.
"I think both Mascherano and Tevez are half-hearted and I'm really worried. They play as if they're unenthusiastic,” said Basile to the Argentine website TyC Sports.
"I hope for God's sake that Mascherano can go to Juventus as it has been said, even if he has to play in the Second Division in Italy,” added the Coach.
Mascherano, who impressed for his national side during all of their 2006 World Cup games, was paired with a move to the Bianconeri during the summer and Coach Didier Deschamps recently confirmed that the club hopes to bring in fresh players in 2007.
“We tried to sign a midfielder who is now playing in England and we still hope he will arrive in January,” stated the Frenchman referring to Mascherano, who would come with the added bonus of an Italian passport.
However, his proposed transfer to Turin may be complicated by the rumours that the Iranian MSI company who own him are also interested in buying West Ham.
channel4.com -
#11869 a vb óta teljesen megváltozott a véleményem Materazziról,pedig régebben kevés játékost rühelltem nála jobban -
#11868 Aki nem bírja elviselni az anyázásokat, az ne menjen egyáltalán a focipálya közelébe se. Ha minden beszólás után lefejelés következne, akkor mindenhol kórház lenne a partvonal mellett.
Materazzitól pedig nem vártam volna ilyen nyilatkozatot. -
Amúgy pont olvastam 1 inetrjú Ronaldoval a Sztársportban (remélem ő volt, jólk emlékszem) és ő mondta, hogy a legnehezebb az argentínok védői ellen a sok ANYÁZÁS és sunyi vecsúszás miatt. Ennyit Zidaneról.... -
#11866 Materazzi: A Scudetto a Juventusé
A válogatott védő a zöldasztalnál megszerzett bajnoki címről beszél…
A Juventus játékosai, azok is, akikkel a válogatottban együtt játszol, azt mondják, hogy ők Olaszország bajnokainak érzik magukat, hiszen a pályán bizonyították, hogy ők a legerősebbek. Ehhez mit szól?
„Igazuk van. A legutóbbi bajnoki cím az egyik legmegkérdőjelezhetetlenebb az olasz foci történetében, hiszen a Juventus minden riválisánál sokkal jobban játszott. És én büszke vagyok a válogatottbeli juventus-csapattársaimra. Rengeteget dolgoztak fagyban és hőségben, egyértelműen a pályán nyerték meg a bajnokságot. Tisztelet nekik. Egyértelmű, hogy nem volt szükségük arra, ami történt, hogy megnyerjék a bajnokságot, ők voltak a legerősebbek.”
Mégis nektek ítélték. Magadénak érzed?
„Nem. Ez számomra egy rossz szájízű Scudetto. De mivel ez volt a szabály, tovább kellett adniuk a bajnoki címet. De én a pályán szeretnék nyerni egyet, az lenne az igazi bajnoki cím számomra. Azt meg lehetne ünnepelni a szurkolókkal, ezt nem lehetett.
Tehát azt mondod, hogy ártatlanul vádolták a Juvét?
„Nyugi. Én a legutóbbi bajnoki címről beszéltem, az előzőekről nem sokat tudok.
Sok zebra bajnok úgy döntött, hogy marad a Serie B-ben. Ezt vártad?
„Buffon, Del Piero, Camoranesi, Nedved és Trezeguet a mezük alattvalói, igazi úriemberként viselkedtek. Alex pedig igazán különleges. Ő maga a Juventus. Persze ha Capello maradt volna, nem tudom, hogy végződött volna ez az egész. De tiszteletben kell tartani azoknak a döntéseit is, akik elmentek."
zebraportál -
#11865 Boldog Születésnapot Camo!
Remélem hogy az elkövetkező szülinapjait is a mi színeinkben ünnepli majd -
#11864 Camo ma ünnepli 30. születésnapját -
#11863 igyekszik az ember
Love me tender...
-
#11862 latom nagyon kepberakos kedvedben vagy :D -
#11861 14 HQ kép Gigiről
itten e -
Etelkozi Vata #11860 Így van, csak nem jutott hírtelen eszembe. Meg Vieira, bár az ő Juvés pályafutása meglehetősen kurta és felemás volt. -
#11859 En a rai unon futottam bele szombaton a hirado vegen -
#11858 Szerintem Zidane-t is ide kene venni mert ha masert nem a belole befojo oszzegbol tuttunk jo jatekosokat venni... -
#11857 Tegnap a Sport1-en láttam JUve meccs összewfoglalót remélem máskor is lesznek. -
Etelkozi Vata #11856 Amíg Deschamps az edző, ne számíts másra, francia francia hátán érkezhet.
Azért voltak jó francia játékosaink, pl. Platini, Deschamps, Thuram, Trez.
Sőt valamikor még Henry is nálunk játszott, csak sajnos még fénykora előtt.
Pedig szerintem bőven beférne... -
#11855 Gigi,Alex és Camo került be a válogatott keretbe
ha Alex betalálna valamelyik meccsen akkor befogná Roberto Baggiot a válogatott góllövőlistáján
1. RIVA Luigi 35
2. MEAZZA Giuseppe 33
3. PIOLA Silvio 30
4. BAGGIO Roberto 27
5. DEL PIERO Alessandro 26
nem semmi névsor -
#11854 Stampa francese: Faty dal Rennes verso la Juve
16:10 del 01 ottobre
Il difensore del Rennes, Jacques Faty, ha confermato di non avere alcuna preclusione dinanzi a un'eventuale offerta della Juventus. La notizia è riportata dal sito dell'Equipe che ha intervistato il giocatore. Il 22enne Faty, fratello del giocatore in forza alla Roma, avrebbe assicurato non solo di essere in contatto con una società italiana, ma anche di aver già raggiunto un'intesa con il tecnico bianconero Didier Deschamps. il suo contratto scadrà alla fine della stagione in corso.
Source: Calciomercato.com
jó kis játékos de a tökömön jönnek már ki a franciák -
#11853 sztem roma nyeri idén a bajnokságot
inter-áhh
milan-nem lesznek mákosak, Sheva nélkül meg sehol nincsenek -
#11852 Azért nem lesz könnyű, hisz az idén valszeg egyikük megnyeri a scudettot (ha ez a Milan, akkor már csak 2 kell nekik), és jövőre, ha feljutunk nem biztos, hogy rögtön bajnokok tudunk lenni. Bár ha összeáll idén 1 erős gárda, és még erősítünk a nyáron, akkor jók lehetünk.
De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre a Serie B-t kell megnyerni. -
#11851 Inter 14szeres Milan 17szeres. ppff nem jelenthet gondot hamarabb 3 bajnoki cimet megszerezni mint ok 6ot illetve 3at -
#11850 Meglesz, bár neccesebb, mert az Inter kapott egyet ajándékba, tőlünk meg kettőt elvettek. -
#11849 Tartujuk magunkat a kimondott szohoz: Elobb lesz 3 mint milanoban 2. -
Curesz #11848 XD -
#11847 köszi :D
itt van hanganyaggal is
http://youtube.com/watch?v=uiW1c73AcnQ