Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
😄D
Még a legjobbak is hibázhatnak..
Egyébként Zebinával mivan? Az egyáltalán még Juvés?😛 Vagy sérülése van?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
most van baj vagy nincs? 😊
Avanti Italia!
egyébként csak észre kell venni a szépséget a játékunkban
tõlem maradhat
aszem a Notthingem Forest ellen játszottunk Angliában, és ott tetszett meg a csapatnak ez az összeállítás,ami elõszõr csak vendégmez volt, de késõbb annyira tetszett az embereknek,hogy ez lett az elsõ számú😊
bár lehet én is rosszul ismerem a mesét
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Elsõ bajnoki címét is a Juvéval nyerte. Az egyetlen dolog, amit egy focista akarhat, az a gyõzelem, a kupák és érmek. A Juventus pedig a világ egyik legjobb klubcsapata, és Európa legjobb játékosait tudhatja magáénak. Zizu egy riport alkalmával a következõket mondta klubcsapatáról: "Boldog vagyok, hogy a Juventusnál játszhatok, és szeretnék is maradni még sokáig. Csodálatos élmény és kihívás is egyben. Olykor nem valami könnyû, de az én döntésem volt."
Zidane és Deschamps voltak az elsõ de gondolom nem utolsó légiósok akik Juve játékosként lettek világbajnokok. Juventus játékosa Juventus (1996–2001) és itt lett igazi sztár.
2000-es Európa-bajnokságon már nem villogott annyira, ami persze csak relatíve értendõ, mert a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Év játékosa díját is elnyerte, a sokak által megjósolt újabb Aranylabdát azonban nem kapta meg.
Nem hallottad, a meccs elején idézett a kommentátor, a csapattársai bírálataiból.
Én is idéztem, ezt a csapattársai mondták róla.
Sok klasszis kezdeti idényét követtem figyelemmel szval biztató a kezdés.
Mondjuk a VB-n biztos ellene fogok drukkolni.
sztem a tavalyi idényben az újjoncok közül õ lötte a legtöbb golt
És jól tudjuk milyen gólokkal dönt el meccseket, milyen átadásai cselei vannak.
Szval világklasszis P
Nem tette még le a névjegyét.
Akárhonnan nézzók ehez kell még fejlõdnie, ahogy a csapattársai is mondták, kevesebb önzõzés nagyobb tisztelet ellenfélnek, stb és akkor. Õk aztán tudják, sazl velük nem vitatkozhatsz.