44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    2-0 Balzaretti !!!!!!!!
  • Cike
    goooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll 1-0 nedved szép volt na végre egy magabiztos kezdés remélem nőveljük és most meg is tartjuk
  • banok
    Van stream a meccsetekre!!!
    Klikk ide!!!
  • banok
    streamre kicsi az esély.
  • Cike
    Valahol esetleg lehetne nézni a meccset, és egy várhato kezdő csapatot tudna valaki mondani?????
  • 9csöves9
    ma van Bojinov születésnapja :o

Честит рожден ден!
  • 9csöves9
    eh

http://www.youtube.com/watch?v=JiAtU_c-EFM
  • 9csöves9
    emlékszem arra is,a vb-n meg majdnem megfolytotta Lippit :D

http://youtube.com/results?search_query=Gattuso+Lippi&search=Search
  • Matthew Prosac
    mint amikor Gattuso szinte megpofozta Ancelottit örömében... az megvan?
  • Kit--Kat
    ;)

Ez olyan baráti "lökés" volt egy 193 centis embertől egy 174esnek:)
  • 9csöves9
    fel volt spanolva,asszem az utolsó percben esett ez a gól is

utána persze ölelkeztek
  • DJ BP
    Figo tizije nem tetszett :D
  • DJ BP
    ezt miért?
  • 9csöves9
    ez a jelenet is mindig beugrik Tudorról:D Alex Parma elleni gólja után

• nono84
    Nekem nagyon :D
  • 9csöves9
    :DDDD
  • Kit--Kat
    És amikor simán 3-1re vertünk titeket az hogy tetszett?:)
  • Kit--Kat
    Nekem is mindíg ez ugrik be Tudorról:) Meg a hófehérke:DDD
  • 9csöves9
    az elkövetkező pár évben szerencsére nem kell ilyen nagy izgalmakban részt vennünk :)
  • DJ BP
    a francba, ti nagyon tudtok a végjátékban :) Tavaly Werder ellen, korábban meg ellenünk Trezeguet, húú de mérges voltam :DDD
  • 9csöves9
    ez is nagy gól volt de nem erre gondoltam

a 93-94. percben lőtt be Tudor egy kipattanó labdát kapásból és azzal jutottunk tovább

http://youtube.com/watch?v=c70hpl4EOlI
  • Matthew Prosac
    lehet, hogy jól emléxel, de azt a bizonyos gólt nem véletlenül Birindelli lőtte?
  • 9csöves9
    nagyon úgy tűnik hogy a klub felbontja Tudor szerződését,a sérülések miatt

a Depor elleni góljára mindig emlékezni fogok,de nem lehet éveken keresztül azért fizetni hogy vegetáljon
  • nono84
    Tisztára mint a magyar fociban,csak itthon a nulla teljesítmény után engednek ki. :D
  • Breki33
    Kiborult a Juventus edzője
    Külföldi labdarúgás
    Didier Deschamps nehezen tudta elviselni, hogy csapata kétgólos előnyt herdált el a Vicenza elleni szombati bajnokin.

A Juventus a 70. percben még 2-0-ra vezetett Vicenzában, a hazaiak azonban 5 perc alatt egyenlítettek, s mivel a torinóiak a hajrában már nem tudtak betalálni, újabb pontokat vesztettek. Didier Deschamps vezetőedző nem ment el szó nélkül játékosai figyelmetlensége mellett, és hétfőre alapos fejmosást helyezett kilátásba a csapat tagjainak.

- Ameddig kétgólos előnyben voltunk, jól játszottunk, aztán jött a szokásos kiengedés, és ezzel jelentősen leromlott a teljesítményünk. Megint hagytunk két pontot kicsúszni a kezükből, és ez egyértelműen a mi hibánk, ilyen figyelmetlenül ugyanis nem lehet meccset nyerni. A jövőben nem veszthetünk így pontokat, az első góljuk előtt meg sem próbáltuk elvenni a hazaiaktól a labdát, ilyen hihetetlen passzivitást még a másodosztályban sem engedhetünk meg magunknak. Hétfőn elbeszélgetek a futballistákkal, mert ez így nem mehet tovább, különben a feljutásunk kerül veszélybe – mondta feldúltan Deschamps.
  • 9csöves9
    a fiatal bácsival
  • Zsolti9014
    Boldog születésnapot, Ciro!
  • 9csöves9
    Tanti auguri Ciro!

• Cike
    A Juventus utánpótlásának vezetője Ciro Ferrara ma ünnepli 40.-ik születésnapját. A Bianconeri legenda ma délután egy tökéletes ajándékban reménykedik, mely a Juventus Primavera győzelmét jelentené a Juventud ellenében a Coppa Carnevale-n. Győzelem esetén a Bianconeri a következő körben találhatja magát és mi itt a Juventus.com-nál – természetesen a JuveFanPage-nél is – reméljük, hogy a mai egy fantasztikus nap lesz a klub egyik legnagyobb alakjának. Boldog Születésnapot Ciro!
  • 9csöves9

• 9csöves9
    egyszerűen hihetetlen és nem az első történet már idén

nagyon elhitte mindenki a csapatnál,hogy elég ha ottvagyunk pályán pláne vezetésnél. egyértelműen mentális probléma,kéne egy olyan ember aki ezt tudja kezelni

Pavel viszont két zseniális gólpasszt adott továbbra is a klónozása mellett vagyok
  • banok
    A Vicenza-Juventus meccs góljai itt
  • Kit--Kat
    nevetséges... Deschamps áhh...........
  • forzajuve5
    ezt nem hiszem el 2-2
    megint 5perc alatt kapunk két gólt
  • forzajuve5
    Alex góljával már 2-vel vezetünk
  • 9csöves9
    Palla gólja

• 9csöves9
    erről van szó

lehet valahol nézni?
  • Kaplan
    16' Vicenza 0 - 1 Juventus

6' Palladino :) Hajrá srácok!!
  • Kit--Kat
    Én is ígyvoltam, de most szükség van erre a tetüre is. Bár jobb lenne, ha Nesta jönne.
  • 9csöves9
    nagy szükség lenne rá,de ő az egyik akiben a legnagyobbat csalódtam.ha nem akart a csapaton segíteni akkor amikor a legnagyobb szükség lett volna rá akkor mostmár maradjon csak álmai csapatánál

Puma,buzibra,vieira,mutu távozását leszartam mert tudtam hogy zsoldosok