44078
-
#13007 Áhh ne hülyéskedj, sehol sincs az ember, van néhány kiemelkedó meccse azt kész amúgy szürkeegér, csak magas meg önző és sportszerűtlen. -
#13006 IFFHS minden idők klub-világranglistája(1991.január 1-től):
1. Barcelona
2. JUVENTUS
3. AC Milan
4. Manchester United
5. Real Madrid
6. Bayern München
7. Inter
8. Arsenal
9. River Plate
10. Ajax -
#13005 Volt fent youtube-on egy videó ahol lőtt egy nagyonnagy gólt ajax színeiben , de csapatembernek nehezen nevezhetném és ugye ez egy csapatsport! Hogy a legjobb játékos a Serie A-ban hát nem ő jutna először az eszembe és akkor finoman fejeztem ki magam .... -
#13004 Erre gondolsz:
"az új homoszexuelomovicsnak tartják. számunkra ez sem túl" LOL
ha jól hallottam ő játszott most a délamerikai u 20-as tornán és nem is rosszul ,ha jól tudom ! De kell az erősítés nektek hogy legyűrjétek az Intert ,bár ezt csak a szívem diktálja sajna. -
#13003 Lajos vagy Zsolti szeriten gratulált volna :Ddddddd -
#13002 Ő tudja :P
-
#13001 Palermóban a srác :P -
#13000 nem sikerült a megegyezés az Ajaxxal így Grygera csak nyáron jön. ezért egyből felvettük a kapcsolatot az anderlechttel Anthony Vanden Borre ügyében :o -
#12999 Kovács térdét február másodikán műtik
tökjó hogy van egy komplett hátvédsorunk akiket azért fizetünk hogy kórházban fetrengjenek -
#12998 van ilyen,nem volt még az edzője szerencsére -
#12997 Nem tudok semmit írni erről. Elment az esze vagy mi van? Tudja kiről beszél? -
#12996 ha szólt volna én szívesen segítek
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=221150 -
#12995 Megint ez a randa piros? Azt hittem, ez csak tavaly volt...
Az eredménynek én se örülök, de úgy vagyok vele, hogy tök mind1, mit játszunk. Most már úgyis feljutunk, és az a baj, hogy ezt a játékosok is tudják. Buziság (és jogtalan) volt csökkenteni a 17 pontos mínuszt. Úgy lett volna vmi értelme pályára lépni idén.
DD pedig?
Zlatan meg 1 buzi, ezt már régóta tudtuk. Már régóta utálom, mint a szart. Önző, raádásul semmi extra. Közepes játékos, de mivel nem tud passzolni, ezért még szarabb. Sose értettem, hogy Capello miért játszatja. -
#12994 én sem vagyok megelégedve vele,de azért arra sem számíthattunk hogy 100%-osan lehozzuk a bajnokságot.minden csapatnak a B ligában ez az év meccse,megsokszorozódott erővel játszanak ellenünk nem egyszerű helyzet
kell tenni egy olyan embert DD mellé aki tudja motiválni a játékosokat,eltudnám képzelni pl Contét
-
#12993 Boldog Szülinapot Gigi!!!
Amúgy Deschampsban egyre inkább megrendül a bizalmam, akár 10 11est nem megadása mellett is verni kéne a B liga csapatait ezzel a gárdával... -
#12992 Buon compleanno Gigi! -
#12991 Ma van Buffon születésnapja! Boldog szülinapot! -
#12990 highlights
-
-
#12988 Bojinov megint nem kapott lehetőséget,Marchionni körülbelűl 10 mp-t kapott
nem értem Deschampsot komolyan -
#12987 a meccset 10 emberrel fejeztük be GG állította ki magát,és két teljesen jogos tizenegyest nem adtak meg nekünk két kezezésért.én már nem is hiszem hogy kapunk idén büntetőt
Pavel egy állat,klónozni kéne -
#12986 Én tudtam és igazam volt -.-, vagy lett kinek hogy tetszik:) Utáltam, hogy egy ilyen genny magára veszi a Juve mezt, azt méginkább, hogy ezt a korcsot Alex felé helyezték:S. -
#12985 hát senki nem tudta, hogy ez lesz belőle, de most már mindegy -
#12984 Na akkor nem volt alaptalan, hogy egy emberi selejtnek tartottam mindíg is ezt a patkányt... Fúúúú. Emlékszel hányszor összevesztem ezen Brekivel??
Kár volt védenie ezt a hánydékot. -
#12983 1-1 lett a meccs végeredménye, a gólt Nedved szerezte a 2. félidő 47. percében
-
#12982 SPEZIA: Santoni; Nicola, Giuliano, Addona, Gorzegno; Saverino; Guidetti, Confalone, Frara, Do Prado; Varricchio.
A disposizione: Rotoli, Padoin, Grieco, Ponzo, Alessi, Baù.
All. Soda.
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Piccolo, Giannichedda, Balzaretti; Camoranesi, Zanetti, Paro, Nedved; Del Piero, Trezeguet.
A disposizione: Mirante, Legrottaglie, De Ceglie, Marchisio, Marchionni, Palladino, Bojinov.
All. Deschamps.
FORZA RAGAZZI! -
#12981 Én örültem a Steauanak meg a többi Kelet-Európai csaptnak. Színt hoztak a BL-be. És némelyik nem is akkora kutyaütő... -
#12980 ebben annyira nem értek egyet,kell a változás
bajnokok ligájának hívják meg kell adni a lehetőséget a többi csapatnak.hogyha kizárólag topcsapatokkal akarnak egy versenysorozatot akkor csináljanak egy G14(18) nevű kupát aztán játszanak.ettől függetlenül szerintem nem kell félni a változástól túl drasztikus döntés lenne
arról nem is beszélve,hogy a Juventusnak csak előnye lehet ebből -
#12979 Megmondom őszintén: rohadtul nem örülök neki. Platininek sok hülye új ötelte van, mint pl. a 24 csapatos EB (baromság, hova fog így süllyedni az EB színvonala...), a BL-be több ország bajnokát kivánja bevonni (nagyon kell nekünk lett, lengyel vagy ír bajnok, nem elég az idei sok kelet-európai nyomorék gárda, akik pontot se tudnak szerezni). Ha ez a 2. ötlete megvalósul, akkor nagyon fos lesz a BL, a csoportkörnek gyakorlatilag semmi értelme se lesz. Ja és elvenné a 4. helyet az olaszoktól, angoloktól, spanyoloktól.
Úgyhogy Platinit tisztelem, mint ember és játékos, de UEFA elnöknek több, mint rossz. -
#12978 a Juve bajnoki címeire gondolt -
#12977 jah ok.. oops.. :D -
#12976 az inter csak egyet "nyert"(nem hiszem, hogy az ideit már el is könyvelte bajnoki címnek, ha igen akkor tényleg nagy a szája a kispajtásnak)
úgyhogy gondolom a Juve bajnoki címeire gondolt -
DJ BP #12975 mármint az inter érdemelte meg, úgy értette?? mert az durva -
#12974 sztem Ibrára gondolt -
#12973 Salihamidzic? -
#12972 a bosnyák köcsög az inter channelen azt nyilatkozta,hogy mindkét bajnoki címűnk teljesen megérdemelt volt -
#12971 Platini lett az UEFA elnöke,gratula neki
-
#12970 hihetetlen -
#12969 ez is mutatja mekkora tehetségnek tartják
a hivatalos oldalunk is ír róla tehár már 100% hogy nyártól "ismét" nálunk játszik,remélem idővel meg lesz vele oldva a jobbhátvéd kérdésünk -
#12968 Hova süllyed még az újságírás... LOL Ennek a cikknek semmi értelme ,nem is azért másoltam be.. :D
Fura vallomást tett Pavel Nedved a minap a La Gazzetta dello Sport hasábjain.
- Nem tudom megmondani, hogy néhány hónap múlva a futball világában leszek-e még - így a Juve cseh középpályása -, de hamarosan eldöntöm. Elképzelhető, hogy kopaszra vágatom a hajamat, és elbújok valahol, ahol senki nem ismerhet rám.
Nedved a későbbi kérdésre válaszolva elárulta: az nem jutott eszébe, hogy plasztikai műtéttel változtassa el az arcát annak érdekében, hogy békén hagyják őt a rajongói.