Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy érzem kapnak még 3-4-t.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
sztem 2.félidõben gurítunk még 1-et vagy 2-t
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Canna meg Thuram együtt tud igazán nagyot nyújtani, és ha az egyikük rosszabb volt ott volt mögöttük egy Buffon
kiváncsi leszek
általában megszoktuk szórni õket fõleg így az elején😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
This week Serie A resumes from a mini hiatus due to World Cup Qualifying. Empoli goes up against current Champions Juventus in what seems to be a David vs. Goliath match up.
Background
Empoli mark their return to Serie A after a brief spell in Serie B. The organization felt it was unfairly relegated two years ago, but they lost those precious points and were relegated. They proved them-selves in Serie B however and booked a reservation to the Serie A Hotel. Empoli has a young and talented team and have acquired Almiron and Nomvethe, but have also let go players such as Vargas and Belleri. They were active in the transfer market and have made good acquisitions and are looking towards the future. However, they lost their first Serie A game last week. Yes it was against Udinese, a strong team, but losses do not give points and if the team dos not adapt quickly to Serie A life, they face a short stay at the Serie A resort. They face a strong Juventus and when it comes to Scudetti, Juve never show mercy. Capello’s men know very well, that these are the games in which one attains the points and they will not hold back. Somma has been studying Juventus, but when one is up against Capello, you need to study and write a research paper for he has been there done that and got the T-shirt.
Juventus started their season well with a 1-0 win against Chievo. It could have been a lot more goals, but Fontana was great. Juve were on their game, but wavered towards the end, however, Chievo were rarely a threat. Juve have key injuries, but the old lady always rises to the occasion and has shown the critics that an oxygen mask and a cane is not needed. (Well they rise to the occasion in Serie A anyways, In Europe they falter. Yes for a team of this magnitude their European record is nothing to brag about). They boys know what needs to be done and they will come out to play and win. Vieira is adapting well and the team is solid. It is evident that Juventus wants the Champions League (but they say that every year), but as last year, Juve will be competitive in all fronts and will be prepared to win in Europe and at home. Juve have an easy game against Empoli and should take home the points as a loss or a tie will cause trouble down the line as Inter seems to be gelling as a team now.
Team news
Both teams have no suspension worries. Del Piero, Brindelli and Buffon are injured, as Zebina has to be evaluated. Empoli have one injury worry in Zanetti. All in all both coaches have plenty of options and need not to worry about the lack of players to field.
Players to watch
Berti (Empoli)
Can he be like Fontana and keep the score line minimal to help his team out? We will see as Juve will come to play and he better be ready for if the defence fails, he is the last line of defence. Good goaltending will go a long way to aiding Empoli to salvage a point perhaps.
Vieira (Juventus)
Played well in his first game in Serie A after nine long years. These are the games where he can show his talent and worth. Of course one can say that this is not a big game or team, but all games are important and the most important thing right now is for him to adapt to the Juve philosophy and so far he has. Games like this will help his confidence for the long haul.
Probable starting XI’s
Juventus (4-3-3):
Abbiati, Pessotto, Thuram, F.Cannavaro, Zambrotta, Camoranesi, Emerson, Vieria, Nedved, Trezeguet, Ibrahimovic. Coach: Capello.
Empoli (4-3-3):
Berti, Busce, Coda, Pratali, Bonetto, Ficini, Almiron, Lodi, Vannucchi, Tavano, Rigano. Coach: Somma.
Outcome
This game should hold no trouble for Juventus do expect a repeat of last week. Juve will try to score more than one goal to keep up with Inter on goal difference. If Juve draw or lose, it will be due to their complacency, but I expect Juve to come out with three points. Juve 2-0.
Bruno Cardile
ezzel elismerted volna a munkát
és én el fogom ismerni ha jobb lesz
az eddigiek közül ezen van a legtöbb ha ez a gondod😄
4 embernek tetszik és egyedül neked nem, nem tudom mi a gond
ennyi én lezárom, kérj meg vkit aki szívesen megvalósítja az igényeidet
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az ottani tulajokm megkérik az ehhez értõket, hogy készitsenek nekik bannert
akik mutatnak több változatot és megkérdik az igényeiket
Ezzel szemben te berakod anélkül, hogy megkérdeznél. Amit mondok nem fogadod el.
Lehet elirtam mivel három nyelven kell tárgyalnom egyszerre és a magyar nem mindig megy P
De nem Tarp hanem Trap és nem Photoshop Plugin hanem a saját template-m.
Viszont aminek segitségével is készitettem az a plugingyújtemély ami PSP nél is használható. Mondjuk a profi-k Photoshop-ot használnak (Nem magamra gondolok)
Nekem tetszett ami régebben volt banner is, igaz nem szántam rá ennyi idõt csak kb öt percet.
Nincs reklámtábla imádatom, csak elmondtam milyet szeretnék megnézni.
Azért nem csinálom meg, mert egy
nem nyúlok bele más bannerébe azután hogy volt aki kiakadt hogy kijavítottam P
Másik meg hogy pillanatnyilag a GTP-be kéne kiegészítõket gyártanom illetve kérésre az egyik legnagyobb Fifa-s oldalra produkálnom gyorsan vmit. (Nem a fórumba).
Trp-t írtál nem Tarpot és nem Photoshopot használok mint már mondtam párszor
nem is karok hivatalos kiadványt nem vagyok én mûvész, csak végre egy normális szép bannert akarok itt látni ha bejövök( jelzem ami most bent van az egy normális szép banner)
attól még hogy neked ilyen mértékû reklámtábla imádatod van elképzelhetõ hogy más is jobban szeretné reklámtáblák nélkül
a másik meg hogy te gyönyörû reklámtáblákat csinálsz, tudod az effekteket, a kisujjadból kirázod hogy lehet szép reklámtáblát csinálni akkor miért nem csinálod meg?😄
Ez az alap címer és nagyon szép
arany szin és fehér pont illik hozzá a kék meg megy a háttérhez
És az nembaj hogy nem látszik pont az a lényeg, hogy háttérelem
Mint mostam az a lényege hogy olyan legyen mintha valódi reklámtáblák elõtt lennének, ugye ottis kitakarják.
Trap az a ponyva effekt amit kitaláltam a reklámtáblákhoz tényleg nem emléxel?
az a TRP effekt nem tudom micsoda, és ha a jtékosok mögött van akkor kb annyi látszik hogy nikefo.....om😊
És a Nike a játékosot mögött futna kevésbé hangsúlyosan viszont a trp effektel mint egy reklámtábla
És akkor úgy néz ki mintha reklámtáblák elõtt lennének tényleg