44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    több helyen is megjelent szóval lehet benne valami

én nem örülnék neki
  • Grove4
    Bocs de én annyira nem vok naprakész David T. Hova megy? És pont most mikor Seria A-ban játszhat?
  • Zsolti9014
    Ez érdekes, én szeretem Crespo játékát. :D
  • Zsolti9014
    én igazából nem gyűlölöm őket, igaz nem is kedvelem, akkor persze utáltam (2003-ban). De vannak olyan játékosaik akik nekem nagyon szimpatikusak (Pirlo, Gattuso, Maldini, Nesta). És azért azt remélem hogy idén olasz csapat nyeri a BL-t. Igaz, a Milan győzelmének már annyira nem örülnék...
  • 9csöves9

vs

[URL="http://www.cesenacalcio.it/"]Cesena[/URL] vs [URL="http://www.juventus.com/"]Juventus[/URL]
    Sunday, May 6th 2007
    2:30pm EST
    Stadio Dino Manuzzi
    [URL="http://www.international.rai.it/giostra/index.php?sezione=calciointv"]LIVE on RAI INT.[/URL]
  • 9csöves9
    nah ha már Milanó...pontosan ma 5 éve,hogy megnyerte a csapat a 26. scudettoját kék fekete barátaink csodálatos meccsének is köszönhetően

Ronaldo bőgése és nyáladzása volt a csúcs a meccs után kár hogy nincs róla jobb kép
  • Grove4
    Nekem meg nem.
  • Count Adyn
    Nekem a Milan a legszimpaikusabb milánói csapat
  • Grove4
    Én is Szívből GYŰLÖLÖM a Milant 2003-óta
  • Zsolti9014
    Berlusconi

Korábban már szóba került másik két világsztár, Gianluigi Buffon és a brazil Ronaldinho szerződtetése is, amelyre a Milan elnöke ennyivel reagált.

„Buffon kiváló kapus, határozottan a legjobb Olaszországban, de itt nálunk van Dida, akivel most hosszabbítottunk szerződést, mert mi ismerjük az értékeit. Ami Ronaldinhót illeti, ha a Barcelona el akarja adni, akkor mi az élen állunk azoknak a kluboknak a listáján, amelyek szeretnék megszerezni.”

Ajánlom is hogy ne kelljen neki.
  • Zsolti9014
    szerintem sem. sok az álhír, meg a találgatás
  • 9csöves9
    jah mostlátom,tegnapi hír

amúgy ha a Sevilla megválna Kanoutétól azt biztos nem Zalánért tenné
  • Zsolti9014
    A JuveFanPage-en van hogy Zala elégedetlen, menni szeretne, és állítólag a Sevilla Kanoutét is ideadná érte, míg a Zaragoza játékosáért Militóért meg mi adnánk oda.
  • Zsolti9014
    én is így érzem, Tacchit csak Kapáló zavarta el, ő örökre itt maradt volna.
  • nono84
    Tacchinardi sztem visszajön , Miccoli meg nem :(.
  • forzajuve5
    pedig hogy ígérték, hogy visszajöhetnek, jól jöttek volna, én remélem ez is csak kamuhír
    a cikkben szerepel még az is, hogy De Ceglie,Paro,Marchisio és Volpato kölcsönbe kerülnek más csapatokhoz
  • forzajuve5
    és azt kihagytam, hogy Paro,Zanetti és Giannichedda sem tud játszani, valamint Zebina sem léphet pályra a következő meccsen a 3 sárgalap miatt
  • Zsolti9014
    kár érte, nagyon nagyon hiányozni fog, :( de ott a posztjára Marchionni. :D
  • forzajuve5
    Camoranesi ebben az idényben már nem léphet pályára combsérülés miatt :S
  • Zsolti9014
    én meg azt olvasom a JuveFanPage-en, hogy a kölcsönben lévő játékosok (miccoli, Tacchinardi) eligazolnak. Ennek nem örülnék (főleg utóbbi-->egyik kedvencem).
  • 9csöves9
    nem vagy lemaradva,megérzés
  • forzajuve
    én le vok maradva. van vmi konkrét hír, h vinni akarják vagy nekünk nem kell?
  • 9csöves9
    gratula a srácoknak

az kell hogy mondjam,szerintem ezek voltak Zala utolsó góljai Juve mezben
  • banok
    elb*sztam az előző videót. de már kint van rendes. sry.
  • gercse
    Miért Zalának írták az első gólt?
  • forzajuve
    a Frosi kapusa úgy láccik, szereti a 11es pont körülről figyizni ahogy a kapujába landol a labda:)

Zalayeta meg a legkirályabb, remélem nem építik le a nyáron. (bár az első gól Del Piero lőtte)
  • banok
    na meg van. A délutáni meccsről összefoglaló itt
  • Cike
    2 ből 2 még vasárnap kell hozni az uccsot és akkor vége a nagy idegenbeli sorozatnak utána egy kőnnyü hazai meccs és akkor talán már matematikailag is meg lesz vagy majdnem a feljutás végre érzem a csapatba a lendületet
  • Zsolti9014
    grat a fiúknak, főleg Zalayetának!
    Ha lenne "A világ legjobb cserejátékosa" cím, akkor ő kapná. :D
  • Cike
    2-0 lett a vége zalayeta duplázott asszem ez sima ügy este meg szurkolni kell hogy kikapjon a napoli!!!!!
  • banok
    lesz összefoglaló a meccsetekről. :)
  • Cike
    Azért jo tudni hogy alex és treze mellett is van egy biztos csatárunk aki eltüri hogy az év nagy részébe a kispadon ül és ennek ellenére is bármikor játékra kész és golokat is lő!!Szoval remélem zalayeta jővőre is marad a juvéba
  • Cike
    vezet a juve 1-0 ra zalayeta goljával remélem megint hozzuk a szokásos 1 golos győzelmet idegenbe és akkor szinte már féllábbal a serie A ba a csapat!!!
  • Zsolti9014
    grat a fiúknak!
  • laci72
    Sziasztok Juve Fanok!Egy kéréssel fordulok hozzátok!A juve -inter dvd-t nem tudom letölten csak az első részt lehet.Ha esetleg valaki letöltötte szívesen várom a segítségét. elöre is köszönöm. forza juventus!
  • nono84
    Mint szokás volt mondani egy góllal nyerni mindig a legnehezebb :DDddd
  • karajjj
    Idegenben bőven jó eredmény az egygólos győzelem is, nincs mit cifrázni, nyertünk és kész...
  • Cike
    vége 1-0 asszem ez oan tipikusan csak hozzuk a kőtelezőt meccs volt és a juve hozta is még kedden nyerünk és ezzel remélem meglesz a bajnoki cim a napoli ellen győzelem ota végre idegenbe is megtláltosodott a csapat már mint a tavaszi idegenbeli mérleghez képest!!!
  • forzajuve5
    Verona-juventus 0-1 végeredmény
  • forzajuve5
    ma van meccs
    félidőben Verona-Juventus 0-1 Boumsong góljával