44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    Nem bírom az ürgét, de most akkora katasztrófa van hátul, hopgy mindeképp szükség lenne rá, szal gyenge lennék és visszafogadnám:)
  • nono84
    " Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd." - nem tartoznál ha mentél volna b.meg...
  • Count Adyn
    Hát Búmszong helyett inkább Canna akkor már:D
  • hunbasser
    amíg Capello az edző,addig Cannanak helye lesz a csapatban-sajnos.nálunk nem azt a teljesítményt hozza,amit mindenki elvár tőle,és sztem ő sem érzi magát jól Spanyolországban
  • gabber_saviola
    visszafogadnád?
  • Kit--Kat
    Ajánlom hogy tolja vissza magát, ha már így elhúzott és a "Real Madrid" aranylabdásának kell hívni...
  • Cike
    A Real Madrid aranylabdás védője szívesen törlesztené tartozását a torinói szurkolókkal szemben.

A Juventus vezetői jelezték: nyáron mindent megtesznek azért, hogy visszaigazolják a klub egykori védőjét, Fabio Cannavarót. A 32 éves hátvéd tavaly azért igazolt a Real Madridhoz, mert nem akart az olasz másodosztályban játszani, ám Spanyolországban nem igazán megy neki a játék, miként csapatának sem, amely a jelek szerint idén sem tud semmilyen trófeát nyerni. A torinói klubnál már meg is találták a módját, hogy hazacsábítsák a válogatott védőt: szerződésében belefoglalják, hogy labdarúgó-pályafutása befejezése után is az egyesületnél maradhat, mint az egyik ifigárda edzője. Cannavarót vonzza a feladat, ráadásul szeretne a szurkolóknak is bizonyítani.

- Csak év végén döntök a jövőmről, addig nem tudok nyilatkozni a hazatérésről. Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd.

meglep de szerintem nem tér vissza
  • 9csöves9
    a menedzsere tegnap cáfolta hogy tárgyalt volna velünk

aztán kitudja,cáfoltak Toni körül már sokmindent élete során
  • Matthew Prosac
    biztos csak bulvárszintű, vagy már volt róla szó, de Luca Toni szívesen menne hozzátok...
  • 9csöves9
    tegnap Grygera részt vett az orvosi vizsgálatokon, majd visszautazott Amsterdamba
  • Trunks
    Hát a Juvén és a nuován kívül semmi más szót nem értek, de ha olyasmi lesz, mint az AOL Arena, akkor rosszul tuti nem járunk.
  • 9csöves9
    egy ilyet láttam. azt írták a hamburgi aol és a berni stadion ötvözete lesz

• james69holden

tervek/makettek nincsenek még hogy hogy fog kinézni? :)
  • 9csöves9
    ma délelött megvolt a megbeszélés az új stadionnal kapcsolatban

45 ezer férőhelyes lesz,kb 120 millió euróba kostálna. az Olasz Gazdasági és Pénzügyminisztérium garantálja,hogy minden segítséget meg fog kapni a klub,hogy felépítsék az arénát
  • 9csöves9
    egy külföldi Juve fórumon,azthiszem a tuttosport közölte a cikket

ha megtalálom beteszem
  • Lizzy Sheffield
    Ezt nem hiszem el! Hogy ezt hogy elcseszték!! (olasz labdarúgás)
  • Kit--Kat
    és a milánói?
  • gabber_saviola
    fu Lali ezt hol olvastad?
  • 9csöves9
    biztonságosnak ítélték a stadiont ezen kívűl csak a római olimpico,a Renzo Barbera és a Stadio Ferraris felel meg a feltételeknek
  • nono84
    Ilyen dolgot biztos nem engedhet meg a szövetség magának.
  • gabber_saviola
    semmi ilyen infó sincs, max a blikkben vagy a kiskegyedben
  • 9csöves9
    nem kell még fosni
  • Cike
    Legujabb hir szerint, akár 1 évig is szünetelhet az olaszfoci az ősszes bajnokságba, a vezetők minnél hamarabb ősszeülnek és megvitatják, én nem birnék ki egy évet a juve nélkül!!!
  • 9csöves9
    Nyugodjon Békében...
  • Cike
    friss hir lehet mégse lesz juve de semmilyen meccs se:Meghalt egy 38 éves rendőr a Catania-Palermo olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés kapcsán kirobbant rendbontásokban, miután eltalálták egy petárdával.
    Luca Pancalli, az ottani szövetség rendkívüli biztosa bejelentette, valamennyi hétvégére kiírt első és másodosztályú találkozót elhalasztják.

Cataniában vasárnap Szent Ágotát, a város védőszentjét köszöntik különböző rendezvényekkel, utcabálokkal, ezért biztonsági szempontból hozták előre két nappal a szicíliai rangadót, amelyet végül 2-1-re a Palermo nyert meg.
  • Cike
    kőzvetiti valamelyik tv a meccset vagy lehet majd nézni valahol???
  • Kit--Kat
    jobb mint az arab szar
  • Cike
    bocs ezt tudom hogy nem ide kőtődik meg én is juve drukker vagyok de csak érdekesség képpen megkérdezem nem e tudjátok miért van ma is serie a s meccs(catania-palermo)
  • james69holden
    OMG :DDDDD
  • nono84
    Hát..
  • Breki33
    Képes Sportban Buffon poszter

És ibrat kérdezik melyik jobb az inter vagy a capello féle juventus
  • 9csöves9
    csodálatos

• BADE
    hasonló véleményen vagyok
  • 9csöves9
    vmi mezőgazdasági szar...

ennél még az is jobb lenne ha szponzor nélkül játszanánk
  • BADE
    mi a fen ez bakker...
  • 9csöves9
    a fiat mellet ők lesznek jövőre a csapat szponzorai,és ez lesz a mezen

elvileg...

• hunbasser
    khömm...jelzem,h #13009-et nem én írtam
  • Breki33
  • hunbasserúj
    sziasztok! én már régóta szurkolok az 'idős hölgynek'! Remélem gond nélkül megszerzitek legalább a 6. helyet ,erre sztem van reális esély! Szurkolok nektek a feljutásért!
  • 9csöves9
    :DDD

grat hozzá meg a lengyel sráchoz is,nekünk nem volt konkrét ajánlatunk Cavaniért csak szagolgattuk :P