44078

ibogldrc.jpg

• Kaplan
    Most rámentem a CCTV5re, de nem akarja betölteni :(
  • Kaplan
    Leszedtem a TVUPlayert, de semmi nincs, fogalmam nincs, hogy kell beállítani. Valaki tudna segíteni?
  • gabber_saviola
    nah nézem, Avanti Juventus ^^
  • banok
    CCTV5 mindenhol elég jó.
    A P2P streaminghez legalább 512 kbps-os net kell.
    Legyen a gépen SP2. Routert állítgatni kell és a tűzfalat is, hogy menjen. Ez az egész kicsit hasonlatos a torrenthez.
  • Barni
    és kb mennyire lehet majd folyamatosan nézni?
  • banok
    azt inkább ne
  • Kaplan
    Syncast?
  • banok
    TVUPlayer, Sopcast, PPMate, TVAnts
  • Kaplan
    Megvan, köszi! Melyik P2P programot a legérdemesebb leszedni?
  • 9csöves9
  • banok
    Látogast meg oldamon ezt a topikot (regisztráció szükséges)

összefoglalót majd gründolok és ha lesz akkor torrent linket is majd a teljes meccshez.
  • 9csöves9
    az olasz focis topikba írta banok hogy lesz nála stream
  • Kaplan
    Srácok, minden reményem elszállt, hogy TVben lássam őket. Valakinek van stream-je hozzá? :(
  • 9csöves9
    csak viccelődtem -.-

na ma végre meccs,nekünk fontosabb és ez szerintem látszódni is fog a meccsen
  • james69holden
    :DDDDDD
    látom volt ivászat ez éjjel...
  • 9csöves9
    atz osszes interes maki talalkozzan anyhjaval koszi-.op
  • Breki33
  • 9csöves9
    ez a keret készül a Milan ellen+Venituccit felhívtam Deschamps a primaveraból

1 Buffon
    2 Birindelli
    3 Chiellini
    4 Kovac
    6 Zanetti
    9 Bojinov
    10 Del Piero
    11 Nedved
    12 Mirante
    13 Piccolo
    14 Balzaretti
    17 Trezeguet
    18 Boumsong
    19 Paro
    20 Palladino
    25 Zalayeta
    27 Zebina
    29 De Ceglie
  • james69holden
    R.I.P.
  • Kaplan
    Nyugodjon Békében!
  • Zsolti9014
    Nyugodjon Békében!
  • gabber_saviola
    Nyugodjon Békében!
  • 9csöves9
    Nyugodjon Békében!
  • Kit--Kat
    Nyugodjék Békében!
  • nono84
    Na neee! Akárki csak a kráucs ne . Nagyon unszimpatikus szegény gyerek nekem meg hát nem jó játékos .
  • gercse
    nemá...
    április elseje lenne?
  • forzajuve5
    A Juventus felvette a kapcsolatot az Liverpool együttesével Peter Crouch megszerzésével kapcsolatban.

ez biztos csak valami rossz vicc
  • forzajuve5
    Hatvanhét esztendős korában elhunyt Sandro Salvadore (képünkön), a Juventus labdarúgócsapatának egykori sztárja. A "Billy kapitány" becenévre hallgató klasszis védő a hatvanas-hetvenes évek egyik legjobb olasz futballistája volt.
    A játékos 36 alkalommal játszott a nemzeti együttesben, két világbajnokságon (1962, 1966) vett részt és 1968-ban aranyérmes lett az Európa-bajnokságon.

A Juventus színeiben három bajnokságot és egy Olasz Kupát nyert. Torinóba érkezése előtt az AC Milanban játszott és a milánói gárdával kétszer gyűjtötte be a scudettót.

A válogatottól 1970-ben búcsúzott: a spanyolok ellen öltötte fel utoljára a címeres mezt és utolsó meccsén a nemzeti együttesben kétszer is betalált a saját kapujába.
  • gercse
  • nono84
    Vasárnap lesz a sport1-en egy összefoglaló az összes ide i serie-B-s Juve gólokról.
  • 9csöves9
    ZLATAN TI ODIO!

Pavel Nedved Zlatan Ibrahimovicról nyilatkozott a Gazzett Dello Sportnak: "Ibra? A nyáron meg volt győződve róla, hogy a Milan játékosa lesz és nagyon boldog volt. Utána jött az sms, hogy az Interé. Rendkívül bosszant őt látni, ahogy csókolgatja a mezét az én Scudettómmal."

"A nyáron Londonba, többek között a Tottenhambe igazolhattam volna. De átgondoltam a dolgot és nem akartam váltani. Én és a családom itt érezzük jól magunkat. Visszavonulásom után is Torinóban fogunk lakni."

-zebraportál-
  • nono84
    Javier Mascherano -A brazíliai szereplés miatt azonban a mostani, újabb klubcserét megakadályozhatja a FIFA-szabály, de a nemzeti szövetség kérésére elképzelhető lesz a váltás. Az olasz másodosztályba száműzött Juventus azonban nem várt a „felmentésre”, elállt az argentin középpályás tervezett átigazolásától, legalábbis januárban már biztosan nem kerülhet erre sor.

NSO
  • 9csöves9
    Saviola ingyen megérne egy próbát,de nem véletlenül romlott meg a kapcsolata a Barcaval.mindig kurva sok lóvét kért a szerződésében és hát azért a Barca nem egy szegény klub mégse adta meg neki azt amit kért

Grygera nagyon jó a védelemben bárhol bevethető
  • Trunks
    Grygera pedig remek kiegészítő játékos lenne, neki személy szerint örülnék.

Saviolára visszatérve: van elég csatárunk.
  • Trunks
    Nem is tudom. Nagyon nagy tehetségnek indult, aztán a Barcában elkallódott... igazából nem tudom megítélni, hogy milyen jó lehet, mert már régóta csak keresi önmagát.
  • james69holden
    saviola valóban jó lenne! főleg hogy pénzt se kéne kiadni érte...
  • Forza Italia
    A nyáron Grygera mellett Saviola is ingyen érkezhet torinóba. Személy szerint én örülnék Saviolának. Gyors, gólérzékeny és nem utolsó szempont, hogy csak 25 éves.
  • Breki33
    miis ezt akarjuk

csak fiatalokkal, na máshol levetett sztárokkal

És most nem Nestara gondolok
  • Zsolti9014
    erről már korábban is volt szó, most nyíltan kimondta, igaza van, remélem ez(sztem így van) egyezik a vezetés véleményével.
  • nono84
    Szerinteb belül minden maradó sztár így gondolkodik csak Gigi ki is mondta de tök igaza van bár szerintem egy összeszokott csapat is sokat érhet jövőre mint ami a Lazionak van.