44078

ibogldrc.jpg

• bmffm856
    szerintem Cannavaro olaszföldre sem fog visszatérni, mert -joggal- haragszanak rá -a Juvénál elsősorban...
  • Zséé
    Én azt javasolnám nekik, hogy hozzák vissza Cannavarot (úgyse fekszik neki a spanyol foci), és akkor Barzagli jöhet Fioba :P
  • bmffm856
    azért az érdekelne, hogyha Grygerát leigazoljátok, márpedig úgy tűnik meglesz, akkor az milyen kihatással lesz a Barzagli (közös)ügy(ünk)re... :O :)
  • Trunks
    Klose nem jön, ne is jöjjön.

Grygera nagyon fontos, ráadásul a jobb szélen és középen is bevethető. Végre igazi erősítés.
  • 9csöves9
    Grygeraval még nincs szerződés,szóbeli megállapodás viszont már van

Kloseval semmi,Secco annyit mondott róla hogy különleges képességű játékos.Barzagliról meg már egy jó ideje tudni lehet hogy távozik,a Juve és a Fiorentina állnak legközelebb ahhoz hogy megszerezzék
  • Cike
    Te figy, ez biztos akkor most már, mert vki egy nem tom pontosan lehet ez volt az, korábbi grygerás hirre azt irta hogy modositották és mégse irt alá szoval ez tuti??Másik mi van már kloséval na meg az is igaz,hogy olasz sajto gyakorlatilag bargzalit a juve játékosának tekinti??
  • 9csöves9
    elég kusza egyenlőre az ügy a calciomercato reggel lehozta hogy már leigazoltuk.azóta már többször megváltoztatták a hírt jelenleg annyi van hogy Grygerával szóban megállapodtunk az Ajaxot meg értesítette a csapat hogy érdeklődünk iránta

ez is pozitívum nagyon jó játékosnak tartom remélem már télen jön
  • nono84
    Közkívánatra hátvéd :)
  • nono84
    A cseh válogatott egyik oszlopos tagja, a hátvéd Zdenek Grygera 2007 nyarától a zebrák keretét fogja erősíteni. Erről már a játékossal is megállapodtak a bianconerik képviselői.

A transzfer hivatalosan júniusban menne végbe, de Martin van Geel, az Ajax igazgatója a De Telegraaf című napilapnak úgy nyilatkozott, készek már a januári átigazolási időszakban a Juventus rendelkezésére bocsátani a játékost.

Az „Öreg Hölgy” az Inter elől happolta el Grygerát, s ha már a télen alkalmazásba veszi a cseh hátvédet, azzal talán megnyugtathatná kapusát Gianluigi Buffont, aki az utóbbi időben többször is a keret megerősítéséért szállt síkra nyilvánosan.
    NSO
  • Kit--Kat
    Nem baj, legalább kiszálltak az arabok, ebből is látszik mennyire hű partnerek voltak...
  • Trunks
    A legnagyobb!!!! Ő legalább még tudja, mit jelent a klubhűség, nem úgy mint sokan mások...
  • 9csöves9
    Pavel nyilatkozott a Juve channelen

Pavel, everybody at Juve want the management to invest in the team and buy some players, what do you want?

"I'm not asking anything from Juve...I'm here, Juve can always count on me".
  • 9csöves9
    hát kár érte,de biztos vagyok benne hogy találunk méltó utódot

egyébként Lapo Elkann bejelentette hogy mégtöbbet akarnak invesztálni a klubba

legalább nem drogra veri el az Agnelli család pénzét
  • Trunks
    Igen. Nem hinném, hogy valaha is lesz. Sajnálom, hogy a Tamoil lelépett.
  • james69holden
    Gabriel Heinze iránt érdeklődik a Juventus

Az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Juventus elismerte, hogy érdeklődik Gabriel Heinze iránt, aki egyre kevesebb szerephez jut klubjában, a Manchester Unitedben.

Heinze 2004-es érkezése után egyből a szurkolók kedvence lett, később őt választották az idény legjobb manchesteri játékosának. A világbajnokság után aztán fordult a kocka: Sir Alex Ferguson nem volt megelégedve az argentin védő fizikai állapotával, így gyakran Patrice Evrával helyettesítette. Sőt a francia játékos mára teljesen kiszorította a kezdőből Heinzét.
    Miután a napokban Ferguson kifejtette csodálatát a Southempton balhátvédje, Gareth Bale iránt, Heinze jövője teljesen bizonytalanná vált.
    Ekkor lépett a képbe Didier Deschamps, a Juventus trénere, aki egy kis olajat szórt a tűzre: kijelentette folyamatosan követi a védővel kapcsolatos történéseket.
    „Ismerem Gaby-t, láttam őt két évig Franciaországban” – nyilatkozta egy francia rádióállomásnak adott interjújában Deschamps. (Mint ismeretes az argentin védő Angliába költözése előtt a Paris Saint Germain alkalmazásában állt.)
    „Manchesterben mindig balhátvédet játszott, de én nem hiszem, hogy ez lenne a legideálisabb poszt számára. Középhátvédként jobban teljesítene, és így nem kellene foglalkoznia a balhátvédek számával” –tette hozzá a francia szakember, aki szerint óriási előny, hogy a játékos rendelkezik európai útlevéllel..
    Heinze 2004 június 11-én érkezett az Old Traffordra 6,9 millió fontért, azóta 62 mérkőzésen ölthette magára a „vörös ördögök” mezét, s ez idő alatt 3 három gólt szerzett.

by NSO
  • nono84
    Nem is lesz.
  • 9csöves9
    azon elmélkedtem hogy a FIAT túl evidens mezszponzor lenne?
  • 9csöves9
    egyetértek
  • Zsolti9014
    Nem kell!!!
  • Zsolti9014
    meg azt is írják, hogy C. Ronaldóért adnánk oda Gigit. Tudom, hogy nem ők találták ezt ki, csak fordítják a híreket, de ez hülyeség.
  • Zsolti9014
    www.gportal.hu/jooolap
    ez is azt írja hogy Buffon erősen utalt arra hogy elmegy, aztán ott a riprt. Ezt egy szóval nem mondta Gigi. DD szerint pedig tutira marad, tőle függ a jövő.
  • 9csöves9
    "Én, Gigi és a többiek részt akarunk venni egy új, nagy Juventus megszületésében, de a reményeink beteljesülése a vezetőinken múlik."
  • 9csöves9
    ismét kifordították Alex szavait,nem fog menni sehova csak ő is garanciát akar arra hogy megerősítik a csapatot
  • fsgh
    ti erről mit tudtok?:O (érdeklődöm nem kötekedem)

'Ki mondta, hogy én maradok, ha nem erősítik meg a csapatomat, és nem leszünk bajnokesélyesek, én is távozom.' Így szóltak Alessandro Del Piero szavai, melyeket főnökeinek intézett a tegnapelőtti Berlusconi Kupa meccs után, mikor arról faggaták, hogy ő mindenképpen marad-e a Juvéban.

foci24.com - Varga Péter
  • 9csöves9
    csak azt nem értem miért esett nekik nehezükre leadni az összeset :S
  • Lizzy Sheffield
    Jó volt megnézni a Juve gólokat!!
  • Zsolti9014
    kösz
  • 9csöves9
    1. JUVENTUS 11 8 2 1 35-17 26
    2. SAMPDORIA 12 7 5 0 21- 7 26
    3. TORINIO 11 6 3 2 17- 8 21
    4. GENOA 10 6 0 4 16-11 18
    5. ATALANTA 11 4 5 2 25-12 17
    6. PIACENZA 11 4 4 3 16-11 16
    7. PRO SESTO 10 4 3 3 15-11 15
    8. ALBINOLEFFE 11 4 2 5 18-16 14
    9. PARMA 11 3 2 6 19-26 11
    10. PERGOCREMA 11 3 1 7 12-28 10
    11. SPEZIA 11 2 3 6 12-21 9
    12. MODENA 11 2 2 7 11-25 8
    13. LEGNANO 11 2 0 9 11-35 6
  • Zsolti9014
    hol tudnám megnézni a tabellát?
  • 9csöves9
    5-2-re nyert a Parma ellen Primavera csapatunk,átvettük a vezetést a táblázaton
  • Zsolti9014
    nagyon jó oldal!
  • james69holden
    fasza
  • 9csöves9
    Boumsong és Chiellini két hétre kidőlt...
  • 9csöves9
    a www.bianconeri.hu-n olvashatjátok a gazzetta magyar nyelvű elemzését a meccsről
  • 9csöves9

• 9csöves9
    na a tegnapi meccsnek a legnagyobb tanulsága,hogya védelmünk egy rakat fos.de úgy az egész. az már eleve mindent elmond egy védelemről hogy az 1 éve sérült Zebina köztük a legmagabiztosabb.nincsm it szépíteni ilyen védelem mellett nem érdemeltünk volna győzelmet,a milan tökéletesen használta ki a mozgássérült védelmünket.ennyi védelem mögé bejátszott labdát a Thuram-Canna páros 2 év alatt nem engedett meg mint amennyi most volt.támadásban egész ügyes dolgokat produkáltunk erre lehet építeni.mindkét csapat nyerhetett volna a kevesebbet hibázó nyert,ez van
  • Zsolti9014
    És még egy tipp: www.juvemedia.net (bocs hogy nem link). Itt teljes meccsek is vannak, meg összefoglalók, és meccs linkek élő közvetítésre, talán az összes bajnokiról, meg másról is. Nemrég akadtam rá, topikok vannak.
  • Zsolti9014
    Nah, nem kell elkeserednünk, megmutattuk, hogy az egyik legerősebb A-s csapattal is partiban vagyunk (bár az eredmények nem a Milant igazolják). Az jó hogy DD több fiatalnak is lehetőséget ad, bár Mirante most nem sokat volt mozgatva ő is nagyon ügyes kapus. Gigi nagyon jó volt. Viszont: a Juve eddigi betegsége az volt, hogy nov.-dec. környékén alig nyert meccset. Most az van, hogy rúgott góljainkat szinte rögtön kapott gól követi. A védelem elég sebezhető, nem szabadna 1 meccsen 3 gólt kapni, de ami a védelem hibája, az az, hogy nem követik elég szorosan a támadót. Asszem mind3 gólt így kaptuk. 1. Boumsong, 2. De Ceglie, 3. nemtom, úgy emlékszem Balza. Egyébként Venitucci, De Ceglie, Palladino, Paro: a saját nevelésűek közül jól mozogtak. Védőt mindenképpen kell venni: egy (vagy két) középsőt, mert Tudor jó, de sérülékeny, Kovacról ma majdnem kaptunk 1 gólt, rögtön a beállása után, Boumsong sem túl megbízható, Legrottagliét régen láttam, más meg nem nagyon van. Ide Barzagli egynek jó lenne. Mellette azért mások is jobban teljesítenek, mert ő igazi vezéregyéniség, amire épp szüksége van a védelemnek. Aztán egy szélsőhátvédet: Chiellini nagyon jó balra, Balza mind2 oldalon tud játszani, de idén ő sem az igazi, igaz tavaly ősszel is így volt, tavaszra azért belejött. Olyat kéne venni, aki jobb-bal oldalra egyaránt jó. Bár Birindelli sem rossz, csak már öregszik nagyon (de szimpi). Középpályára is kellene legalább 1 játékos, gy univerzális focista, mint már említettem Tacchinardinak örülnék, meg jó játékos Gasbarroni is (saját nevelés), de azt sem tom, h most hol van. :D Azzal is kell számolni, hogy Nedved ezen kívül valszeg max. 1 évet játszik majd és Marchonnit is vinné a Palermo, a Barzaglis transzferben is akár (ebben az esetben is lehet h télen menne, Barza nyáron jönne). Csatárposzton pedig mindenkit meg kellene tartani, esetleg Saviola jöhetne, kipróbálhatnánk ha úgyis ingyen lesz. Zalayetához nem ragaszkodnék annyira, de sokat tett már ő a klubért. Bojinov ma nem igazán volt játékban, de az övé a jövő.
    És végül: Gábor, köszönjük a linkeket, reméljük hamarosan Barzaglit is belinkelitek nekünk!
  • banok
    Teljes meccs
    szlovén nyelvű.
  • gabber_saviola
    http://www.youtube.com/watch?v=vRuA_MPyg5U

Juve-Milan 2-3 Trofeo Berlusconi AUBAMEYANG Willy