44078
-
#12487 ha ilyen vagy, inkább húzzál bőrt a fogaidra!!! -
#12486 Riccardo Neri, Alessio Ferramosca, nyugodjatok békében. -
#12485 szerintem is undorító hogy beleírták... -
#12484 basszameg hihetetlen...
este hallottam hogy haláleset miatt elhalasztották,gondolni sem mertem ilyen szörnyűségre
Nyugodjanak Békében! -
globalsidius #12483 Nyugodjanak békében ! -
#12482 -
#12481 hát ez aztán kurva vicces volt :||||||| -
#12480 mivan ezek nem tudnak uszni? akkor minek ugralnak a vizbe? :ASDF -
#12479 jézus isten, nyugodjon békében a két fiatal -
#12478 húúh
mondjuk ezt így elsőre rohadtul nem tudom elképzelni
mindegy.. vagyis dehogy mindegy... RIP -
#12477 és még két ember halála után is a "nagyképű interisták" istenem hova fajul a viág... -
#12476 Két 17 esztendős játékos életét vesztette...
Nem rendezik meg a Juventus-Cesena mérkőzést, miután a Berretti korosztály két játékosa este meghalt a kórházban, miután dél körül egy edzőmeccs után a kis tóba esett labdát próbálták kihalászni a vinovói edzőközpontban. Mindkét játékos, Riccardo Neri és Alessio Ferramosca is csak tizenhét éves volt.
Úgy látszik a sors kemény utat jelölt ki a zebrák számára: a lehallgatások, a kizárás, a büntetések, Pessotto balesete után most két ifjú tehetség eltávozását kell túlélniük a zebra híveinek. Eme dolgokat a nagyképű interisták fel sem foghatják... -
#12475 azigen :/
kicsit bővebben? -
#12474 -
#12473 csencseljük mostmár el Barzaglit 16 mihályért, mert új is ha elmenne csak a Juvéba menne -
#12472 Igen elmaradt. Azért mert a Primavera két játékosa az edzőközpontba egy baleset során megfulladtak. -
Cike #12471 igaz hogy utolso percbe elmaradt a meccs vagy csak rosszul láttam?? -
Cike #12470 jo ebből jo ha bejőn 2-3 név egyébként meccset lehet valahol nézni???? -
#12469 Itt egy lista kik jöhetnek és kik mehetnek.
Érkezhet: Távozhat:
Robinho G.Buffon
David Villa Camoranesi
Givet Zalayeta
Ribéry Zebina
Iaquinta D. Trezeguet
Abidal
Sissoko
Mascherano Barzagli
Mexes
Klose
Grygera
Samuel
Beckham
Frings
Mavuba
Gilardino
Morientes
Huntelaar
Toni -
#12468 30 milló picit sok alku alapnak -
#12467 Az olasz labdarúgó-bajnokság második osztályába száműzött Juventus 18 millió eurórért szeretné leigazolni Javier Mascheranót (képünkön), a West Ham United argentin válogatott középpályását.
A torinói klub illetékesei már beszéltek a dél-amerikai klasszis játékjogát birtokló menedzserirodával, a Media Sport Investmenttel. Angol lapértesülések szerint az MSI 30 millió euróról indítja az „alkudozást”.
Mascherano a nyári átigazolási időszak utolsó napján került honfitársa, Carlos Tevez társaságában a londoniakhoz, de egyelőre nem váltotta a szerepléséhez fűzött reményeket. Nem véletlen, hogy Európa számos klubja „szabadítaná meg” a duótól a West Hamet, a középpályás iránt a Juventus mellett a Real Zaragoza és a Fiorentina is érdeklődik.
-
#12466 egyetértek,ha egy átlagos olasz védő elött elkezdi dobálni a lábát az is darabokra szedi -
#12465 Olasz fociban elég gyorsan összetörnék. -
#12464 én se:) -
#12463 havonta jelenik meg egy hír vele kapcsolatban,úgy tudom nincs semmi konkrétum
én nem szeretném hogy idejöjjön -
#12462 Ma hallottam egy olyan hírt , hogy Robinhót összehozták a juvéval . Sajnos a linket nem találom , de biztos kacsa. Tud valaki többet? -
#12461 Jól járt az Inter :P :D -
#12460 Ibrahimovichnál igénytelenebb és olcsójánosabb ember úgyse nagyon van... -
DJ BP #12459 igaza van, pont Interbe mentek, ez pofátlan -
#12458 nem tudom mennyi a valóságalapja a cikknek,de igazat adok neki. mindkettő ribanc
Trezeguet: Ibrahimovics és Vieira a futball örömlányai!
Nem hiszem, hogy jobban fognak azokra a játékosokra emlékezni, akik mindig a könnyebb utat választják és nem szenvednek sosem. David Trezeguet kritizálta a mostanában az Inter mezében remeklő két egykori Juve-játékost. Én nem érzem túl jól magam a másodosztályban, de nem viselem a mi általunk megszerzett bajnoki cím trikolorját egy másik csapat mezén, zárta kemény kritikáját a francia csatárfenomén. -
#12457 nem kérdéses:) -
#12456 Ezt a hírt vártam tegnap egész este,de senki nem jelezte . Innentől remélem maradunk is az élen :) ! -
#12455 X-elt a Napoli,maradtunk az 1. helyen -
#12454 Hajrá, hajrá csak így tovább! -
#12453 Szép volt fiúk! Forza Juventus! -
#12452 nyertünk! -
-
#12450 szép volt fiúk,nagyon kellett a győzelem
sajna nem voltam itthon,de megprobálom letölteni torrentről -
#12449 Juventus-Verona
1-0 -
#12448 tud valaki egy linket adni a gólról?