Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jók vagyunk... 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
szerencsére idén eddig jól hozzuk a kötelezõ gyõzelmeket is
még kéne egy két gól, mondjuk Del Piero-tól..
Gigi elvileg nincs nevezve,bár egyesek szerint kezdeni fog
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Inkább azt nem lehet megunni, hogy minden egyes alkalomkor megalázzuk szegényeket 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Alex 0-1
Zlatan 0-2
Alex 0-3
remélem nem kapjuk ki a chelsea-t, mikor lesz a sorsolás?
Avanti Italia!
Forza Juve&Alex!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
talán a port.hu n írják vmelyik adónál
egyébként még 9 csatorna nyomatja szal nézz körbe tv-n
sokkal kell nyerni bár én nem fogok sírni ha csak 2. ként lépnénk tovább
feküdtem a szönyegen és amikor látom hogy Toni gurít a kapu felé...ááá(és a földfelé fordultam)aztán hallom hogy mondja a Méhes : kapufa...huh,mondom van Isten 😄
Canna Tonit figurázza 😄

2005-12-04 21:08 Utolsó módosítás: 2005-12-04 21:08
Patrick Vieira
Újfent a rasszista megnyilvánulások kerültek elõtérbe az olasz bajnokság vasárnapi játéknapján, ezúttal a juventusos Patrick Vieira került a szurkolók látókörébe.
Vieira csapattársa, a brazil Emerson elmondta, hogy a francia játékos azért mutogatott ki a firenzei drukkereknek a meccs végén, mivel azok a mérkõzés folyamán többször is "búúú"-ztak, amikor az Arsenaltól igazolt futballitához került a labda.
A dolog pikantériája, hogy ez a forduló a rasszizmus elleni harc jegyében telt el, a mérkõzések öt perccel késõbb kezdõdtek. A múlt héten egyébként a Messinában játszó védõt, Zorót szidták az Internazionale drukkerei.
Vasárnap aztán már minden szem Firenzére figyelt, ahol a Fiorentina, a táblázat harmadik helyezettje fogadta a listavezetõ Juventust. A liláknál Claudio Cesare Prandelli mester az utolsó pillanatban átalakította a kezdõcsapatot: Ricardo Montolivo helyett Michele Pazienza kezdett, így a 4–2–3–1-es alapfelállás 4–3–2–1-re "szelídült". A másik oldalon Fabio Capello, a Juve edzõje minden ászára számíthatott, s közülük az Abbiati – Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Chiellini – Camoranesi, Vieira, Emerson, Nedved – Ibrahimovic, Trezeguet tizenegyet küldte pályára.

A mérkõzés után a Fiorentina és a Juventus összes megszólalója úgy vélekedett, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. "Jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, ami a Juventus ellen nagyon nagy szó. Nem érdemeltünk vereséget – összegzett Prandelli, míg Capello így értékelt: – Toni lövésénél már elfordultam, mert biztos voltam benne, hogy bemegy. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, mi elsõsorban a szélsõink remek játékának köszönhetõen nyertünk." Luca Toni szavai: "Sajnos ilyen a futball: az én helyzetembõl nem lett gól, õk meg betaláltak, és nyertek. Sajnálom, mert ma játékban felülmúltuk a Juventust, amely pedig roppant erõs gárda."
Állítólag januárban már jönne, az ára 15 millió körül, és 4 millió éves fizut kér!
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
1. Prince of Persia: The Two Thrones
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Makettezés
4. Football Manager 2006
5. Humoros és aranyos képek
6. Need for Speed: Most Wanted
7. Battlefield 2
8. Forza Juve
9. Kamionok
10. Milyen zenét hallgatsz?