44078

ibogldrc.jpg

• Count Adyn
    Na ez 0-0 lett, nem baj még belefért:)
  • Cike
    bazzeg balzaretti kiállitása miatt 10 emberrel játszott a juve 2. félidőbe végig de nagyon nyomtunk iszonyatosan 10 emberrel jobban játszott a juve mint 11 el na mind1 a rimini játékosai 2 percenként lesérülve és 5 perceket a főldőn tőltve na meg 11 emberrel valo védekezve kihzutak 0-0 val ez még belefér de genoa ellen biztosan nyerni kell és ien helyzet kihasználással ők büntetni fognak az biztos
  • Kaplan
    Mintha módszeresen szórnák ki tőlünk az embereket.. Biztos bundázunk! :D
  • Cike
    amugy meg a helyzet kihasználás megint katasztrofális rengeteg helyzete van a juvénak már legalább 5-6 golt lőhetett volna remélem a 2. félidőbe a szerencséjük balszerencsébe fordul mert nyert a napoli és a genoa is nem kéne szorossá tenni ujra az élmezőnyt ha egy hozhato meccs van ráadásul
  • Cike
    ugy érzem az első félidőbe láttak alapján olyan fásultnak tünik a csapat pedig ezek a játékosok kőzül hétvégén nem is játszottak sokan mintha a hétvégi nagy rangadora tartalékolnának a genoa ellen pedig ha ránézünk a tabellára ez is rangado a 4. helyezett 3 pontra a napoli mőgőtt van a rimini ahhoz képest nem rossz meccs tipikus 1 golos simán hozzuk mert sok helyzetet dolgoztunk ki csak 11 ember ellen akik kapu elé vannak betőmőrülve nehéz feltőrni de alexbe bizok
  • Zsolti9014
    a bwinen lehet nézni képi formátumban a meccset?
  • forzajuve5
    JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Legrottaglie, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Marchisio, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
    A disposizione: Mirante, Zebina, Venitucci, Marchionni, Palladino, Bojinov, Zalayeta
    Allenatore: Deschamps
  • Breki33
    A jó emberek áprilisban születnek P
  • forzajuve5
    valóban ma tölti be 23. életévét, Boldog Születésnapot Raffaele
  • 9csöves9
    ma játszunk a Rimini ellen 20.30-kor,tudtommal mindenki a csapat rendelkezésére áll

és ma van Palla születésnapja,éljen sokáig
  • nono84
    Csak az olasz csapatoknál nem szokás fiatalokat beépíteni a csapatba(szerintem), mert eredménykényszer van vagy nemtom miért.
  • 9csöves9
    Marconak mi baja lehetett a gólnál? nem volt korábban köze a Leccéhez
  • petee
    így van, sztem is.
  • forzajuve5
    valóbann nem kellene annyi francia ide, nem volna jó ha olyan "nemzetközi" csapattá válnánk mint az inter,ahol olyan ritka az olasz játékos mint a fehér holló
    inkább az olasz tehetségekre kellene koncentrálni, és az elkövetkező években egy bajnokcsapatot építeni belőlük
  • Breki33
    ja Rio MAVUBA
  • Breki33
    Mavuba? :-)
  • gabber_saviola
    :O
    aztamindenit
  • 9csöves9
    na azért maradjunk a realitásoknál :) Totti ha valaha is elmegy Rómából akkor tuti nem ide jönne.

a franciákat én se támogatom,DD már cáfolta Mavuba megszerzését
  • petee
    uhhh,ez nagyon profi
    igaza van kit-kat -nak nem kell ide ennyi francia, szinte csak franciákat akarnak igazolni,én visszahoznám cannát:P Toni-t is hoznám alex mellé kiváló lenne,középre még nem tudom kit,talán totti-t,vagy az nem férne el nedved mellett?
    u.i:juvés vagyok,ritkán írok,de gyakran olvasom a topicot.bocsesz:)
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    nah végre idegenben is megy,szép volt fiúk

Camo elképesztő,nem gondoltam volna nyáron hogy ennyire feljavul a hozzáállása
  • Zsolti9014
    Szép volt fiúk!
  • banok
    A mai Lecce-Juventus meccs góljai itt
  • gercse
    3-1:D Zala + Camo
  • Count Adyn
    vezetünk megint^^
  • banok
    van egy progi amivel ki lehet nagyítani.
  • forzajuve5
    megint nem sikerült megtartani a vezetést
  • BADE
    Marchionni nem örül neki annyira
  • Count Adyn
    Aszem elvan tiltva, kigyült a sárga lapja.
  • BADE
    Alexnak megint kiújult a sérülése vagy pihentetjük?
  • 9csöves9
    jah,elég szar
  • BADE
    jól kezdjük:D
  • BADE
    ilyen kicsiben lehet csak nézni?
  • 9csöves9
    mindjárt kezdünk,a bwin adja a meccset

LECCE-JUVENTUS

LECCE: Pavarini; Polenghi, Diamoutene, Cottafava; Tesser, Munari, Zanchetta, Vives, Giuliatto; Valdes, Tiribocchi
    A disposizione: Rosati, Diarra, Schiavi, Vascak, Herzan, Osvaldo, Tulli
    Allenatore: Papadopulo

JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Zebina, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Paro, Venitucci, Nedved; Zalayeta, Palladino
    A disposizione: Mirante, Legrottaglie, De Ceglie, Bianco, Marchionni, Trezeguet, Bojinov
    Allenatore: Deschamps

ARBITRO: Pantana di Macerata

ASSISTENTI: Grilli e Maggiani
    QUARTO UOMO: Giancola
  • Kit--Kat
    Hogy is ne, francia válogatottat csinálni a Juvéból...
  • BADE
    jó lesz a csapat jövőre,csak a védelmet kellene erősíteni,mert ez így kevés lesz(Grygera)
    Alex mondjuk jó lenne a PSV-ből!
  • Grove4
    És ugy e Szalihamidzsics:)se utolsó igazolás.Sztem.
  • BADE
    már csak Maresca(+Ribery) kellene a középpályára
  • Grove4
    Nekem is a kedvenc klubbom a JUVE!!!Örülök hogy Tacchinardi visszajön.
  • banok
    ma is jó esélyetek van arra, hogy élőben lássátok kedvenceitek mai mérkőzését a Lecce ellen.