44078
-
#12447 ESPN Brazil
Al Jazeera Sport +2
RAI International 3 (Africa)
ezek adták -
#12446 Nah vége, maradt az 1-0. Ezzel elsők vagyunk jelenleg:) -
#12445 Alex már 2x is megtornásztatta a kapust -
#12444 Del Piero a pályán -
#12443 54. ik perc: Camoranesi 1-0!! -
#12442 banok melyik csatorna adja nem tudod?tudom h van link de én a csatornára vagyok kiváncsi ha tudod.köszi -
#12441 sop://211.152.34.35:3912/6670
Sopcast link!!!!
ez megy -
#12440 egen, de nem indítja el. Valami felhasználónevet és jelszót kér -
#12439 lennt van a link -
#12438 A tvants az program. Azon bellül melyik csatorna adja? -
Piero 7 #12437 h lehet ezen a TVAnts os nézni vmit? Meg h kell letölteni. Csak itt adják? -
#12436 progi fennt van (TVAnts)? -
#12435 elöbb még megnyitott egy oldalt,de most nem elérhető -
#12434 de megy nektek? Nem tudom megnézni mert mást nézek. -
#12433 kösz -
#12432 köszi -
#12431 Juventus-Verona
TVAnts -
#12430 Unatkoztam, lehet nem tökéletes fordítás:)
-JCB, Mit mondtál Nedvednek?
-Mit kellett volna mondanom?
-Hogy átlépte a határt.
-Különleges meccset játszottunk Genoa-ban, és az 5 meccses eltiltásra az egyetlen lehetséges módon válaszoltunk,fellebezés.
-A bírók a Juve ellen keményebben lépnek fel?
-Higgadtak és nyugodtam vagyunk,A pályán végzett munkánk ami fontos,Profik,Komolyak akarunk lenni azokba a helyzetekben is amik minket sujtanak.
Van egy menete az ügy intézésének, ezt követjük minden hisztéria nélkül.
-Mennyi idő múlva fog visszatérni a Juve a legnyagyobbak közé?
-Ez sokmindentől függ. Például a 2012 es EB től.Ha Olaszország rendezi az sok lehetőséget biztosít.
-Vagyis?
-Akkor kapnánk közpénzeket stadionfejlesztésekre/újjáéppítésekre.Beleértve a Della Alpi t is amit nem leszünk képesek átalakitani, csak fejleszteni.
-Egy francia szemével az olasz foci egy őrültekháza?
-Franciaországban is az.Beszélhetnénk róla hogy ez a sport alapeleme. A rugby más. Senki se mer Vitatkozni, ha ewgy játékos közelmegy a bíróhoz,
15m es büntetőt itél.
-Miért nem lett igy a fociban is?
-Miért nem...?
-Mi a fontosabb a fociban, az eredmény vagy a szórakoztatás?
-A cél a siker,de az érzelmek szintén fontosak.Dolgozni néhány másodperc varázslatért.Del Piero 200. gólja például.
/*Blanc sportolókat emlit akik hatással voltak rá: Noah,Santoro,Killy és hogy necsak franciákat mondjon Valentino Rossi.*/
-Van egy V.Rossi a Juvében is?
-Buffon.Nem csak a világ legjobb kapusa.Nagy ember,is, van egyénisége.
-Miért nem Del Piero-t mondta?
-Nos, maguk azok akik olyan sokat beszélnak Buffon-ról manapság.
-Most ön beszélt.
-Csak mer mostánaban volt az Aranylabda átadása.
-És az oldal az ujságban ami megköszöni Giginek? Az egy mód volt hogy szóljanak: gyerünk, maradj velünk?
-A Ragaszkodás gesztusa. Épp vacsoráztunk a stábbal.Tudtuk hogy Gigi szomoru.Be akartuk neki bizonyitani, hogy közel llnuk hozzá. Ez minden. A család tudata.
-Meghívná Cannavarot Torinóba?
-Gondolkodunk rajta, ő része a történelmünknek.34 éves korában ment el, és nem egyedül hozta ezt a döntést.Most sokkal sürgetőbb gondjaink vannak ennél.
-Mennyit fognak költeni jövőre?
-Elfogom mesélni az üzleti tervben.
-Könyvelőként fog viselkedni?
-Idén sem tettük, habár könnyű lett volna,csak több kritikát kaptunk volna.Sok bajnokot megtartottunk
Serie A-s fizetéssel. Furcsa lenne ha ezentúl másképp cselekednénk.
-Del Piero és Nedved egy évvel öregebb lesz, Trezeguet el akar majd menni.Hogy fog reagálni?
-A példénk Wenger Arsenal-ja.A fiatalokra épitkezünk, jó felderitőrendszerrel. Megkértem Sensibile-t hogy vizsgálja meg a munkát.
-Mit kért másoktól?
-Ciro-t megkértem készitse fel az újoncokat, akik 2-3 éven belül készen állhatnak ahogy látjuk, a példa a Clairefontaine-i fociakadémia.
-Hány játékos kell majd a Serie A-ra?
-Azt mondanám minden területre egy(támadó,kpálya,védő).
-Paradox:Egy sztárjátékos, mint pl Gerrard jöhetne?
-Ha egy sztárt igazolunk le mint ő, meg kéne állnunk ott.Az ötlet a következő:Akár egy sztárjátékos, vagy 3 jó.
-Gilardino például?
-Meglátjuk.
-Ez nem jelent nem-et.
-Meglátjuk.
-Menniybe kerül a SErie B?
-Egy uj stadiumba és 4 nagyszerű játékosba.
-Mit mond Buffon nak? Maradjon egy uj kalandra?
-Nem, ez kevés lenne.
-Pontosabban?
-Azut mondanám neki: maradj,nemcsak mert uj csodálatos kalandok várnak ránk, hanem nagyszerű csapattársakat kapsz hogy győzhessetek.
-
#12429 nagyjából megértem de ha valakinek van ideje lefordíthatná, németet tanulok, most kezdtem az angolt. -
#12428 Jean-Claude Blanc interjú,szimpi amiket mond
JC Blanc, What did you say to Nedved?
What should've I said?
That he crossed the line.
We played a special match in Genoa et we responded to the five match ban in the only possible manner: through appeal.
Have the refs anything against Juve?
We are serene and calm. It's the image we give on the field that is important. We want to be professional, serious, even in situations that harm us. There is a procedure, we follow it without hysteria.
How much time will Juve need to come back at the level of the greats?
That depends on a lot of things. Of EURO 2012 for example. If Italy hosts it, there will be more opportunities.
Meaning?
We would then get public money to rebuild the stadiums. Also Delle Alpi, that we won't be able to transform, but just enhance.
Saw by a french, does the world of italian football seem a madmen's world?
It's also the case in France. Discussing is in the DNA of sports. Rugby is different. Noone dares to protest. And if a player gets near the ref, he take a 15metres penalty.
Why wouldn't that be imported in football?
Why not?
(...)
What's more important in football? Results or entertaining?
The aim is success, but also getting real emotions over. Work to let seconds of magic happen. The 200th goal of Del Piero for example.
(...)
Blanc mentions athletes who touched him: Noah, Santoro, Killy, and as he mentions only french, Valentino Rossi
Is there a Valentino (Rossi) in Juve?
Buffon. He's not only the greatest keeper in the world. He is also a big man. He has personality.
Why didn't you say Del Piero?
Well, it's you who speak a lot of Buffon in recent days.
This time it was you.
Only because there was the Ballon D'Or recently.
And the page in the newspapers to thank Gigi? Was that a way to say: come on stay with us?
A geste of affection. We were at a dinner with the staff. We knew Gigi was sad. We wanted to prove him we were close to him. That's all. The sense of family.
Would you invite Cannavaro to Turin?
We are thinking of it, he's part of our history. He left at 34 years old and he didn't take the decision alone. We have more urgent problems for the moment.
How much will you spend next year?
I will explain that in the industrial plan.
Will you act as accountants?
We didn't do it this year, though it would have been easy to do it and we would only have had a bit more critic. We kept several champions with SerieA salaries. It would be weird to show and follow another line of conduct.
Del Piero and Nedved will be a year older, Trezeguet will ask to leave. How will you act?
The role model is Wenger's Arsenal. He bet on youngsters thanks to a very highlevel scouting system. I've asked Sensibile to analyze their job.
What have you asked else?
I asked Ciro to prepare the youngsters who might be ready in two or three years for the roles that we reckon will be free, the role-model will be the football academy of Clairefontaine.
How many players will be needed for Serie A?
I'd say a player per area of play.
Paradox: Could a great player as Gerrard come?
If we take a big player like him, we would have to stop there. The idea is the following: either one big player or three players of great quality.
Gilardino, for example?
We will see.
That doesn't mean no.
We will see.
How much did SerieB cost?
A new stadium or four great players.
What do you say to Buffon? Stay for another adventure?
No, that wouldn't be enough.
More precisely?
Then I would say him: stay, not only because we have new fascinating adventures ahead of us, but we will also give you teammates of great quality to win this.
-
#12427 nagyon jó ezt látni -
#12426 -
#12425 -
#12424 Hát igen
link -
globalsidius #12423 Jujj az a gól nagyon szép volt , Ravanelli azért tudott! -
#12422 Tényleg! Kettő között vaciláltam. -
#12421 pontosítok, az Ravanelli volt -
#12420 Köszi! De jó kép! Bl döntő a Rómában ,azóta vagyok juve drukker :) . Nosztalgia . Jó újra látni őket ! Vialli csikar szögből lőtt gólja .Mégegyszer kösz. -
#12419 Seria A-ban is ez lesz a szitu biztos, viszont, ha nagyon jók leszünk akkor olyan mindegy, csak rúgdossuk a gólokat :) -
#12418 Ez talán meg is van
-
#12417 -
#12416 Juventus 1996 poszter a képes sportban -
#12415 Nedved biztos nem hagyja abba . Érzem :) . -
#12414 ez jó oldal, még nem is ismertem. :D -
#12413 kezd nevetséges lenni ami itt folyik, ezt persze se a Fifa se a töbi okos nem veszi észre, mindenki elengedi a füle mellett ezeket az eseteket
nem elég nekik az amit a nyár folyamán műveltek velünk? miért akarják még jobban szétbomlasztani a csapatot?
Nedved az egyik legrutinosabb játékosunk, szükség van rá, a fiatalok rengeteget tanulhatnak tőle -
#12412 az Indexes Dino Vercotti oldalán,sok jó cikk mellett lehet még olvasni a Nedved körül kialakult helyzetről
http://gportal.hu/portal/vercotti/ -
#12411 Nedved: Inkább abbahagyom!
A játékvezetők a Juventus ellen álltak...
"Farina egy csaló. Nem inzultáltam őt, nem rugdostam őt, nem léptem a lábára. Zidane három meccset kapott a fejeléséért én meg ötöt? Ez nem igazság, a klub természetesen reagál majd. Ez egy Juventus elleni politikai döntés, ha ez folytatódik, inkább abbahagyom a labdarúgást."
Így reagált Pavel Nedved öt mérkőzéses, undorító eltiltására. A klub már elkészítette a fellebbezést, hogy csökkentsék a cseh aranylabdás eltiltását legalább két mérkőzésre, habár meg is fogják büntetni Pavelt, az új etikai kódex bevezetése miatt.
A játékvezetők is inkább a Napolit és a Genoát segítik, szinte kéthetente ajándég-büntetőket kapnak, míg a Juve az egész idény alatt egyet se kapott. Pedig Nápolyban kétszer sem adtak meg teljes jogos tizenegyeseket. Nevetséges volt Buffon kiállítása is.
zebraportál
teljesen igaza van Pavelnek is és a cikkírónak is,de sajnos erre számíthattunk,és ez csak rosszabb lesz jövőre a Serie A-ban -
#12410 Frings elírtam
De Rossi meg 5-öt a könyökösért, pedig nagyjából u.az a súlycsoport volt. De ezért Pavelnek ötöt!?!?!!? Ez abszurd! -
#12409 a VB-n Fings ütésért 1 meccset kapott? -
#12408 Gigli fellebbezni fog.ilyen belépő sajnos minden második meccsen akad,nem adhatnak ezért 5 meccset
addig is De Ceglie ismét bizonyíthat