Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de egyébként tényleg jól néz ki
mondjuk a jobb oldalon jobb lenne ha játszódna egy vagy több játékos rendesen
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Nem akarom berakni csak kiváncsi voltam mit tudok negyed óra alatt kihozni a témából. Persze lehetne rajta még dolgozni
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
1. gól : Bár nagyon utálom Ibra't de a kiugratása fenomenális volt, olyan pehelykönnyûen pöckölte oda a labdát Treznek , hogy beszárás. Unszapatikus Ibra de az, hogy nagyon tud játszani az megkérdõjelezhetetlen.
2. gól : Vieira bemutatkozott 😊 Iszonyatos nagy gól volt, szép üres területre mozgott és egy csodálatos csúsztatással gólt fejelt ami kapufáról ment be (de így volt szép 😊
3. gól : Camo megérdemelte amit elõtte megcsinált a védõkkel nagyon szép volt. 😊
4. gól : Gyakorlatilag a kapus nagyon elbaszta mert onnan ha bent marad Trez nem lõ gólt, de kijött s Trez bûntetett 😊
A Rui Costa és az Interes csávesz meg LOL 😛
2 Livorno 2 2 0 0 3 1 1 0 0 2 1 1 0 0 1 0 2 6
3 Udinese 2 2 0 0 2 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 0 2 6
4 AC Milan 2 1 1 0 4 2 1 0 0 3 1 0 1 0 1 1 2 4
5 Fiorentina 2 1 1 0 4 3 1 0 0 2 1 0 1 0 2 2 1 4
6 Palermo 2 1 1 0 4 3 1 0 0 3 2 0 1 0 1 1 1 4
7 Lazio 2 1 1 0 2 1 1 0 0 1 0 0 1 0 1 1 1 4
8 Inter Milan 2 1 0 1 5 3 1 0 0 3 0 0 0 1 2 3 2 3
9 Roma 2 1 0 1 3 1 0 0 1 0 1 1 0 0 3 0 2 3
10 Sampdoria 2 1 0 1 4 4 1 0 0 3 2 0 0 1 1 2 0 3
11 Chievo Verona 2 1 0 1 1 1 1 0 0 1 0 0 0 1 0 1 0 3
12 Siena 2 1 0 1 3 4 1 0 0 2 1 0 0 1 1 3 -1 3
13 Ascoli 2 0 2 0 1 1 0 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 2
14 Cagliari 2 0 1 1 2 3 0 1 0 1 1 0 0 1 1 2 -1 1
15 Messina 2 0 1 1 2 3 0 1 0 2 2 0 0 1 0 1 -1 1
16 Lecce 2 0 1 1 1 2 0 1 0 0 0 0 0 1 1 2 -1 1
17 Parma 2 0 1 1 1 2 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 -1 1
18 Reggina 2 0 0 2 2 6 0 0 1 0 3 0 0 1 2 3 -4 0
19 Treviso 2 0 0 2 0 4 0 0 1 0 1 0 0 1 0 3 -4 0
20 Empoli 2 0 0 2 0 5 0 0 1 0 4 0 0 1 0 1 -5 0

Del Piero back for Brugge
Monday 12 September, 2005
Alessandro Del Piero has recovered from injury to be included in the Juventus squad for their Champions League clash against Brugge.
The captain was a major doubt for the game but has fought back from a thigh problem to be included in the trip.
Del Piero, who suffered a small strain on international duty last week, could now make his season debut in Belgium on Wednesday.
The Italian ace didn’t feature in the Week 1 win over Chievo, while he was unavailable for Sunday’s 4-0 destruction of Empoli.
Capello, who today insisted that all his strikers would play a part in his plans this term, has named a 20-man squad for the game.
Goalkeeper Gigi Buffon, following shoulder surgery, and defender Gianluca Pagliuca are the only significant absentees.
Squad: Abbiati, Chimenti; Gladstone, Cannavaro, Balzaretti, Zambrotta, Chiellini, Kovac; Blasi, Giannichedda, Olivera, Camoranesi, Vieira, Emerson, Nedved, Ibrahimovic, Del Piero, Trezeguet, Mutu, Zalayeta.
Capello on the offensive
Juventus boss Fabio Capello has insisted that his numerous strikers will all have a role to play this season
ráadáusl pont a calciomercato írta...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hát ez gyönyörû...... Pont 1 olyan pusztulat klubbaa???:////
"Tegnap a szurkolók Empoliban, egy "Cassano? Köszi, nem kérünk belõle. El a kezekkel Del Pierotól!" drapival adták Capello tudtára a véleményüket."
Hajszálon múlt, hogy – Kovács Kálmán szakkomentátor, egykori ragyogó futballista által szerbnek nevezett – Zlatan Ibrahimovic nem lett a bosnyák válogatott tagja. A csatár apja, Sefik Ibrahimovic bosnyák, édesanyja horvát, és Zlatan 17 éves korában érvényes bosnyák útlevéllel rendelkezett, közeli ismerôsei pedig beajánlották a Svédországban született, ott is élô labdarúgót Bosznia- Hercegovina futballszövetségéhez. A válasz tömör volt: „Nem ismerjük a fiút, még túl fiatal, ki tudja, mi lesz belôle? És annyi külföldön élô bosnyák van, szép lenne, ha minden srác csak úgy bejelentkezne…”
Nem sokkal késôbb a támadó már az Ajaxban ôrjítette meg a védôket, így a déli ország reagált, ha nem is gyorsan – és meghívta Zlatan Ibrahimovicot az Indiába készülô bosnyák utánpótlás- válogatotthoz. A támadó válasza sem volt hosszú: vagy a felnôttcsapat, vagy semmi! Akkor semmi, választott „okosan” a szövetség, hiszen micsoda dolog, hogy ennyire fenn hordja az orrát egy huszadik életévét még be sem töltô játékos? Nagyképû – ítélt a szövetség, és amikor megérkezett a svédek meghívója, Zlatan Ibrahimovic megvonta a vállát: kedves bosnyák barátok, ha nem akarjátok, nem erôltetem, majd játszom a svédeknél.
Így került a manapság már Juventusban szereplô klasszis szülôföldje csapatába, és a 91. percben a Puskás-stadionban lôtt bombagólját látva átkozhattuk a bosnyák szövetség illetékeseit, miért nem gondolkoztak?
milesz itt ha Trez egész évben egézséges lesz<#taps>#taps>
Lionel Messi és Michael Ballack.
Mindkét futballistának problémája van a szerzõdésével: a ragyogó tehetségû argentín Messi nem fér be a Barca kezdõcsapatába, ugyanis létszámon felülinek számít a gránátvörös-kékeknél - egyrészt a Spanyol Futballszövetség nem engedélyezi a Barcának ennyi külfökdi játékos foglalkoztatását, másrészt Messinek Ronaldinhót, Decót, Iniestát és Giuly-t kellene kibombáznia a katalánok kezdõcsapatából...
Fabio Capello a Gamper -kupa után azt nyilatkozta, hogy sohasem látott még ekkora tehetséget ilyen fiatalon! A Juventus mestere azt sem rejtette véka alá, hogy minden követ megmozgatnak az argentín csodagyerek Torinóba való hozatala érdekében.
Messi ugyan a Barca korosztályos csapataiban nõtt fel, így ragaszkodik a klubhoz, ám amennyire tehetséges, olyannyira ambíciózus is: tisztában van vele, hogy a Barca tartalékcsapatából nem férhet be az argentínok Vb -keretébe... Márpedig ugye Messi már az Albiceleste mezét is magára húzhatta, így magától értetõdõ, hogy fiatal kora ellenére is számolnak vele...
Michael Ballack szerzõdése az idény végeztével lejár a Bayern Münchennel, így a német középpályás ingyen válthatna klubot a következõ nyáron. Ráadásul nem árt tudni: a futballista szívesebben játszana valamelyik külföldi nagycsapatban, mintsem a Bundesligában...
Ballackért természetesen Európa gyakorlatilag minden valamire való csapata készenlétben áll, így nincs könnyû dolga Luciano Moggiéknak, de ne féltsük a Juve transzfermogulját!
Vieira góljának külön örülök,sztem hamar megtalálja a helyét.
Csak ez az Alex-Capello konfliktus zárulna már le...
Roma is kikapott rendsen lehetett volna az az 1-0 3-0,4-0 is .