44078
-
#12367 Hát ez aggasztó! -
#12366 1-1 lett a vége. Megint a gólunkra rá két percre kaptunk gólt. Ez az aggasztó :( -
#12365 ez nekem nem valami folyamatosan megy, segítsetek (már a letöltés is lassú volt)! -
#12364 nagyon nyom a Genoa, Buffon eddig mindig jól jött ki, de szinte a Genoa térfelén sincsa a Juve.. -
#12363 Thuram: focista vagyok, nem turista!
Külföldi labdarúgás
Lilian Thuram, a Barcelona francia védője megelégelte az állandó mellőzést, de nem gondolkodik a távozáson.
Lilian Thuram nyáron nagy reményekkel érkezett a Juventustól a Bajnokok Ligája címvédőjéhez, de csalódnia kellett, mert sem Rafael Marquezt, sem Carlos Puyolt nem volt képes kiszorítani a kezdőcsapatból, ezért most legtöbbször a kispad jut neki osztályrészül. A 34 éves hátvéd egyre nehezebben viseli a mellőzöttséget.
- Talán a szakmai stáb nem ismer elég jól, és mindenki azt gondolja, hogy jól érzem magam ebben a helyzetben. Én azonban nem turistának jöttem Barcelonába, mégis hosszú ideje mellőzöttnek érzem magam. Ilyesmi évek óta nem fordult velem elő, és ez kihat a formámra is. Ha az edző nem játszat, az azt jelenti, hogy nem vagyok elég jó játékos. Jól érzem magam a katalán fővárosban, de aggaszt a kialakult helyzet. Minden nap keményen dolgozom, de hiába várom, hogy játszhassak, márpedig minél kevesebb lehetőséget kapok, annál nehezebb a beilleszkedés is. Nem tetszik a jelenlegi helyzet, de nem gondolkodom azon, hogy eligazoljak Barcelonából. Ugyanakkor szóltam Raymond Domenech szövetségi kapitánynak, hogy ha a jelenlegi helyzet nem változik, elkezdheti keresni az utódomat – nyilatkozta keserűen a veterán bekk.
Pedig maradhatott is volna, mind1, nekünk így is jó... -
#12362 bwin.. -
#12361 Jó napotok van.
20.45 Genoa - Juventus
Tvants tracker
Sopcast tracker
elsőhöz TVAnts progi köll, a 2.-hoz Sopcast. -
#12360 megosztod velünk is?:) -
#12359 tárgytalan, tudom hol fogom nézni -
#12358 mai meccset hol lehet nézni? -
#12357 így van,fontos hogy tudja mennyit jelent a klubnak -
#12356 Ez azért hatalmas dolog! Buffon ennyit megérdemel! -
#12355 van rá esély,hogy lehet nézni neten a meccset,pár helyen már olvastam de linket sehol nem láttam,majd még utánanézek
banok ha tudsz valamit szólj -
#12354 Remélem ,hogy a mai meccs után az élen leszünk már végre ,már több mint fél éve nem volt ilyen . -
#12353 korábban tévesen írtam,Sculli nem sérülés miatt,hanem eltiltás miatt hagy ki 8 hónapot
történt ugyanis hogy anno több társával lezsírozták a Crotone-Messina meccset -
#12352 -
#12351 -
#12350 Külföldi labdarúgás
Egész oldalas hirdetést vásárolt három olasz napilapban a Juventus. A torinói klub így szeretné megköszönni világbajnok kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész éves munkát és a hűséget, illetve megvigasztalja az elszalasztott Aranylabda miatt.
"A mezszámod megmutatja, ki vagy!" Ezzel a kijelentéssel és egy hatalmas fényképpel tiszteleg a Juventus vezetősége Buffon előtt, aki káprázatos teljesítményével világbajnoki címhez segítette az olasz futballválogatottat. Az év végi elismerésekről azonban lecsúszott, az Aranylabdát Fabio Cannavaro nyerte, a FIFA Év játékosa szavazásán pedig nem került be a végső hármasba. Az egész oldalas hirdetés alján a következő szöveg olvasható.
"Az egyesület, a csapattársak, a szurkolók és a szponzorok hálásan köszönik, hogy Gigi Buffon most és mindörökké hozzájuk tartozik, ő az igazi numero uno." A Juventus kapusa a németországi vb-győzelem után annak ellenére is visszatért kedvenc klubjához, hogy azt a hírhedt bundabotrányban való érintettsége miatt a másodosztályba száműzték.
-
#12349 Blasi kijelentette,hogy nem akar visszajönni
mindjárt elsírom magam -
#12348 a Fifpro szavazásán Gigi lett az év kapusa,a csapatba bekerült még Cannavaro,Zambro és Thuram -
#12347 kamu -
Cike #12346 Egyébként treze helyére jőnne, azt is irják viszont a lyon elnőke meg tagadja az egész szerződés ajánlatos hercehurcát, szoval én azt mondom amit szoktam majd, ha esetleg trezét lyon mezbe és netán klosét juve mezbe látom, akkor hiszem el egyébként barca és a 2 milánoi együttes is érdeklődik iránta, de nem hiszem, hogy elmenne Németországbol szoval marad a münchen mint általába ien esetbe sajna mindig!!!!De végülis logkius lenne nekem ebbe az esetbe minden megfelel hisz nem klose a legnagyobb kiszemelt csak egyet ne se a milan se az interbe ne menjen mert akkor megőrülök!! -
#12345 igen, www.samsungsport.hu pl. frissen is közli az érdeklődést. Fejjátéka jó, lábbal nem egy Trezeguet, de ügyes! -
#12344 hírbe hozták tán Klosét a Juvéval? -
#12343 nem tudom mekkora az esély, de én örülnék neki, gólérzékeny nagyon
bár nem tudom mit kezdene az olasz védelmekkel -
Cike #12342 Mit szoltok Kloséhoz mekkora esélyt láttok rá hogy a juvéba kőt ki??? -
#12341 feldaraboltam 4felé és kiraktam youtubra is, jusson el minnél több emberhez :p
aki reggelve van toljon rá egy 5x-os értékelést pls :)
http://www.youtube.com/watch?v=4aaTL1GIZEA
http://www.youtube.com/watch?v=zS8Joo2hxbA
http://www.youtube.com/watch?v=lHSnSKzKCl8
http://www.youtube.com/watch?v=zJTioy3pNQQ
thx még1x Zsolti -
#12340 a videóhoz amúgy x264 codec kell -
#12339 thx -
#12338 Frankó a borító -
#12337 Giannichedda idén már nem játszhat,és megsérült több hónapra a Genovanak kölcsönadott Sculli is,így nem játszhat ellenünk pénteken -
#12336 köszi -
#12335 nincs mit -
#12334 ohh zsír köszi -
#12333 Íme, a videó 3 részben! -
#12332 nem dvd, egy kb. 200 megás avi formátumú videó, ezt a borítót most csináltam. a videót amúgy az olasz tv csinálta, linket a juventusfc.hu fórum gól videók, meccs linkek topikban visszaolvasva találsz. -
#12331 torrenten elérhető már a dvd? -
#12330 Egy borító az összeállításhoz, amely Del Piero 200 góljából készült.
-
#12329 szép tőle! -
#12328 A friss aranylabdás védő egykori klubjának és az olasz válogatottnak köszönte meg, hogy elnyerhette az elismerést.
Fabio Cannavaro már a párizsi Aranylabda-átadás előtt tisztában volt vele, hogy idén őt választották a legjobban teljesítő futballistának, ennek ellenére őszintén örülni tudott a trófeának. A Real Madrid védője elmondta: az Aranylabda nemcsak az ő elismerése, hanem a Juventusé és az olasz válogatotté is.
- Természetesen viszem magammal Madridba a trófeát, de ha tehetném elvinném Torinóba is, mert remek szezont zártam a Juventusnál. Harminchét mérkőzést játszottam, ezek alatt négy gólt lőttem, és mindegyikkel mérkőzést döntöttem el. Természetesen a vb-győzelem is közrejátszott mostani elsőségemben, ezért szeretném megköszönni a torinói csapattársaimnak és a válogatott futballistáinak is, hogy nyerni tudtam. Jó lenne megmutatni az Aranylabdát Nápolyban is, ahol felnőttem, és ahol az utcákon focizva lettem labdarúgó. Szeretném megmutatni azoknak a nápolyi gyerekeknek is, akik nehéz körülmények között élnek a városban – mondta a 33 éves védő.