44078
-
#13047 Nem bírom az ürgét, de most akkora katasztrófa van hátul, hopgy mindeképp szükség lenne rá, szal gyenge lennék és visszafogadnám:) -
#13046 " Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd." - nem tartoznál ha mentél volna b.meg... -
#13045 Hát Búmszong helyett inkább Canna akkor már:D -
#13044 amíg Capello az edző,addig Cannanak helye lesz a csapatban-sajnos.nálunk nem azt a teljesítményt hozza,amit mindenki elvár tőle,és sztem ő sem érzi magát jól Spanyolországban -
#13043 visszafogadnád? -
#13042 Ajánlom hogy tolja vissza magát, ha már így elhúzott és a "Real Madrid" aranylabdásának kell hívni... -
Cike #13041 A Real Madrid aranylabdás védője szívesen törlesztené tartozását a torinói szurkolókkal szemben.
A Juventus vezetői jelezték: nyáron mindent megtesznek azért, hogy visszaigazolják a klub egykori védőjét, Fabio Cannavarót. A 32 éves hátvéd tavaly azért igazolt a Real Madridhoz, mert nem akart az olasz másodosztályban játszani, ám Spanyolországban nem igazán megy neki a játék, miként csapatának sem, amely a jelek szerint idén sem tud semmilyen trófeát nyerni. A torinói klubnál már meg is találták a módját, hogy hazacsábítsák a válogatott védőt: szerződésében belefoglalják, hogy labdarúgó-pályafutása befejezése után is az egyesületnél maradhat, mint az egyik ifigárda edzője. Cannavarót vonzza a feladat, ráadásul szeretne a szurkolóknak is bizonyítani.
- Csak év végén döntök a jövőmről, addig nem tudok nyilatkozni a hazatérésről. Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd.
meglep de szerintem nem tér vissza -
#13040 a menedzsere tegnap cáfolta hogy tárgyalt volna velünk
aztán kitudja,cáfoltak Toni körül már sokmindent élete során -
#13039 biztos csak bulvárszintű, vagy már volt róla szó, de Luca Toni szívesen menne hozzátok... -
#13038 tegnap Grygera részt vett az orvosi vizsgálatokon, majd visszautazott Amsterdamba -
#13037 Hát a Juvén és a nuován kívül semmi más szót nem értek, de ha olyasmi lesz, mint az AOL Arena, akkor rosszul tuti nem járunk. -
#13036 egy ilyet láttam. azt írták a hamburgi aol és a berni stadion ötvözete lesz
-
tervek/makettek nincsenek még hogy hogy fog kinézni? :) -
#13034 ma délelött megvolt a megbeszélés az új stadionnal kapcsolatban
45 ezer férőhelyes lesz,kb 120 millió euróba kostálna. az Olasz Gazdasági és Pénzügyminisztérium garantálja,hogy minden segítséget meg fog kapni a klub,hogy felépítsék az arénát -
#13033 egy külföldi Juve fórumon,azthiszem a tuttosport közölte a cikket
ha megtalálom beteszem -
#13032 Ezt nem hiszem el! Hogy ezt hogy elcseszték!! (olasz labdarúgás) -
#13031 és a milánói? -
#13030 fu Lali ezt hol olvastad? -
#13029 biztonságosnak ítélték a stadiont ezen kívűl csak a római olimpico,a Renzo Barbera és a Stadio Ferraris felel meg a feltételeknek -
#13028 Ilyen dolgot biztos nem engedhet meg a szövetség magának. -
#13027 semmi ilyen infó sincs, max a blikkben vagy a kiskegyedben -
#13026 nem kell még fosni -
Cike #13025 Legujabb hir szerint, akár 1 évig is szünetelhet az olaszfoci az ősszes bajnokságba, a vezetők minnél hamarabb ősszeülnek és megvitatják, én nem birnék ki egy évet a juve nélkül!!! -
#13024 Nyugodjon Békében... -
Cike #13023 friss hir lehet mégse lesz juve de semmilyen meccs se:Meghalt egy 38 éves rendőr a Catania-Palermo olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés kapcsán kirobbant rendbontásokban, miután eltalálták egy petárdával.
Luca Pancalli, az ottani szövetség rendkívüli biztosa bejelentette, valamennyi hétvégére kiírt első és másodosztályú találkozót elhalasztják.
Cataniában vasárnap Szent Ágotát, a város védőszentjét köszöntik különböző rendezvényekkel, utcabálokkal, ezért biztonsági szempontból hozták előre két nappal a szicíliai rangadót, amelyet végül 2-1-re a Palermo nyert meg. -
Cike #13022 kőzvetiti valamelyik tv a meccset vagy lehet majd nézni valahol??? -
#13021 jobb mint az arab szar -
Cike #13020 bocs ezt tudom hogy nem ide kőtődik meg én is juve drukker vagyok de csak érdekesség képpen megkérdezem nem e tudjátok miért van ma is serie a s meccs(catania-palermo) -
#13019 OMG :DDDDD -
#13018 Hát.. -
#13017 Képes Sportban Buffon poszter
És ibrat kérdezik melyik jobb az inter vagy a capello féle juventus -
#13016 csodálatos
-
#13015 hasonló véleményen vagyok -
#13014 vmi mezőgazdasági szar...
ennél még az is jobb lenne ha szponzor nélkül játszanánk -
#13013 mi a fen ez bakker... -
#13012 a fiat mellet ők lesznek jövőre a csapat szponzorai,és ez lesz a mezen
elvileg...
-
#13011 khömm...jelzem,h #13009-et nem én írtam -
#13010 -
hunbasserúj #13009 sziasztok! én már régóta szurkolok az 'idős hölgynek'! Remélem gond nélkül megszerzitek legalább a 6. helyet ,erre sztem van reális esély! Szurkolok nektek a feljutásért! -
#13008 :DDD
grat hozzá meg a lengyel sráchoz is,nekünk nem volt konkrét ajánlatunk Cavaniért csak szagolgattuk :P