44078
-
#13088 2-0 Balzaretti !!!!!!!! -
Cike #13087 goooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll 1-0 nedved szép volt na végre egy magabiztos kezdés remélem nőveljük és most meg is tartjuk -
#13086 Van stream a meccsetekre!!!
Klikk ide!!! -
#13085 streamre kicsi az esély. -
Cike #13084 Valahol esetleg lehetne nézni a meccset, és egy várhato kezdő csapatot tudna valaki mondani????? -
#13083 ma van Bojinov születésnapja :o
Честит рожден ден! -
#13082 eh
http://www.youtube.com/watch?v=JiAtU_c-EFM -
#13081 emlékszem arra is,a vb-n meg majdnem megfolytotta Lippit :D
http://youtube.com/results?search_query=Gattuso+Lippi&search=Search -
#13080 mint amikor Gattuso szinte megpofozta Ancelottit örömében... az megvan? -
#13079 ;)
Ez olyan baráti "lökés" volt egy 193 centis embertől egy 174esnek:) -
#13078 fel volt spanolva,asszem az utolsó percben esett ez a gól is
utána persze ölelkeztek -
DJ BP #13077 Figo tizije nem tetszett :D -
DJ BP #13076 ezt miért? -
#13075 ez a jelenet is mindig beugrik Tudorról:D Alex Parma elleni gólja után
-
#13074 Nekem nagyon :D -
#13073 :DDDD -
#13072 És amikor simán 3-1re vertünk titeket az hogy tetszett?:) -
#13071 Nekem is mindíg ez ugrik be Tudorról:) Meg a hófehérke:DDD -
#13070 az elkövetkező pár évben szerencsére nem kell ilyen nagy izgalmakban részt vennünk :) -
DJ BP #13069 a francba, ti nagyon tudtok a végjátékban :) Tavaly Werder ellen, korábban meg ellenünk Trezeguet, húú de mérges voltam :DDD -
#13068 ez is nagy gól volt de nem erre gondoltam
a 93-94. percben lőtt be Tudor egy kipattanó labdát kapásból és azzal jutottunk tovább
http://youtube.com/watch?v=c70hpl4EOlI -
#13067 lehet, hogy jól emléxel, de azt a bizonyos gólt nem véletlenül Birindelli lőtte? -
#13066 nagyon úgy tűnik hogy a klub felbontja Tudor szerződését,a sérülések miatt
a Depor elleni góljára mindig emlékezni fogok,de nem lehet éveken keresztül azért fizetni hogy vegetáljon -
#13065 Tisztára mint a magyar fociban,csak itthon a nulla teljesítmény után engednek ki. :D -
#13064 Kiborult a Juventus edzője
Külföldi labdarúgás
Didier Deschamps nehezen tudta elviselni, hogy csapata kétgólos előnyt herdált el a Vicenza elleni szombati bajnokin.
A Juventus a 70. percben még 2-0-ra vezetett Vicenzában, a hazaiak azonban 5 perc alatt egyenlítettek, s mivel a torinóiak a hajrában már nem tudtak betalálni, újabb pontokat vesztettek. Didier Deschamps vezetőedző nem ment el szó nélkül játékosai figyelmetlensége mellett, és hétfőre alapos fejmosást helyezett kilátásba a csapat tagjainak.
- Ameddig kétgólos előnyben voltunk, jól játszottunk, aztán jött a szokásos kiengedés, és ezzel jelentősen leromlott a teljesítményünk. Megint hagytunk két pontot kicsúszni a kezükből, és ez egyértelműen a mi hibánk, ilyen figyelmetlenül ugyanis nem lehet meccset nyerni. A jövőben nem veszthetünk így pontokat, az első góljuk előtt meg sem próbáltuk elvenni a hazaiaktól a labdát, ilyen hihetetlen passzivitást még a másodosztályban sem engedhetünk meg magunknak. Hétfőn elbeszélgetek a futballistákkal, mert ez így nem mehet tovább, különben a feljutásunk kerül veszélybe – mondta feldúltan Deschamps.
-
#13063 a fiatal bácsival -
#13062 Boldog születésnapot, Ciro! -
#13060 Tanti auguri Ciro!
-
Cike #13059 A Juventus utánpótlásának vezetője Ciro Ferrara ma ünnepli 40.-ik születésnapját. A Bianconeri legenda ma délután egy tökéletes ajándékban reménykedik, mely a Juventus Primavera győzelmét jelentené a Juventud ellenében a Coppa Carnevale-n. Győzelem esetén a Bianconeri a következő körben találhatja magát és mi itt a Juventus.com-nál – természetesen a JuveFanPage-nél is – reméljük, hogy a mai egy fantasztikus nap lesz a klub egyik legnagyobb alakjának. Boldog Születésnapot Ciro!
-
-
#13057 egyszerűen hihetetlen és nem az első történet már idén
nagyon elhitte mindenki a csapatnál,hogy elég ha ottvagyunk pályán pláne vezetésnél. egyértelműen mentális probléma,kéne egy olyan ember aki ezt tudja kezelni
Pavel viszont két zseniális gólpasszt adott továbbra is a klónozása mellett vagyok -
#13056 A Vicenza-Juventus meccs góljai itt -
#13055 nevetséges... Deschamps áhh........... -
#13054 ezt nem hiszem el 2-2
megint 5perc alatt kapunk két gólt -
#13053 Alex góljával már 2-vel vezetünk -
#13052 Palla gólja
-
#13051 erről van szó
lehet valahol nézni? -
#13050 16' Vicenza 0 - 1 Juventus
6' Palladino :) Hajrá srácok!!
-
#13049 Én is ígyvoltam, de most szükség van erre a tetüre is. Bár jobb lenne, ha Nesta jönne. -
#13048 nagy szükség lenne rá,de ő az egyik akiben a legnagyobbat csalódtam.ha nem akart a csapaton segíteni akkor amikor a legnagyobb szükség lett volna rá akkor mostmár maradjon csak álmai csapatánál
Puma,buzibra,vieira,mutu távozását leszartam mert tudtam hogy zsoldosok