Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
ez-az ez-az,nyerjen még 3x és már is sikerülhet leigazolnia a Dinamo Bukarestbe😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Ez a buzi szégyent hoz az Agnelli családra! takarítsák már el innen!

Lapo...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Egy svéd lottó nyertes megszeretné venni kedvenc csapatának Ibrahimovicot. 3 milliárd Ft értékû lottó nyeremény még így se fedezné a játékos kivásárlási árát.

😄D

9csöves9
még nem,de sztem inkábbazzal az irtó kevés Scudettojukkal kéne foglalkozniuk

Breki33
9csöves9
az lenne a legjobb ha egyáltalán nem lenne a válogatottban

Ejj Thuram öngólt fejelt a válogatottban? <#confused>
Még a legjobbak is hibázhatnak..

Barni
gyõzelem szempontjából nincs, eladott labdák szempontjából azért akad 😊

Avanti Italia!

BADE
Elvett drapik:

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Errõl van szó. De azért vedd figyelembe, h talán azért nem jönnek mert a kispadon ül egy Del Piero, meg egy Mutu..védõk is érkeztek, középpályásaink meg talán a legjobbak. Szóval nemtudom..

Egyébként Zebinával mivan? Az egyáltalán még Juvés?😛 Vagy sérülése van?

BADE
ok,csak lassan már nem igazol senki sem hozzánk,mert sejti,hogy a kezdõben nem kap helyet,Capello meg nemigen szeret cserélni...

Felállhatnánk, de Capello sztem másként gondolkodik. Õszíntén szólva, amíg jönnek az eredmények (némelyik nehezen!) addig nem kritizálom Capellot...

Gladstone

foggalmam nincs,gondolom védõ de Juan az nemlehet másra meg nem hasonlít 😄

Breki33
szted? P
Õ kicsoda?

Breki33
BADE
pl. egy Treviso ellen felállhatnánk a Balza-Gladstone-Canna-Chiellini hátvédsorral

9csöves9
jaja ahogy Balza meg Chiellini is megérdemelne 1-2 lehetõséget 😊

hát ja

BADE
játszhatna egyszer!

Breki33
Gladstone-val mi van?
9csöves9
"meg egy picit szépíthetne a játékunkon"

most van baj vagy nincs? 😊

Barni
nekem speciel nincs baj a játékunk szépségével, csak a sok eladott labda néha bosszantó

Avanti Italia!

Breki33
erre mondanék valamit de nem mondom

babonából

ha valaki visszanézi a gólokat úgyis rájön
Breki33
elõtte meg eltiltották két mecsre azon a VB-n

És egy játékos formáját a klubjában éri el.
9csöves9
ha látványosságot akarsz látni akkor menjél cirkuszba

egyébként csak észre kell venni a szépséget a játékunkban

akkor úgy mondom hogy a pecsét a teljsítményére a 98-as döntõ 2 gólja? 😊

Barni
meg egy picit szépíthetne a játékunkon 😊

Avanti Italia!

gercse
tõlem is, jó edzõ, csak adhatna legalább idén kicsit több lehetõséget Del Pieronak

9csöves9
felmerült Capello szerszõdés hosszabítása 2009-ig

tõlem maradhat

9csöves9
én úgy tudom hogy ez nem így volt😊

aszem a Notthingem Forest ellen játszottunk Angliában, és ott tetszett meg a csapatnak ez az összeállítás,ami elõszõr csak vendégmez volt, de késõbb annyira tetszett az embereknek,hogy ez lett az elsõ számú😊

bár lehet én is rosszul ismerem a mesét

gercse
akkor nem értette és ez volt raktáron nemtom, én is csak ugy halottam valakitõl,asszem kommentátor mondta valamikor valamelyi kmeccen

Kit--Kat
Hogy lehet a rózsaszínt félreérteni zebracsíkosra?😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
én ugy tudttam h rozsaszín mezt akartak rendelni, de nem értette rendesen az angol hapsi mit akarnak, és küldött egy zebracsíkosat félreértésbõl, és maradt ez.😄

Kit--Kat
Folytatván 1 tag kiutazott angolba, és ott 1 noname 1üttesen látott zebracsíkos mezt, és onnan mentette ezt át a Juvénak amikor hazajött.

Breki33
A Juventus születése nem volt egyszerû dolog. 1897-re nyúlik vissza a történet, amikor egy játékos maga köré gyûjtött egy sereg torinói fiatalt, akik akkor éppen nem igazán tudtak mit kezdeni magukkal. Ezek a srácok elhatározták, hogy ha már így összejöttek, akkor alapítanak egy sportklubot a futball égisze alatt. Bár a sport igazi õshazája Nagy-Britannia, Európában sem telt sok idõbe, hogy teret hódítson magának ez a labdajáték. Így kezdõdött a Juventus FC története - megalapították unalomból és poénból. A klub elsõ elnöke Enrico Canfari volt, az õ idején csupán a helyi csapatok ellen játszogattak mérkõzéseket. Az eredmény: 1905-ben a Juventus megnyerte elsõ olasz címét egy szenzációs bajnokság után, ami három csapat között zajlott. Ebbõl ugye egy értelemszerûen a Juve, a két rivális pedig a Genoa és a Milan volt. A Juventus elsõ otthona a D'Armi Square volt, ezt a mai napig használják.

Breki33
Dehogy

Elsõ bajnoki címét is a Juvéval nyerte. Az egyetlen dolog, amit egy focista akarhat, az a gyõzelem, a kupák és érmek. A Juventus pedig a világ egyik legjobb klubcsapata, és Európa legjobb játékosait tudhatja magáénak. Zizu egy riport alkalmával a következõket mondta klubcsapatáról: "Boldog vagyok, hogy a Juventusnál játszhatok, és szeretnék is maradni még sokáig. Csodálatos élmény és kihívás is egyben. Olykor nem valami könnyû, de az én döntésem volt."

Zidane és Deschamps voltak az elsõ de gondolom nem utolsó légiósok akik Juve játékosként lettek világbajnokok. Juventus játékosa Juventus (1996–2001) és itt lett igazi sztár.

2000-es Európa-bajnokságon már nem villogott annyira, ami persze csak relatíve értendõ, mert a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Év játékosa díját is elnyerte, a sokak által megjósolt újabb Aranylabdát azonban nem kapta meg.
inkább a Francia válogatottban

Breki33
Zidane is itt lett sztár.
gercse
úgyis megváltozik majd, sokszor elfelejt alázattal játszani,de a társai szerintem egyre nagyobb hatással lesznek rá

Breki33
pl Platini? :-)

nem
Kit--Kat
ki játszott 1. idényében ennyit?😛 Így nincs értelme összehasonlítani.
Nem hallottad, a meccs elején idézett a kommentátor, a csapattársai bírálataiból.

Breki33
mit?

hol idéztél?

ki lõtt elsõ idényében többet?
Kit--Kat
Jó ezen kár vitatkotni úgyis mindíg ugyan oda jutunk, hogy õ játszot 1 folytában elõl, szal kézen fekvõ volt, hogy sok gólt kell lõnie, de annyira mégse volt ahhoz képest sok.
Én is idéztem, ezt a csapattársai mondták róla.

Breki33
Az olasz bajnokságba áttálni senkinek sem volt zökkenõmentes Détáritól kezdve Platinin át Matthausig.

Sok klasszis kezdeti idényét követtem figyelemmel szval biztató a kezdés.

Mondjuk a VB-n biztos ellene fogok drukkolni.
Breki33
ezt nemtudom, honnan veszed idéztem mit mondtak róla

sztem a tavalyi idényben az újjoncok közül õ lötte a legtöbb golt

És jól tudjuk milyen gólokkal dönt el meccseket, milyen átadásai cselei vannak.

Szval világklasszis P
gercse
az, világklasszis, csak meiner Meinung nach minden meccsen más formát nyújt, vagyis sokszor nem jön ki neki a lépés,de ha ezen tud változtatni, és minden meccsen a legjobbat mutatja akkor igazi világklasszis válhat belõle, mint a régi Del Piero 😄

Kit--Kat
MÉG nem világklasszis...
Nem tette még le a névjegyét.
Akárhonnan nézzók ehez kell még fejlõdnie, ahogy a csapattársai is mondták, kevesebb önzõzés nagyobb tisztelet ellenfélnek, stb és akkor. Õk aztán tudják, sazl velük nem vitatkozhatsz.

Breki33
ja de ok az vagyok

Zlatan meg lehet egyeseknek úgyszimpi de kétségtelenül világklasszis és egyéniség.