44078
-
#13448 ejjha ilyen korán kezdődik a meccs :o
Alex nincs nevezve
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Boumsong, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Paro, Giannichedda, Nedved; Palladino, Trezeguet. A disposizione: Mirante, Legrottaglie, Marchisio, De Ceglie,Marchionni, Zalayeta, Bojinov. -
#13447 ma 10 éve hogy a San Siroban gázoltuk le 6-1-re a Milant -
#13446 jó látni ezeket a képeket -
-
#13444 ez egy korábbi tabella,58 pontunk van -
#13443 -
#13442 -
#13441 de később őkis írták :-) -
#13440 De tán nemzetisportba is volt róla cikk :S v lehet h csak rosszul emléxem -
#13439 nagyobb a kupa mint Giovinco:)
-
#13438 Én írtam itt :-)
Ezek pletykák csak -
#13437 -
#13436 vhol olvastam h nyártol Suszter lesz az edző Capellot meg inkább kifizetik csak menjen el, ugyhogy nem olyan biztos az még h Robinho eljön Madridból -
#13435 Egy Emersont is akarunk igazolni újra állítólag.
Juventus tracking Nantes midfielder Fae
tribalfooball.com - April 01, 2007
Nantes midfielder Emerson Fae is being tracked by Juventus.
Fae's ball-winning ability is attracting Juve, where coach Didier Deschamps admits they need to add steel to his midfield for next season's Serie A return
-
#13434 egyetértek
itt van amúgy Lanzafame gólja
-
#13433 így van, viszont Barzagli lenne a lehető legjobb igazolás a védelem tengelyébe, Grygerával középen jók lennének. -
#13432 az Isten mentsen meg minket Robinhotól
a csilivili spanyol bajnokságban egy hulladék,maximum a tour de france-on indulhatna a számtalan biciklicselével -
#13431 Robinho és Barzagli is érkezhet
A Corriere dello Sport információi szerint végül mégis megtörténhet, hogy Robinho Torinóba érkezik. A brazil csatár nem igazán jön ki Fabio Capellóval, és szeretné magát Olaszországban is kipróbálni. Ha Capello marad, a csatár távozik. A legelőnyösebb pozícióban a Juventus van, de Robinho elmondta, hogy a Milan is megpróbálta őt megszerezni, ám végül Ronaldót igazolták le.
"Hamarosan döntök, hogy hova távozom. És ez egy nagy csapat lesz." - mondta Robinho.
Másik hír, hogy létrejöhet egy Miccoli - Barzagli csere. A két klub elárulta, hogy erről folynak most a tárgyalások.
-
#13430 Az olasz válogatott díját vette át valószínűleg. -
#13429 Alakul az új Juventus
A klub sportigazgatója, Alessio Secco elmondása szerint a Juventus továbbra is azon van, hogy megerősítse keretét, mielőtt visszatérnének a Serie A-ba.
A Bianconerit naponta újabb és újabb játékosokkal hozzák összefüggésbe, de Secco szerint ezen játékosok száma inkább csökken, mint nő.
"Elkezdjük leszűkíteni a játékosok körét, akiket mindenképp meg akarunk majd szerezni. Megpróbáljuk megbecsülni, mely lehetőségek a legelőnyösebbek számunkra, így kívánjuk kialakítani a jövő évi csapatot. Minden eshetőséget megvizsgálunk, és nem csak az olasz bajnokság játékosait figyeljük."
A Juventus terve az volt a Serie B-ben, hogy az olyan fiatal játékosokat, mint Matteo Paro és Claudio Marchisio, beépítsék a csapatba, de Secco szerint ezt jövőre már nem lehet megtenni.
"Olaszországban - főleg a nagy kluboknál - csak az eredmény számít. Más országokban a klubok folyamatosan építik be a fiatalokat, de itt ez nem mindig lehetséges. Persze ez nem jelenti azt, hogy ezentúl nem számítunk majd a fiataljainkra."
Secco ezután cáfolta azt a pletykát, mely szerint vissza akarják hozni Zlatan Ibrahimovicsot. A szóbeszédeket az indította el, hogy a Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli egy interjúban elmondta, hogy sajnálja Ibrahimovics nyári elengedését.
"Ki ne szeretné, ha újra nálunk játszana? Az elnök úr tudja, hogy mit beszél. Sajnos azonban ittléte nem volt kifizetődő számunkra, tudtuk, hogy el kell adnunk. Ennek ellenére néhány játékos eladására rá voltunk kényszerítve."
A Juventus egy újabb nagy lépést tett a Serie A felé, amikor szombaton 1-0 arányban győzedelmeskedett a Pescara otthonában. Alessio Secco érthetően elégedett a bajnokság alakulásával.
"Nagyon fontos győzelem volt, több szempontból is. Így most 6 ponttal vezetünk a második, és 8 ponttal a harmadik csapat előtt, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottunk, mint ők. Már csak 13 forduló van hátra, ezért továbbra is koncentrálnunk kell, hogy a lehető leghamarabb visszajussunk az első osztályba."
-
#13428 köszi szépen -
#13427 grat a srácoknak! -
#13426 pontosan nem tudom,nem csak focisták voltak hanem minden féle sportoló.kiosztottak egy év sportolója díjat is, amit Roger Federer kapott
World Team of the Year award egyébként a díj neve -
#13425 A Primavera 1-1-et ért el az Inter elleni visszavágón a kupadöntőben. A mieink gólját Lanzafame szerezte, míg a másik oldalon Filkor Attila lőtt gólt büntetőből. Ezzel az összesítésben szerzett 3-1-gyel a Juve nyerte a kupát. -
kisko46 #13424 Sziasztok!berakok 1 torrent linket ahonnan a 2006-os WC Németország-Olaszország elödöntőt lehet leszedni!
Gondoltam megosztom vletek hátha vki nem tudta rögziteni vagy esetleg nem is látta!
Link: http://www.mininova.org/tor/381199 -
#13423 Szaisztok juve meccseket nemlehet vhol nézi élöben? -
#13422 grat neki, de milyen díjat? -
#13421 Pontosan mit? -
#13420 "Az enyém a világ!"-legalábbis erről a képről ez jön le. -
#13419 de brutál kép :O
-
#13418 Alex kapott egy díjat Barcelonában
-
#13417 :DDDDd
ez alapján csináltam már egy nagyobbat :)
[demegvanazújmsnképe] -
#13416 Szerintem is abszolút. -
#13415 pótolható veszteség -
#13414 Lajos, nézd mit találtam neked :DDDDdddddd
:DDDdddddd -
#13413 lehetséges hogy nyáron Kovac elmegy a Dinamo Zagrebbe -
#13412 GRAZIE BIRINDELLI!!! -
#13411 sajna nem láttam a meccset...Alex kihagyott egy tizit nem is tudom mikor hagyott ki utoljára.Birindellinek meg jár egy köszönet
Del piero missed PK
0-1 Birindelli
from Juvepoland
-
#13410 azért csak sikerült Birindelli góljával nyerni -
#13409 Idegenben nem nagyon akar menni a játék...:(