44078
-
#12687 Most rámentem a CCTV5re, de nem akarja betölteni :( -
#12686 Leszedtem a TVUPlayert, de semmi nincs, fogalmam nincs, hogy kell beállítani. Valaki tudna segíteni? -
#12685 nah nézem, Avanti Juventus ^^ -
#12684 CCTV5 mindenhol elég jó.
A P2P streaminghez legalább 512 kbps-os net kell.
Legyen a gépen SP2. Routert állítgatni kell és a tűzfalat is, hogy menjen. Ez az egész kicsit hasonlatos a torrenthez. -
#12683 és kb mennyire lehet majd folyamatosan nézni? -
#12682 azt inkább ne -
#12681 Syncast? -
#12680 TVUPlayer, Sopcast, PPMate, TVAnts -
#12679 Megvan, köszi! Melyik P2P programot a legérdemesebb leszedni? -
#12678 -
#12677 Látogast meg oldamon ezt a topikot (regisztráció szükséges)
összefoglalót majd gründolok és ha lesz akkor torrent linket is majd a teljes meccshez. -
#12676 az olasz focis topikba írta banok hogy lesz nála stream -
#12675 Srácok, minden reményem elszállt, hogy TVben lássam őket. Valakinek van stream-je hozzá? :( -
#12674 csak viccelődtem -.-
na ma végre meccs,nekünk fontosabb és ez szerintem látszódni is fog a meccsen -
#12673 :DDDDDD
látom volt ivászat ez éjjel... -
#12672 atz osszes interes maki talalkozzan anyhjaval koszi-.op -
#12671 -
#12670 ez a keret készül a Milan ellen+Venituccit felhívtam Deschamps a primaveraból
1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
4 Kovac
6 Zanetti
9 Bojinov
10 Del Piero
11 Nedved
12 Mirante
13 Piccolo
14 Balzaretti
17 Trezeguet
18 Boumsong
19 Paro
20 Palladino
25 Zalayeta
27 Zebina
29 De Ceglie -
#12669 R.I.P. -
#12668 Nyugodjon Békében! -
#12667 Nyugodjon Békében! -
#12666 Nyugodjon Békében! -
#12665 Nyugodjon Békében! -
#12664 Nyugodjék Békében! -
#12663 Na neee! Akárki csak a kráucs ne . Nagyon unszimpatikus szegény gyerek nekem meg hát nem jó játékos . -
#12662 nemá...
április elseje lenne? -
#12661 A Juventus felvette a kapcsolatot az Liverpool együttesével Peter Crouch megszerzésével kapcsolatban.
ez biztos csak valami rossz vicc -
#12660 Hatvanhét esztendős korában elhunyt Sandro Salvadore (képünkön), a Juventus labdarúgócsapatának egykori sztárja. A "Billy kapitány" becenévre hallgató klasszis védő a hatvanas-hetvenes évek egyik legjobb olasz futballistája volt.
A játékos 36 alkalommal játszott a nemzeti együttesben, két világbajnokságon (1962, 1966) vett részt és 1968-ban aranyérmes lett az Európa-bajnokságon.
A Juventus színeiben három bajnokságot és egy Olasz Kupát nyert. Torinóba érkezése előtt az AC Milanban játszott és a milánói gárdával kétszer gyűjtötte be a scudettót.
A válogatottól 1970-ben búcsúzott: a spanyolok ellen öltötte fel utoljára a címeres mezt és utolsó meccsén a nemzeti együttesben kétszer is betalált a saját kapujába. -
#12659 -
#12658 Vasárnap lesz a sport1-en egy összefoglaló az összes ide i serie-B-s Juve gólokról. -
#12657 ZLATAN TI ODIO!
Pavel Nedved Zlatan Ibrahimovicról nyilatkozott a Gazzett Dello Sportnak: "Ibra? A nyáron meg volt győződve róla, hogy a Milan játékosa lesz és nagyon boldog volt. Utána jött az sms, hogy az Interé. Rendkívül bosszant őt látni, ahogy csókolgatja a mezét az én Scudettómmal."
"A nyáron Londonba, többek között a Tottenhambe igazolhattam volna. De átgondoltam a dolgot és nem akartam váltani. Én és a családom itt érezzük jól magunkat. Visszavonulásom után is Torinóban fogunk lakni."
-zebraportál- -
#12656 Javier Mascherano -A brazíliai szereplés miatt azonban a mostani, újabb klubcserét megakadályozhatja a FIFA-szabály, de a nemzeti szövetség kérésére elképzelhető lesz a váltás. Az olasz másodosztályba száműzött Juventus azonban nem várt a „felmentésre”, elállt az argentin középpályás tervezett átigazolásától, legalábbis januárban már biztosan nem kerülhet erre sor.
NSO -
#12655 Saviola ingyen megérne egy próbát,de nem véletlenül romlott meg a kapcsolata a Barcaval.mindig kurva sok lóvét kért a szerződésében és hát azért a Barca nem egy szegény klub mégse adta meg neki azt amit kért
Grygera nagyon jó a védelemben bárhol bevethető -
#12654 Grygera pedig remek kiegészítő játékos lenne, neki személy szerint örülnék.
Saviolára visszatérve: van elég csatárunk. -
#12653 Nem is tudom. Nagyon nagy tehetségnek indult, aztán a Barcában elkallódott... igazából nem tudom megítélni, hogy milyen jó lehet, mert már régóta csak keresi önmagát. -
#12652 saviola valóban jó lenne! főleg hogy pénzt se kéne kiadni érte... -
#12651 A nyáron Grygera mellett Saviola is ingyen érkezhet torinóba. Személy szerint én örülnék Saviolának. Gyors, gólérzékeny és nem utolsó szempont, hogy csak 25 éves. -
#12650 miis ezt akarjuk
csak fiatalokkal, na máshol levetett sztárokkal
És most nem Nestara gondolok -
#12649 erről már korábban is volt szó, most nyíltan kimondta, igaza van, remélem ez(sztem így van) egyezik a vezetés véleményével. -
#12648 Szerinteb belül minden maradó sztár így gondolkodik csak Gigi ki is mondta de tök igaza van bár szerintem egy összeszokott csapat is sokat érhet jövőre mint ami a Lazionak van.