Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ellenben abban nincs igazad, h a Fiorentina összevissza vásárolt...lehet, h sokat, de nem össze-vissza...a kezdõcsapatban 3-4 külföldi és 7-8(!) olasz van, ami a mai futballvilágban egy nagyon kicsit ritka (ugye a négy idegenlégiós: Frey, Ujfalusi, Jörgensen, és néha Bojinov)...míg a Juvéban már a kisgyerekkori kedvencem Alex Del Piero kispadra szorul egy ilyen tülökorrú szimulálós agresszív északi marha miatt (Ibrahimovic)...szóval...ez a bajom, h a Juve nem õrzi meg a nemzetiségét...nem úgy mint a Fiorentina, és nem úgy, mint a régi Juve, ahol Zidane-on, és Deschamps-on kívül nem emlékszem más légiósra...de ez már régen volt...mindenesetre, lehet, h furcsa, de én akkor is mindkét klubnak szurkolok, a többirõl a véleményemet leírtam...Forza Fiorentina! Forza Juve!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
remélem nobóvember végére tényleg lesz már Buffon
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a Fiorentina sztem össze vissza vásárol,úgy ahogy tavaly is és azelött is mielött kiestek
én speciel utálom a Fiorentinát,fel sem tudom fogni hogy szurkolhatsz egyszerre ennek a két csapatnak
Ma quale A?
ma quale B?
la fiorentina in serie C!!!
nah elõszõr is grat a fiúknak,sztem jobbak voltunk bár a támadásaink most is hagynak kiváni valót maguk után.
a taktikáról: jó ez a 3-5-2 csakhogy ez a taktika csak akkor megvalósítható ha mindkét oldalon van egy Zambrottánk.Chiellini közel sem tudta azt a teljesítményt nyújtani,szerencse hogy Canna sokszor kitolódott balra,mert Chiellini nem tudott hátraérni.Hiába nevezik új Zambrottának én egyenlõre nagyon nem vagyok vele kibékülve.A félidõben én egy Chiellini-Nedved v. Camo cserét gondoltam,erre lehozza az egész jól játszó Alexet.Zlatan cselei az elsõ félidõben sajna nem jöttek be,nem is csoda,olyanokat próbált amiket talán a Den Haag védõi bevesznek,viszont egy világbajnok Lucio nem.A védelmünk sztem nagyon jó volt.Voltak ott is bosszantó hibák,de nagyon jól mûködtek,rendkívûl jól voltak feltolva.Sztem többször játszhatna ez a hármas középen.Fõleg úgy hogy Camo jelenlegi formáját elnézve kell egy jobb kp.Vieira és Puma is nagyok voltak,Vieira gólpassza önmagáért beszél.No meg Trez 2 gólja is Zlatan rendkívûl nagy butaságot csinált,mondjuk sztem örülhetünk hogy csak a végén állították ki és nem egy korábbi utánrúgásért
Lubos Michel egyébként borzasztóan vezette a meccset,feleslegesen szétfújta a találkozót
Helyreállt a világ rendje,újra minden szinten elsõ a JUVE
amúgy...egy személyes vélemény...én 6 éves korom óta Juve drukker vagyok...tehát 12 éve...de mostanában a Juve is elment abba az irányba, amibe a real madrid már sokkal régebben...itt a külföldi játékosok vásárlására gondolok...szerintem minden klubnak meg kellene õriznie a nemzetiségét...tudom,h ez a mai labdarúgásban már nem létezik, de gondoljuk csak el...mondjuk a Fradi drukkerek...tudnánk drukkolni egy olyan Fradinak, melyben 11-bõl 8 játékos nem magyar? szerintem (én legalábbis nem)...ezért nem értek egyet a Juve ilyen igazolásaival, h Vieira, Ibrahimovic, Emerson, stb...én az olasz focit szeretem, és nem a nemzetközi focit...ezért drukkolok most elsõsorban a Fiorentinának, mert õk még megõrizték az olaszságukat...de tudom, h ez felesleges szócséplés a mai világban, de azért szerintem nem vagyok egyedül, aki ezt így gondolja...mindemellett Forza Juve! Remélem õk nyerik a BL-t!
hello...peti.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Nem baj aki szereti az úgyse az eszéért😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zebina milyen nemzetiségû?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Alex lehet hogy jobb kp-ként kezd
Amugy eszméletlen milyen szép ez a gól, ahogy leveszi a labdát aztán ugy beülteti a védõket...., gyönyörû gól
Remélem úgy mennek fel a pályára h lemossák a Bayernt, elég rosszúl alakulnak a dolgok.
Meg kell mutatnunk, h képesek vagyunk felállni, és nem törtünk meg a 2 vereségtõl.
Egyébként biztos vagyok benne h Abbiati fog védeni..