Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
4-0 Tökéletes.
Jók vagyunk... 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mindegy sztem😄 megállíthatatlanok vagyunk😄

BADE
Este vagy egy Inter gyõzelem vagy egy döntetlen lenne a legjobb

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Shotogan
beköszönt megint Trez meg rúgtak egy öngólt is,sz'al már 4-0 ide...
szerencsére idén eddig jól hozzuk a kötelezõ gyõzelmeket is

jól tolják a fiuk, 2-0 ide (Nedved,Trez)
még kéne egy két gól, mondjuk Del Piero-tól..

9csöves9
nah ma nyerni kell,aztán páholyból nézzük az esti derbit

Gigi elvileg nincs nevezve,bár egyesek szerint kezdeni fog

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
akit érdekel, és több kép kéne a Delle Alpiról...Google Earth

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
jaja...Googel Earth...az az émn repülõm...😊 most épp New Yorkban járok...😊 marha jó program...😊

Breki33
google..........
bmffm856
hello! most csináltam a képet...😊 repülõrõl és notebookról küldöm...😊

ja,én örülnék a reálnak😄 de most úgy érzem,mindegy kit kapunk 😄

9csöves9
én is vhogy így értettem😄

Kaplan
Hááát dehogynem 😛
Inkább azt nem lehet megunni, hogy minden egyes alkalomkor megalázzuk szegényeket 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
õket nem lehet megunni😄

Ne legyen Chelsea-Juve a 16 között, mert akkor ugyan az egyik szemem biztos nevetni fog, de a másik meg biztosan sírni! <#smile><#rinya>

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
uncsi már mindig a margitékat

mindig õket vejük ki? P
9csöves9
Grat a fiúknak,ez a rend,a Juvenak mindenhol elsõnek kell lenni😊 grat Alenak is 1 gól és csúcstartó,ráadásul végre szabadból is betalált.én azt mondom bárkit kaphatunk,természetesen én elõszõr a Real Madrid,Rangers,Werder 4esbõl szeretnék

Alex 0-1

Zlatan 0-2

Alex 0-3

Breki33
ne kapjuk

az uncsi csapat

Milános P
bmffm856
a sorsolás december 16-án lesz...jövõ hét péntek...

Barni
majd a döntõben 😊

Avanti Italia!

Kaplan
Én azt mondom kapjuk csak ki! Verhetõek! Simán!

Barni
ha valaki tud gólösszefoglalót azonnal írja ám!
remélem nem kapjuk ki a chelsea-t, mikor lesz a sorsolás?

Avanti Italia!

BADE
Alex beállította Boniperti 182-es rekordját is,még 1 gól és vitathatatlanul õ lesz a legtöbb gólt szerzõ Juve csatár!
Forza Juve&Alex!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
Tõlem legyen 4 Zlatan a pályán 1szerre (mert ha nem nem lenne öntelt xy stb stb amúgy nem rossz játékos) de kapjon lehetõséget, leegalább minden 2. meccsen DP is helsyet mert most aztán tényleg maximális létjogosultsága van az 1es csapatban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
De látjátok együtt is jók
Barni
3-1 most
de amúgy én sem értem, vágja a gólokat...

Avanti Italia!

Kaplan
3-0 D.P, Zlatan, D.P! Nem értem miért csak ilyen kisebb 'kaliberü' meccsekre rakja be Capello Alexet.... Pedig azért rendesen meghálálja olyankor. Vagy csak én vagyok vak??

ok,még1x thx😄

9csöves9
olvastam,nem tudom melyik 9

talán a port.hu n írják vmelyik adónál

és ezt honnan tudod?(melyik 9 csatorna?)

ok,thx😉

9csöves9
streamforum.tk itt nézz körül hátha lesz vmelyik adón

egyébként még 9 csatorna nyomatja szal nézz körbe tv-n

interneten nem lehet fogni valahol?(csak orf2-m van)

9csöves9
nyomatja az ORf 1 a meccset

sokkal kell nyerni bár én nem fogok sírni ha csak 2. ként lépnénk tovább

gercse
az, remélem örökre az is marad

Breki33
és van isteni Juve
gercse
ja 😄 én is ugy tettem mint Capello😄
feküdtem a szönyegen és amikor látom hogy Toni gurít a kapu felé...ááá(és a földfelé fordultam)aztán hallom hogy mondja a Méhes : kapufa...huh,mondom van Isten 😄

9csöves9
😄

Canna Tonit figurázza 😄

9csöves9
próbálkozni szabad😊a Fio nagycsapat már most is

Breki33
Serie A: Vieirát is rasszista támadások érték
2005-12-04 21:08 Utolsó módosítás: 2005-12-04 21:08

Patrick Vieira
Újfent a rasszista megnyilvánulások kerültek elõtérbe az olasz bajnokság vasárnapi játéknapján, ezúttal a juventusos Patrick Vieira került a szurkolók látókörébe.

Vieira csapattársa, a brazil Emerson elmondta, hogy a francia játékos azért mutogatott ki a firenzei drukkereknek a meccs végén, mivel azok a mérkõzés folyamán többször is "búúú"-ztak, amikor az Arsenaltól igazolt futballitához került a labda.

A dolog pikantériája, hogy ez a forduló a rasszizmus elleni harc jegyében telt el, a mérkõzések öt perccel késõbb kezdõdtek. A múlt héten egyébként a Messinában játszó védõt, Zorót szidták az Internazionale drukkerei.
Breki33
A Juventus vasárnap délután óriási lépést tett a bajnoki cím felé: Fabio Capello tanítványai a szuperrangadón 2–1-re legyõzték a balszerencsés Fiorentinát, így jelenleg nyolc ponttal vezetnek a táblázaton a Milan, míg tízzel az Inter, valamint a most legyõzött lilák elõtt.

Vasárnap aztán már minden szem Firenzére figyelt, ahol a Fiorentina, a táblázat harmadik helyezettje fogadta a listavezetõ Juventust. A liláknál Claudio Cesare Prandelli mester az utolsó pillanatban átalakította a kezdõcsapatot: Ricardo Montolivo helyett Michele Pazienza kezdett, így a 4–2–3–1-es alapfelállás 4–3–2–1-re "szelídült". A másik oldalon Fabio Capello, a Juve edzõje minden ászára számíthatott, s közülük az Abbiati – Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Chiellini – Camoranesi, Vieira, Emerson, Nedved – Ibrahimovic, Trezeguet tizenegyet küldte pályára.

Breki33
A mérkõzés végig nagyszerû iramot és elképesztõ mennyiségû helyzetet hozott, a látottak alapján a döntetlen sokkal igazságosabb lett volna. A Fiorentina Luca Toni révén már a 6. percben telibe trafálta a lécet, két percre rá az Emerson, Zlatan Ibrahimovic, David Trezeguet akció végén vezetést szereztek a vendégek. A liláknál Tomás Ujfalusy jelentkezett újabb léces lövéssel, majd a félidõ hajrájában a csereként beállt Gianpaolo Pazzini fejjel egyenlített. A szünet után mindkét gárda megpróbált nyerni. A legnagyobb helyzet az egyedül kilépõ Toni elõtt adódott, ám a gólzsák lövése után a labda a kapufáról visszapattant a mezõnybe. Mégsem 1–1 lett a végeredmény, mert a hajrában Mauro Camoranesi bevette a lilák kapuját, így a Juve tetemes elõnyre tett szert a táblázaton.

A mérkõzés után a Fiorentina és a Juventus összes megszólalója úgy vélekedett, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. "Jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, ami a Juventus ellen nagyon nagy szó. Nem érdemeltünk vereséget – összegzett Prandelli, míg Capello így értékelt: – Toni lövésénél már elfordultam, mert biztos voltam benne, hogy bemegy. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, mi elsõsorban a szélsõink remek játékának köszönhetõen nyertünk." Luca Toni szavai: "Sajnos ilyen a futball: az én helyzetembõl nem lett gól, õk meg betaláltak, és nyertek. Sajnálom, mert ma játékban felülmúltuk a Juventust, amely pedig roppant erõs gárda."
bmffm856
ez így van...mezõnyben jobbak voltatok...de helyzetek terén mi voltunk a jobbak...abból ugyanis nekünk több volt...de pontosan az van, amit szoktak volt mondani: a helyzeteket be kell rúgni...és ezért nagy csapat a Juve, mert berúgja...és ezért "épülgetõ fél-nagycsapat" a Fiorentina, mert nem rúgjuk be...de majd Torinóban visszavágunk...😉...vagy ha ott nem, jövõre már valóban mi is az igazi nagycsapatok táborát fogjuk erõsíteni, és ebbõl kifolyólag meg lesz a hozzátartozó szerencsénk is...mint nektek is megvan...na...de a lényeg, hogy a Milan is kikapott, így mi sem jártunk rosszul, ti pedig csak nagyon jól...a második hely meglesz az év végén...aztán jövõre jöhet a trónfosztás! Forza Fiorentina! 😄😄😄

Breki33
Igen errõl szó van, de sokan nem szivesen cserélnék el mondjuk Mutu-ért vmint nem nagyon tetszik nekünk ahogy a 11-est rúgta
Hétvégén mondta egyik haverom, hogy valaholazt olvasta, h a csütörtöki kupameccsen firenzében találkozott Moggi és Cassano menedzsere.
Állítólag januárban már jönne, az ára 15 millió körül, és 4 millió éves fizut kér!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Breki33
Legnépszerûbb témák

1. Prince of Persia: The Two Thrones
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Makettezés
4. Football Manager 2006
5. Humoros és aranyos képek
6. Need for Speed: Most Wanted
7. Battlefield 2
8. Forza Juve
9. Kamionok
10. Milyen zenét hallgatsz?