Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Király bravúrral védhette volna, de sztem a Roland van ott nem megy el
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
viszont az Interesnél is ez a Brugges-t tölti le
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Innen nagyon látszik gyepi hibája, nem tudta megállítani
klikk
Fabio Capello-avagy a mester véleménye Ibráról: "Zlatanban két,eltérõ stílusú futballista típus keveredik.Kiválóan ötvözi a szlávok játékintelligenciáját és technikás játékát a skandinávok fegyelmezett,szívós,eltökélt labdarúgásával."
David Trezeguet,a csapat- és csatártárs véleménye: "Nagyon szeretek Vele együtt játszani.Magas,s remekül távol tartja magától az ellenfél védõjátékosait."
Paolo Maldini-az Ac Milan élõ legendájának megtisztelõ szavai Zlatanról: "Természetesen nagyon nehéz bárkinek is véghez vinnie azt,amit Van Basten produkált karrierje során,én mégis úgy gondolom,hogy nem korai Zlatan Ibrahimovicot Õ hozzá hasonlítani,ugyanis Zlatan remekül kezdte itáliai karrierjét.A Juventus nagyon jó vásárt csinált Vele,a labdakezelése engem Van Bastenére emlékeztet."
Marco Van Basten,avagy az "elõd" szavai az "utódról"? : "Nagyon fiatal még,rengeteg nagy dolgot vihet még véghez a Juventusszal.A Juvénál Fabio Capello a játék minden elemére megtaníthatja,illetve segítheti folyamatos fejlõdését.Néhány dologban azért van még mit fejlõdnie,de még fiatal,s fejlõdni fog.Véleményem szerint a jövõ nagy csatárainak egyike lesz."
Henke Larsson,még 2002-ben: "Zlatan kétségkívül a jövõbeli svéd válogatott alapembere.Magas,erõs,technikás és erõs,sõt immáron nemzetközi tapasztalatot is elkezdett gyûjteni.Zlatanban minden megvan,ami egy nagyszerû játékossá váláshoz szükséges."
Hérnan Crespo,a 2002-es Ajax-Inter Bajnokok Ligája összecsapást követõen: "Õ az egyik legjobb csatár,akivel idén összefutottam.Ha rám hallgatnak,akkor az én véleményem az,hogy a világ egyik legjobb játékosává válik majd.Már most szenzációs képességekkel rendelkezik..."
Iván Córdoba,szintén a 2002-es Ajax-Inter meccs után: "Volt egy-két jó duettünk a meccs során,és túlzás nélkül állíthatom,hogy már most Európa topligáiban lenne a helye."
Lars Lagerback,a svéd válogatott szövetségi kapitánya(2002-es vélemény): "Õ a legnagyobb tehetség,akivel valaha találkoztam.És én láttam ám Tomas Brolint és Freddie Ljungberget is annak idején! Zlatanban minden megvan: mind fizikálisan,mind technikailag megállja a helyét,s ráadásul még gyors is.Svédország történelmének legnagyobb futballistája lehet."
Tommy Söderberg,a svéd nemzeti tizenegy másik trénere(szintén még 2002-bõl...): "Kivételes tehetség.Miközben másoknak egy,Zlatannak öt alternatíva áll a lehetõségére."
Andre Bergdölmo,egykori Ajaxos csapattárs;norvég válogatott játékos: "Zlatan a legjobb játékos a világon,már ami a tréningeket illeti legalábbis.Olyan dolgokat tud a labdával,amit mások nem.Ha harmónikus élete lesz,akkor zseniális futballista válik belõle..."
La Gazzetta dello Sport,2002,az Inter elleni Bl meccs elõtti cikk: "Zlatan egy szellem.Materazzinak alaposan fel van adva a lecke a svéd ragadozóval szemben."
de jó többször látni 😊
ha nem fog megsérûlni akkor senki sem állíthatja meg
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Elég szégyen ez Capello és a klubvezetés számára,hogy vele ezt csinálják!😞
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de remélem ezt a sárga mezt hanyagolni fogjuk... a piros sztem sokkal jobb
Elõbb utóbb remélem játszani fog már Alex mert ez így nem állapot.
Talán az Ascoli ellen már játszik
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Miccoli meg góllal vette be a Lille kapuját😄
Pavel
Trezeguet
Trez 100
Trez és Camo
Vieira a kiállítás után
Zlatant gyötrik
Pavel és Zlatan
Vieira küzd
Puma szerez lasztit
Pavelt lerántják
Trez bosszús
Miccoli is betalált😊
ahogy olvastam lehetett volna sokkal több is,mert nagyon jók voltunk node lényeg a 3 pont
aki látta a meccset mondjon már pár szót Blasi jobb hátvédként nyújtott produkciójáról😄 õt is dicsérik a gazzetta 7-est adott neki
azért remélem nem olyan mint amit Rooney csinált...
Heló szia remélem hogy vagy
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
3 Chiellini
4 Vieira
6 Kovac
8 Emerson
9 Ibrahimovic
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
14 Balzaretti
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Mutu