44078
-
#12927 félidő 2-1 ide -
#12926 bazeg... ez mi? első percben gólt kapni.... -
#12925 A mai Juventus-Bari mérkőzéshez stream itt -
#12924 Ezt már mondogatják egy ideje... -
#12923 úgy néz ki Legro játszhat a Bari ellen -
#12922 Javier Saviola a Juventusé?
Szenzációs bejelentést tett csütörtökön a futballvilág fontosabb eseményeit legtöbbször pontosan megjósoló Cadena Ser spanyol rádióállomás. A csatorna Andrés D’Alessandróra, a Zaragoza légiósára és egyben Javier Saviola jó barátjára hivatkozva megszellőztette: a Barcelona argentin támadója a nyártól a Juventusban játszik, miután megegyezett a torinói klubbal. Mivel a futballista katalánokkal kötött szerződése az idény végén lejár, az olaszoknak nem kell érte fizetni egy árva garast sem. A hír cseppet sem tekinthető légből kapott információnak, hiszen a támadó edzője két éve a Monacónál éppen az a Didier Deschamps volt, aki jelenleg a Juventus kispadján ül. -
#12921 jahh a kispolgárok... -
#12920 akkor lehet beruházok rá :D -
#12919 a kettő kerül annyiba -
#12918 Ugyanijenem van :) -
#12917 nekem fekete-fehér csíkos van, az nagyon király -
#12916 az a legjobb :D
nézzenek is -
#12915 voltam már Palermo mezben utcán, elég gizda volt :) de sosem érdekelt, hogy mások mit gondolnak arról a csodálatos mezről :P
nyáron énis felvettem jópárszor az Olasz válogatott mezemet és nekem is olyan érzésem volt, hogy bámulnak és tényleg bámultak is :Dddddddddd -
#12914 én csomót voltam válogatott mezben utcán a nyáron -
#12913 És abba te kimész az utcára is?:D
Én olasz válogatott mezbe mászkáltam egszer és olyan mindenki engem
bámul érzésem volt:DD -
#12912 hát jó neketek, én csak álmodozhatok ilyenekről, mert Palermós cuccból csak mezem van mást nem tudok venni :( -
#12911 kösz, csakhát most tanácstalan vagyok, hogy vegyek-e..., mindegy megkérdem őket hogy lesz-e még másik fajta -
#12910 olyan nekem is kéne -
#12909 jaja, thx csekkoltam közbe:)
annyit megér télleg:) -
#12908 vaterán van fent a sál -
#12907 Üzlet: Budapest V. Kossuth Lajos u 2/b
Megtalálható: A Ferenciek tere közelében a Kossuth Lajos utcától pár lépésre az Astoria irányában.
Megközelíthető: A 7-es autóbusszal vagy a 3-as metroval a Ferenciek tere megállóig.
Parkolási lehetőség: Az Erzsébet híd pesti hidfője alatt.
http://www.sportmania.hu/index.php?main=main-hu&page=rovat&rovatid=8 -
#12906 ja, olyan kéne, régen láttam is hogy volt, de most nincs... -
#12905 vajon a kettő kerül 2400 Ft-ba vagy csak egy?
hozzáteszem, nekem a másik fajta jobban tetszik, de olyat most nem látok -
#12904 az ami ALexnak is van? -
#12903 1500 ért nem rossz, mondjuk van már sálam, hasonló, régi címeres,
valami más kéne, lehet csuklószorítót veszek majd, sportmánia-n mintha lett volna, holnap beugrok, ott lehet helyben is venni cuccokat, nem? vagy csak rendelés? -
#12902 Mondjam a címem?:DD -
sál senkinek nem kell? :DDddd -
#12900 persze, szólni fogok -
#12899 neked is thx, szólsz ha látsz Miketnél Juve mezt?:D -
#12898 Van hát, csak nem sokat ismerek.
Foschi, a Palermo sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy Barzagli nem megy sehova.
Azért remélem jön -
#12897 The Saviola Situation, ha vkit esetleg érdekel. Most iszonyatos formában van, lehet a Barcának mégis fontos lenne megtartani. -
#12896 van azért pár szerintem :D
köszi
a képek majd jönnek ha sikerül időt szakítanom rá :D( webcammel tudok csak majd csinálni)
-
#12895 Igen, bár a cikkben Miccoliról is szó van, nekem elég lenne, ha ő visszaérkezne (Ale/Trez/Bojinov/Palla/Zalayeta/Miccoli -> 6 minőségi csatár). Kérdés, mennyire egyezne bele az epizódszerepbe. -
#12894 jan 31. -
#12893 Boldog Születésnapot Gercse!
hozzánk is jöhetne Saviola :P -
#12892 na akkor erről van szó
jó lenne Saviola na -
#12891 Juve szurkoló és blink fan. Kevés ilyen jó ember létezik a földön. :))) Boldog szülinapot! A képeket majd kérjük! :P -
#12890 Esetleg ez jobban érthető. -
#12889 -
#12888 neked is thx.
az igazolási időszak meddig tart?