Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Amúgy ilyen alapon lehetne pl Vieria-t és Thuramot is szidni de itt egyeseknek ez a mániája.

Pedig milyen labdát adott Trez-nek........
Breki33
ezt már egyszer megbeszéltük

erre újra kezded

de legalább kulturáltan tennéd
Kit--Kat
átisnézek akkor

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
a juventusfc fórumon is az Ibra-Capello-Alex 3-as a téma,nem is csodálom...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
persze faszák vagyunk,meg minden,de valami és valaki nagyon hiányzik

Kit--Kat
no comment vicc ez az egész ami mostanában a juvénál megy

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
ha Ibra jobb formában lenne,mint Alex,azt mondom,hogy tényleg játszon õ,de így...

Kit--Kat
Nem az a vicces, hanem a forma kb 92 percen át nem csinált semmit, jahh kihagyott 2 helyzetet és adott 2-3 jó passzt. Hallod Zllatankát nem lehet lehozni a pályáról élve semmiképp, no comment inkább bevállalja Capello a ratyi focit, kész ez az ember. 2 hónap után végre leülök , hogy láthatom Delt játszani, de legalább Ibra játszana jól, de nem tök trágya volt ma, de az õ helyére nem férhetbe semmiképpen Alex. Ha Ibrára épül a Juve asszem in sztrájkolni fogok...

gabber_saviola
BUONE FESTE

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
hihetetlen,hogy 80 percig nem cserélünk!Ráaásul az az Ibra maradt a pályán,akinek több szabálytalan megmozdulása volt,mint szabályos

Breki33
nyugi simán vezetünk
Kit--Kat
a rohatt ... ha nem lenne ennyire Capello.. ághhhh hagyjuk jól felment bennem az ideg, elegem van már ebbõl...........

bmffm856
na jólvan...figyu...ez meddõ vita...hagyjuk abba...úgysem jutun k dûlõre...én mindesetre vlaóban szeretem a juvét, de a Fio az elsõ számomra...és akkor ha azt akarod, és ennyire zavar, akkor nem írogatok többet ide...ilyneket...de azért a hozzászólás jogát, remélem nbem kívánod megvonni tõlem...és bocs ha valami nem tetszik, nem gopndoltam, hogy egy kis zrikából ekkora ügy lesz...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Breki33
ezt a meccset simán kellett volna nyernünk
Breki33
ezeket írd saját fórumodba énse irogatom tele ilyen hülyeségekkel semelyik serie a-s topicot
bmffm856
persze hogy azt írtam...de ez nem egyenlõ azzal, hogy 1000000% hogy nyerünk...és ne mondd már, hogy egy kis egészséges önbizalom rossz dolog...😊😊...szerintem a szurkolói lét alapeleme...😊 szerintem benned is van...😊😊 léegalábbis a tapasztalat a palermo topikban ezt muattaj...de ezzel semmi gond nincs...mondom...alapelem...😊 és amúgy az aklaposan elpáholjuk magában foglalja a legyõzzüköt...😊

gabber_saviola
itt a gáz hogy ezt írtad bele: alaposan elpáholjuk

inkább így kellett volna:
"mi is a bajnokira tartalékolunk, ahol reményeim szerint legyõzzük a Juvét"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
te lehet, hogy nem, de a zrikálás az mindig megy...nézd meg a többi serie a topikot...mindenhol megtalálhatod...

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bmffm856
benne van a kulcs: "reményeim szerint" ez szerinted azt jelenti, hogy: igen, mi biztosan el fogjuk páhoni a juvét? szerintem nem igazán...ki ferdít?

Breki33
én mikor irkáltam a lila fórumba ilyeneket?
Breki33
"mi is a bajnokira tartalékolunk, ahol reményeim szerint alaposan elpáholjuk a Juvét"

itt nem én ferdítek............
gabber_saviola
90' Lazio <1 - 1> Juventus
16' <1 - 0> T. Rocchi
24' P. Vieira sárga
25' S.E. Cribari sárga
26' <1 - 1> D. Trezeguet
42' P. Nedved sárga
49' L. Zauri sárga
52' M. Blasi sárga
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

bmffm856
ez így van...de minden fanatikus szurkoló ezt csinálja...😊 szerintem ez normális...és ez egyébként inkább némi kis zrikálás...amire nem úgy kellett volna reagálni, ahogy nekemteték...😊

gabber_saviola
nah jó, akkor csak simán lökted itt "magas lóról" a dumát meccs elött 😊

bmffm856
jólvanbakker...msot akkor elemzzünk ki engem és szívassunk orrba szájba..
valóban szeretem a ajuvét, de ezt már az elején elmondtam, hogy a Fio az elsõ..tehát nem kéne ferdíteni a dolgokat...

bmffm856
nana! azért nem mondatm azt, hogy lemossuk...azt mondatm esélyesek vagyunk, hogy megverjük...kis különbség...😊
és tébnyleg nem magyarázkodtamn, mert a juvénak tényleg mákja volt...mindemellett elismerem, hogy jobb csapat mint a Fio, de ez azon a meccsen nem látszott...

Breki33
pontosan

meg idejött milyen nagy Juves aztán egyszer csak elkezdte a firenzés szöveget nyomni.
gabber_saviola
tényleg igaza van Brekinek, a meccs elött idejöttél hogy így meg úgy lemossuk a Juvét.....meccs után meg jött a magyarázkodás és a "mákjavoltajuvénak" 😊

bmffm856
mindegy...én befejeztem...aki makacs, és csökönyös, azzal nem érdemes vitázni, és még kevésbé, ha színvak, és fekete-fehérben látja a világot...és tényleg kérlek, hogy szállj le rólam...kezdem unni...

Breki33
mennyi helyzetünk van
Breki33

a többi megint magyarázkodás

kikaptatok ennyi
Breki33
de a csapattal kapcsolatban

ez nem lila topic hálisten
bmffm856
amúgy Toni sosem lesz a tietek, és az elõzõ meccs után nem magarázkodtam, hanme védtem az igazam, mert akárki akármit mond, az egy ordító nagy szrencse volt nektek...és nem ajátékotokkla érdemeltétek ki...de az már erégen volt...és kérlek ne buzerálj, mert én nem árottam neked semmit...

bmffm856
jól van...egyáltalán szabad hozzászólnom a "legjobb olasz csapat" topikjához? bármit írok, lehordazs...kicsit irritáló kezd ám lenni...

Breki33
A Fiorentína sosem lesz nagycsapat jövõre úgyis széthordják.

Mienk Toni

És ha lehet ide ne ilyeneket irogassál ez a legjobb olasz csapat topicja
Breki33
ja mint a multkori igéreted is :-)

akkoris utólag magyarázkodtál
bmffm856
majd meglátjuk😊

Breki33
duma

bmffm856
hát...idén ez sajnos igaz...de jövõre trónfosztás lesz...ezt mondatm már...😊 méghozzá lila színû trónfosztó lesz...😊

Breki33
Ezaz

Nem sokáig vezettek

Jöhet a második
gabber_saviola
😄DDDDDDDDDD

Breki33
Breki33
Talán mert bajnokságot akar nyerni :-)
Kit--Kat
Ti nem várjátok a meccset?? Remélem azért becseréli Don félidõkor Alexot.

Kit--Kat
Sérült, 1 hónapot pihen.

bmffm856
Alexet én is szívesen látnám a Franchiban...és végülis mért ne kövbethetné Di Livio és torricelli példáját? 😊 Forza Fio!

Shotogan
én is sajnálom nagyon Alexet,de amíg jól megy a csapatnak addig a média és az olasz közvélemény sem fogja bírálni Capellot Del Piero mellõzése miatt.
nem tudja valaki mi van Emersonnal?sérült talán?mert nincs nevezve a meccsre

Kit--Kat
Hát nekem is megszakadna, de azon mégjobban megszakad, ha látom, hogy jó formában van és csak kibekkelésre használják, meg arra, hogy a laza meccseken Trezeguet vagy Zlatan pihenhessen...

gabber_saviola
én is tisztelem és sajnálom is nagyon DP-t, mert nem ezt érdemli