44078
-
#13648 több helyen is megjelent szóval lehet benne valami
én nem örülnék neki -
#13647 Bocs de én annyira nem vok naprakész David T. Hova megy? És pont most mikor Seria A-ban játszhat? -
#13646 Ez érdekes, én szeretem Crespo játékát. :D -
#13645 én igazából nem gyűlölöm őket, igaz nem is kedvelem, akkor persze utáltam (2003-ban). De vannak olyan játékosaik akik nekem nagyon szimpatikusak (Pirlo, Gattuso, Maldini, Nesta). És azért azt remélem hogy idén olasz csapat nyeri a BL-t. Igaz, a Milan győzelmének már annyira nem örülnék... -
vs
[URL="http://www.cesenacalcio.it/"]Cesena[/URL] vs [URL="http://www.juventus.com/"]Juventus[/URL]
Sunday, May 6th 2007
2:30pm EST
Stadio Dino Manuzzi
[URL="http://www.international.rai.it/giostra/index.php?sezione=calciointv"]LIVE on RAI INT.[/URL] -
#13643 nah ha már Milanó...pontosan ma 5 éve,hogy megnyerte a csapat a 26. scudettoját kék fekete barátaink csodálatos meccsének is köszönhetően
Ronaldo bőgése és nyáladzása volt a csúcs a meccs után kár hogy nincs róla jobb kép
-
#13642 Nekem meg nem. -
#13641 Nekem a Milan a legszimpaikusabb milánói csapat -
#13640 Én is Szívből GYŰLÖLÖM a Milant 2003-óta -
#13639 Berlusconi
Korábban már szóba került másik két világsztár, Gianluigi Buffon és a brazil Ronaldinho szerződtetése is, amelyre a Milan elnöke ennyivel reagált.
„Buffon kiváló kapus, határozottan a legjobb Olaszországban, de itt nálunk van Dida, akivel most hosszabbítottunk szerződést, mert mi ismerjük az értékeit. Ami Ronaldinhót illeti, ha a Barcelona el akarja adni, akkor mi az élen állunk azoknak a kluboknak a listáján, amelyek szeretnék megszerezni.”
Ajánlom is hogy ne kelljen neki. -
#13638 szerintem sem. sok az álhír, meg a találgatás -
#13637 jah mostlátom,tegnapi hír
amúgy ha a Sevilla megválna Kanoutétól azt biztos nem Zalánért tenné -
#13636 A JuveFanPage-en van hogy Zala elégedetlen, menni szeretne, és állítólag a Sevilla Kanoutét is ideadná érte, míg a Zaragoza játékosáért Militóért meg mi adnánk oda. -
#13635 én is így érzem, Tacchit csak Kapáló zavarta el, ő örökre itt maradt volna. -
#13634 Tacchinardi sztem visszajön , Miccoli meg nem :(. -
#13633 pedig hogy ígérték, hogy visszajöhetnek, jól jöttek volna, én remélem ez is csak kamuhír
a cikkben szerepel még az is, hogy De Ceglie,Paro,Marchisio és Volpato kölcsönbe kerülnek más csapatokhoz -
#13632 és azt kihagytam, hogy Paro,Zanetti és Giannichedda sem tud játszani, valamint Zebina sem léphet pályra a következő meccsen a 3 sárgalap miatt -
#13631 kár érte, nagyon nagyon hiányozni fog, :( de ott a posztjára Marchionni. :D -
#13630 Camoranesi ebben az idényben már nem léphet pályára combsérülés miatt :S -
#13629 én meg azt olvasom a JuveFanPage-en, hogy a kölcsönben lévő játékosok (miccoli, Tacchinardi) eligazolnak. Ennek nem örülnék (főleg utóbbi-->egyik kedvencem). -
#13628 nem vagy lemaradva,megérzés -
forzajuve #13627 én le vok maradva. van vmi konkrét hír, h vinni akarják vagy nekünk nem kell? -
#13626 gratula a srácoknak
az kell hogy mondjam,szerintem ezek voltak Zala utolsó góljai Juve mezben -
#13625 elb*sztam az előző videót. de már kint van rendes. sry. -
#13624 Miért Zalának írták az első gólt? -
forzajuve #13623 a Frosi kapusa úgy láccik, szereti a 11es pont körülről figyizni ahogy a kapujába landol a labda:)
Zalayeta meg a legkirályabb, remélem nem építik le a nyáron. (bár az első gól Del Piero lőtte) -
#13622 na meg van. A délutáni meccsről összefoglaló itt -
Cike #13621 2 ből 2 még vasárnap kell hozni az uccsot és akkor vége a nagy idegenbeli sorozatnak utána egy kőnnyü hazai meccs és akkor talán már matematikailag is meg lesz vagy majdnem a feljutás végre érzem a csapatba a lendületet -
#13620 grat a fiúknak, főleg Zalayetának!
Ha lenne "A világ legjobb cserejátékosa" cím, akkor ő kapná. :D -
Cike #13619 2-0 lett a vége zalayeta duplázott asszem ez sima ügy este meg szurkolni kell hogy kikapjon a napoli!!!!! -
#13618 lesz összefoglaló a meccsetekről. :) -
Cike #13617 Azért jo tudni hogy alex és treze mellett is van egy biztos csatárunk aki eltüri hogy az év nagy részébe a kispadon ül és ennek ellenére is bármikor játékra kész és golokat is lő!!Szoval remélem zalayeta jővőre is marad a juvéba -
Cike #13616 vezet a juve 1-0 ra zalayeta goljával remélem megint hozzuk a szokásos 1 golos győzelmet idegenbe és akkor szinte már féllábbal a serie A ba a csapat!!! -
#13615 grat a fiúknak! -
laci72 #13614 Sziasztok Juve Fanok!Egy kéréssel fordulok hozzátok!A juve -inter dvd-t nem tudom letölten csak az első részt lehet.Ha esetleg valaki letöltötte szívesen várom a segítségét. elöre is köszönöm. forza juventus! -
#13613 Mint szokás volt mondani egy góllal nyerni mindig a legnehezebb :DDddd -
karajjj #13612 Idegenben bőven jó eredmény az egygólos győzelem is, nincs mit cifrázni, nyertünk és kész... -
Cike #13611 vége 1-0 asszem ez oan tipikusan csak hozzuk a kőtelezőt meccs volt és a juve hozta is még kedden nyerünk és ezzel remélem meglesz a bajnoki cim a napoli ellen győzelem ota végre idegenbe is megtláltosodott a csapat már mint a tavaszi idegenbeli mérleghez képest!!! -
#13610 Verona-juventus 0-1 végeredmény -
#13609 ma van meccs
félidőben Verona-Juventus 0-1 Boumsong góljával