44078
-
#13568 Na ez 0-0 lett, nem baj még belefért:) -
Cike #13567 bazzeg balzaretti kiállitása miatt 10 emberrel játszott a juve 2. félidőbe végig de nagyon nyomtunk iszonyatosan 10 emberrel jobban játszott a juve mint 11 el na mind1 a rimini játékosai 2 percenként lesérülve és 5 perceket a főldőn tőltve na meg 11 emberrel valo védekezve kihzutak 0-0 val ez még belefér de genoa ellen biztosan nyerni kell és ien helyzet kihasználással ők büntetni fognak az biztos -
#13566 Mintha módszeresen szórnák ki tőlünk az embereket.. Biztos bundázunk! :D -
Cike #13565 amugy meg a helyzet kihasználás megint katasztrofális rengeteg helyzete van a juvénak már legalább 5-6 golt lőhetett volna remélem a 2. félidőbe a szerencséjük balszerencsébe fordul mert nyert a napoli és a genoa is nem kéne szorossá tenni ujra az élmezőnyt ha egy hozhato meccs van ráadásul -
Cike #13564 ugy érzem az első félidőbe láttak alapján olyan fásultnak tünik a csapat pedig ezek a játékosok kőzül hétvégén nem is játszottak sokan mintha a hétvégi nagy rangadora tartalékolnának a genoa ellen pedig ha ránézünk a tabellára ez is rangado a 4. helyezett 3 pontra a napoli mőgőtt van a rimini ahhoz képest nem rossz meccs tipikus 1 golos simán hozzuk mert sok helyzetet dolgoztunk ki csak 11 ember ellen akik kapu elé vannak betőmőrülve nehéz feltőrni de alexbe bizok -
#13563 a bwinen lehet nézni képi formátumban a meccset? -
#13562 JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Legrottaglie, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Marchisio, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
A disposizione: Mirante, Zebina, Venitucci, Marchionni, Palladino, Bojinov, Zalayeta
Allenatore: Deschamps
-
#13561 A jó emberek áprilisban születnek P -
#13560 valóban ma tölti be 23. életévét, Boldog Születésnapot Raffaele
-
#13559 ma játszunk a Rimini ellen 20.30-kor,tudtommal mindenki a csapat rendelkezésére áll
és ma van Palla születésnapja,éljen sokáig -
#13558 Csak az olasz csapatoknál nem szokás fiatalokat beépíteni a csapatba(szerintem), mert eredménykényszer van vagy nemtom miért. -
#13557 Marconak mi baja lehetett a gólnál? nem volt korábban köze a Leccéhez -
#13556 így van, sztem is. -
#13555 valóbann nem kellene annyi francia ide, nem volna jó ha olyan "nemzetközi" csapattá válnánk mint az inter,ahol olyan ritka az olasz játékos mint a fehér holló
inkább az olasz tehetségekre kellene koncentrálni, és az elkövetkező években egy bajnokcsapatot építeni belőlük -
#13554 ja Rio MAVUBA -
#13553 Mavuba? :-) -
#13552 :O
aztamindenit -
#13551 na azért maradjunk a realitásoknál :) Totti ha valaha is elmegy Rómából akkor tuti nem ide jönne.
a franciákat én se támogatom,DD már cáfolta Mavuba megszerzését -
#13550 uhhh,ez nagyon profi
igaza van kit-kat -nak nem kell ide ennyi francia, szinte csak franciákat akarnak igazolni,én visszahoznám cannát:P Toni-t is hoznám alex mellé kiváló lenne,középre még nem tudom kit,talán totti-t,vagy az nem férne el nedved mellett?
u.i:juvés vagyok,ritkán írok,de gyakran olvasom a topicot.bocsesz:) -
#13549 -
#13548 nah végre idegenben is megy,szép volt fiúk
Camo elképesztő,nem gondoltam volna nyáron hogy ennyire feljavul a hozzáállása -
#13547 Szép volt fiúk! -
#13546 A mai Lecce-Juventus meccs góljai itt -
#13545 3-1:D Zala + Camo -
#13544 vezetünk megint^^ -
#13543 van egy progi amivel ki lehet nagyítani. -
#13542 megint nem sikerült megtartani a vezetést -
#13541 Marchionni nem örül neki annyira -
#13540 Aszem elvan tiltva, kigyült a sárga lapja. -
#13539 Alexnak megint kiújult a sérülése vagy pihentetjük? -
#13538 jah,elég szar -
#13537 jól kezdjük:D -
#13536 ilyen kicsiben lehet csak nézni? -
#13535 mindjárt kezdünk,a bwin adja a meccset
LECCE-JUVENTUS
LECCE: Pavarini; Polenghi, Diamoutene, Cottafava; Tesser, Munari, Zanchetta, Vives, Giuliatto; Valdes, Tiribocchi
A disposizione: Rosati, Diarra, Schiavi, Vascak, Herzan, Osvaldo, Tulli
Allenatore: Papadopulo
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Zebina, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Paro, Venitucci, Nedved; Zalayeta, Palladino
A disposizione: Mirante, Legrottaglie, De Ceglie, Bianco, Marchionni, Trezeguet, Bojinov
Allenatore: Deschamps
ARBITRO: Pantana di Macerata
ASSISTENTI: Grilli e Maggiani
QUARTO UOMO: Giancola -
#13534 Hogy is ne, francia válogatottat csinálni a Juvéból... -
#13533 jó lesz a csapat jövőre,csak a védelmet kellene erősíteni,mert ez így kevés lesz(Grygera)
Alex mondjuk jó lenne a PSV-ből! -
#13532 És ugy e Szalihamidzsics:)se utolsó igazolás.Sztem. -
#13531 már csak Maresca(+Ribery) kellene a középpályára -
#13530 Nekem is a kedvenc klubbom a JUVE!!!Örülök hogy Tacchinardi visszajön. -
#13529 ma is jó esélyetek van arra, hogy élőben lássátok kedvenceitek mai mérkőzését a Lecce ellen.