Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és csupán azért sztem ,mert 31 éves...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
és vagyunk így pár millióan
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
tény hogy jól tolja Zlatan,de ekkora elõnnyel nem igaz hogy nem lehet rotálni
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
3 Chiellini
4 Vieira
6 Kovac
7 Pessotto
9 Ibrahimovic
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
14 Balzaretti
15 Criscito
16 Camoranesi
17 Trezeguet
19 Zambrotta
20 Blasi
21 Thuram
22 Bonnefoi
24 Olivera
25 Zalayeta
28 Cannavaro
32 Abbiati
Abbiati-Chiellini,Cannavaro,Thuram,Zambrotta-Nedved,Vieira,Blasi,Camo,-Trez,Zlatan
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
De ne kiabáljuk el
Milánban nem vagyok biztos, hogy továbbjut
Iránya Bl gyõzelem,márcsak attól tartok,hogy hazai pályán nem tudjuk azt nyújtani mint pl. a Barca.Szerintem nem kétséges,hogy hazai pályán bárkit megverünk,de lehet nem akkora különbséggel,mint õk minket idegenben és akkor már ki is pottyantunk.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ennél könnyebb ellenfél csak a Rangers lehetett volna
UEFA Bajnokok Ligája (magyar kommentárral) - élõ
12:30 Labdarúgás
UEFA Bajnokok Ligája (magyar kommentárral)
Rangerst fogjuk kapni<#vigyor3>#vigyor3>
2005. december 14., szerda, 17:46
A torinói bíróság másodfokon felmentette a doppingszerekkel való visszaéléssel vádolt Riccardo Agricolát, a Juventus labdarúgócsapatának vezetõorvosát, és megerõsítette Antonio Giraudo klubmenedzser elsõfokú felmentõ ítéletét.
Az ügyészség nem kommentálta az ítéletet
Agricolára az ügyészség 3 év két hónap, Giraudóra két év felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte, mert bizonyítottnak látta, hogy a vádlottak 1994 júliusa és 1998 szeptembere között rendszeresen tiltott teljesítményfokozó szerrel - köztük EPO-val - látták el a játékosokat, hogy meggyorsítsák gyógyulásukat, és növeljék teherbírásukat.
Az említett idõszakban a Zebrák három bajnoki címet, és egy Bajnokok Ligáját nyertek. Az elsõfokon eljáró testület csak Agricolát ítélte el, Giraudót nem találta bûnösnek. Másodfokon az orvost is felmentették. Az ügyészség nem kommentálta az ítéletet.
Buffon ismét megsérült
Alig épült fel hosszú sérülésébõl, máris újabb balesetet szenvedett Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának olasz válogatott kapusa.
A bajnokságban biztosan vezetõ torinóiak szóvivõje szerint ezúttal a hálóõr lábujja sérült meg edzés közben. Az orvosi vizsgálatok alapján biztosnak tûnik, hogy Buffon idén már nem védhet, s várhatóan január 7-én, csapata Palermo elleni bajnokiján lesz elõször bevethetõ.
A Juventus mellett a válogatottban is elsõ számú kapusként számításba vett Buffon a mostani szezonban eddig mindössze egyszer, a két héttel ezelõtti, Fiorentina elleni olasz kupa-mérkõzésen játszott, mivel augusztus 14-én, a milánói Berlusconi-kupán súlyos vállsérülést szenvedett, amely után mûtét és hosszú kihagyás várt rá.
2005-12-14 12:09 Utolsó módosítás: 2005-12-14 16:53
Újból megsérült Gianluigi Buffon, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott hálóõre. A kiváló kapus a lábujján sérült meg a csapat mai edzésén.
Buffon augusztusban egy Milan elleni felkészülési mérkõzésen vállsérülést szenvedett, és meg is kellett mûteni. Két hete, a Fiorentina elleni kupameccsen tért vissza a Juve kapujába, de utólag elmondta, még nem érezte teljesen fittnek magát.
Mostani edzésen elszenvedett sérülése miatt a 27 esztendõs portás nem léhet pályára csapata két utolsó idei bajnokiján a Lazio és a Siena ellen, a január 7-i Palermo elleni találkozóra azonban valószínûleg felépül. Buffon utoljára május 22-én védte bajnoki meccsen a Juventus kapuját.
A Juventus 14 gyõzelemmel és egy vereséggel, tízpontos elõnnyel vezeti az olasz bajnokságot.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
A 28 éves, 191 centiméter magas, 91 kilogrammos Abbiati a nyáron Gianluigi Buffon vállsérülése után került a Juvéhoz, ahol eddig jól védett, ennek ellenére a már felépült Buffon mögött feltehetõen januártól a kispadra kényszerül.
A beugró portással Fabio capello mesteren kívül az Öreg Hölgy vezetõi is elégedettek, amit az is bizonyít, hogy a torinóiak elkezdték a tárgyalásokat a Milannal a portás végleges megszerzésérõl.
A címvédõ állítólag Jonathan Zebinát, a sérülései mellett gyengébb játéka miatt is kegyvesztetté vált francia jobbhátvédet is felajánlják Abbiatiért.
Ezzel együtt már a vezetõk Abbiati új állomását is megtervezték, mert állítólag ha sikerül megvenni, akkor is azonnal kölcsönadnák a Palermonak, Andrea Barzagliért és Simone Baronéért cserébe.
http://www.juventusmania.net/juveman/Delpiero182.zip
Pavel,Mutu és Vieira volt akik még kurva jól tolták,Pavel hogy a francba tud ennyit futni ,el sem hittem 😄
ha Alex nem akkor áll be amikor már langyos volt a játék sztem biztos betalál
JUVE SIAMO NOI!
PALERMO - JUVENTUS
Mondjuk az Inter ellen lesz még egy kemény meccsünk idegenben.A többiek ellen már jhazai pályán játszunk
mennyi is az annyi? mennyi kell még ahhoz hogy beérje Toni-t?