Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de ahhoz képest jól kihúztuk nélküle,2 vereség mindössze, akkor mi lesz majd ha õ véd...😄
november vége-december eleje
meg arról, hogy szebb részek vannak mint Horvátban és mégsincs olyan tömeg és árak. Szolgáltatások színvonal viszont igen.
Érdemes megnézni itt a képeket azokról amikrõl beszéltem
klikk
Ezzel kapcsolatban továbbiakban oda írjatok, itt térjün vissza.
szerintem ezek az országok amiket írtok jobban fejlödnek magukhoz képest mit a mi országunk. ennek köszönhetõ talán hogy Brekinek is tetszenek,
valószinû hogy le akarják magukról seperni a balkánozást, és ez még nagyobb motivációt adhat nekik, mindegy én nem voltam még arrafelé soha
Svédországban viszont voltam(mondjuk végig csak autóval utaztam)és az egy más világ, az bitos
ON
Én befejeztem úgysem érti meg.
Sztem nem én, hoztam szégyent, csak irritálnak az olyan
embereket akik képtelenek beismerni, hogy tévedtek, pedig látszik, hogy fogalmuk sincs a dolgokról, és hozzák az egyre nagyobb hülyeségeket.
Szval nem akarok itt több balkánizást !!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hû nézzük csak áhh boccs tényleg van 1 ilyen, legmagasabb hegy, leghosszabb folyó és áá itt is van a legszebb tengeröböl, no comment... Ez te komolyan gondoltad, hogy ilyenek vannak a világon, hogy a legszebb tenegeröböl és az xy? Ez tök szubjektív. Szal ne oltásl már, hogy ez olyan alap dolog, miért neked ennyi erõvel van fogalmad holvan a spanyolok legmagasabb hegye??? Ezt én is csak azért tudom mert ott jártam és ez 1 tudatos dolog nem 1 olyan mondva csinált, hogy szvsz legszebb arborétum és társai. Te ott jártál neked ez tetszik ennyi... Alapvetõen idióta felvetés volt sry...
1ként ha kicsit ésszerûbben fogalmazol és 1 rendkívül szép öbölnek hívod bevallom úgy sem tudom mert így ennyire komoylan nem figylek/tanuok ezekbõl az érdektelenebb országokból mint pl Bosznia vagy Grúzia.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Kotori öbölrõl beszélek egyébként ami a világörökség része és a világ egyik legszebb helye.
Nemvolt semmi para ezt azok terjesztik akik hallomásból tudják és még a közelében sem jártak.
Legalább most vedd a fáradságot és nézd meg az utazás fórumban leírtakat.
Sveti Stefán mert róla van szó
klikk
hirességek lakhelye nagyon sok sztárnak van ott villája amit ha pár euroért beengednek megis lehet nézni kivülrõl.
Szval nem tudom miért lenne erõs. Azért mert te még nem halottál róla.
Talán nézz már utánna legalább most...
"Sveti Stefan - a középkorban híres erõdítményt építettek itt, amely a törököktõl és a kalóztámadásoktól védte a partot. Híres lakói közül csak néhány. Claudia Shiffer, Madonna, Sohpia Loren, Silvester Stallone, Bruce wiilis. és Sveti Stefan. Az egykori halászházak mára szinte kivétel nélkül magánkézben lévõ elegáns villákká alakultak át. A félszigetre belépõjegy váltásával sétálhatunk be, a házak, parányi kertek, teraszok és csillogó vizû medencék között gyakorlatilag egyetlen útvonalon tudunk körbejárni, hiszen lépten-nyomon kis táblák figyelmeztetnek: magánterület! "
Ha meegnéznéd a képeket megértenéd miért.
Szval megint gazdasági helyzettel meg elõállított javak összértéke-vel jössz miközben fogalmad sincs a valós dolgokról
Szval zárjuk le már ezt itt please teis jobban jársz, nézz egy kicsit jobban utánna a dolgoknak máskor
"tavalyelõtt is a teáltalad balkánnak nevezett rész egyik legszebb helyén nyaraltam ahol európa legszebb tengeröble van."
Ebbõl aztán tényleg tudni kéne hol is nyaraltál, nagy gratuláció neked, és mélységes megvetéssel kérek bocsánatot, hogy nem találtam ki mire is gondoltál😛PP
Figy ha neked ez kell és nem para az sok utazás azokon a helyen tegyed.. Csak ne hirdesd miylen jó is ott minden, mert képzeld arrafelé nekem is járrtak ismerõseim és már odejutni nem1szerû, ott Bsozniában már fõleg mennek a lehúzások a nagy szegénység miatt.
EZ a Bruce Willis és társai valld be kicsit erõs😊
NEm tudom elhinni, hogy Boszniában van a nyaralójuk, tudni illik ezkek az amberek elég kényesek, Szicíliánál és Ibizánl semmi pénzért nem mennének lejjebb és hát kinek ha nem Boszniának az 1ik legsazrabb az infrastruktúrája európában a kis 750 dolááros GDPjével és a 70%os munkanélküliségével, legyenek akármilyen aranyosak szorgalmasok.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Bulgária
a Balkán északkeleti részét Aszparuk bolgár kán hódítja meg. (A bolgár eredetileg bolgár-török nép
870 körül – a bolgárok elszlávosodtak és felveszik az ortodox kereszténységet.
Horvátország
Szerbia
Bosznia-Hercegovina
Montenegró
Albánia
Kezdjuk az elején
Tavaly nyáron boszniában nyaraltam ugyanis ott van az a hires öböl amit illene tudni :-)))))
És fantasztikus hely aki ott járt azok többsége visszavágyik és mindenkinek ajánlja. Például sokkal szebb még Horvátországnál is és van olyan hely egy szigeten ahol világsztárok laknak Stallonétól kezdve Bruve Willis-ig.
Talán nem véletlenül.
Másik meg, nem gazdasági helyzetrõl volt szó, te az ottlévõ embereket szóltad le ezzel a tudatlan balkánizással.
És nem anyukám nagybátyjának a felesége a tolmács hanem egy lakásban élek a tolmáccsal P
És nem hallomásból tudom hanem általában meghivott vagyok.
Románia meg úgy jött a képbe hogy szerbia bulgária törökország bulgária románia volt a tervezett utvonal az idén és mikor átértünk Romániába kezdtük azt érezni, hogy a balkánon vagyunk, persze ez Constanza-ra és nem a magyar részre vonatkozik. És elárulom tudom milyen messze van boszniától hiszen 3000 kilométert utaztunk.
De én ott voltam és nemcsak dumálok.
És akkor az anyukád nagybátjának a felesége tolnács és neki mesélnek a szerbek meg a horvátok??? Na de kérem akkor ezeket maga is csak hallomásból tudja nem de???
Na ennyi...Boszniába voltál-e már? Nem ajánlom.
és nem könyvekbõl és hallomásból tudom a dolgokat
Az emberek udvariasak kedvesek és meglepõen sokan tudnak angolul.
Nagyon olcsó viszont szinvonalas. Persze Románia más tészta.
Szófiában aludtunk két napot de kb 10-15-öt nagyvárost végignéztünk, ezenkívül
tavalyelõtt is a teáltalad balkánnak nevezett rész egyik legszebb helyén nyaraltam ahol európa legszebb tengeröble van.
Mondjuk elég rálátásom van a dolgokra mivel a családban van egy tolmács és soxor fogadunk Horvát, vagy Szerb csoportokat.
de pl Bulgária Magyarorsazághoz viszonyítva abszolút nem elmaradott
sõt a tengerparton hatalmas fejlõdések és gyönyörû szállodák épültek.
És a pénzed is sokkal többet ér, de nem akarok tovább itt offolni az utazás topicban szivesen mesélek.
Csak nem birom ha valaki ilyanokat kritizál akiket nemis ismer és leszólja õket.
Érdemes megnézni az utazások topicot milyen helyek vannak ott.
Europa egyik legszebb része.
Szval elég volt a balkánizásból itt
Aranypaton olyan hotelben laktam, hogy a hilton elbújhat mellette.
Szval nem kéne olyanról beszélni amirõl fogalmunk sincs.
Amúgy elárulom angol WC másmerre sincs.
Speciel amerre én voltam végig volt.
Szal nekem így elég belõlük ilyen messzirõl, akarna a halál oda utazni ahol még rendes wc sincs😛
hanem a pejoratív gondolkodással
úgy leszólni nemzeteket, hogy nemis ismered õket
talán kis rálátással nem írnál ilyeneket
én tavaly is is idén is körbeutaztam azt a részt tudom mirõl beszélek
sokan elcsodálkoznának dolgokon
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
az össze vissza vásárlás meg csak azért jött ki belõlem mert a real madridhoz hasonlítottad hõn szeretett csapatunkat😊
SOLO LA JUVE!