44078
-
#12287 Akkor elég nagy az esély rá. -
#12286 részvét -
#12285 sosem volt téma Barzaglinál az inter, mivel kijelentette hogy csak szülővárosába (Fizenze) vagy nagy szerelméhez a Juvéba menne. az inter csak csak egy pletyi semmi más. Amúgy meg aki leperkálja a 25 milkát (fontban persze), az viheti is -
#12284 Meghalt Francesco Romeo a csapat asszisztense
Nyugodjon Békében! -
#12283 -
#12282 Palla gólt akarok ^^
-
#12281 igen ezért kérdeztem
szerintem már csak a Palermon múlik -
faláb #12280 Még nyáron volt felhozva a neve,de amúgy én azt Hallottam hogy Barzagli a Juventusba vagy a Fiorentinába menne... -
#12279 -
#12278 ok köszi
egyébként Barzagli mikor lépett nálatok a képbe? -
#12277 igen-igen, az jó -
faláb #12276 Csak érdekességnek raktam be,minden úgyse valósul meg belőle,legalábbis szerintem. -
#12275 igen azok,szerintem max 1-2 nevet tudnánk ebből a listából megszerezni
az viszont jó,hogy Deschamps azt nyilatkozta hogy nem tervez 3-nál több franciát a keretbe,és minél több olaszt szeretne látni -
#12274 ezek a feltételezett jövőbeli kezdőcsapatok lennének? én Barzaglinak meg Clercnek örülnék, jók lennének a védelembe -
#12273 érdekes,és komolytalan -
faláb #12272 http://www.calciomercato.com/index.php?c=21&a=24925 -
#12271 non importa a dove, sempre con te forza sempre juve
Nem tuggya vki lefordítani ezt? -
#12270 Mirante-Chiellini,Kovac,Boumsong,Balzaretti-Pavel,Paro,Marchisio,Camo-Palladino,Bojinov -
#12269 Most akkor per pillanat h néz ki a juve kezdő 11-e?? -
#12268 hihetetlen,alig hogy felépült Giannichedda,rögtön meg is sérült
több mint kérdéses a játéka hétvégén -
#12267 :DDD pedig abba volt hogy folytogatta a gyerekét aztán megkérdezte tőle hogy apa mit csináltam?erre: Neked még indok is kell mocskos kölyök és folytatta :DSADASD:A_D:AD_: nagyon nagy az a sorozat:DDD -
#12266 picsába elfelejtettem :o
de szoktam egyébként -
#12265 nézted a Simpson családot az előbb?:DDDD -
#12264 szórakoztam egy kicsit :o
-
#12263 visszatérve a stadion témára,elég új hír hogy csak akkor lesznek komolyabb változtatások ha az olaszok nyerik a 2012-es Eb pályázatot -
#12262 és ez egybecseng Deschamps nyilatkozatával is,úgyhogy Palla még jóideig ittmarad -
#12261 Secco:
"Palladino will stay and he will be a great part of Juve in the future and present". -
#12260 pl itt -
#12259 nem tudja valaki, hol lehet kapni új juve szabadidőt?
juvestore-on kívül -
#12258 szörnyű ez a sok sérülés,de remélem azért nyerünk! -
#12257 szerintem
Mirante-Chiellini,Birindelli,Boumsong,Balzaretti-Nedved,Paro,Giannichedda,Camoranesi-Bojinov,Palladino
időközben kiderült hogy Giannichedda játszhat -
#12256 hurrá... -
#12255 Újévig nem léphet pályára!
-
#12254 Zanetti back in 2007
Tuesday 21 November, 2006
Juventus are set to be without Cristiano Zanetti for six weeks after he injured his thigh in Saturday’s match at Albinoleffe.
The former Inter man limped off during the 1-1 draw after damaging the flexor muscle in his right thigh and will undergo scans on Tuesday, which will assess the exact extent of the injury.
After a preliminary examination, the Bianconeri medical staff are convinced that there is no muscular tear but only a strain.
Nevertheless, Zanetti is set to be sidelined for at least a month and a half and will not be back in action until the New Year.
The 29-year-old ex-Roma and Cagliari player is just the latest star to check into the Bianconeri treatment room.
Alessandro Del Piero, David Trezeguet and Marcelo Zalayeta are all currently unavailable, while Nicola Legrottaglie will also be out until 2007 following shoulder surgery.
However, there is some good news for boss Didier Deschamps ahead of Saturday’s home game with Lecce.
Midfielders Giuliano Giannichedda and Marco Marchionni, plus defender Robert Kovac, are nearing full fitness and should be available for the weekend.
csak láttam hogy nem tudjátok hogy Zanetti mennyi ideig dőlt ki...nem vagyok nagy angolos de az in 2007 sokat elárul... -
#12253 az igen! és akkor ki fog játszani? -
#12252 sajnos nem -
#12251 Buffon játszhat? -
#12250 kemény időszak lesz
Alessandro Del Piero - 2-3 hét
David Trezeguet - 2-3 hét
Marcelo Zalayeta - 3 hét
Tomás Guzman - 2-3 hét
Cristiano Zanetti - Hétfőn kiderül
Marco Marchionni - Felépülés utolsó szakaszában van
Nicola Legrottaglie - 3 hónap
Giuliano Giannichedda - Felépülés utolsó szakaszában van
Igor Tudor - 2 hét
Felice Piccolo - 2-3 hét -
#12249 Mostanság sokan sérülnek meg! -
#12248 Zanetti is megsérült,rengeteg hiányzónk lesz a Lecce ellen...