Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
xl????????

az nagyon nagy
gercse
akkor mindegy

Kit--Kat
sry M-es

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
háát...😄 de nekem xl-es lenne a jó...az enyém is az.

Kit--Kat
méret az mondjuk nem is érdekelne?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
Ha érdekel valakit:
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=3782069

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
igen az az,csere? 😄D

Kit--Kat
Nekem 02/03asom van! Ebben az évben vesztettük el a BL-t ugye? Mer akkor az van.

gercse
jahhh, francba rosszul fogalmaztam,vagy félreérthetõen, nekem is 04/05-ösöm van, és kéne egy 02/03-as..😄

9csöves9
isteni ez a kép<#worship>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
hmm hát nekem van 04/05-s és a 02/03-as az egyik kedvenc mezem volt

erõsen gondolkozok rajta😊

gercse
😄DD és humorosabb(nak) (tûnik)

Breki33
Viszont jóképûbb P
Sheva
hát hûségben nem fog rá hasonlítani 😛

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gercse
nem akar valaki egy 02/03 as hazai mezt egy 04/05-ösre cserélni?

gercse
hát jó lenne de most lett nem rég 32 nem? sztem még 3 év talán de 5? hát nem tom õ lesz az uj Maldini 😄

végre megjött az esze és meglett elsõ scudettoja

remélem bl és meg kb 5 scudettot nyer JUVE mezben

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

gercse
Cannavaro....LoL 😄DDDD

Breki33
Breki33
Breki33
Barni
adja valamelyik tv a messina elleni meccset?

Avanti Italia!

gabber_saviola
köszönöm szépen Csobi<#wave><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
Akkor Del Piero ugye kezdõ?

9csöves9
Vieira és valszeg Trez is kihagyja a Messina elleni meccset...

9csöves9
az a gond hogy mindig a meccsek után lehet csak megnézni,tehát amikor szombaton gólt lõtt Zaccardo akkor kellett volna megnéznem

nincs archivum(vagy eddig nem találtam meg)

gabber_saviola
Zaccardos van Csobi?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
😄DDDDDD

Breki33
nincs

lusta vagyok írni P
Sheva
itt még mindig nincs házigazda? o.O

Kit--Kat
Szal jót játszott a Moldávok ellen Alex, és mitlátok, õ a csapatkapitány már az olaszban is?😄

Breki33
micsoda pajesz
gercse
szép képek,remélem kiviszi Lippi a "mestert" 😄

9csöves9

9csöves9
oh már tudom,el kellett volna olvasni a szöveget😊

http://2006.abu-jassim.com/Sweden_1-1_Iceland.wmv

Zlatan a gól elött jókora pohont adott 😄

9csöves9
õ kicsoda?

Breki33
Breki33
Capello szerint a mostani Juve:

" Arra számítok, hogy a csapat a megkezdett úton folytatja tovább remek szereplését." - kezdi Capello, majd lelkesen a következõ szavakkal folytatja:
" Nem tudom, hogy ez -e a legerõsebb csapat, amelyet valaha edzettem, ezt nagyon nehéz lenne megállapítani, hiszen különbözõ periódusokban voltam tréner az egyes csapataimnál. A legerõsebb talán az akkori Milan volt, de látva ezt a Juvét, szerintem egy új ciklus kezdetének lehetünk most tanúi! "

Capello két játékost külön kiemelt a mostani gárdából:
" Ibra rengeteget fejlõdött, gondoljunk csak bele: Õ egy sokkal könnyebb bajnokságból volt kénytelen megszokni az olasz bajnokság légkörét. Úgy gondolom kezdi megérteni azt, amit minden játékosnak meg kell értenie Itáliában: az önkontrollt: most már csakis kizárólag a meccsekre összpontosít.
Vieira a világ egyik legjobb középpályása, fantasztikus kvalitásai és ereje van.
Õ volt idén az elsõ számú kiszemeltem, célpontom, s már most megállapítható, hogy rendkívül sok új dolgot hozott a csapat játékában."

Don Fabio kifejtette azon véleményét is, hogy sajnálja a szerencsétlen sérüléseinket, szerinte is túl sok mérkõzést kell abszolválnia egy profi futballistának manapság...

Végül Capot Del Pieróról is faggatták:
" A mi Mesterünk, csapatkapitányunk mostanában tényleg a kritika központjában áll, pedig Õ az a futballista, aki rengeteget adott az olasz futball számára. Alex egy rendkívûli személyiség, nagyszerû ember, példakép mindenki számára!"

Camoranesi a Messina ellen 150. SERIE A-s meccsén léphet pályára!
Ebbõl eddig 51-szer a Hellas Verona, 98-szor pedig a Juve színeiben lépett pályára, közel van tehát a 100. Juvés derbije!

Még egy debütálónk van: Zambro az Inter ellen már a 250. SERIE A-s mérkõzésén volt túl!
Ebbõl 59-et a Bari mezében, 191-et pedig a Juve mezében teljesített Zambi!

Végül, de nem utolsósorban egy újabb átigazolási pletyka:
[/img]http://sports.virgilio.it/it/images/200541/madoriz.jpg[img]

A holland válogatott legutóbbi Vb selejtezõ mérkõzésén jelen volt Franco Ceravolo is, aki bevallottan is Hedwiges Maduróra volt kiváncsi!
Ceravolo Moggi "jobb keze" .
Maduro az Ajax és a hollnad válogatott legújabb csillagaként van elkönyvelve, pedig még csak 20(!!!) esztendõs!
Ceravolónak állítólag nagyon tetszett az ifjú középpályás játéka, akit Hollandiában csak az "új Davids" -ként emlegetnek!

Agresszív játékstílusú, jól helyezkedõ vkp Maduro, Rijkaardhoz is gyakran hasonlítgatják.
A tehetségnek 2008-ig van érvényes szerzõdése az Ajax-szal, de a holland klub hajlandó megválni Tõle némi készpénz fejében, ahogyan azt mondani szokás! 😊
A Juve biztos benne, hogy a Vb-n megnõ majd az ázsiója a fiúnak, ezért még most szeretnénk lépni Maduro mielõbbi megszerzése érdekében...

Breki33
Marcello Lippi claims the 2-1 win over Moldova boosted confidence, above all for Alessandro Del Piero, Christian Vieri and Alberto Gilardino.

"Del Piero played a wonderful game and was lauded by the fans," said the Coach after Italy's final World Cup qualifier at Lecce's Stadio Via del Mare. "I wish that happened more often rather than receiving insults. Both Vieri and Gilardino had the psychological need to score goals, so I am happy they were on target."
Breki33
Zlatan is megsérült 😞

Barni
nem tudja valaki vieirat miért cserélték le tegnap a 24. percben a válogatottban?

Avanti Italia!

gercse
jah, mondjuk akkor mi lesz Tottival?mindegy, ha nem is kezdõek,de csereként siimán ki lehetne vinni,sokat tudna dobni a játékon ha nem menne..

Breki33
sztem simán játszhazna támadó középpályást illetve aztis el tudom képzelni mint ami Baggio volt asszem 94-ben
gercse
jah,õt el is felejtettem,Toni,Gila, meg biztos van még egy két fiatal aki jó, de Del Piero is mutathatna valamit

Breki33
Hát remélem nem viszi.

Akkor inkább Gilardino-t
BADE
Szerintem Toni az egyedüli csatár,aki produkál is valamit most a Seria A-ban!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
ez ok, de akkor Vieri-t se vigye, ha Del Piero-t nem viszi...

Breki33
Marcello Lippi, az olasz válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy Alessandro Del Piero egyelõre nem tartozik azon játékosok közé, akik biztosan ott lesznek a jövõ évi, németországi világbajnokságon résztvevõ keretben.
Del Pierónak még bûvészkednie kell a válogatottban, hogy ott lehessen jövõre Németországban
A Juventus egykori mestere a moldávok elleni, szerdai, immár tét nélküli mérkõzésen kezdõként számít a Zebrák támadójára, de kijelentette, hogy ennek ellenére a Juve tízesének nincs garantált helye a vb-re utazó 23 fõs keretben.

"Vannak játékosok, akik biztosan ott lesznek a világbajnokságon, és vannak, akiknek még meg kell küzdeniük a kerettagságért. Nem kertelek, Del Piero utóbbiak közé tartozik. Éveken keresztül voltam az edzõje, nálam jobban senki nem tudja, mire képes Alex. Ha azt nyújtja a válogatottban, amit tud, akkor igaz, nem kell semmit újra bizonyítania" - mondta Lippi.

Az õsz hajú mester ezzel arra utalt, hogy a futballista korábban azt nyilatkozta, neki semmit nem kell bizonyítania a moldávok ellen.

Del Piero 1995-ben mutatkozott be a Squadra Azzurrában, amelyben azóta 68-szor szerepelt és 24 gólt szerzett.

Olaszország már az utolsó elõtti játéknapon bebiztosította a részvételét a világbajnokságon, miután Palermóban 1-0-ra nyert Szlovénia ellen az 5-ös csoportban és a szerdai eredményétõl függetlenül az élen végzett.
9csöves9
mondjuk az sem lenne jobb ha a Vercotti fivérek ülnének ott<#eplus2>

Kit--Kat
Rohadjon meg a playboya, 1 ilyen birodalom az ölébe hullik😄DD