Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Kellemes Ünnepeket!
Avanti Italia!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
azért csak óvatosan😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://www.wanasa.info/yousef/trezecento.avi
2005.12.22. 09:54
A román támadó a Tuttosportnak nyilatkozott Alessandro Del Pieroról.
Melyik csapattársad van a legnagyobb hatással rád?
"Del Piero. Emberi és technikai kiválósága miatt, õ egy példa mindannyiunk számára. Õ a Juventus szimbóluma. Még soha nem láttam olyan játékost, mint õ."
remélem igazad lesz 😉
sztem Trezt kéne egész meccsen a pályán hagyni,idén bárhonnan betalál,sztem ismét gólkirály lesz
jófej ez az Abbiati, jó kapus 😄
Canna góla kemény volt, hihetetlenül jó rugói vannak,és ahogy örült a gól után😊
Trez profi befejezés,és ontja megállás nélkül a gólokat😊a meccs elött Conte kiment a drukkerekhez,akikkel együtt énekelt😊nem volt vmi jó a játékunk,Abbiatit akár ki is állíthatták volna,de ezt a meccset mindenképp hozni kellett
Trez már csak 1 gólra van, kár hogy lehozta Cap, Ibra ma sem volt túl jó
vagyis sokat akart, de semmi sem jött össze, pedig már nagyon gólt akar lõni,
meglesz az is
Kannaváró meg Trezegé
Azt akarom kérdezni, hogy szerintetek fog-e legalább két gólos elõnnyel nyerni???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2 gól,3 gól ,2 gól, akkor most 3-t várunk 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
elvileg Alex,Zlatan és Trez együtt fog játszani holnap<#eljen>#eljen>
22.15 tõl mutatja a sport 1
2. Internazionale 16 11 2 3 32–13 35
3. Milan 16 11 1 4 36–18 34
4. Fiorentina 16 10 3 3 31–17 33
5. Livorno 16 9 4 3 19–14 31
6. Chievo 16 7 6 3 20–15 27
7. Sampdoria 16 7 4 5 27–21 25
8. Lazio 16 6 5 5 21–22 23
9. Palermo 16 5 7 4 24–24 22
10. Roma 16 5 6 5 23–20 21
11. Udinese 16 6 2 8 16–23 20
12. Siena 16 5 4 7 23–28 19
13. Empoli 16 5 3 8 18–24 18
14. Reggina 16 5 2 9 16–25 17
15. Ascoli 16 2 8 6 15–20 14
16. Messina 16 2 6 8 13–24 12
17. Cagliari 16 2 6 8 14–27 12
18. Parma 16 2 5 9 15–28 11
19. Treviso 16 2 5 9 10–23 11
20. Lecce 16 3 2 11 14–28 11
Következik (december 21-én) a 17. forduló: Ascoli–Treviso, Fiorentina–Palermo, Internazionale–Empoli, Juventus–Siena, Lecce–Lazio, Livorno–Milan, Messina–Reggina, Parma–Cagliari, Roma–Chievo, Udinese–Sampdoria
Négy nullra nyert a Milan is, bár az igazsághoz tartozik, hogy a Messina ellen az egyensúlyt megbontó tizenegyesgól vitatható volt. Ezt követõen viszont a piros-feketék fantasztikus színvonalon kezdtek el futballozni, egyik pazar akciójuk a másik után futott a pályán, a legszebb végén Andrij Sevcsenko szerzett gólt, miután Alberto Gilardino és Kaká is sarokkal tette tovább a labdát. ,,Jól játszottunk, annak pedig különösen örülök, hogy rengeteg gólhelyzetünk volt, és hogy megközelítettük a Juventust. Ezúttal nem kaptunk gólt, de ennél sokkal fontosabb, hogy négyet is szereztünk" – kommentálta a látottakat Carlo Ancelotti, a hazai pályán nyolcból nyolc bajnokit megnyerõ piros-feketék mestere.
A Juve harmadik üldözõje, a Fiorentina csak egy pontot szerzett, pedig végig jobban játszott az Empolinál. A lilák Gianpaolo Pazzini és Luca Toni révén több helyzetet kihagytak, végül mégis vezetést szereztek, a hazai gárda azonban szinte rögtön egyenlített, és ekkor már nem volt erõ a Fiorentinában az újabb találathoz.
Delio Rossi, a hazai pályán továbbra is veretlen Lazio trénere rendkívül elégedett volt: "Igyekeztünk magasan tartani a ritmust, hogy hibázásra kényszerítsük õket. Egy kis szerencsével nyerhettünk volna, de ne legyünk telhetetlenek. Õszintén szólva így is kevesebbet szenvedtünk ezért a pontért, mint amire számítottunk."
Juve-Siena 3-0
Fiorentina-Palermo 1-1
Inter-Empoli 2-1
Livorno-Milan 1-3
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szerintem ez lesz...de szép is lenne...😊
Juve-Siena 2-1
Fiorentina-Palermo 3-1
Inter-Empoli 1-1
Livorno-Milan 1-0
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Forza Juve
mi baj Matyesz? 😊