44078
-
#11966 de itt miről ír konkrétan? -
#11965 Én hiszek abban, hogy a balhé után most kussol-fekszenek. -
#11964 Dél-Olasz kiscsapat elhappolná a nagy Inter, Roma és Milán elől a szkudettót, szerinted az ilyen Berlusconi féle férgek, hogy tudnák elviselni? :P -
#11963 mer? -
#11962 áá az sok ember szemét zavarná Olaszországban -
#11961 remélem Ti is bajnokként :) -
#11960 hát az a 16 pont az elég behozható szerintem is, akkor tuti találkozunk jövőre a Serie A-ban :P -
#11959 köszi
én már a bajnoki címre is nagy esélyt látok,16 ponttal van elöttünk a Genoa, eggyel kevesebb meccset játszottunk és nemsokára jön a döntés a valós minusz pontokról
1 Genoa 18
2 Napoli 15
3 Rimini 14
4 Bari 14
5 Bologna 13
6 Piacenza 13
7 Cesena 12
8 Mantova 12
9 Brescia 11
10 Modena 11
11 Lecce 10
12 Frosinone 8
13 Triestina 8
14 Spezia 8
15 Albinoleffe 8
16 Treviso 8
17 Verona 6
18 Crotone 5
19 Vicenza 3
20 Juventus 2
21 Pescara 1
22 Arezzo -1 -
#11958 nem olvastam semmi hírt,de én nem is tartottam valószínűnek
nem áll olyan helyzetben a csapat hogy csak úgy poénból utazgasson egy bemutatómeccsért a szezon közepén -
#11957 csodálatos.
látom már pluszban vagytok, gratula. remélem jövőre újra Serie A-ban lesztek -
#11956 lehet már tudni valamit? jönnek,nem jönnek? -
#11955 "Magyarországról érkeznek, hogy lássák a zebrákat"
-
#11954 megemlítette a szombati Gazzetta a zebraportálosokat
-
#11953 a http://www.graffitorrent.net/index.php oldalon fent van a teljes meccs torrentje -
#11952 a "szokásos" 1-0, szép volt fiúk, végre nincs ott a mínusz jel a pontszámunk előtt :D -
#11951 itt van egy bővebb összefoglaló
[URL="http://juve17.free.fr/Juve/Triestina-Juventus.mpeg"]Itt[/URL] -
#11950 egyértelműen játékvezetői hiba,én nem látok szabálytalanságot
persze az ilyenek nálunk mindig 1000x-s nagyításba kerülnek -
#11949 Triestina-Juventus
0-1 Triestina meg nem adott gólja -
#11948 Szép volt fiúk! Forza Juve per sempre -
#11947 na és megint eggyel előrébb ugrottunk a táblázaton -
#11946 vége
soványka ugyan de 3 pontot ér -
#11945 Zalayeta igen is megérdemli a lehetőséget mer elég sok dolgott letett az asztalra a "kis spanyolölő" :D -
#11944 nincsenek feltétlenül előrébb a sorban mint Zalayeta
maximum szerintünk -
HTB #11943 ki mondta, hogy nem johet?csak nem ertem, miert ot hozta be Deschamps, amikor ott seggel a kispadon Bojinov es Palladino
-
#11942 Chiellini megkapta második sárgáját,ezért bejött Balza Trez helyére
ki kéne házni ezt a 15 percet :c -
#11941 miért ne jöhetne a helyére Zalayeta? -
a játékosok elmennek,az Emberek maradnak... -
HTB #11939 Alex ma sem lovi meg a 200. goljat :<
meg azt sem ertem, hogy miert Zalayeta jott a helyere, na m1 :l
Forza Juve -
#11938 Buffon A pirossal aláhúzott rész nagyon nagy... Sokan példát vehetnének róla...
Buffon's Agent Plays Down Chelsea Talk
Gianluigi Buffon will not be leaving Juventus for Chelsea in January, despite reports linking him with a move to Stamford Bridge.
Buffon's agent, Silvano Martina said: "We will obviously be honoured if a club like Chelsea was to make an offer for Buffon.
"But I can tell you that he will not leave Turin in January."
Reports in Italy and England today suggested that the 28-year-old World Cup winner with Italy would be drafted in by Chelsea boss Jose Mourinho following the fractured skull suffered by Petr Cech.
The Juventus keeper opted to stay with the Bianconeri this summer, despite their relegation to Serie B after the calciopoli match-fixing scandal.
Martina said: "Gianluigi's very happy at Juventus. He had lots of offers in Italy and elsewhere this summer and turned them down.
"But he made a decision to stay in Turin because he wanted to repay the club for helping him become famous and being one of the best in the world."
With regard to a possible transfer to Chelsea, Martina added: "Officially there has been no contact so far. We are very saddened with what has happened to goalkeeper Cech.
"It's normal that a great club like Chelsea would show an interest, or would be interested, in one of the top goalkeepers in the world.
"If Chelsea were to make an offer it would be very difficult for any club to reject it. We will obviously have to see what happens at the end of the season. We obviously hope that Chelsea don't need Buffon because it would mean Cech has made a quick recovery.
"I have been with Buffon for the last 12 years and having got to know him well he is one of the best in Italy and arguably the world."
When Buffon joined Juventus from Parma in 2001 he cost a world record fee for a goalkeeper - £35.5 million. -
#11937 közben kaptunk egy gólt,szerencsére visszavonták -
Zanetti nagyon elemében van -
#11935 vezetünk jeeeeeeeeeeeeee
Zanetti -
#11934 nah kezdünk
TRIESTINA: Rossi, Kyriazis, Lima, Mignani, Pesaresi; Marchini, Allegretti, Briano; Kalambay, Testini; Piovaccari. All. Agostinelli.
A disposizione: Dei, Abruzzese, Pivotto, Rossetti, Eliakwu, Graffiedi, Ruopolo.
JUVENTUS: Buffon, Birindelli, Kovac, Boumsong, Chiellini; Camoranesi, Giannichedda, Zanetti, Nedved; Trezeguet, Del Piero. All. Deschamps.
A disposizione: Mirante, Balzaretti, Legrottaglie, Paro, Marchionni, Bojinov, Zalayeta. -
#11933 erős középmezőny,nem tartozik a feljutásra esélyesek közé -
#11932 jó ez a triestina? -
#11931 nah ma négykor végre meccs
vs
Triestina vs Juventus
Saturday, October 21st 2006
Stadio Nereo Rocco
10am EST
Kapusok: Belardi, Buffon, Mirante
Védők: Balzaretti, Birindelli, Boumsong, Chiellini, Kovac, Legrottaglie
Középpályások: Camoranesi, Giannichedda, Marchionni, Nedved, Paro.
Zanetti
Csatárok: Bojinov, Del Piero, Palladino, Trezeguet, Zalayeta -
#11930 barátságos -
#11929 ez milyen mecs volt? -
#11928 http://www.youtube.com/watch?v=64AlSSdrJn8 -