Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
szerintem más kapus kéne....Fülöp,Rabóczki,sztem õk is nagyon jók...ki kéne probálni õket éles meccseken többször.mondjuk ezt õk sem védhették volna...

Breki33
Tudatosan lõtte rá aztán így sikerült.

Király bravúrral védhette volna, de sztem a Roland van ott nem megy el
Kaplan
Iszonyat nagy gól volt sajnos, de senki se mondja, hogy TUDATOS! Belebikázott mert eléggé kivolt sodródva s gól lett. Sokan mondták, hogy védhette volna Király. Hát szerintem a labdával repült volna a kapuba , nah mindegy. EZ már a közeli MÚLT 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
Cserébe kettõt

klikk

klikk2
9csöves9
<#eljen>

viszont az Interesnél is ez a Brugges-t tölti le

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Itt pedig a nekünk lõtt gólja olyan kameraállásból amibõl még nem láthattuk.

Innen nagyon látszik gyepi hibája, nem tudta megállítani

klikk
Breki33
Errõl az megnyilvánulásról jutt eszembe

Inter védõk szopatása

klikk
Breki33
Download highlights Zlatan : Club Brugge - Juventus

klikk
itt még nem is ronda

Breki33
Paolo Rossi,'82-es világbajnok,s Aranylabdás csatár szerint: " Ibrahimovic rendkívüli tehetség,de azért van még mit fejlõdnie.Hiányzik belõle a legnagyobb csatárokra jellemzõ hidegvér a kapu elõtt.Ettõl függetlenül a jövõ nagy csatárainak egyikével van dolgunk..."
Fabio Capello-avagy a mester véleménye Ibráról: "Zlatanban két,eltérõ stílusú futballista típus keveredik.Kiválóan ötvözi a szlávok játékintelligenciáját és technikás játékát a skandinávok fegyelmezett,szívós,eltökélt labdarúgásával."
David Trezeguet,a csapat- és csatártárs véleménye: "Nagyon szeretek Vele együtt játszani.Magas,s remekül távol tartja magától az ellenfél védõjátékosait."
Paolo Maldini-az Ac Milan élõ legendájának megtisztelõ szavai Zlatanról: "Természetesen nagyon nehéz bárkinek is véghez vinnie azt,amit Van Basten produkált karrierje során,én mégis úgy gondolom,hogy nem korai Zlatan Ibrahimovicot Õ hozzá hasonlítani,ugyanis Zlatan remekül kezdte itáliai karrierjét.A Juventus nagyon jó vásárt csinált Vele,a labdakezelése engem Van Bastenére emlékeztet."
Marco Van Basten,avagy az "elõd" szavai az "utódról"? : "Nagyon fiatal még,rengeteg nagy dolgot vihet még véghez a Juventusszal.A Juvénál Fabio Capello a játék minden elemére megtaníthatja,illetve segítheti folyamatos fejlõdését.Néhány dologban azért van még mit fejlõdnie,de még fiatal,s fejlõdni fog.Véleményem szerint a jövõ nagy csatárainak egyike lesz."
Henke Larsson,még 2002-ben: "Zlatan kétségkívül a jövõbeli svéd válogatott alapembere.Magas,erõs,technikás és erõs,sõt immáron nemzetközi tapasztalatot is elkezdett gyûjteni.Zlatanban minden megvan,ami egy nagyszerû játékossá váláshoz szükséges."
Hérnan Crespo,a 2002-es Ajax-Inter Bajnokok Ligája összecsapást követõen: "Õ az egyik legjobb csatár,akivel idén összefutottam.Ha rám hallgatnak,akkor az én véleményem az,hogy a világ egyik legjobb játékosává válik majd.Már most szenzációs képességekkel rendelkezik..."
Iván Córdoba,szintén a 2002-es Ajax-Inter meccs után: "Volt egy-két jó duettünk a meccs során,és túlzás nélkül állíthatom,hogy már most Európa topligáiban lenne a helye."
Lars Lagerback,a svéd válogatott szövetségi kapitánya(2002-es vélemény): "Õ a legnagyobb tehetség,akivel valaha találkoztam.És én láttam ám Tomas Brolint és Freddie Ljungberget is annak idején! Zlatanban minden megvan: mind fizikálisan,mind technikailag megállja a helyét,s ráadásul még gyors is.Svédország történelmének legnagyobb futballistája lehet."
Tommy Söderberg,a svéd nemzeti tizenegy másik trénere(szintén még 2002-bõl...): "Kivételes tehetség.Miközben másoknak egy,Zlatannak öt alternatíva áll a lehetõségére."
Andre Bergdölmo,egykori Ajaxos csapattárs;norvég válogatott játékos: "Zlatan a legjobb játékos a világon,már ami a tréningeket illeti legalábbis.Olyan dolgokat tud a labdával,amit mások nem.Ha harmónikus élete lesz,akkor zseniális futballista válik belõle..."
La Gazzetta dello Sport,2002,az Inter elleni Bl meccs elõtti cikk: "Zlatan egy szellem.Materazzinak alaposan fel van adva a lecke a svéd ragadozóval szemben."
Breki33
9csöves9
vótmá P

de jó többször látni 😊

ha nem fog megsérûlni akkor senki sem állíthatja meg

Breki33
Kit--Kat
Talán a sérülése miatt nem játszatta, vagyis szeretném ezt hinniu:S

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
ha nem,akkor vége a Juvés pályafutásának😞
Elég szégyen ez Capello és a klubvezetés számára,hogy vele ezt csinálják!😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Shotogan
jó képek,köszi
de remélem ezt a sárga mezt hanyagolni fogjuk... a piros sztem sokkal jobb
Elõbb utóbb remélem játszani fog már Alex mert ez így nem állapot.
Talán az Ascoli ellen már játszik

9csöves9
20-21

Barni
hány éves is a srác?

Avanti Italia!

9csöves9
Balzarettinek fia született😊 grat neki

Kaplan
Erre sajnos már nem tudok mit mondani.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
viszont Del Piero-t nem hozta be
9csöves9
Itt egy két fotó, grat Trez 100. góljához, hamarosan megdönti Platini rekordját

Miccoli meg góllal vette be a Lille kapuját😄

Pavel

Trezeguet

Trez 100

Trez és Camo

Vieira a kiállítás után

Zlatant gyötrik

Pavel és Zlatan

Vieira küzd

Puma szerez lasztit

Pavelt lerántják

Trez bosszús

Miccoli is betalált😊

9csöves9
grat a fiúknak,Trez nagyon rászokott az emelésre😊

ahogy olvastam lehetett volna sokkal több is,mert nagyon jók voltunk node lényeg a 3 pont

aki látta a meccset mondjon már pár szót Blasi jobb hátvédként nyújtott produkciójáról😄 õt is dicsérik a gazzetta 7-est adott neki

Kaplan
Rooney megmozdulása gusztustalan volt.

Kaplan
Jaaa... 😊

Shotogan
volt már egy sárgája,gondolom valami buta szabálytalanság.
azért remélem nem olyan mint amit Rooney csinált...

Rudee
A második sárgáért.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
mms://213.8.106.61/838978

lehet lesz összefoglaló is
Kaplan
Jaja 😊

Kaplan
Vieira piros?????? Miért?

Barni
gólokat linkelhetné valaki ha tudja

Avanti Italia!

Rudee
Vége.

Rudee
Vieira piroslap.

Rudee
Yulu-Matondo szépített.

Shotogan
jaja,Trez formában 😄
Iaquinta meg mesterhármast lõtt.

Breki33
de már 2-0 P
Rudee
2-0 az az 1-0.

Breki33
én csak az Arsenalt
Shotogan
Pavel góljával megyünk 1-0ra.
Valaki tudja nézni a meccset neten?

Breki33
valamelyik
Breki33
sopcast-al kell az ESPN-t
Hegeace
http://gportal.hu/portal/stream/ --- itt valamejik adó biztos közvetíti

Heló szia remélem hogy vagy

Rudee
A #4375-be készült kép, nehéz volt rájönni.

ez mi akar lenni?:-)

Breki33
Breki33
Lehet kinai teve-n nézem a meccset?

Ilyen minõségben tudok felvenni

BADE
remélem játszik is!Csak az akarásnak,nehogy szarás legyen a vége!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
na csak felépült Alex<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hegeace
A FC Bruge elleni keret:
3 Chiellini
4 Vieira
6 Kovac
8 Emerson
9 Ibrahimovic
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
14 Balzaretti
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Mutu
19 Zambrotta
20 Blasi
23 Giannichedda
24 Olivera
25 Zalayeta
26 Gladstone
28 Cannavaro
32 Abbiati

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
Ma 32 éves Canna! Boldog szülinapot neki, holnap ünnepelhet egy tõle megszokott fantasztikus védõmunkával 😊