Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
háááát...szíved joga...én is sok csapatot rühellek (pl.:AC Milan), de a Juvénak azért drukkolok, mert mondom...6 éves korom óta szurkolok nekik...a Fiorentinának pedig azért, mert Firenze a kedvenc helyem a világban, és ilyen formán a focicsapata a kedvenc csapatom...😄...amúgy tisztában vagyok vele, h a két klub rivális, de szerintem ez nem számít...mindkettõnek másért drukkolok, de mindkettõnek drukkolok...a többi, a körítés engem õszintén szólva teljesen hidegen hagy...
ellenben abban nincs igazad, h a Fiorentina összevissza vásárolt...lehet, h sokat, de nem össze-vissza...a kezdõcsapatban 3-4 külföldi és 7-8(!) olasz van, ami a mai futballvilágban egy nagyon kicsit ritka (ugye a négy idegenlégiós: Frey, Ujfalusi, Jörgensen, és néha Bojinov)...míg a Juvéban már a kisgyerekkori kedvencem Alex Del Piero kispadra szorul egy ilyen tülökorrú szimulálós agresszív északi marha miatt (Ibrahimovic)...szóval...ez a bajom, h a Juve nem õrzi meg a nemzetiségét...nem úgy mint a Fiorentina, és nem úgy, mint a régi Juve, ahol Zidane-on, és Deschamps-on kívül nem emlékszem más légiósra...de ez már régen volt...mindenesetre, lehet, h furcsa, de én akkor is mindkét klubnak szurkolok, a többirõl a véleményemet leírtam...Forza Fiorentina! Forza Juve!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gercse
ja, az ilyen labdák marha rosszak, becsapják a legtöbb kapust,
remélem nobóvember végére tényleg lesz már Buffon

9csöves9
a gól meg nem votl kapushiba, inkább védelmi hiba, hogy maradt ott két Bayern játékos Abbiati elött? aki védett(én nem) az tudja milyen nehéz fogni az ilyen labdákat,pláne úgy hogy elötte áll két támadó aki bármikor beleérhet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
hmmnem értek egyet

a Fiorentina sztem össze vissza vásárol,úgy ahogy tavaly is és azelött is mielött kiestek

én speciel utálom a Fiorentinát,fel sem tudom fogni hogy szurkolhatsz egyszerre ennek a két csapatnak

Ma quale A?
ma quale B?
la fiorentina in serie C!!!

9csöves9
leírtam már máshova a véleményem,csak bekopizom

nah elõszõr is grat a fiúknak,sztem jobbak voltunk bár a támadásaink most is hagynak kiváni valót maguk után.

a taktikáról: jó ez a 3-5-2 csakhogy ez a taktika csak akkor megvalósítható ha mindkét oldalon van egy Zambrottánk.Chiellini közel sem tudta azt a teljesítményt nyújtani,szerencse hogy Canna sokszor kitolódott balra,mert Chiellini nem tudott hátraérni.Hiába nevezik új Zambrottának én egyenlõre nagyon nem vagyok vele kibékülve.A félidõben én egy Chiellini-Nedved v. Camo cserét gondoltam,erre lehozza az egész jól játszó Alexet.Zlatan cselei az elsõ félidõben sajna nem jöttek be,nem is csoda,olyanokat próbált amiket talán a Den Haag védõi bevesznek,viszont egy világbajnok Lucio nem.A védelmünk sztem nagyon jó volt.Voltak ott is bosszantó hibák,de nagyon jól mûködtek,rendkívûl jól voltak feltolva.Sztem többször játszhatna ez a hármas középen.Fõleg úgy hogy Camo jelenlegi formáját elnézve kell egy jobb kp.Vieira és Puma is nagyok voltak,Vieira gólpassza önmagáért beszél.No meg Trez 2 gólja is Zlatan rendkívûl nagy butaságot csinált,mondjuk sztem örülhetünk hogy csak a végén állították ki és nem egy korábbi utánrúgásért

Lubos Michel egyébként borzasztóan vezette a meccset,feleslegesen szétfújta a találkozót

Helyreállt a világ rendje,újra minden szinten elsõ a JUVE

bmffm856
úgy legyen!...de remélem jövõre majd a Fiorentina menetel a bl-ben, és a Fiorentinát üldözi m indenki a bajnokságban! Forza Fiorentina! Forza Juventus!

amúgy...egy személyes vélemény...én 6 éves korom óta Juve drukker vagyok...tehát 12 éve...de mostanában a Juve is elment abba az irányba, amibe a real madrid már sokkal régebben...itt a külföldi játékosok vásárlására gondolok...szerintem minden klubnak meg kellene õriznie a nemzetiségét...tudom,h ez a mai labdarúgásban már nem létezik, de gondoljuk csak el...mondjuk a Fradi drukkerek...tudnánk drukkolni egy olyan Fradinak, melyben 11-bõl 8 játékos nem magyar? szerintem (én legalábbis nem)...ezért nem értek egyet a Juve ilyen igazolásaival, h Vieira, Ibrahimovic, Emerson, stb...én az olasz focit szeretem, és nem a nemzetközi focit...ezért drukkolok most elsõsorban a Fiorentinának, mert õk még megõrizték az olaszságukat...de tudom, h ez felesleges szócséplés a mai világban, de azért szerintem nem vagyok egyedül, aki ezt így gondolja...mindemellett Forza Juve! Remélem õk nyerik a BL-t!

hello...peti.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Breki33
Na lehet idén mi menetelünk a BL-ben a Milannak meg marad az üldözés a bajnokságban P
Sheva
Zlatant kiállították? o.O

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Kit--Kat
Végre lesz 1 Ibra nélküli meccs is:o
Nem baj aki szereti az úgyse az eszéért😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Gratulálok! Most kifogják hagyni! PIROS!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
Nem baj õ alap õt lehetetlen kihagyni, most akkor nemértettem azt a Camo Alex cserét, mert akkor miértnem tudta átrakni másposzra Camot, miért minden áron õt hozta le, ennyierõvel maradhatott volna Alex, végülis nem játszott rosszul. Nemértem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Ibrahimovic.. pff... ma se mutat valami sokat <#levele>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Vieira-Trez a két Francia! CSODÁLATOS!

Kaplan
Vieira gyönyörû volt!

Breki33
megvaaaaaaaaaaaan
Kaplan
GÓÓÓÓÓL!

Kaplan
Az inkább jöjjön Buffon csöppet sérülten, mint ez a *asz!

Breki33
Ez megint kapushiba
Breki33
b+
Kaplan
Na bazd+! Juventus! Mi van veled mostanság!?

Kaplan
Ilyen nincs!

Breki33
Francia
gabber_saviola
Olasz, de Argentin is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
namégegyet
Kaplan
Oké, kösz. Csak azért mert az Olasz válogatottban játszik.
Zebina milyen nemzetiségû?

Kit--Kat
gyorsak vagytok:o

gabber_saviola
vezet a Juventus

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Kaplan
GÓÓÓÓÓL!

Breki33
nehéz meccs

argentín származású
Kaplan
Camoranesi nem OLASZ??

zaki
jó lenne, ha nyerne a juve, különben ugrik a fogadásom 😄

Sheva
verjétek má meg a bayernt!!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Kit--Kat
Hát ez gyönyörû, naná hogy megint Sanyit...

Barni
mi ez a csend?

Avanti Italia!

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
nem
Breki33
ez erõs ferdítés
Kit--Kat
Zlatan persze már mióta csak nyomorékoskodik a pályán, sokszor 1 labdát nem tud levenni, azt ott a kezdõben, hát ez a vicc.

gercse
csak Trez helyett sem, szerintem Mutu is elörébb van Capnál, talán még Zalán is, csak akkor hozza Del Pierot ha szín kell a játékba,dehát ez így nem mehet...

Kit--Kat
Tök mind1 hogyan mondod, az igazság ott van, játszhat akármilyen jól, Zlatan helyére sehogyan se tud beférni Capello miatt.

gercse
ok, szerkeszteni nem tudod? mert akkor az elsõ szó minusz, ha nem akkor töröld az egészet...les.arom

Breki33
kicst finomabban !!!
gercse
faszért, nem igaz, szerintem el kéne mennie Del Pieronak, nem fog érvényesülni ebben a csapatban, tul sok a jó csatár egy csapatban, mennie kéne, mert Capello nem számít rá igazán...ez így nem jó

9csöves9
nagyon fontos lenne ma a gyõzelem,mert elég kemény sorozat áll elöttünk

Alex lehet hogy jobb kp-ként kezd

gercse
nagyon bánom hogy Nedvednek ki kellett hagynia a bl döntõt,áhh, ha játszik akkor mi nyertük volna a bl-t, kár hogy nem így történt
Amugy eszméletlen milyen szép ez a gól, ahogy leveszi a labdát aztán ugy beülteti a védõket...., gyönyörû gól

Ha most nem lesz motiváltság a csapatban, akkor mikor?
Remélem úgy mennek fel a pályára h lemossák a Bayernt, elég rosszúl alakulnak a dolgok.
Meg kell mutatnunk, h képesek vagyunk felállni, és nem törtünk meg a 2 vereségtõl.

Egyébként biztos vagyok benne h Abbiati fog védeni..

gercse
ja igen