44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    és akkor most minden játékos kap ajándékba egy traktort? :)
  • Zsolti9014
    Grat a fiúknak, szép dolog megverni az Intert minden korosztályban.
  • 9csöves9
    remélem azért nem egy traktort tesznek a mez elejére
  • Kit--Kat
    Kár:)
    Lancia jobban illik a csillogáshoz:)
  • 9csöves9
    eldőlt,a New Holland lesz a támogató...

a FIAT csoport tagja a cég
  • 9csöves9
    így van, Giovinco és De Ceglie lőtték a gólt

remélem számítanak majd rájuk idővel a nagycsapatnál is
  • Cike
    hopp bocs a hibákért természetesen az intert és teljesítmény
  • Cike
    A Coppa Italia Primavera döntőjének első mérkőzésén a Juventus csapata mindent meg tudott valósítani, amit korábban eltervezett.

2-0 ra verték az inter az első 15 percben esett a két gol igy bizakodva várhatjuk a visszavágót, elismerésem szép teljesitény a fiataloktol jo tudni,hogy megfelelő az utánpotlás remélem jővőre a serie a ba is hasonlo simán fogjuk verni az inter felnőtt csapatát!!!!!
  • 9csöves9
    szerintem Toni szemszögéből nem lenne logikus a dolog.ha a Bl hely esetén maradna csak Firenzében akkor azt jelenti hogy fontos neki a BL.nos nálunk nem fog jövőre Bl-ben szerepelni.arról nem is beszélve hogy 4 részre vágnák a Fiorentina drukkerek és kítűznék a város 4 sarkába a testrészeit ha hozzánk jönne
  • Breki33
    Didier Deschamps úgy látja, hogy Alessandro Del Piero megérdemli, hogy számítanak rá az olasz válogatottnál.

"Akár játszik Skócia ellen, akár nem, remélem, hogy kipihent lesz a válogatott edzőtáborában, és ugyanazzal az elszántsággal tér vissza hozzánk, amilyennel elment. Del Pieróról mindig kell beszélni, senki nem közömbös iránta. Igazából ez egy komolikált kérdés, és ugyanezt a kettősséget tapasztalta meg tavaly a Juventusnál is. Játékának és következetességének értelmezése nehéz dolog. Nem hiszem, hogy ez pozitívan hatna rá, mivel a rengeteg pletyka miatt veszíthet magabiztosságából."
  • Breki33
    Toni, ha a Fiorentina nem szerez Bajnokok Ligáját érő helyet, távozik Firenzéből.

És ha távozik, nagy valószínűséggel a Juventushoz igazol.
    Toni több helyen nyilatkozta, hogy ha távozik, akkor a Juventus az a csapat, amit választana.
  • Cike
    már tőbbszőr tagadta de remélem mégis igaz jol jőnne mondjuk nedved mellé

A hírek szerint a Werder Bremen 30 éves középpályása, a német válogatott Thorsten Frings a Juventus együttesében folytatja pályafutását. A játékos a brémai klubhoz a Bayern Münchenhez került két éve, s bár 2008-ig van szerződése a zöld-fehér klubbal megfelelő ajánlat esetén viheti az olasz klub. A labdarúgó pedig szívesen játszana ősztől Torinóban
  • Zsolti9014
    sajnos én is erre gondoltam a hozzászólás elküldése után
  • 9csöves9
    csak sajnos szerintem,nem nálunk lesz nagy kapus,túl sokat kell várnia Gigi mögött
  • 9csöves9
    Standard - Juventus 14 clips
    Download - Rapidshare
  • Zsolti9014
    az jó, a fiatalokat szoktatni kell az első csapathoz, sztem Mirante a jövő nagy olasz kapusa lehet (Gigi visszavonulása után).
  • 9csöves9
    elég sok fiatal játszott ráadásul

a gólokat még nem találtam
  • Zsolti9014
    nem baj! csak barátságos volt, lesz ez még jobb is.
  • Cike
    3-2 re kikaptunk de legalább treze 2 golt lőtt
  • forzajuve
    no mennyi lett a a Liege elleni meccs? one moment kitalálom! 4-2 nekünk?:)
  • Cike
    amugy mai meccsről nincs valakinek linkje???
  • Cike
    jo de ha kényszerü a helyzet én akkor is behivnám legalább a kispadra igaz treze nem egy kispadot koptato játékos habár lásd vb na mindegy végülis ha igy is megverik litvániát akkor nem gond
  • Breki33
    "David mindig is francia válogatott játékos volt, és az is marad. Viszont most nehézségekkel küzd, nem megy jól neki a Juventusnál sem. Időt akarok adni neki, hogy visszatérjen a Serie A-ba a klubjával. Ha ez megtörténik, sokkal nyogodtabb lesz, és visszanyeri a formáját is, efelől semmi kétségem. Ez csak átmeneti helyzet, ami ugyanakkor lehetőséget teremt nekem, hogy másokat is kipróbáljak."

Trezeguet eddig csak 9 gólt szerzett a Serie B-ben, és jelenleg három mérkőzésre szóló eltiltását tölti. Egyébként a francia válogatottba csak egyetlen Olaszországban futballozó játékos kapott meghívót, mégpedig a Roma védője, Philippe Mexes
  • Cike
    Amugy Trezeuget nem hivták be a válogatottba Henry helyére???mert ugy hallottam,hogy nem mert ez marha igazságtalan hiszen ha belegondoltok saha és henry sérült és cissé sincs csucsformába akkor behiv egy maloudát csatárnak vagy mi tudom nem fontos annyira a francia válogatott sorsa csak ez igy belegondolva rőhejes már mint igy olasz drukker szemmel de tényleg marha furcsa
  • forzajuve5
    ma 18:00-kor lesz a barátságos meccs! Forza Juve!
  • 9csöves9
    Giorgio a csk
  • 9csöves9
    Palladino sérülés miatt nem játszhat a Wembley megnyitóján,Chiellini viszont kezdő lesz
  • 9csöves9
    mondott már ilyet Vieira is
  • Breki33
    Frings tagadta a pletykákat

A Werder Bremen középpályása, Thorsten Frings tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint közel áll ahhoz, hogy aláírjon a Juventushoz.

"Ez egy vicc!"

A német válogatott középpályást azután hozták kapcsolatba a Bianconerivel, miután az olasz sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy Frings találkozott a klub képviselőivel. Ezt ezonban a játékos határozottan cáfolta.

"Én a Juventusnál? Ez biztosan valami vicc, mivel ezek a hírek teljesen alaptalanok. Senkivel sem beszéltem, az olasz újságok mindig találnak valamit, amiről írhatnak." - mondta a középpályás, aki a védelemben is bevethető.

A Werder sportigazgatója, Klaus Allofs is megerősítette, hogy Frings marad a csapatnál.

"Thorstennek 2009-ig érvényes szerződése van velünk, és soha nem mondta, hogy el szeretne menni. Ezek a hírek nem igazak, senkitől sem kaptunk semmilyen ajánlatot érte."

• Breki33
    Palladino maradni akar a Juventusnál

Palladino elmondta, hogy nem aggódik a nagy nevek hallatán, akik állítólag a nyáron érkeznek Torinóba.

"Természetesen olvastam a játékosokról, akik a hírek szerint a nyáron érkeznek majd. Az én egyetlen célom, hogy meggyőzzem az edzőt a tudásomról, és folyamatosan jó teljesítményt nyújtsak. Ezek elengedhetetlen dolgok egy fiatal játékos fejlődéséhez. Azt szeretném, hogy sokáig ennél a klubnál maradhassak."
  • 9csöves9
    én is örülök neki

a Frings-es hír pl egész érdekes,3 milliót simán megér
  • forzajuve5
    végre megint lehet friss híreket olvasni a bianconeri.hu-n
  • Breki33
    A Real Madrid csapata megállapodott Bernd Schusterrel, így július 1-jétől ő lesz a csapat vezetőedzője. (as.com)

tudom off de hátha érdes vkinek
  • 9csöves9
    ez most a Napolinak kedvez
  • forzajuve5
    A Serie B csúcsrangadójának számító Juventus – Napoli összecsapást április 10.-re halasztják.

hétvégén barátságos mérkőzés: Standard Liege-Juventus

• Zsolti9014
    GRAZIE PALLADINO!!!
  • 9csöves9
    PALLADINO

0-1:
    1-1:
    2-1:
    3-1:
    4-1:
    5-1:
  • Kaplan