44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    A Bianconeri látószögébe került Nicolas Anelka. Úgy tűnik, a renitens játékos békére lelt a Bolton csapatánál, ám lehetséges, hogy az angol csapat megfelelő érdeklődő esetén megválik tőle, ugyanis anno 12.5 millió fontot adtak érte a Fenerbahce-nak. Domenech a francia válogatott kulcsjátékosának tartja a csatárt, és Didier Deschamp is Anelka nagy rajongója. Nem szabad persze azt sem elfelejteni, hogy az Arsenal, és több sapnyol klub is élénken érdeklődik iránta.

A Juventus - akik 2003-ban megpróbálták megszerezni Didier Drogbát a Marseille-től - most a klub másik csillaga, Franck Ribéry iránt mutat élénk érdeklődést. A játékosnak azonban több nagy nevű kérője is van - többek között a Manchester United, az Arsenal, a Real Madrid -, és az ára is elég magas (kb. 15 millió euró).

A középpálya megerősítésére a Bianconeri egyik fő kiszemeltje Claude Makelele, akinek dönteni kell, hogy marad-e a Chelseaben, vagy máshol próbál szerencsét visszavonulása előtt. A 34 éves játékos, aki nincs valami jóban Mourinhóval, valószínűleg a távozás mellett dönt majd. A középpályás ára nem is magas, kb. 6 millió euró.

A Juventus persze szeretne igazán nagy 'sztárokat' is szerződtetni. Erre a címre pedig az egyik fő esélyes Florent Malouda lehet. A Lyon 26 éves szélsője kb. 15 millió euróért távozhat jelenlegi csapatától, és a Juventus kész harcba szállni érte a Chelsea-vel és az Arsenallal is.
  • Breki33
    Didier Deschamps szívesen visszahozná Alessio Tacchinardit a Villarealtól a nyáron.

Az olasz középpályás az elmúlt két szezont kölcsönben a Villareal csapatánál töltötte, de nagyon úgy néz ki, hogy az idény végén visszaköltözik Torinóba.
  • Breki33
    Úgy néz ki, a szezon végén a Fiorentina visszaadja Manuele Blasit a Juventusnak.

Cesare Prandelli, a lilák mestere nagyra tartja Blasit, de a Bianconeri által kért 3.5 millió fontot túl soknak tartja a Fiorentina vezetősége.

• Breki33
    Közlemény a Juventustól

A Nápolyi Általános Ügyész által végzett nyomozás befejezésével kapcsolatos hírekre reagálva a Juventus az alábbi közleményt adta ki.

Az elmúlt hónapokban a játékosok és az egész szakmai stáb szakértő módon, szenvedélyesen és őszintén a Serie B bajnokságára koncentrált, túljutva a nyári krízisen. A tudat, hogy a klub megfizette ezt a nagyon magas árat, és sikerült közös nevezőre jutnia a Sport Bírósággal, nyugodt körülményeket biztosított a munkavégzéshez, és lehetővé tette, hogy elinduljon egy tőkeemelésre irányuló művelet, mely a jövőbeni sikereket hivatott megalapozni. A Nápolyi Általános Ügyész által végzett nyomozás befejezésével kapcsolatos hírek nem változtatják meg a Juventus vezetőinek meggyőződését, hogy a múltat sikerült lezárni, és éppen ezért a végső döntés meghozatala előtt nem hajlandók válaszolni semmilyen kérdésre, melyek a klub leváltott vezetőivel kapcsolatosak.

A Juventus az eddigi győzelmeket azoknak a szurkolóknak ajánlja, akik folyamatosan támogatták a klubot, és ígéri, hogy a csapat hamarosan újra a nemzetközi futball csúcsán lesz!!!
  • Zsolti9014
    na ez a szánalmas, ha már a zöld gyepen nem tudták megnyerni, akkor megszerzik a zöldasztalnál. a helyükben én befognám a pofámat, a Milan esetében azért mert ők is calciopoliztak, és ki is derült; az Inter esetében meg azért, mert ők is, csak nem derült ki.
  • 9csöves9
    annyira nem:D

najó az alényeg nem kell fosni
  • Kit--Kat
    Nyugi, lazíts:P

Ez nagyon Ultrás volt:D
  • 9csöves9
    na én mostmár komolyan leszarom mivan,lehetünk akár a torinoi területi ligában is megbaszunk mindenkit,mert mivagyunk a legnahyobbak
  • Barni
    http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/2007/04_Aprile/12/inchiesta.shtml
  • nono84
    Mostmár aztán tényleg elég, mit akarnak még Serie C-t !!!
  • Gabe18
    NB1.hu:

" nápolyi ügyészség legújabb vizsgálata szerint az eddig felderítettekhez képest további 15 olasz labdarúgó bajnoki mérkőzés eredményeit befolyásolták a játékvezetők, akik közül nyolcat azonnali hatállyal eltiltottak.
    A feljemények alapján a Juventus egykori főigazgatója, Luciano Moggi, valamint Mariano Fabiani, a Messina korábbi sportigazgatója korrupt bírók - köztük a nemzetközi porondon is érdekelt Domenico Messina, Gianluca Paparesta, Andrea De Marco és Paolo Tagliavento - segítségével csapataik javára manipulálták a meccseket a 2004/2005-ös idényben. A sípmesterek a két klub ellenfeleit többek között úgy gyengítették, hogy "megszórták" a sztárokat sárga és piros lapokkal, 2004. december 18-án pedig Paolo Bertini például egy nyilvánvaló büntetőt nem ítélt meg az AC Milannak a Juve elleni találkozón (0-0). A nyomozók mintegy ötezer telefonbeszélgetést hallgattak le, és a mérkőzések videofelvételeivel egyeztették azokat.
    A futballmaffia összesen 39 összecsapásba "nyúlt bele", és eddig 48 bírót, valamint tisztségviselőt hallgattak ki, akik közül 21-et a szervezett bűnözésben való részvétellel is gyanúsítanak.
    Az olaszok számára azért különösen kínos a tovább gyűrűző bundaügy, mert öt nap múlva hirdetik ki Cardiffban a 2012-es Eb helyszínét, és a három pályázó egyike - a közösen kandidáló Horvátország és Magyarország, illetve Lengyelország és Ukrajna mellett - Olaszország. A szövetséget irányító Giancarlo Abete sietett is közölni Michel Platini UEFA- és Joseph Blatter FIFA-elnökkel, hogy az ügyészség maradéktalanul felgöngyölíti a botrányt. "
  • Kaplan
    Bocsesz, de Te most miről beszélsz? :) Kicsit le vagyok maradva, link?
  • forzajuve5
    ez már hihetetlen, újra elő akrják vennni a nyári botrányt és Minket is bele akarnak keverni! hát nem volt nekeik elég amit csináltak? most hogy biztosnak tűnik a feljutás újra ki akarnak záratni? ez már vicces komolyan mondom
  • BADE
    nekem is kellene:)
  • Zsolti9014
    Boldog születésnapot Neki!
  • gercse
    akkor nem veszek, a te véleményedre adok :)
    mind1, amúgyis gyüjtöm inkább a cash-t
  • 9csöves9
    ma van a mester 59. születésnapja

Auguri mister Lippi!
  • 9csöves9
    én ebben a boltban láttam élőben,gyenge minőség
  • gercse
    azt írták válasznak, hogy ez a csuklószorító a nike tavalyi modellje így nem tudnak belőle rendelni...
    hát akkor marad a másik...
    offnak vége(sorry mindenkitől)
  • gercse
    oks, az lényegtelen:D..., de 2k 2db? mondjuk nem érdekel az ár, ha nem lesz más, akkor megrendelem
  • forzajuve5
    én Veszprémben Nike boltban vettem 2k-ért
  • gercse
    aham, hát 2k +1k lenne a futár..., inkább várok még sportmániás válaszra,
    mert ott te is 2db-t vettél 2k körül, nem?
  • forzajuve5
    én most zászlóra pályázom, de még gyűjtögetni kell rá...:)
  • gercse
    igen ezt pont most néztem, de minőségben nem néz ki valami jól..., vagy ilyen lenne DP kezén is?...
    még azért megvárom a választ a sportmaniatól
  • forzajuve5
    innen is meg tudod rendelni
  • gercse
    aham, mondjuk nekem ez annyira nem jön be,
    amit a Mester visel, jobban tetszik :)
  • forzajuve5

én ilyet vettem, sokat gondolkodtam hogy melyik legyen,de végül ez mellett döntöttem :)
    1 db még érintetlen,de nem szándékozom eladni,mert a másik már elég megviselt állaotban van a mindennapos használat miatt
  • gercse
    okés, mailt írtam a sportmania-nak, ha nem lesz más akkor majd nézelődöm Pesten, hátha ráakadok egyre, mert nekem nagyon tetszik :)
    tiéd nem eladó?:D(csak vicceltem, de hátha:D)
  • forzajuve5
    érdemes benézni Nike boltokba is, én ott tudtam venni még annak idején
  • 9csöves9
    az utolsó elötti képen beszartam:D
  • Breki33
    meg ahogy tud

jó képek
  • 9csöves9
    sajna nem voltam itthon,le kell szednem megint a meccset,de ahogy olvastam végre úgy játszott a csapat ahogy kell

• james69holden
    sportmania-nál sokáig volt, kérdezz rájuk hátha csak az oldalukon nem frissítették
    (szokásuk)
  • Kit--Kat
    Alex vezeti a góllövőt?
  • nono84
    Jeeee győzelem :DDD Sajna csak most értem haza de biztos jó lehetett a meccs. Sebaj majd a gólokat megnézem:D
  • gercse
    aki tudja, hogy hol lehet ilyen csuklószorítót Mo.-n kapni, az jelezze kérem:D
    nagyon kéne már egy
  • Count Adyn
  • banok
    itt vannak
  • Zsolti9014
    grat a fiúknak!
  • forzajuve5
    biztosan lesznek jó kis beszámolók a meccsről, mert ha jól tudom akkor magyar szurkolók is voltak kinnt, legalábbis iwiw-en hirdették, hogy 27ezer Ft ellenében lehet utazni(ez tartalmazta a meccsjegyet+utiköltség)