44078
-
#13608 Spanyol értesülések szerint a Juventus kész megküzdeni a Chelsea-vel David Villa, a Valencia játékosának megszerzéséért.
Bár a Valencia eléggé vonakodik megválni a 25 éves tehetségtől, valószínűleg nem mondanának nemet egy nagyvonalú ajánlatnak, és állítólag a Juventus erre készül.
A Bianconeri jelenleg 7 ponttal vezeti a tabellát, szinte biztos, hogy visszajutnak a legmagasabb osztályba, és már több nagy játékossal is kapcsolatba hozták őket.
David Villa megszerzéséért minden bizonnyal mélyen a zsebébe kell nyúlni a vezetőknek, de még így sem biztos a siker. A Chelsea állítólag 45 millió fontot szán a spanyol játékosra, ami a Juventus átigazolásokra szánt pénzének fele lenne.
Nagyon sok múlik persze David Trezeguet-n, de vele kapcsolatban még mindig rengeteg a találgatás. Nemrég kijelentette, hogy hajlandó lenne továbbra is a Bianconerivel maradni, de a Juve vezetői egy 'B' terv kidolgozásán fáradoznak, ha mégis távozna. A hírek szerint a klub vezetői már szerződés hosszabbítást ajánlottak neki 2010-ig, 2 millió fontos fizetéssel, mely 2.7 millióra nőne a következő évben.
-
#13607 Hogy a Juvéban? Soha ne mond, hogy soha!"
remélem visszajön, nagy szükség lenne rá
-
#13606 A világ legjobb edzője a Juve játékosairól, s a jövőjéről beszél...
"Del Pierónak az átlagosnál magasabb a játékintelligenciája, rendkívül fontos eleme a csapatnak. Nagyon örülök, hogy sokáig szeretne, játszani, biztos vagyok benne, hogy 38 éves koráig képes lesz rá."
"Camoranesi egy igazi lelkes, teljes szívvel játszó játékos. Nem énekli a himnuszt? Ennek ellenére imádja az azúrkék mezt, és Berlinben megköszönte nekem, hogy ilyen élményekkel gzadagodhatott."
"A tehetségében és a komunikális képességeiben Buffonnak csak egy riválisa van: Valentino Rossi. Gigi egy igaz, egyenes, nagyszerű ember amellett, hogy óriási kapus. Én azt ajánlom neki, maradjon a Juventusban."
"Hogy melyik lenne Toninak a Milan, az Inter vagy a Juve közül a legmegfelelőbb csapat? Hiszen a Juventusnak van a világ egyik legjobb középcsatára David Trezeguet személyében. Kiválóan fejel, ragyogóan tartja meg a labdákat, a 16-oson belül mindig veszélyes az ellenfél kapujára. Toni is egy kiváló csatár, s akárhova fog menni, be fog tudni illeszkedni, hiszen egy nagyon komoly játékosról van szó."
"A fiatalok? Csak így tovább Juve! Rendkívül előnyös, hogy a fiatalkora építenek, hiszen pár év múlva aranybánya lesz belőlük. Büszke vagyok magamra, hogy Palladino és Paro is nálam mutatkoztak be egy Olasz Kupa meccsen."
"Csak fél év múlva vállalok újra munkát, s nagyon tetszene egy Alex Ferguson féle menedzseri munka. Hogy a Juvéban? Soha ne mond, hogy soha!"
forrás: Zebraportal -
#13605 A klub sportigazgatója tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint meg akarják szerezni Luca Tonit. A torinói együttest akkor hozták kapcsolatba az olasz válogatott csatárral, amikor még David Trezeget helyettesét keresték.
Alessio Secco most azonban elmondta, hogy Luca Toni mégsem érkezik, mivel David Trezeguet nemrég elkötelezte magát a Juventus mellett.
"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartjuk Luca Tonit nagyszerű játékosnak, de a Juventusnak már vannak csatárai, és nincs szükség újakra. Tényleg nem szeretnék az igazolási terveinkről beszélni, most a feljutásra összpontosítunk, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Nagyon örülünk, hogy Trezeguet meggondolta magát. Az, hogy ő is velünk marad, nyugodttá és boldoggá tesz minket."
Secco azt is megerősítette, hogy még nem született döntés Valerij Bozsinov ügyében. A Juventus opciós joggal rendelkezik, hogy megszerezze a csatárt a Fiorentinától.
"Még nem beszéltem a Violákkal Bozsinovról, vagy Blasiról. Ha nem akarják leigazolni Blasit, mi örömmel várjuk vissza. A védelmünk? Zdenek Grygera és Domenico Criscito érkezésével rendben van, szóval jelenleg nem érdekel minket Dario Dainelli."
-
#13604 Nedved rendre utasította Ibrahimovicsot
Pavel Nedved úgy érzi, hogy az Inter idei bajnoki címe megérdemelt volt, de nem méltányolja, hogy egykori csapattársai is ünnepeltek. A kék-feketék 15. bajnoki címüket szerezték meg a hétvégén, utána pedig nagy ünnepséget rendeztek a szurkolókkal együtt. Nedvedet azonban sértették azok a nyilatkozatok, melyeket a győzelem után adtak a játékosok. Ezekben arról volt szó, hogy ők csalás és lopás nélkül tudtak győzedelmeskedni.
"Úgy érzem, megérdemelték a győzelmet a pályán, de fáj azt látnom, hogy egykori csapattársaim, mint pl. Zlatan Ibrahimovics is így ünnepeltek. Az is fájt, hogy azt mondták, lopás nélkül nyertek. Én semmit nem loptam az elmúlt években, mi is a pályán győztünk, ahogyan ők, és azokat a címeket senki nem veheti el. Az emberek tudják az igazságot, és csak az számít, amit a pályán mutatunk. Én tényleg úgy érzem, hogy semmit sem loptam."
A Juventus jelenleg vezeti a Serie B tabelláját, hét ponttal a Napoli előtt.
"A jövőm? A Juventushoz kapcsolódik. Bízom a klubban és döntéseikben. Biztos vagyok benne, hogy harcképesek leszünk a Serie A-ban is, de most még erre a bajnokságra kell koncentrálnunk."
-
#13603 nyilatkozta is hogy visszajönne,én nem ellenkeznék -
#13602 A Juventust kapcsolatba hozták a Fenerbahce középpályásával, Stephen Appiah-val.
A ghánai válogatott játékos újra visszatérhet Torinóba, miután a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero őt ajánlotta a klub vezetőinek.
A Bianconeri vezetői a nyáron nagy valószínűséggel egy 2.5 millió fontos ajánlatot tesznek a játékosért.
-
#13601 mindegy azért köszi -
#13600 hát végignéztem 3 oldalt de csak ez van :( -
#13599 ezt megtaláltam énis,csak kicsit körülményes letölteni -
#13598 Teljes meccs 700 MB
password: fbtz.com -
#13597 köszi
torrentet nem tudsz esetleg? -
#13596 nah erről van szó,szép volt fiúk!
Trez gólörömein látszik,hogy esze ágában sincs elmenni innen -
#13595 Forza Juveeeee!!!! :D -
#13594 grat!
forza juve! -
#13593 grat a csapatnak! :D -
#13592 nyert a Juve 3-1-re
A gólok letölthetőek itt -
Cike #13591 3-1 re nyertünk jeee végre jo játék ujra és megint egy nagyon fontos rangadot nyert a csapat treze ujra golt lőtt remélem fejutunk ezt most már csak mi ronthatjuk el végre tul van a juve a nagy rangadokon!!! -
#13590 Igen,ez tényleg tulzás,ugyanis nem egy csapat volt benne a botrányba hanem több és azokat még a másodosztályba sem sorolták vissza ugytudom.
-
#13589 Hallotam róla P -
Cike #13588 Végeláthatatlan a Juventus bűnlajstroma: a tavaly májusban kirobbant vesztegetési botrány óta nem hogy csillapodna a torinói klubhoz kötődő balhé, hanem több tucat újabb mérkőzés került az ügyészek figyelmébe, amelyet a Moggi-klán befolyásolt.
"Ne bis in idem" - mondja a törvény. Vagyis ugyanazért a bűnért még egyszer nem állíthatják bíróság elé ugyanazt a személyt vagy intézményt. Tudjuk ezt jól O.J. Simpson óta. A Juventus komoly büntetést kapott tavaly, ám a zebracsíkosok korábbi igazgatója, Luciano Moggi és bűntársai által elkövetett bűncselekmények sora jóval hosszabb, mint azt az ügyészek gondolták.
- A vesztegetési botrányban való érintettsége miatt még egyszer nem büntethető meg a Juventus, összességében olcsón megúszta a tavalyi ítélettel - mondta Franzo Grande Stevens ügyvéd, aki szerint annak ellenére megúszhatja az újabb szankciókat a torinói klub, hogy az utóbbi hetekben megint több tucat elcsalt mérkőzést bizonyítottak a Moggi-klánra.
- Megszenvedtük a korábbi vezetőink ballépéseit, súlyos árat fizettük úgy szakmailag, mint gazdaságilag - tette hozzá Giovanni Cobolli Gigli, a Jventus elnöke, aki végre nyugalmat akar csapata körül. A Juve akár május elején biztosíthatja élvonalba való visszajutását, ám nem biztos, hogy a pályán elért eredmény lesz a döntő. Várjuk meg a végét!
ugye ez nem igaz megint vmi hülye szar felfujt sajto hir ami megint felbaszta az agyam ha megint vissza sorolják a a csapatot én télleg megőlőm magam ennyire nem büntethetnek ez már tluzás!!!!!! -
#13587 én privátban Brekiztem :DDDDddddd -
#13586 Boldog szülinapot -
#13585 Boldog szülinapot! -
#13584 most, hogy nem Olaszország nyerte az Eb pályázatot, így is építenek nekünk új stadiont? -
#13583 köszi -
#13582 utólag is Boldog Születésnapot! -
#13581 köszönöm uraim P -
#13580 Boldog Születésnapot Breki Úr! -
#13579 csatlakozom, Boldog Születésnapot Breki ! -
#13578 köszönöm -
#13577 Boldog szülinapot^^ -
#13576 A tegnapi Juve-Rimini meccs összefoglalói itt -
#13575 olyat, hogy nemis érdemes újra pályázni -
forzajuve #13574 na azért sajnálni nem fogom őket. kemény ütést kaptak? hát még mi milyen kemény ütést kaptunk -
#13573 Olaszországban Dino Zoff, világbajnok és Európa-bajnok futballista, volt szövetségi kapitány értékelte elsőként a cardiffi döntést.
”Nem erre számítottam, főleg mert kedden beszéltem Zbigniew Boniekkel, aki nagyon szkeptikus volt az ő pályázatukkal kapcsolatban. Súlyos vereséget szenvedtünk minden szempontból. Nem tettünk sokat, hogy megérdemeljük a rendezést, ráadásul a belső problémáinkkal gyengítettük az esélyeinket. Ennek ellenére nyugodt voltam, bevallom, rosszul érzem magam. Ismétlem, nagyot buktunk, kemény ütést kaptunk” – nyilatkozta Zoff az olasz Sky Sport televíziónak.
-
forzajuve #13572 Olaszország sokkban
pont pont pont
Platini futballista karrierje legsikeresebb éveit a Juventusban töltötte, az olasz szervezők el sem tudták képzelni, hogy másnak adja a 2012-es Eb-t.
istenem ezek a digók ennyire gypsek vagy ez vmi félrefordítás? -
#13571 Juve: Ide nekünk Saviolát, Fringset és Huntelaart!
A Corriere dello Sport szerint a Juventus együttese lecsúszott a Werder Bremen német válogatott támadójáról, Miroszlav Kloséról, aki a hírek szerint Barcelonába igazol Azonban rajta kívül három "nagy hal" szerepel a torinói klub kívánságlistáján -
#13570 nem előszőr fordul elő idén,hogy nem mennek be a helyzetek,mindegy rá lehet fogni ezt az x-t a kiáálításra
simán nyert a Genoa és a Napoli is,csak hogy ne legyen olyan könnyű dolgunk -
#13569 Bunda :DDd