Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
sztem fent van
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nyerni kell!
Lehet h épp Capello nem akarta h játszon. Vagy a fene tudja..Én még mindig nem láttam a meccset, esetleg be voltak linkelve a gólok? kíváncsi vagyok már rájuk.
Úgy gondolom Chimentin kívûl még Ibrahimovic is BOTRÁNYOSAN játszott. Egy rohadt labdát nem tudott levenni, elönzõzte stb. Szóval amit szokott csinálni. Azt nem mondom , hogy szarok voltunk DE ennél többet is kilehetett volna hozni. Még 3-0 is meglehetett volna az esély a X-re. Ezt a vereséget Chimenti nagyon összehozta. A másik gusztustalan dolog , hogy Abbiati nem lépett pályára. Biztos berezelt , hogy mit fog szólni a közönség. De jól összehozta a KAKA ezt a dolgot. Ügyesen megvolt rendezve, hogy lesérítik Gigi-t és mivel Abbiati (nem mer) pályára lépni. Jön CHIMENTI A VILÁG LEGJOBB KAPUSA... Pfff... No Comment.
Kíváncsi leszek mennyi lesz a meccs a Delle Alpiban Gigi-vel!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ismét? tavaly egy sorsdöntõ meccsen iskoláztuk õket
Tegnap nem láttam és most belenéztem...
Láttam a második és a harmadik milan gólt...
A második még hagyján...
De a harmadik...
Hogy lehet valaki ilyen fakezû????????
Az elsõ durvább volt?
Megint elég rosszul játszottunk, de döntetlenre Simán jók lettünk volna.
Viszont ki kéne már ebbõl jönni és a Bayernt egyszerûen meg kell verni.
A Milán mögöttünk van és úgyis botlik, de játszunk már megint úgy ahogy kell !
gondoljunk csak bele kitõl kapja a fizetését...
õ okozta Gigi sérülését és nekik van a legnagyobb hasznuk belõle
"Így a legszarabb kikapni, amikor az ellenfél (jelen esetben a Milan) ugyanolyan szarul játszik, mint a kedvenc csapatunk a Juventus, mert az az igazság, hogy milan sem volt jobb, csak szerencsésebb. Úgy gondolom, hogy az elsõ gólig kiválóan játszottunk, aztán jött Seedorf gólja -amiben azért Chimenti is benne volt- és elrontott mindent, a mián megnyugodott mi meg nem tudtuk játszani az addigi játékunkat. Aztán jött Kaka demoralizáló gólja. Ekkor már tisztán látszott, hogy itt esélyünk sem lesz, a 3. gólra rátérni is felesleges, mert szerintem ezt akármelyik kapus a világon megfogja amelyik nincs berúgva... Apropi kapuskérdés: Abbiati miért nem játszott? A kispadon ült, tehát nem volt sérült, nyilván berlusconi keze van a dolgoban... Sokat vitatkoztunk, hogy nem lett volna-e érdemes Bonnefoit bedobi a ményvízbe, igaz, hogy még nem védett serie a-s meccsen, dehát kitudja, Chimentinél biztosan nem lett voltna rosszabb. Ráadásul, hogy a milan ellen debütálhat nyilván feltunningolta volna a produkcióját.
A második félidõben szerintem még szarabbak voltunk, igaz itt legalább rúgtunk egy gólt. Szinte már könyörögtem capellonak, hogy hozza már le nedevedat aki szerintem nagyon gyenge volt, igaz a mások oldalon futballozó camoranesi sem brillírozott (enyhé szólva). Mindegy azért jó volt látni, hogy cap bedobja Alexet és Mutut is ezzel felvállalva azt a kockázatot, hogy mégnagyobb verésbe is belaszaladhattunk volna, hogyen -gyakorlatikag- Thuram és Cannavaro védekezzet mindenki más pedig próbált támadgati, próbált! Az elsõ valamire való Juventus lövésig a 61. percig kellett várni, hát nem kapkodták el a fiúk. Ezenkívül sem volt sok helyzetünk ,de legalább a zépítõgól sikerült Treznek begyötörnie. No mindegy a Bayern ellen javítani kell, nem lesze egyszerû de bízom benne, hogy sikerülni, fogy és végre úgy játszik a csapat ahogy maximálisan tud.
Annyit még hozzátenné, hohy nem lepnék meglepve a bertini sporttárs az intenzív osztályon éberende, mert egy-két basebball ötõs fiatalember az ejj lepe alatt elkapta, mondván ilyan szar játékvezetés már rég látott. IOgaz ami iag rettentõ gyenge volt, hibáit felsorolni is hossazbb lenne mint ez a hozzászólás...."
Szegény Buffon nézheti ezeket a meccseket.
Elõtte talán élete formájában védett.
mindegy, Abbiati Bayern ellen lesz már nem?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2